GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς διαφωνίες μέχρι την Κυριακή...

Οι αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν οδήγησαν σε αναδίπλωση το ηγετικό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου από τις απειλές περί "δι...

Οι αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν οδήγησαν σε αναδίπλωση το ηγετικό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου από τις απειλές περί "διαγραφών". Προσωρινά, λένε ορισμένοι.
Το βραχυπρόθεσμο κέρδος που θα έχει βέβαια ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ότι λόγω του φόβου που απλώθηκε, δεν θα αντιμετωπίσει σοβαρές διαφωνίες στις κομματικές διαδικασίες για το νέο Πρόγραμμα που ξεκινούν την Πέμπτη και θα κορυφωθούν την Κυριακή.
Αν όμως όλη η φασαρία έγινε με αυτόν τον στόχο, άξιζε η πολιτική ζημιά που κινδυνεύει να πάθει το ΠΑΣΟΚ από αυτή τη νέα έξαρση εσωστρέφειας; Αυτό ρωτούν στελέχη στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.

26 σχόλια

  1. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΑΠ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ, Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΝΥ; ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ.ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΑΣ ΛΕΩ!
    ΥΓ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕ ΕΝΑ ΣΑΛΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΑΝΕΒΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΘΗΜΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΛΛΟ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΧΤΕΣ Ο ΑΝΤΕΝΑ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΒΑΡΘ ΕΙΧΕ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΕΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΝΑΒΕΣ, ΣΤΙΣ ΧΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΓΟΥΛΕΣ. ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σας μαλώσω, όλα σας!!
    Βρε κουτά, στο ΠΑΣΟΚ δε μαλώνουν επειδή έχουν διαφορετική άποψη για τη πολιτική, ως προς την ιδεολογία ή/και τις ομάδες συμφερόντων που διασυνδέονται με το κίνημα.

    Μαλώνουν για να υπάρχουν και να ακούγονται.

    Κάποια μέρα, που θα έχω διάθεση, θα σας μιλήσω για τη θεωρία της «προστριβής».
    Προς το παρόν κρατείστε ότι, δεν μαλώνουν επειδή έχουν διαφορετική άποψη, αλλά επειδή, ακριβώς, δεν έχουν (πολιτική) άποψη.
    Αν είχαν δε θα μάλωναν…θα συγκρούονταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ εσύ ρε φίλε 3.04,μπουχτίζοντας από τις πολιτικές κυβερνητικές θέσεις αλλά και το βαρύυυυυυυυ έργο που έχουν επωμισθεί τα Ρουσσοπουλάκια και τα Αλεκάκια,απεφάσισες να ρίξεις ένασεμινάριο στη τούδε πλευρά!!!!
    Βρε άσχετο λαμόγιο, δε μπας για κούρεμα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε κοπρίτες αφήστε τις βλακείες

    Εδώ και μια ώρα έχει προκύψει νέο δράμα τύπου Βαρθολομαίου κι εσείς ασχολείστε με τα συντροφικά μαχαιρώματα...
    Στην Ανάβυσσο παράνομο ζευγαράκι αποδύμησε εις κύριον με πυροβολο όπλο.
    οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο κύριος, βλάκας για μένα, μετά από δέκα χρόνια τη σκότωση γιατί την αγαπούσε. εκείνη του έλεγε το έχει μάθει ο άνδρας μου και θα χεις την τύχη του Βαρθολομαίου, θέλω να διακόψουμε ΤΩΡΑ.
    Εκείνος φοβήθηκε, το σκέφθηκε και ξηγήθηκε ...μανιάτικα!
    Σου λέει λες να πάω εγώ αδιάβαστος;
    Την πήρε στο αυτοκίνητό του κάπου στις αλικές της Αναβύσου και αυτή τη μέρα που βρέχει και δακρύζει ο αττικός ουρανός, άστραψε και βρόντηξε το ... πυροβόλο όπλο.
    Τα υπόλοιπα δεν σας τα λέω.

    Τα κρατώ αποκλειστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ φίλε, 3.46, επιθυμώ να σε ενημερώσω ότι:
    -το κούρεμα το έκοψα
    - στα σεμινάρια δέχομαι όλους τους υποψιασμένους – ακόμα και φανατικούς πασόκους, αν και κατά βάθος δεν πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοιοι.
    Εκτιμώ ότι, περισσότερο, "το παίζετε" φανατισμένοι και τούτη η μοναδικότητα με εξιτάρει επιστημονικά. Όχι δεν είστε σαν τους κνίτες ούτε σαν κάποιες άλλες «δογματικές ομάδες», αριστερά και δεξιά, είστε με το συμπάθιο, λίγο αλλόκοτοι: κάνετε τους φανατικούς για να φτιάχνετε «γερή εξέδρα», μόνο γι’ αυτό. Δεν πιστεύετε σε αυτά που λέτε ή κάνετε, αλλά στη δύναμη ότι αυτά μπορείτε να τα επιβάλετε.
    Τις ίδιες εξουσιαστικές ροπές, παρατηρώ να αναπτύσσει τελευταία και η ΝΔκρατική πλευρά και μάλιστα με ιδιαίτερη ζέση.
    Λέγε, τώρα, θα έρθεις στο σεμινάριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν Ελληνικά πορτοκάλια.
    Ένα τέτοιο Κόμμα που πριν από λίγο δηλώθηκε στον Άρειο Πάγο, λέγεται Ε.Α.Ρ. (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα) και στο διαδίκτυο http://www.ear-hellas.gr/ Σαν σήμα έχει «Η Ελλάδα πάλι στους Έλληνες»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαντώντας στον τελευταίο θα ήθελα να του πω ότι πιο παλιά και κάποιο άλλο κόμα βγήκε με το σύνθημα "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" και τελικά κατάληξε η Ελλάδα να ανήκει στη Μιμή, στον Κοσκωτά, στον Κόκκαλη (γειά σου πρόεδρε) στον Μπόμπολα, στον Λαμπράκη (αυτός πήρε και μεγάλες επιδοτήσεις για βιολογικές καλλιέργειες, ενώ οι αγρότες πήραν τ........ τους) και σε άλλους ένδοξους Πασόκοσοσια-ληστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι να μάθω ρε φίλε στα δικά σου σεμινάρια??
    Μπορώ όμως να σου κάνω μάθημα αξιών και παιδείας και πολιτισμού,σε δικάμου σεμινάρια που συντόμως θα προκύψουν στο Ελλαδικό στερέωμα μπας και σώσουμε ...κάτι τέλος-πάντων!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΕΛΙΩΣΕ. ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΓΕΛΙΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ.ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κύριε 4:05
    Τσέκαρα το www.ear-hellas.gr/

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ: ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Χ Χ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αποτυχια σκετη το φαστιστο-blog των ψευτο-δημοσιογραφων με τις ψευτοειδήσεις και τις ψευτο-δημοσκοπησεις. Εχει γίνει κατάλημα ακροδεξιών και ηδονισμένων εξουσιαστών της δεξιας. Αποτελεί γνήσιο κομματικό όργανο της Ν.Δ. και ειδικά του Ρουσόπουλου. Χτυπάμε τους πάντες -ακόμη και Ντόρα, φυσικα το ΠΑΣΟΚ κλπ και ενισχύουμε συνέχεια τον Καραμανλη. Μαγκιά του ΡΟυσόπουλου! Φτιάχνεις blog, το παρουσιάζεις ψευτο αντικειμένικο και μετά αρχίζεις την προπαγάνδα. Εστι εξηγείτε η 24ωρη εργασια. Οι επιταγές πέφτουν απο το Μαξίμου. Δεν υπάρχει λίγη ντροπή ρε ξεφτίλες; ποιον νομίζετε οτι κοροϊδεύετε; ΤΖΑΜΠΑ δουλέυετε; Είναι πολλά τα λεφτά ...Θόδωρεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. RE SY AKATANOMASTE,

    EDW EFTASE NA ANHKEIS STON KIMWNA, STON AKH, STO LALIWTH, STO LIBANH, STON KATSIFARA... KAI TWRA 8ELEI MEZE O BENIZELOS... RE HMARTON, HMARTON!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν έχεις άδικο 4:59 που να προλάβω να τους γράψω όλους άλλωστε κάποια στιγμή είχα αποσταλεί για μετεκπαίδευση- εξορία σε κάτι ξερονήσια έτσι απλά ένα πρωινό του 1984 ξύπνησα και μου είπαν ότι για το καλο μου έπρεπε να πάω άμα δεν ήθελα να χάσω τη δουλειά μου ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και έτσι έχασα-ξέχασα μερικά από τα μπουμπούκια που κυκλοφορούσαν τότε και μετέπειτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Μπένυ θα διαδεχθεί τον ανίκανο Γιωργάκη, αλλά το πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ δε λύνεται. Είναι κόμμα διαβρωμένο από συμφέροντα, υποχρεωμένο να συμβιβάζεται με εκδότες-λαμόγια-Χριστόδουλους-υπερπατριώτες-Αμερικάνους-τοπικούς παράγοντες με τη Σάρα τη Μάρα και το κακό συναπάντημα. Η Δεξιά δεν έχει πρόβλημα γιατί απευθύνεται σε λούμπεν κοινό. Ο κόσμος όμως του ΠΑΣΟΚ έχει ευαισθησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο χοντρός Μπένυ αρχηγός. Θα γελάσουμε πολύ με τον μεγαλομανή πολυλογά που βέβαια είναι 100 φορές εξυπνώτερος από τον Γιωργάκη, μορφωμένος και ρήτορας, αλλά εξ ίσου αδίστακτος για χρήμα, εξουσία, δόξα και αυτουνού του φαίνεται, ενώ στο Γιώργο κρύβεται κάτω από το απλανές γουρλωμένο βλέμμα του χαζού με τα μεγάλα αυτιά και το γλωσσάκι να κρέμεται στα χείλη. Ο Μπένυ δεν θα σώσει το ΠΑΣΟΚ. Ίσως κάποιος νέος, ένα είδος Τσίπρα, αλλά στη χαβούζα ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν τέτοια παιδιά. Μόνο γλοιώδεις μωροφιλόδοξοι αρριβίστες νεαροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μια και αναφέρεστε στο Ρουσόπουλο, θα είχα να παρατηρήσω τα εξής:
    - δύσκολα του κάνεις κριτική. Είναι αδύνατο να κάνεις (σοβαρή) κριτική σε ένα ηλίθιο, χωρίς το κίνδυνο να γελοιοποιηθείς ο ίδιος.

    - είναι αδύνατο να ασκήσεις κριτική σε κάποιο που αποποιείται διαρκώς των ευθυνών του και τρομάζει ακόμη και με τη θέα τεράτων του θεάματος.

    - είναι τόσο άχαρος, κομπλεξικός και συμβιβασμένος με το έντερό του, που οποιαδήποτε απόπειρα φάρσας θα κατέληγε σε ιλαροτραγωδία.

    - δεν σε εμπνέει ούτε για σάτιρα. Τον βλέπεις και αυτόματα σε κυριεύει μια βαθιά κατάθλιψη. Τι να πεις παρατηρώντας τη βλαχογιάπικη εκδοχή ενός μικροαστισμού που αδυνατεί να ζήσει, να ονειρευτεί να αμφισβητήσει!
    Τι να πεις βλέποντας ένα νέο άνθρωπο να είναι πιο μούχλας και από τον Χυτήρη.

    Τι να πεις, ρε ανώνυμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 10:30 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το κυβερνητικό Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Ένα πραγματικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο που προωθεί την ανάπτυξη, που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και οδηγεί σε μια δίκαιη κοινωνία. Μια κοινωνία συνοχής, που θα εμπεδώσει την κοινωνική ειρήνη και θα επιτρέψει την προώθηση μεγάλων ουσιαστικών αλλαγών.
    >
    >Καλούμε όλους εσάς , να συμμετέχετε ενεργα στην προσπάθεια αυτή. Με την παρουσία σας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή αλλά με τον δικό σας ουσιαστικό τρόπο, ο οποίος δεν είναι άλλος απο την χρήση των τεχνολογιών διαδικτύου για την επικοινωνία και στήριξη του διαλόγου για το προγράμμα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mε εντυπωσιάζει η αγνοια και ο σνομπισμος που δείχνετε απέναντι
    στο θεμα του Μάνου Αντώναρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 10:30 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – μη γελάς Βαγγέλη - θα παρουσιάσει,
    στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας – σημαδιακός ο τίτλος του χώρου συνάθροισης - το κυβερνητικό Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ –υπό τον τίτλο «Αχ Αννούλα του χιονιά».
    Ένα πραγματικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο που προωθεί την ανάπτυξη, που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και οδηγεί σε μια δίκαιη κοινωνία – των 2/3, καταλύει τη ταξική διαστρωμάτωση, ενδυναμώνει τη συμμετοχή στα τηλεπαιχνίδια και κάνει τα πλακάκια των πεζοδρομίων αόρατα.
    Μια κοινωνία συνοχής – έλα μωρό μου πιο κοντά και ας είσαι και από τον Παναμά - που θα εμπεδώσει την κοινωνική ειρήνη – πάλι ΜΑΤιασμένο σε βλέπω Αλέκο μου - και θα επιτρέψει την προώθηση μεγάλων ουσιαστικών αλλαγών – αλλαγή με ουσία στη νέα συνουσία.

    Καλούμε όλους να συμμετέχετε ενεργά – με ενεργά χειροκροτήματα και ζητωκραυγές - στην προσπάθεια αυτή. Με την παρουσία σας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή – ελάτε όπως είστε, με το κασκόλ της ομάδας σας - αλλά με τον δικό σας ουσιαστικό τρόπο, ο
    οποίος δεν είναι άλλος – εγώ έχω και άλλον, να το πω ή θα με διαγράψετε - απο την χρήση των τεχνολογιών διαδικτύου για την
    επικοινωνία και στήριξη του διαλόγου για το πρόγραμμα – ο δικό μας διάλογος δεν είναι σαν τους άλλους, δε θα υποστηρίζεται, αλλά θα έχει ειδική στήριξη στα σημεία της βάσης σύμφωνα με το νέο αντισεισμικό κανονισμό.
    Σας περιμένουμε μετά το ματς – θα παρασχεθεί άσυλο και στους βαζέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και μετά ο Καραμανλής θα παράξει έργο. Μην το χάσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έργο ο Καραμανλής, τι λέτε κύριε/κυρία μου !
    Έργο; Σας παρακαλώ, γι’ αυτό τον εκλέξαμε για να κάνει έργο;
    Είναι δουλειά του πρωθυπουργού το έργο;
    Τι είναι παραγωγός ή σκηνοθέτης;
    Ο σωστός πρωθυπουργός …προεδρεύει.
    Ρωτήστε και στο ΠΑΣΟΚ, θα σας πουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανακοίνωση αποφάσεων του Δ.Σ. της ΠΑΕ

    Συνεδρίασε σήμερα 26.2.2007 και ώρα 15.00 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ υπό τον Πρόεδρο του, κ. Σωκράτη Κόκκαλη και ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

    (Α) Απόφαση Πειθαρχικής Επιτροπής UEFA

    Μετά από ενημέρωση που έγινε στο Διοικητικό Συμβούλιο από τον Πρόεδρο και ανταλλαγή απόψεων αποφασίσθηκε να παραιτηθεί η ΠΑΕ από την έφεση που ασκήθηκε κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA με την οποία τιμωρήθηκε η έδρα της ομάδας για τα επεισόδια του αγώνα με την Shaktar.

    EURO-KOTES TSIMPOUKOPNIXTRES OPOU EXEI TIMWRIA KANETE TSIMPOUKOGARGARA?

    (Β) Η ΠΑΕ κατέθεσε αίτηση στην UEFA, ζητώντας να της επιτραπεί να προσθέσει ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ δαφνοστεφανωμένο κεφάλι στο σήμα του, επειδή μ ένα κεφάλι ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.
    Ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την ερχόμενη Κυριακή προβλέπεται να καταθέσει την ίδια αίτηση και στην ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣΟΧΗ.

    ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:

    << ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλά τα λες

    το blog μυρίζει από χίλια μίλια δεξιά με ροσοπουλέικο τομάρι
    Ουστ παλιοτόμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *