GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αδελφός του ιδιοκτήτη του "Ιατρικού Κέντρου"

... ο συνήγορος του Δ. Βρακατσέλη Σας θυμίζει φυσιογνωμικά κάποιον ο Ευάγγελος Αποστολόπουλος , συνήγορος του Δημήτρη Βρακατσέλη ; Ναι, είν...

... ο συνήγορος του Δ. Βρακατσέλη
Σας θυμίζει φυσιογνωμικά κάποιον ο Ευάγγελος Αποστολόπουλος, συνήγορος του Δημήτρη Βρακατσέλη;
Ναι, είναι αδελφός του Γιώργου Αποστολόπουλου ιδιοκτήτη του "Ιατρικού Κέντρου".
Μια ακόμα -ενδιαφέρουσα;- αποκάλυψη του Press-Gr για την πολύκροτη υπόθεση...

32 σχόλια

  1. Εντάξει αποκλειστικό είναι αλλά τι ενδιαφέρον έχει, ποιός είναι ο δικηγόρος τους ενός και ο αδελφός του άλλου; Δικαίως βάζετε το ενδιαφέρει με (;). Νομίζω ότι το θέμα αρχίζει και εξαντλείται. Αν υπάρχει κάποια αποκάλυψη "σκάνδαλο" σχετικά με του μοιχούς να την πούμε αλλά, ας αφήσουμε τον νεκρό στην ησυχία του και τους δικηγόρους του κατηγορούμενου να κάνουν τη δουλειά τους. Υπάρχουν πολύ σοβαρά πολιτικά θέματα στην επικαιρότητα να ασχοληθούμε πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bilara
    simfwmnw.Den mporw na katalabw ti mporei na endiaferei tinos aderfos einai o dikigoros tou brakatseli.Einai mia apolytws axristi pliroforia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον χώρο της υγείας τίποτα δεν είναι άσχετο και τυχαίο. Εχουν γίνει μια μεγάλη οικογένεια με την δική μας τσέπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καθόλου άχρηστη η πληροφορία - φωτογραφίζει τη διαπλοκή - 2 στην τιμή του ενός - στην αμοιβή του δικηγόρου περιλαμβάνεται και το κόστος χειρουργικής αφαίρεσης του κέρατου - και η εγχείρηση θα γίνει στο Ιατρικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μυαλό σας πάει στο πονηρό…δεν αποκλείεται, αλλά είναι αδύνατο να αποδειχθεί.
    Αδύνατο.
    Στη προσπάθεια της, όμως, η υπεράσπιση του απατημένου συζύγου να αποκρούσει το κατηγορητήριο και να αποφύγει το κολασμό που επισύρει το έγκλημα τιμής, πάει άθελά της αλλού την υπόθεση.
    Για τον επιμελή αναγνώστη της απολογίας του συζύγου είναι εμφανές ότι ο Βαρθολομαίος εγκατέλειψε άρον-άρον το διαμέρισμα, ενώ η ερωμένη, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, δεν είχε προλάβει, καν, να ντυθεί.
    Αυτό το καταθέτει με βεβαιότητα ο κατηγορούμενος.
    Πώς είναι τόσο βέβαιος; Μπορεί να συναρτηθεί αυτή η βεβαιότητα, απλώς, από το γεγονός της καθυστέρησης απόκρισης στις επίμονες εκκλήσεις του συζύγου να ανοίξει τη πόρτα!
    Παίδες, εδώ κάτι άλλο συμβαίνει. Κάποιος είχε στήσει παγίδα στο Βαρθολομαίο. Κάποιος ειδοποίησε το «ζευγαράκι» ότι σπεύδει ο απατημένος, τη στιγμή που ο δεύτερος ήταν, ήδη, έξω από τη πόρτα. Κάποιοι είχαν στήσει ένα καλό σχέδιο εκβιασμού το οποίο κατάστρεψε ο αιφνίδιος θάνατος του μακαρίτη.
    Είχε ρόλο στο σχέδιο ο σύζυγος; Κατά πως φαίνεται, ναι. Μπορεί να αποδειχθεί; Ίσως...ίσως, αλλά πάντως δύσκολα.
    Το μόνο που, ήδη, είναι πεντακάθαρο, ΣΧΕΤΊΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της παραδιοίκησης του ΙΚΑ.
    Η σχέση Διοικητή-υφισταμένης του προκάλεσε μια πολυδιάστατη παθογένεια πολύ μεγαλύτερη από την «παθολογία» της προσωπικής τους σχάσης. Ο εκβιασμός ήταν, μάλλον, ένα από τα φυσικά επακόλουθα. Τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά, έλεος πια με τις "αποκαλύψεις"!!!!

    Ασε που θα είχε νόημα εαν ο Αποστολο ήταν δικηγόρος του μακαρίτη και όχι του Βρακα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ειναι μονο αδελφος του Αποστολοπουλου του Ιατρικου Ειναι δικηγορος ενός εκ των αρχιτεκτονων-μηχανικών που ευθυνονται για την καταρρευση της Ρικομεξ. Υπερασπίζεται τον Κατηγορούμενο μηχανικο Σχολίδη, ο οποίος στις 21 Φεβρουαρίου θα καθήσει (7 χρονια μετά τον σεισμό... )στο εδωλιο του κακουργιοδικειου για τον θανατο 39 ανθρώπων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 20 χρόνια ΙΚΑ - gate

    Το ΙΚΑ χρησιμοποιείται 20 χρόνια τώρα για να τρώνε κάποιοι, τρελά δις. Ο τυχαίος θάνατος Βαρθολομαίου έσπασε το απόστημα. Το κύκλωμα που τρώει δις από ΙΚΑ χρησιμοποιούσε 20 χρόνια τώρα, κάθε μέσο εκβιασμού και ΜάταΧάρις για να αποσπά υπογραφές. Το μαχαίρι πρέπει να μπει στο κόκκαλο τώρα. Νομίζω καθόμαστε πάνω στο τι και πως του θανάτου Βαρθολομαίου και κρύβουμε πάλι τα τεράστια σκάνδαλα που γίνονται γύρω από προμήθειες και μίζες στο χώρο του ΙΚΑ επί ΠΑΣΟΚ. Φυσικά αυτά κληρονόμησε και η ΝΔ. Η ΝΔ τ'ωρα πρέπει να αποκαλύψει τα πάντα αν θέλει να ξαναβγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 10.45. Γιατί πρέπει να ενδιαφέρουν οι δουλειές του και σε ποιόν ήταν συνήγορος; Του κάνουμε διαφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια τώρα, λόγω επαγγελματικής διαστροφής, συλλέγω κείμενα και μαρτυρίες που αποκαλύπτουν πτυχές του ελληνικού μικροαστισμού.
    Σήμερα έπεσα στο καλύτερο και σας προτρέπω να εντρυφήσετε.
    Διαβάστε προσεκτικά το απολογητικό υπόμνημα του «απατηθέντος».
    Είναι ένα κείμενο-πηγή για τους λαογράφους του μικροαστισμού και κάθε πολίτη που ψάχνεται.
    Δείτε:
    - το κρυφό μισογυνισμό του μικροαστού
    - την απύθμενη υποκρισία του
    - την μεταφυσική του επιρροή, που τη μεταφράζει σε φιλοσοφία
    - την ανικανότητα να ερωτευθεί πραγματικά
    - το φόβο να διακρίνει την ομορφιά στα στήθη της γυναίκας, ενώ σαγηνεύεται από τις βουνοκορφές των Ακαρνανικών Όρεων.
    - την αντίληψη του περί δικαιοσύνης και αξιοπρέπειας που σχετίζεται με τυπικές διαδικασίες «ξεκαθαρίσματος».
    - τη δήθεν προστασία της τιμής των παιδιών και τη σεξιστική αντίληψη του φίλου τους
    - την υποκριτική και ψυχολογιστική προσέγγιση στα περί «διαφορετικών προσωπικοτήτων» που όμως η ζωή, η τύχη, ή κάποιος κακός δαίμονας αναγκάζει να ζουν μαζί, κάτω από την ίδια οικογενειακή στέγη
    - κλπ…κλπ
    Ο ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΤΑΝ ΣΠΑΕΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ…ΤΟΤΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το γεγονός, ενδεχομένως, δεν έχει αστυνομικό ενδιαφέρον.

    Έχει όμως σίγουρα κοινωνιολογικό-πολιτικό ενδιαφέρον.

    1. Παλιά, ο Μίκης Θεοδωράκης είχε μιλήσει για «τις 343 οικογένειες που διοικούν την Ελλάδα.

    2. Σε 10.000 υπολογίζονται όλοι όσοι θεωρούνται ότι είναι πολιτικά, επιχειρηματικά, διοικητικά, οικονομικά στελέχη στον ευρύτερο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    Αυτοί που στελεχώνουν εκάστοτε, ανάλογα με την πολιτική συγκυρία, υπουργεία, οργανισμούς, επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος, αλλά και υψηλές θέσεις σε ιδιωτικές μεν επιχειρήσεις αλλά με στενή σύνδεση με «δουλειές στο Δημόσιο».
    Π.χ. η κα Τζαβέλλα, νυν στέλεχος της INTRACOM, έχει διατελέσει πρόεδρος του ΟΑΕΔ.

    Όλοι αυτοί οι τύποι ανακυκλώνονται σε υψηλές ή υψηλότερες θέσεις -ή το καλύτερο τους, σε θέσεις «Συμβούλου»-, ασκώντας την ουσιαστική διοίκηση, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πολιτικές, με εντολές άγνωστο ποιών πραγματικά.
    Οι ίδιοι τύποι, όταν «ιδιωτεύουν» ανοίγουν ή συμμετέχουν σε Εταιρείες Συμβούλων που αναλαμβάνουν ανοιχτά ή παρασκηνιακά όλα τα αξιόλογα και «ζουμερά» έργα ή υποθέσεις.

    Ο κ. Βουρλούμης του ΟΤΕ, που θεωρείται ο άνθρωπος του Ροκφέλερ στην Ελλάδα, είχε εταιρεία συμβούλων, στον Ισολογισμό της οποίας εμφανίζονταν 20.000 € ετήσια έσοδα !
    Ο κ. Αράπογλου, άνθρωπος της CITIBANK, αγόρασε με αδιαφανέστατους όρους μια αμφισβητούμενη τουρκική τράπεζα, δίνοντας μετρητά στον μεγαλύτερο εχθρό της χώρας.

    3. Αν ερευνήσετε λίγο κάθε έναν/μια από όσους έχουν ενεργό ρόλο σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής, ακόμα και τους «επώνυμους»-μαϊδανούς, θα διαπιστώσετε ότι είναι γιοι, κόρες, αδελφοί, ξάδελφοι, νύφες, γαμπροί, κουμπάροι (φοριέται πολύ επί Ν.Δ.), μπατζανάκηδες, κουνιάδοι κάποιων συγκεκριμένων «υψηλά ισταμένων», οι οποίοι βρίσκονται υψηλά είτε από προσωπική αξία είτε από πολιτική εύνοια είτε από οικογενειακή ώθηση.
    140 από τους εν ενεργεία βουλευτές είναι γιοι-κόρες-συγγενείς παλαιών πολιτικών.
    Το Μητσοτακαίικο έχει 2.
    Η ηλίθια Φώφη, που έκανε για μασσατζού, πλασάρεται σαν «πριγκίπισσα» υπερνομάρχης, ελέω πατέρα που έχει μυθοποιηθεί επειδή κάπνιζε και πέθανε νέος.

    4. Η ελίτ παραμένει η ίδια στον πυρήνα, με προσμείξεις και επιμειξίες από άτομα ικανά, που διαβλέπεται ότι θα προσδώσουν με τις ατομικές τους ικανότητες νέο δυναμισμό στο «Σύστημα».
    Τα συμφέροντα της ελίτ δεν ταυτίζονται με τα εθνικά συμφέροντα, αλλά με προσωπικές επιδιώξεις.

    Τελευταία ευκαιρία κοινωνικών ανακατατάξεων υπήρξε η πρώτη περίοδος ΠΑΣΟΚ, όταν ο Αντρέας για να διασφαλίσει την δική του εξουσία δημιούργησε τα περιώνυμα «νέα τζάκια» και δικό του κρατικό μηχανισμό, ώστε να ελέγχει αυτός το σύστημα.

    Οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο ανήκει με τον ένα ή άλλο τρόπο στον κύκλο ανθρώπων που λαμβάνει τις σημαντικές αποφάσεις σε κάθε σφαίρα της δημόσιας ζωής.

    Η κατάσταση αυτή είναι ανατροφοδοτούμενη : εφόσον βέβαια αξίζεις προσωπικά, γίνεσαι ικανός, αποτελεσματικός, γνωστός διότι κινείσαι σε κύκλους και αναλαμβάνεις υποθέσεις που ένας άλλος –εξίσου ατομικά ικανός αλλά άγνωστος- δεν μπορεί ούτε να ονειρευθεί.

    Υπό την έννοια αυτή έχει ενδιαφέρον ότι ο συνήγορος κ. Αποστολόπουλος, με καλή προσωπική φήμη στην αγορά, δεν είναι κάποιος τυχαίος αλλά αδελφός του ιδιοκτήτη του Ιατρικού.

    Για την πλειοψηφία επιφυλάσσεται η θέση των πληβείων στη Ρωμαϊκή Δημοκρατία : έχουν ένα δικαίωμα ψήφου, αλλά καμμία δυνατότητα επηρεασμού των δημοσίων πραγμάτων – ή μήπως έχουν αλλά δεν την ασκούν ;

    Όποιοι λοιπόν γεννήθηκαν από φτωχά αρχίδια και ταυτόχρονα δεν έχουν ιδιαίτερες προσωπικές ικανότητες ας μην χρεώνονται για να αγοράσουν Prada και Armani και να δείξουν «κάποιοι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11:55 που βρίσκεται το απολογητικό υπόμνημα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάγκα 12.48 σε γενικές γραμμές καλά τα λες, έτσι είναι.
    Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ουσιαστικός διαχωρισμός δημόσιας και ιδιωτικής σφαίρας, ούτε ασφαλώς διάκριση των δύο παραπάνω, τυπικώς και θεσμικώς ξένων περιοχών δράσης με το πολιτικό σύστημα.
    Άντε, όμως, να πείσεις τα νέα παιδιά που γαλουχούνται μέσα σε ένα νέο Φανταμενταλισμό που ακούει στο όνομα «Αγορά».
    Βλέπεις που μπλέξαμε! Εκεί που πιστέψαμε ότι καθαρίσαμε με τους ποικιλώνυμους -ΙΣΜΟΥΣ ,
    νάσου η νέα θεότητα, ο νέος μύθος, «ελεύθερη αγορά».
    Και τώρα φτου από την αρχή…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. sxedon oloklhro to apologitiko ua to breis se polles apogeymatines efhmrides.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. να συμφωνήσω κι εγώ και να πω ΔΕΝ είναι τα "νέα παιδιά" που θεοποιούν την τάχα μου "ελεύθερη αγορά" των εγκληματιών τύπου Μπόμπολα, Κόκκαλη, Αράπογλου κλπ. κλπ. αλλά οι ΓΟΝΕΙΣ τους που τα έμαθαν και τα ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ (είτε ακούσια είτε εκούσια) να αποδεχτούν και ενστερνιστούν όλη αυτή τη σαπίλα. Είναι αυτοί οι ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ που μέσα στην αγραμματοσύνη τους τρώνε ότι σάπιο τους πουλήσουν!
    Για πείτε μου, ΠΟΙΟΣ από εσάς έκανε την τελευταία φορά ένα μικρό "εμπάρκγο" σε αλήτες τύπου The Mall (ένα από τα ΠΟΛΛΑ παραδείγματα!) που φτιάχνουν με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά μεγαθήρια και μας ζητάνε να πληρώσουμε κι από πάνω για τα σκουπήδια που πουλάνε;
    Αλλά όλοι μας βλέπουμε τον κλέφτη και ενδόμυχα ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ σε μερτικό απο τη λεία και ονειρεύομστε τη συμμετοχή μας νομίζοντας πως θα τη γλιτώσουμε!
    Είναι δυνατόν γελοίοι καραγκιόζηδες τύπου Χατζηπαπάρα, Ρουσόπουλου κλπ. κλπ. να παίρνουν τα λεφτά που λέγατε τις προάλλες εδώ στο blog και να το βλέπετε ως φυσιολογικό;;; Τι κάνανε αυτοί οι ξυπόλητοι για να κερδίσουν έστω κι ένα ευρώ στη ζωή τους;
    Πολύ περισσότερο ΠΟΥ βρήκε ο Κοντομηνάς (και ο κάθε Κοντομηνάς) αυτά τα μυθικά ποσά και άρχισε να τα μοιράζει αριστερά και δεξιά; ΠΟΙΟΝ έκλεψε αυτός ο πούστης και ποιός θα κληθεί να πληρώσει το λογαριασμό;
    Αφήστε λοιπόν τις κλάψες και κοιτάξτε πρώτα στον καθρέπτη να βρείτε τον ένοχο και ΟΧΙ στα παιδιά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλά ΠΟΥ βρήκε τα λεφτά ο "απατημένος σύζυγος" να πληρώσει έναν μεγαλο-δικηγόρο λαμόγιο; Ρε σεις, ΠΟΣΑ παίρνουν (από εμπρός ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!) εκεί στην Στατιστική υπηρεσία;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. παιζεται ανασχηματισμος??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμε 9:26, έγραψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1.12.
    ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ,
    Αλλά μάθε να διαβάζεις σωστά πριν πάρεις φόρα.
    Δεν πρόσεξες μια λέξη στην αναφορά σου. «Γαλουχώ» και «γαλουχούμαι».
    « Άντε, όμως, να πείσεις τα νέα παιδιά που γαλουχούνται μέσα σε ένα νέο Φανταμενταλισμό που ακούει στο όνομα «Αγορά».»
    γράφει ο σύντροφος ανώνυμος, και φυσικά εννοεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα «κουλτούρας», που ως φορείς, προφανώς, έχει τους γονείς των παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. α)δηλαδη ολοι οσοι ειναι επιτυχημενοι στη ζωη ειναι απαραιτητα και λαμογια και απατεωνες και διαπλεκομενοι κλπ.κλπ,ε λοιπον μια τετοια νοοτροπια ειναι κομπλεξικη,ηττοπαθης και πολυ βολευει ολους τους αποτυχημενος και τα ναυαγια της ζωης.
    β)ανωνυμε 10.36 ,πες μου γιατι να ειναι πιθανον θυμα εκβιασμου ο βαρθ.εκεινη την συγκεκριμενη ημερα και ωρα και να μην ειναι καποια αλλη προηγουμενη φορα ,με ανεση και οργανωμενα απο οσους τον παρακαλουθουσαν,γιατι τωρα να αποδωσουμε τετοια προθεση,γιατι ετσι τον παρουσιαζουμε και λιγο σαν το ''καημενο θυμα εκβιασμου''.φυσικα κανεις δεν μας ειπε μεχρι τωρα απο ποτε ο θυτης-συζυγος παρακολουθουσε τον βαρθ.και τι εκανε μεχρι τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητε 12.28.Σε λιγες γραμμες περιεγραψες την σημερινη Ελλαδα.Δεν ξερω τη δουλεια κανεις αλλα πολυ θελω να βαλεις ενα ονομα για να μπορω να σε διαβαζω.Μπραβο,και μακαρι να γραφουν και αλλοι ετσι ωστε εμεις που δεν εχουμε αυτο το ταλεντο της συντομης περιγραφης να μπορουμε να εχουμε αποψη. ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. {3.04}
    Όταν η αποτυχία ή επιτυχία ορίζεται από τη διαχρονική και εντεινόμενη διαπλοκή μεταξύ Κράτους-πολιτικού συστήματος-ιδιωτών, τότε σκέψου ποιος προκαλεί τα «ναυάγια» και ποιος ανακηρύσσει τους νικητές.
    Πρόσεχε τη κοινή λογική που σου υπαγορεύει το σύστημα. Είναι απλώς ο κώδικας που σου προσφέρεται για να ερμηνεύεις τη ζωή σου σύμφωνα με τα δικές τους επιδιώξεις.
    Ξέρεις πια είναι η πλάκα; Αυτοί που «θεμελιώνουν» τη κοινή λογική, σε ότι τους αφορά την έχουν γραμμένη στα παλιά τους παπούτσια.
    Έτσι ερμηνεύονται πολλές πτυχές του σκανδάλου που μας απασχολεί αυτές τις ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. α)
    Τα μπερδεύεις! "Επιτυχημένοι" σε τι; Στην βούτα, στο γλύψιμο και στο να στήνουν κώλο; Τότε, ΝΑΙ θα συμφωνήσω μαζί σου!
    Βέβαια, δέχομαι ότι το να κάνεις την πουτάνα του κάθε βρωμιάρη ΔΕΝ είναι καθόλου εύκολο πράγμα. Ρώτα κάτι Μητσοτάκηδες, Ανδριανόπουλους (καλά αυτός τους κάνει και extra service), Μάνους ...
    Θέλει ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ και είναι άξιον μνείας. Πώς κάνουν στα ιατρικά βιβλία που βλέπεις κάτι αηδιαστικές φωτογραφίες από διάφορες αρρώστιες;
    β)
    δεν σημαίνει ότι όλα τα λαμόγια είναι και επαγγελματίες! Ευτυχώς! Όλοι περιμένουμε το πρώτο λάθος που συνήθως είναι και το μοιραίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έχω την εντύπωση ότι από την κυβέρνηση δημιουργούνται αναχώματα-γραμμές άμυνας ώστε να μην "προχωρήσει" η πολιτική διάσταση της υπόθεσης.
    Τις τελευταίες ημέρες, προσπαθούν (πρωτοστατεί ο Γιώργος Τράγκας) να περιορίσουν το ζήτημα στο καθαρά ερωτικό του κομμάτι (viagra, εσώρουχο, γυμνή σύζυγος κτλ.) με τη σύμπραξη μάλιστα του κατηγορουμένου.
    Ας σημειωθεί ότι το "απολογητικό υπόμνημα" το συνέταξε με τη βοήθεια των δικηγόρων του, οι οποίοι μπορεί και να έχουν οποιεσδήποτε επαφές...
    Έχω την εντύπωση ότι θυσιάζουν εύκολα πλέον και τη διακριτικότητα και τα προσωπικά δεδομένα που αφορούν το θύμα και τη σύζυγο, αντίθετα με τις πρώτες ημέρες...
    Θυσιάζουν το έλασσον (υστεροφημία Βαρθολομαίου ως συζύγου κτλ.) για να καλύψουν το μείζον (πιθανές οικονομικές διαστάσεις της υπόθεσης).

    Και βέβαια παραμένει προς διερεύνηση το ζήτημα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, όπου λέγεται ότι ο Βαρθολομαίος ¨βοήθησε" τη Θώμη να εισαχθεί.
    Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η επιλογή γίνεται με ηλεκτρονική κλήρωση, αδιάβλητη κατά τα άλλα.
    Δεν πρέπει να τοποθετηθούν το ΕΑΠ και η ηγεσία του ΥΠΕΠΘ;
    Το (εικαζόμενο) σκάνδαλο αυτό στέκει και αυτοτελώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΜΠΑΜΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΕΜΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΕΕΕΜΗ!ΧΟ ΧΟ ΧΟ!ΟΤΑΝ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΤΗΝΕΤΕ ΚΩΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. XO XO XO 3.32...

    MEINE ANHSYXOS - TON EVLOGHSE O 8EOS - TOU EDWSE BLAKA GIO KAI GENIKA ARRWSTOUS APOGONOUS...

    EINAI KI AFTOS ENAS APO TOUS LOGOUS POU REFSTOPOIHSE O KROKUS - GIATI OI HLI8IOI DEN KANOUN GIA EPIXEIRHSEIS...

    A, KAI NA MH TO KSEXASW MIAS KAI MILAS GIA KWLOUS. O GIOS TOU SABBA TOU 8EODWRIDH SE POION TON STHNEI? 'H DE TO XEREIS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ; Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Η΄Ο ΜΙΚΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 3.32 To EAΠ εχει βολεψει πολυ κοσμο που χρειαστηκε,ξαφνικα, ενα πτυχιο.
    Η κληρωση μαλλον αλλα Γιοχανσον γινεται,που ανακατευει τα μπαλακια μες στη γυαλα.Για ρωτα και τον Θοδωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΓΑΥΡΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ .ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΟΚΩΣΚΟΤΑ.ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΒΑΘΜΩΝ.ΟΞΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΓΑΠΗΤΕ 3.45 ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΒΓΑΛΤΟΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΓΑΠΗΤΕ 3.59 ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΗΜΟΣ? ΓΙΑ ΤΑ ΔΕ ΤΡΙΜΠΟΥΚΙΑ, ΕΙΠΑΜΕ. ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ. ΠΑΡΕ ΧΑΡΤΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΓΑΠΗΤΕ 4.24 ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΟ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΑ. ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΡΟΥΦΑΣ. ΑΣΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΤΕΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΙΩΝ. ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΕΚΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *