GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο συνήγορος της Θωμαής

Ο Χρυσόστομος Βελάκης, που ανέλαβε δικηγόρος της Θ. Βρακατσέλη, δεν είναι γνωστός στην Αθήνα, είναι όμως από τους πιο γνωστούς της Καβάλα...

Ο Χρυσόστομος Βελάκης, που ανέλαβε δικηγόρος της Θ. Βρακατσέλη, δεν είναι γνωστός στην Αθήνα, είναι όμως από τους πιο γνωστούς της Καβάλας η οποία αριθμεί περί τους 300 δικηγόρους. Θεωρείται δε και πολύ καλός ποινικολόγος.
Μία από τις πιο γνωστές υποθέσεις που είχε αναλάβει ήταν η υπεράσπιση του πολιτικού μηχανικού Αδάμ Μαγκαφίνη που είχε κατηγορηθεί ως ηθικός αυτουργός στη δολοφονία του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Τσιαχτσίρα, από Ρώσο εκτελεστή, το 2000 στην Καβάλα.
Η υπόθεση, που κράτησε χρόνια, είχε συζητηθεί τότε στο πανελλήνιο.
Η επιτυχία του κ. Βελάκη ήταν ότι πέτυχε την αθώωση του πελάτη του. Πριν από ένα περίπου χρόνο όμως η εισαγγελέας της έδρας, όπως και η πολιτική αγωγή, κατέθεσαν αιτήσεις αναίρεσης στον Αρειο Πάγο που χρέωσε την υπόθεση σε άλλους εισαγγελείς για να κάνουν νέες ανακρίσεις.
Το ενδιαφέρον είναι ότι με αυτήν την αφορμή ο κ. Βελάκης είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον γνωστό ποινικολόγο -συνήγορο της πολιτικής αγωγής- Αλέξανδρο Κατσαντώνη ο οποίος έγραψε στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» άρθρο με τίτλο "Ποιος σκότωσε τον Κώστα Τσιαχτσίρα" και στο οποίο άφηνε υποννοούμενα και για το παραδικαστικό κύκλωμα.
Απαντώντας ο κ. Βελάκης έκανε λόγο για "προσπάθεια να επηρεαστεί η δικαστική διαδικασία" δηλώνοντας "πολύ σίγουρος για την ουσία της υπόθεσης".

27 σχόλια

  1. Α, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΏΡΑ ΜΟΥ ΛΥΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗ ΜΟΙΧΑΛΙΔΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι γνωστό ότι όταν οι Σερραίοι ψάχνουν για δικηγόρο, τον αναζητούν στη Καβάλα. Από παλιά…πολύ παλιά, από το ’74 και κυρίως από το ’81.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής του, όπου και διαμένει, επειδή έχει αποκτήσει ξένη (Κολομβιανή) υπηκοότητα;
    1.. Απελαύνεται από την χώρα.

    2.. Φυλακίζεται.

    3.. Του στερούνται τα πολιτικά του δικαιώματα.

    4.. Πληρώνει βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

    5.. Πληρώνει 14.000 δρχ. και γίνεται στη χώρα αυτή, Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής Οικονομίας (1982-1985), Διοικητής Εμπορικής Τράπεζας (1981-1982), Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας (1979-1981), διευθυντής του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!

    Το όνομα αυτού....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής;

    1.. Στιγματίζεται ως φυγόστρατος.
    2. Δεν του επιτρέπεται να εργαστεί στο δημόσιο.
    3.. Δεν του επιτρέπεται η κατοχή όπλου.
    4. Πληρώνει για να μην υπηρετήσει 29.000 δρχ. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ και έχει υπό της εντολές του ολόκληρο το στράτευμα, προχωρεί σε συμφωνίες αγορών πολεμικού υλικού πολλών εκατομμυρίων Ευρώ, την ώρα που εάν του δώσουν ένα G3, θα το πιάσει από την κάννη.


    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!


    Το όνομα αυτού ....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του προφασιζόμενος όπως ομολόγησε, δύο φορές τον επικίνδυνο τρελό ώστε να τον βγάλουν Ι-5 για βαριά ψυχικά νοσήματα με τάσεις αυτοκτονίας; (Πράγμα που έγινε)

    1.. Οδηγείτε σε ψυχιατρική κλινική έως να θεραπευτεί.

    2.. Δεν του δίνεται άδεια οδήγησης

    3.. Δεν του επιτρέπεται να αποκτήσει άδεια οπλοφορίας / οπλοκατοχής

    4.. Γίνεται ο πιο καλοπληρωμένος δημοσιογράφος της Ελλάδος με 80.000.000 δρχ. συμβόλαιο τον μήνα, οδηγεί πανάκριβα JEEP, απέκτησε όπλο χωρίς προφανώς χαρτί ψυχιάτρου, απέκτησε δεύτερο όπλο, δήλωσε απώλεια του πρώτου όπλου, μετά από λίγο διάστημα δήλωσε απώλεια του δεύτερου όπλου, και τελικά το κράτος του έδωσε άδεια για τρίτο!

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!

    Το όνομα αυτού....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του παριστάνοντας επίσης τον τρελό;

    1.. Εισάγεται σε κλινική για θεραπεία.

    2. Του χορηγούνται ψυχοφάρμακα.

    3. Δεν μπορεί να εργαστεί στο δημόσιο.

    4. Δεν μπορεί να καταλάβει υπεύθυνη διοικητική θέση οπουδήποτε.

    5.. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!



    Το όνομα αυτού ...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κωστής Βαϊτσος και Άκης Τσοχατζόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΘΩΜΑΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ... ΙΜΠΡΕΣΣΑΡΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΩΜΑΗ.......... ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΝΤΥΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι είναι ένας ανώνυμος που γράφει τα ίδια πράγματα συνεχώς σε διάφορα ποστ του press-gr, τα κόβει σε κομμάτια για να φαίνονται πολλά και κατηγορεί τους ίδιους ανθρώπους συνεχώς (δίκαια ή άδικα δεν το εξετάζω);
    1. Καλός γνώστης του copy-paste.
    2. Eπαγγελματίας στη δουλειά του.
    3. Πατριώτης Δικαστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΚΕΡ, ΣΚΟΥΝΙ ΠΕΝ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΓΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΧΟ ΧΟ ΧΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΤΑΝ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ.ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΟ "ΣΕΙΣ¨ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣ" Ο ΒΛΑΧΟΣ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΞΑΝΑΛΑΛΗΣΕ Ο ΣΥΓΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είμαι ο 11.15, και συγνώμη για την ενόχληση.
    Αλλά, προφανώς, δε καταλάβατε τι λέω.
    Τη Θώμη θα την υπερασπιστεί το πατρωνικό της ΠΑΣΟΚ.
    Την υπεράσπισή της – όπως είδατε – την ξεκίνησε ο Μιλτιάδης Νεκτάριος, ακολουθούν και άλλοι, παράλληλα με τον νομικό παραστάτη της – και σε συνεργασία μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛ.ΤΥΠΟ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΑΣΙΛΗ -12.49-19/2.ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13/2 ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Ο ΠΑΠΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΡΑ 100,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ 3.14. Ο ΚΑΡΤΣΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ. ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕ Η ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΓΑΠΗΤΕ 3.37 Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΕΙΤΕ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΘΟΥΣΑΛΑΣ ΕΙΤΕ ΒΓΗΚΕ ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΧΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΚΟ ΣΚΥΛΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μεταξύ τους οι χριστιανοί μασόνοι υποστηρίζονται, Μητσοτάκης ΝΔ, Αγελλοπούλου ΠΑΣΟΚ. Έτσι βάζουν το λαό κάτω και τον αρμέγουν με τις ευλογίες του Χριστόδουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Διαβάστε σωστά την ανακοίνωση Μητσοτάκη.
    Λέει:
    Καραμανλή συντόμευε με τα προς αναθεώρηση άρθρα, και σπεύσε για εκλογές, φορτώνοντας τις στο Γιώργο.
    Μετά τη στάση του Παπανδρέου, αλλάζω και ‘γω την εκτίμηση μου και βλέπω λόγο για εκλογές, λέει ο Ψηλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο γκαντεμης αποστατης ιουλιανος,πηγε στο εξωτερικο για θεραπεια κυτταρων κι οχι γι αλλο λογο.καθε φορα γυριζει ανανεωμενος σαν βαμπιρ.εχει καταντησει ανεκδοτο ο ανθρωπος,θεωρει οτι ο κοσμος τον παιρνει ακομα στα σοβαρα. Δεν εχει προσφερει τιποτε στην Ελλαδα,μονο χρησμους κασσανδρας .Αντε πισω στη φωλια του Δρακουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Μητσ. θα τους θάψει όλους... πετάει 1-2 δηλώσεις και μετά κάθεται στην τηλεόραση να δει πώς αντιδρούν οι τρελλαμένοι παραθυρόβιοι σχολιαστές των ειδήσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το Μητσοτάκη διέγνωσε "ανωριμότητα του Γ.Παπανδρέου". Είναι συνέχεια του παλαιότερου "δεν μπορεί το παιδί" κι αν έβλεπες την έκφραση απέχθειας στο πρόσωπό του, καταλάβαινες και κουφός ων, τί λέει...

    Κατά βάθος τον θέλει όμως ο ψηλός τον Γιωργάκη, γιατί θα είναι καλός σάκκος του μποξ για την Ντόρα, όταν αυτή διαδεχθεί τον χοντρούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 2.46
    ETOIMASOY ERXETAI TO KLYSMA ME FRAPELIA KOROIDO MELOS - STA PLAY-OFFS KAI STH EUROLEAGUE - H PROSMONH THS HDONHS TOU KLYSMATOS POU 8A FAS EINAI KAVLA. PWS ALLIWS 8A EDINE O PAVLARAS ENDIAFERON STO MPASKETAKI?

    TA 60 TA EDWSES FETOS KOROIDARA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βλέπω το σώμα σου που 'ναι σαν κρίνο
    Κι από τα μάτια σου το δάκρυ πίνω
    Κι όλη η φύση ανθεί για μας
    Γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βασιλακη μπραβο βρε ατιμο το καταλαβες κι εγω ελεγα οτι δεν θα το καταλαβαινε κανενας. Πτουσου παλήκαρακι μου πανεξυπνος εισαι "κερατουκλη" αλλα μην γινεις και μαρτυριαρης σαν τον κερατουκλη του ανεκδοτου.....χαχαχα
    "Παρε τηλεφωνο τον κερατα καλυτερα τωρα παρα μετά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 3.37 Ευχαριστώ αλλά σε άλλο κόμμεντ με ενημερώνουν ότι πήγε στην Ελβετία για αποτοξίνωση (!). Μετά από λίγο "βγήκαν" δηλώσεις του αλλά όχι ο ίδιος όπως συνήθως, άρα ο ψηλός πράγματι δεν είναι και τόσο καλά. Περαστικά του. Τώρα πια νομίζω ότι δεν έχει μεγάλη αξία να σχολιάζουμε τις δηλώσεις του.

    7.49. Γιατί "κερατούκλης" φίλε μου; Ξέρεις τίποτα ή θα το μάθω τελευταίος; Πάντως εγώ καλά λόγια σου έγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *