GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός (;) για το παγκόσμιο Κλίμα

Με καθυστέρηση αρκετών ημερών (ας όψεται η "επικαιρότητα" που έπεσε βαριά...), σημειώνουμε τη σημασία της πρόσφατης έκθεσης της Δ...

Με καθυστέρηση αρκετών ημερών (ας όψεται η "επικαιρότητα" που έπεσε βαριά...), σημειώνουμε τη σημασία της πρόσφατης έκθεσης της Διακυβερνητικής Επιτροπής για τις Κλιματικές Αλλαγές, στο Παρίσι.
Προβλέπει επικίνδυνη αύξηση της μέσης πλανητικής θερμοκρασίας τα επόμενα χρόνια που θα προκαλέσει περισσότερους καύσωνες, ξηρασίες και πλημμύρες, όπως επίσης ισχυρότερους τυφώνες, λιώσιμο των πάγων και αύξηση της στάθμης της θάλασσας.
Η ανάγκη για μείωση των αερίων του θερμοκηπίου τώρα ώστε να σταματήσουν οι κλιματικές αλλαγές είναι επιτακτική.
Στην χώρα μας τον κώδωνα του κινδύνου κρούει για άλλη μια φορά η Greenpeace.

7 σχόλια

  1. Μιλαμε για φοβερη αναλυση...Καλα δεν βαριεσε να γραφεις τοσες απρεπειες...Εχουν γραφει απο ανθρωπινο χερι τα παραπανω?Για ονομα του θεου.Κυκλοφορουν διπλα μας τετοια υποκειμενα που βγαζει ο εγκεφαλος τους τετοια σκουπιδα?Καυμενη Ελλαδα...Δυστυχως και αμα τους ρωτησεις ολους αυτους δηλωνουν και πατριωτες...Τους εχω γνωρισει καλα..Απο τον καναπε παντα.Φοροφυγαδες παντα.Βολεμενοι απο την αντιπαροχη.Μικροαπατεωνισκοι.Ενας εσμος αθλιοτητας,κακομοιριας και με αποψη επι παντος επιστητου.Διαβαζουν τις αθλιες φυλλαδες που κυκλοφορουν και ξερουν τα παντα.Ειναι ετοιμοι να σε κατατροπωσουν μετην παραπληροφοριση των.Εχετε δει τι λεει ενας τυπος που εχει διαφημιστικα στην τηλεοραση οπου ο κοινος παρονομαστης του ειναι οτι οι Ελληνες ειναι παντου και σε καθε σημειο της οικουμενης?(Λιακοπουλος?) καπως ετσι.Αντιπρωσωπευτικο δειγμα ημιπληροφορορουμενου Ελληνα.Ολα αυτα που λεει δημιουργουν ενα αχταρμα απο πατριδοκαπηλεια,φασισμο και ξενοφοβια.Το εκρηκτικο μειγμα για την δημιουργια της παραπανω αθλιοτητας...Οποτε γιατι να μην μας κυβερνα ο Κωστακης?Ο καθε ενας εχει την κυβερνηση που του αναλογει..
    babis
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς PRESS-GR

    Αγαπητοί φίλοι, παρακαλείστε όπως προστατεύσετε -περισώσετε - το χώρο σχολίων και διαλόγου διαγράφοντας από εδώ και στο εξής όσες παρεμβάσεις είναι εντελώς εκτός θέματος .
    Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι ομιλώντες, κάποια Ελληνική, μπορεί να διακατέχονται από δραματικά συμπλέγματα, ακόμη να βρίσκονται υπό την επήρεια παραισθησιογόνων ή να είναι σχιζοφρενείς. Δεν έχω καμία αντίρρηση οι άνθρωποι αυτοί να βοηθηθούν από τους υπόλοιπους, ώστε να υπερνικήσουν κατά κάποιο τρόπο τη σοβαρή τους διαταραχή. Όμως ειδικοί δεν είμαστε, ούτε ο χώρος αυτός εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών. Θα ήταν λοιπόν φρονιμότερο να απαλλάξουμε τους εαυτούς μας από αυτές τις περιπτώσεις, μέχρι η επιστήμη να δώσει μια κάποια λύση για τις τραγικές αυτές μορφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ παιδι μου θα προκοψεις σα πολιτικος αναλυτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ;;;ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.ΝΤΙ-ΤΖΕΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατά ένα μυστήριο τρόπο, που θα πρέπει μάλλον να αναζητηθεί στη λειτουργία του συλλογικού υποσυνειδήτου, το post αυτό το σεβάστηκαν οι πάντες, πλην φυσικά του γνωστού κρετίνου. Η υπόθεση του περιβάλλοντος και της καταστροφής του έχει περιβληθεί τελευταία από έναν τρομακτικό μύθο και μια τρομολαγνική υστερία.
    Μοιάζει σαν όλοι να ξύπνησαν ξαφνικά και να ανακάλυψαν οτι η αλόγιστη κατανάλωση υδρογονανθράκων με τη συνακόλουθη έκκλυση των "αερίων θερμοκηπίου" τείνουν να αφανίσουν τις επόμενες 100ετίες τη ζωή, όπως την ξέρουμε, στον πλανήτη.
    Βρέχει, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, φταίει. Δε βρέχει, το ίδιο κλπ.
    Ασχέτως με το βαθμό επιστημονικής αλήθειας των διαπιστώσεων για τη μόλυνση του περιβάλλοντος, θα πρέπει κανείς να παρακολουθεί και τις πολιτικο-οικονομικές και τεχνολογικές αλλαγές που οδηγούν σε άλλες μορφές παραγωγής και κατανάλωσης ενέργειας. Κάπου εκεί ίσως να βρίσκεται και η αλήθεια της έντασης και έκτασης των φοβικών περιβαλλοντικών συνδρόμων που καλλειεργούνται διεθνώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ζήτημα με το περιβαλλόν ειναι τεράστιο και ...δυστυχώς στην Ελλάδα δεν το έχουμε πάρει σοβαρά...και υπάρχουν πρώτα απ όλα ευθύνες για την Κυβέρνηση που αντι να προσπαθεί να μειώσει τους ρύπους που δημιουργούν το πρόβλημα ...προσπαθεί ας πούμε να αναθεωρήσει το Αρθρο 24 του Συντάγματος που ουσιαστικά επιτρέπει την μετατροπη Δασικων Εκτάσεων σε οικόπεδα και σπίτια...πρόσφατη είναι και η Ευρωπαική Έρευνα που αποκάλυπτε πως ο Σταθμός Παραγωγης Ρεύματος ΔΕΗ σην Πτωλεμαιδα είναι ο ποιό πυπογόνος σε όλη την Ευρώπη ......και αυτά είναι μόνο δύο μικρα παραδείγματα για το πως αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση την μόλυνση του Πλανήτη!!!!

    Απο την άλλη φταίει και ο Έλληνας ο οποίος αντιμετωπίζει τη καθημερινότητα του χωρίς να αντιλαμβάνεται το προβλημα που υπάρχει το οποίο ειδικα στις μεγάλες Ελληνικές Πόλεις ρείχνει πολύ την ποιότητα ζωής και καταστρέφει ακόμα και την δικιά μας Υγεία.....αυτο βέβαια ειναι και θέμα παιδείας καθώς δεν υπαρχει ούτε ΕΝΑ μάθημα στα ελληνικά σχολεία που να δημιουργεί περιβαλοντολογική συνείδηση στα παιδιά !!! ....γιατι κυρια Γιαννακου ..???μηπως θα πρέπει να κάνουμε και Ιδιωτικά δημοτικά για να αρχίσει ενα τόσο σημαντικό μάθημα να διδάσκεται ??!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H δήθεν αλλαγή του κλίματος από ανθρώπινη παρέμβαση είναι μια ΜΠΑΡΟΥΦΑ. Η θερμοκρασία στον πλανήτη μας έχει μεταβληθεί κατα το μακρινό και κοντινο παρελθόν χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Ας πάψουμε να έχουμε αυτή την ανθρωποκεντρική θεώρηση του πλανήτη μας και του σύμπαντος! Ο λόγος και τα έργα της Greenpeace δεν αποτελούν Θεσφατο αληθείας και επιστημονικής πληροφόρησης. Εντάξει, είναι της μόδας η ενασχόληση με το περιβάλλον αλλά υπάρχουν και όρια στην παραπληροφόρηση! Όσοι σοβαροί επιστήμονες έχουν προσβαση στα στοιχεία που αφορούν τις κλιματολογικες αλλαγές του πλανήτη μας, εδώ και χιλάδες χρόνια, ΔΕΝ ασπάζονται την άποψη περί συναγερμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *