GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ενώνει Σουφλιά και Ντόρα...

Συναντήθηκαν και συζήτησαν για εκλογές τον Μάιο ο Γ. Σουφλιάς και η Ντ. Μπακογιάννη, σύμφωνα με το κυριακάτικο "Βήμα ". Δεν ξέρο...

Συναντήθηκαν και συζήτησαν για εκλογές τον Μάιο ο Γ. Σουφλιάς και η Ντ. Μπακογιάννη, σύμφωνα με το κυριακάτικο "Βήμα". Δεν ξέρουμε πόση βάση έχει αυτό, το πιο πιθανό είναι ότι ισχύει.
Εμείς όμως μάθαμε και κάτι άλλο. Οι δύο υπουργοί έχουν και άλλου είδους σχέση.
Κι εξηγούμαστε: Το ΥΠΕΧΩΔΕ έχει δώσει μεγάλες δουλειές σε εταιρείες συμφερόντων του Ισίδωρου Κούβελου, συζύγου της υπουργού Εξωτερικών. Μια από αυτές έχει να κάνει και με την πολυσυζητημένη μεταφορά της λυματολάσπης από την Ψυτάλλεια στο εξωτερικό. Δεν αμφιβάλουμε ότι όλα έγιναν με τον σωστό τρόπο, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλες τις μεγάλες δουλειές στην χώρα μας.

4 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ;;;!!!

    ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!!

    ΠΟΛΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    Πολύ...Ολοκαύτωμα, αλλά όχι και 28η Οκτωβρίου: Ναι, ''αναμφίβολα;;;'', πρέπει να μας διδάσκει το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, να του αποδίδουμε την ''πρέπουσα τιμή''. Αλλά μας έκανε μεγάλη εντύπωση, ειδικά τους δύο-τρεις τελευταίους μήνες, το γεγονός ότι έγιναν πολλές εκδηλώσεις (απ' ότι μάθαμε, μ' εντολή του υπουργείου Εξωτερικών), στις πρεσβείες και στα προξενεία μας στις ΗΠΑ. Εκθέσεις κι εκδηλώσεις στην πρεσβεία στην Ουάσιγκτον με την παρουσία και της υπουργού Τουριστικής (υπο)Ανάπτυξης κ. Φ. Πετραλιά, επίσκεψη του υφυπ. Εξωτερικών Θ. Κασσίμη στο Μουσείο Ολοκαυτώματος στην Τάμπα (αλλά όχι και σ' ελληνικά μνημεία-μουσεία), ομιλίες κι εκδηλώσεις ομογενειακών συλλόγων (υπό την αιγίδα του γεν. προξενείου) κ.ά. Τον ''κύκλο'' -ίσως- κλείνει εκδήλωση-δεξίωση στο γεν. προξενείο μας στη Νέα Υόρκη, στις 6 Φεβρουαρίου, με την παρουσία και του αρχιεπίσκοπου Αμερικής Δημήτριου, που διοργάνωσε -αθόρυβα- η εντιμότατη, γεν. πρόξενος (γιά την εκδήλωση μάθαμε συμπτωματικά, διαβάζοντας το...πρόγραμμα του αρχιεπίσκοπου). Τίποτα το μεμπτό με το να τιμούμε-θυμόμαστε το Ολοκαύτωμα (άσχετα αν το παρακάναμε μ' εκδηλώσεις εδώ και στην Ελλάδα), αν δεν μας ερχόταν στην μνήμη το γεγονός ότι το γενικό μας προξενείο, ''παράλειψε'' να τιμήσει -προκλητικά- την εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου (να υποθέσουμε μ' εντολή της Αθήνας;). 'Ισως γιά εμάς, οι δικές μας εθνικές εορτές (και η μικρασιατική καταστροφή, η γενοκτονία των Ποντίων κ.ά.) δεν έχουν καμία σημασία, οπότε δεν χρειάζονται και την πρέπουσα τιμή-αναγνώριση, σαν αυτή που δίνουμε στο Ολοκαύτωμα, γιά παράδειγμα. 'Ισως μερικοί ''εγκέφαλοι'' της εξωτερικής μας πολιτικής να νομίζουν ότι έτσι θα ''συγκινήσουμε'' το ισραηλίτικο λόμπι, το οποίο συνεργάζεται στενά μόνο με το αντίστοιχο τουρκικό στις ΗΠΑ...

    http://www.kalami.net/monima/paraleipomena.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην εορτή της "Ορθοδοξίας" βρίζονται οι έλληνες από τους εκάστοτες ιεράρχές από τον άμβωνα ξεδιάντροπα. Το ότι οι κυβερνόντες, τους ανθέλληνες ιεράρχες χριστιανούς, τους κάνουν και τραπέζι δείχνει πόσο εξευτελίζουν και λογαριάζουν τους έλληνες οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος Κ. Παπούλιας που έδωσε δανεικά παράνομα χωρίς φορολογία στον ανθέλληνα Ανδρέα Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αληθεύει αυτό που έγραψε χθες το "Παρόν" για κάποια που κάνει τις δημόσιες σχέσεις του (γνωστού)Στέγγου (που εκτός των άλλων επί Σημίτη φώναζε εναντίον της ΝΔ στην επιχείρησή του)είναι τεράστιο "θέμα" και χρειάζονται επαρκείς απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας ρίξει κάποιος απο το Press-gr μια ματιά στην προκήρυξη αλλά κυρίως στις προσλήψεις που έρχονται στη ΕΠιτροπή Ολυμπιακής Αξιοποίησης που ανήκει στο ΥΠ.ΠΟ! ΠΡέπει να υπάρχει μεγάλο θέμα εκεί! Ασε που το περιβάλλον του υπουργού έχει γνωστούς που κατά καιρούς εμπλέκονται σε "δουλειές" τόσο με τον Ισίδωρο όσο και με τον Στέγγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *