GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι περιέχει η συμφωνία του Ν. Χατζηνικολάου με το Alter

Συνέχεια στο ρεπορτάζ για τον Ν. Χατζηνικολάου. Η συμφωνία που έκανε είναι μόνο για παρουσιαστής ειδήσεων στο Alter . Θα πάρει κι έναν τίτ...

Συνέχεια στο ρεπορτάζ για τον Ν. Χατζηνικολάου.
Η συμφωνία που έκανε είναι μόνο για παρουσιαστής ειδήσεων στο Alter. Θα πάρει κι έναν τίτλο, του "συμβούλου του προέδρου" του καναλιού, αλλά αυτός θα είναι ουσιαστικα διακοσμητικός. Δεν ... φτουράνε οι σύμβουλοι εκεί. Περισσότερο, για λόγους γοήτρου τον παίρνει.
Ποια είναι η αποτίμηση: Δεν πήρε τίποτα ουσιαστικό απ' αυτά που ζητούσε. Ούτε διοικητική θέση, ούτε μετοχικό ποσοστό.
Κι η πραγματικότητα είναι ότι αν δεν έλεγε το "ναι" σε αυτά που του προσφέρθηκαν, θα έμενε χωρίς δουλειά - αυτός που κάποτε μεσουρανούσε και έκανε ο,τι γούσταρε.

Οι χαμένοι ....
Από την άποψη αυτή είναι χαμένος. Και βρίσκεται πια στην επαγγελματική του δύση.
Ο άλλος χαμένος της υπόθεσης είναι ο σημερινός κεντρικός παρουσιαστής του καναλιού Ακης Παυλόπουλος.
και οι κερδισμένοι...
Ποιοι είναι οι κερδισμένοι; Το δίδυμο Γ. Κουρή-Κ. Γιαννίκου που σε επιχειρηματικό-καναλαρχικό επίπεδο εκμεταλλεύτηκαν την συγκυρία και βελτιώνουν την θέση τους στον μιντιακό αναγωνισμό.
Κερδισμένος είναι και ο νυν γενικός διευθυντής του καναλιού Κοσμάς Σφαέλος που θα συνεχίσει να έχει το γενικό πρόσταγμα και ...τον Ν. Χατζηνικολάου υπό τις οδηγίες του.

46 σχόλια

  1. Vre kalos ton DExtikame!!!!! Xerei o Xatzinikos kata pou peftei to Bournazi arage???? Kala kai na to do den tha to pistevo...pios o arxontas tis Kantzas me odigous ktl,out kan proedros...e re glentia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύο πράγματα βγάζουν νόημα:

    1-‘H η Γιάννα θα αγοράσει τον ALTER και πάει από τώρα ο Xατζηνικολάου εκεί.

    2-‘H μία φήμη που σέρνεται δειλά ότι γίνεται ψήσιμο για EΡT. (Προσωπικά για μένα αυτή θα ήταν η κίνηση MΑT που έπρεπε να κάνει!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάλληλος του Ρουσό ο Ν. ΔΕΝ γίνεται, μην τρελαθούμε, τουλάχιστον όσοι τον γνωρίζουμε.
    Αλλά έναντι αυτού, υπό τον Σφαέλο; Τον ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗ της παλιάς καλής χαβούζας; Τελικά το μίσος του Γιαννίκου για τους δημοσιογράφους, δεν έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς θα πάει φίλε demasame re ο Νίκος στην ΕΡΤ; Και με τι συμβόλαιο; Η Χούκλη είναι καταπληκτική στη δουλειά της και αγαπητή στον κόσμο. Εκτός αν θέλει να φύγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασίλη, μην το θεωρείς αυτονόητο αυτο που λές. Για τη Χούκλη. Στην φαιδρή μας χώρα οι υπερεκτιμημένες αξίες είναι ο κανόνας.
    Σύμφωνοι "στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος" αλλά πόσες φορές πιστεύεις οτι η Χούκλη έφερε έστω και μια αντίρρηση στα κομματόσκυλα, μπροστά σε εξώφθαλμα προπαγανδιστική ή παραπλανητική είδηση την οποία ανέλαβε να μας σερβίρει;
    ΠΟΤΕ, ούτε επι ΠΑΣΟΚ, ούτε επι Ν.Δ.
    Και η ηθική της ευθύνη πολλαπλασιάζεται απο το γεγονός πως γνωρίζει οτι σερβίρει προπαγάνδα (ειδικά στις πολιτικές ειδήσεις), με τεράστιο κόστος σε δημόσιο χρήμα.
    Άλλωστε οι αποδοχές της, με σταθερά ελάχιστη τηλεθέαση, ξεπερνούν τις αποδοχές παρουσιαστών με τηλεθεάσεις που στην ΕΡΤ υπάρχουν μόνο όταν παίζει η Εθνική.
    Η περίπτωση της θυμίζει "λαμόγιο low profile"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ John, μην καταπιείτε το σάλιο σας σήμερα, θα πάθετε δηλητηρίαση.

    Επιπλέον, η Χούκλη είναι μια αξιοπρεπής παρουσία στην κρατική τηλεόραση, και αυτό δεν της το τρώει κανένας... καλοθελητής!

    Όσο για την (πραγματική) τηλεθέαση των καναλιών, ας μη θίγουμε μεγάλα θέματα, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποια είναι η δουλειά της Χούκλη στην ΕΡΤ;
    Τι ακριβώς κάνει καταπληκτικά;
    Ποιος κανονίζει τις μετακινήσεις της;
    Γιατί ο κόσμος δεν ασχολείται με τις κοτσάνες της;
    Ποιο συγκρότημα παρήγαγε, συντηρεί και στηρίζει με πάθος τη Χούκλη;
    Σε ποιόν και γιατί ήρθε να φτιάξει τη νέα Κανέλλη;
    Ποιες είναι οι ομοιότητες:
    Ποιοι άνθρωποι της ΝΔ και ποιοι του ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν τον εσωτερικό της κόσμο;
    Γιατί ο Χυτήρης και ο Ευθυμίου τα έβαλαν με την προπαγάνδα και τις σπατάλες στην ΕΡΤ και άφησαν απέξω τη Χούκλη και το Χουλιάρα αντίστοιχα;

    Μια μόνο μικρή δέσμη ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΩΝ ερωτημάτων για προβληματισμό - και για όσους δεν ξέρουν για έρευνα - για να μη χτίζουμε μύθους στη θέση άλλων, σε τούτο το BLOG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αξιοπρεπής η …Χούκλη;
    Που και τι ώρα ακριβώς;
    Θέμο θα μιλήσεις.. ή όταν μπαίνουμε στα δικά σου χάνεις το χιούμορ σου;
    Μόνο στο Νίκο τα ρίχνουμε, Θέμο… Είναι σωστό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά αυτή η εκτίμηση των δημοσιογράφων για το σινάφι τους δεν μετριέται πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι κι αυτή μια απο τις "τιμωρίες" που υφίσταται ο Νίκος αυτή την περίοδο, της ελευθερης πτώσης. Να συγκρίνεται με την Χούκλη και με τον Παυλόπουλο.
    Σε λίγο θα κοντραριστεί και με τον Λιάτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βασίλη έχεις άδικο.
    Δεν έφτιαξαν οι δημοσιογράφοι τα εκτρώματα και τις| τους δήθεν που κοροϊδεύουν τον κόσμο, ενώ οι ίδιοι δεν έχουν κάνει ποτέ ρεπορτάζ.
    Άλλοι τους στήνουν στις οθόνες, άλλοι τους κάνουν δημόσιες σχέσεις στα περιοδικά.
    Όταν λοιπόν ακούς δυο έντιμες λέξεις, που σκοπό έχουν να προβληματίσουν και να ευαισθητοποιήσουν κοινωνικά, δεν πρέπει να αντιδράς.
    Είδες με πόσο προσοχή χειρίστηκαν κάποιοι παραπάνω το θέμα για να μην αναπαράγουν περιπτωσιολογία και κουτσομπολιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Νίκος είναι απλώς το κακοφορμισμένο σπυρί της Mediaπολίτευσης.
    Αν θέλετε η βάρβαρη κατάληξη της.
    Κανείς όμως, εδώ, δεν ισχυρίστηκε, ότι δεν είναι δημοσιογράφος και μάλιστα ικανότατος.
    Τι δουλειά όμως έχει με άλλες και άλλους που το μόνο πού τους έμαθαν, είναι να επιδεικνύουν ένα σεμνό και ταπεινό προφίλ, σαν και αυτό που ευαγγελίστηκε ο Καραμανλής.
    Άλλο ουσία, άλλο συνουσία και άλλο το τίποτα με κορώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Χατζηνικολάου το μόνο βέβαιο ειναι ότι είναι ένας απ τους πιο υπερεκτιμημένους δημοσιογράφους.Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο θεωρείται μεγάλο "ονομα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 9.32 Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ανακαλέσω. Αλλά εδώ μέσα μία καλή κουβέντα δεν έχω ακούσει για δημοσιογραφική πένα. Μόλις κάποιος διανοηθεί να γράψει κάτι θετικό για κάποιον δημοσιογράφο, σε κλάσματα δευτερολέπτου θα εμφανισθούν διάφοροι που θα τον αποδομήσουν. Επικρατεί και αυτό εγώ καυτηριάζω, μία αρνητικότητα συναδέλφων εναντίον συναδέλφων, που για μας που είμαστε εκτός χορού και χώρου ερμηνεύεται ως "ο θάνατός σου η ζωή μου". Τα μπλόγκ κανιβαλίζουν γιατί είναι ο καθρέφτης της ζωής και της σκέψης μας. Ελάχιστοι από σας γράφουν έστω και μια κουβέντα εναντίον των εκδοτών και λοιπών ιδιοκτητών ΜΜΕ που στο κάτω κάτω αυτοί είναι οι εργοδότες, αυτοί δίνουν τις κατευθύνσεις, αυτοί σας πληρώνουν, αυτοί έχουν τις παράλογες απαιτήσεις, αυτοί έχουν την ανάγκη και το κόψιμο για τηλεθέαση και να πουλήσουν εφημερίδες.
    Δώσατε για παράδειγμα βάση μόνο στην αποπομπή του Χατζηνικολάου απ' το κανάλι ενώ την ίδια εποχή, έγινε ξεκαθάρισμα πολλών "παχυλών" συμβολαίων στον Α και για τον ιδιοκτήτη που θέλει να την βγάλει "φθηνά" και διώχνει στελέχη δε λέτε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΙΛ… ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΕΚΤΟΥΔΑΚΙ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΡΧΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ.
    ΟΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΜΙΑ-ΜΙΑ
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ Η ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΓΝΩΜΗ...
    ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο Χ"ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ALTER ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ, ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ... ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;

    ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΧΝΑ... ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. όντως δεν ξέρουμε αν βρίσκεται στο τέλος της καριέρας του αλλά εγώ πραγματικά εύχομαι να είναι.Για να ολοκληρωθεί η Νέμεσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά ξέρει κανείς, αυτός ο καλός (καλά μη βαράτε ακόμα δεν το είπα) δημοσιογράφος Μπλιάτκας της ΕΡΤ3 τι έγινε; . Ξαφνικά εξαφανίσθηκε. Είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ή είναι άλλοι οι λόγοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάει και το Alter
    Καημένε Μάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπράβο στους επωνύμους και ανώνυμος αυτού του Μπλογκ που τόλμησαν να δείξουν, έστω, την αλήθεια. Δυστυχώς, όπως καταντήσαμε και αυτό τόλμη θέλει!
    Όταν η Χούκλη κατέβηκε στην Αθήνα, ήμουν ένας νέος ρεπόρτερ – με 5 χρόνια στη δουλειά – που ακόμη επεδίωκε να κατακτήσει την αλήθεια!
    Ένα μεσημέρι περνώντας από την Ομόνοια, στο δρόμο για τη δουλειά, πέφτω πάνω σε ένα περιοδικό με πρωτοσέλιδο πορτρέτο μιας άγνωστης μου κοπέλας.
    Είχε τίτλο «ήρθα να κατακτήσω την Αθήνα» και περιείχε συνέντευξη της Μ. Χούκλη.
    Έπεσα από τα σύννεφα και σκέφθηκα ότι, ή λάθος επάγγελμα διάλεξα ή λάθος αντικείμενο για κατάκτηση.
    Μετά από τόσα χρόνια δε μετάνιωσα για τις λάθος προσεγγίσεις μου, ούτε βέβαια, φαντάζομαι, η Χούκλη για τη κατακτητική της προδιάθεση, αλλά γιατί τόση υποκρισία κοπέλα μου! Γιατί τόσο θέατρο αργότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριοι, μάθετε επιτέλους να τιμάτε τους ανθρώπους ,που διακρίνονται για την ποιοτητά τους, και τον επαγγελματισμό τους. Ποιός από σας , θα επικρατούσε στον κόσμο , αν τον συγκρίνανε με τον Χατζηνικολάου ή την Χούκλη. Βελτιώστε τον εαυτό σας και μη βουλιάζετε σαν άνθρωποι στην λάσπη που πετάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ε, όχι και λάσπη!
    Λάσπη είναι η αλήθεια, λοιπόν!
    Προσέξτε γιατί λασπώνοντας με απαξία την αλήθεια θα έρθει η ώρα να βουλιάξετε μέσα σε αυτή.
    Ενοχοποιείστε τα γεγονότα, τους ελάχιστους που λένε τα ελάχιστα!
    Ξεσκίστε αυτούς που τολμούν να θίγουν μύθους και πορτρέτα ενός αδίστακτου συστήματος παραγωγής φυκιών που τα πουλάει για μεταξωτές κορδέλες…
    Βαπτίστε κομπλεξική την αλήθεια. Μαυρίστε το πρόσωπο της…
    Εκθειάστε το συμπλεγματικό μοντέλο που υπηρετείτε…Άξιος ο «πτωχός» μισθός σας…φουκαράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πλιζ μη συγκρίνουμε Χούκλη με Χατζηνικολάου.Είναι η μέρα με τη νύχτα.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Συγκρίνεται ο αριβισμός Χατζηνίκου με τη συνέπεια της Χουκλη;Κανείς δεν είναι τέλειος αλλά είναι ιεροσυλία να γίνεται σύγκριση μεταξύ των δύο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 11.23
    Μήπως γνωρίζεις κάποιες και κάποιους που και συγκρίθηκαν και επικράτησαν- με τη δική σου λογική – αυτών που ανέφερες σαν παράδειγμα και αμέσως μετά κάποιοι άλλοι τους εξαφάνισαν.
    Ξέρει το νόημα του ρήματος εξαφανίζω στη δημοσιογραφία και το δημόσιο χώρο γενικά;
    Γνωρίζεις ότι στη "δημοσιογραφία χωρίς πλάτες" η μεγαλύτερη κατάρα είναι η επιτυχία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τώρα κατάλαβα την ομοιότητα δημοσιογράφων-πολιτικών.
    Όσο μεγαλύτερες πατάτες κάνει ο νταβοδημοσιογράφος τόσο πιο ψηλά πάει.
    Όσο μεγαλύτερες παπάρες ο νταβοπολιτικός κάνει τόσο πιο ψηλά πάει.
    Τους πρώτους τους τιμούμε με τη “τηλεθέαση” και την “αγάπη” μας τους δεύτερους με τη ψήφο μας.

    Να γιατί κάθε πρωί νοιώθω ένας όμορφος, πανηλίθιος, αγνός, μαλάκας με γυαλιά, που χαζεύει στη γυάλα τα χρυσοβαμμένα ψάρια, που του πούλησαν για χρυσόψαρα οι νταβατζήδες της Σοφοκλέους και των λοιπών περιοχών του “δημοσίου ξεπέσματος”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλή μέρα παίδες…μόλις ξύπνησα.
    Διαβάζοντας τα παραπάνω αντιλαμβάνομαι ότι και εσείς μόλις το ίδιο κάνατε (μεταφορικά, έτσι).
    Γι αυτό θα σας ρίξω λίγο Καζανζάκη να συνέλθετε:

    «Καλή η στιγμή, παράτα πίσω σου το νου και τη καρδιά, τράβα μπροστά, κάνε το τρίτο βήμα….Νίκησε το στερνό, τον πιο μεγάλο πειρασμό την Ελπίδα».

    Μόνο τότε θα έχουμε μια κάποια ελπίδα αξιοπρεπούς επιβίωσης..παιαιαιαιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ένα σχόλιο για το press : Κι έμενα αρχικά με ενόχλησε το ύφος (και το ήθος) αρκετών σχολίων. Απο την άλλη είπα ε, πάρτο όπως έχει. Ας υπάρχουν πολλά blogs όπου η ανταλλαγή απόψεων είναι ελεύθερη κι ας γράφει ο καθένας ότι θέλει. Δεν χρειάζεται να επικαλεστώ τον Βολταίρο στην ηλεκτρονική εποχή.
    Και με αφορμή το σχόλιο του ανώνυμου, περί Χούκλη :
    Φίλτατε, γενικά είμαι κατά του δηλητηρίου, ούτε το καταπίνω ούτε το σερβίρω σε άλλους. Ξαναδιάβασα το σχόλιο μου. Έχεις δίκιο, το ύφος του, μπορεί να εκληφθεί ως κακία. Λυπάμαι, δεν ήταν στις προθέσεις μου, αλλά η ουσία παραμένει. Δεν ισοπεδώνω τη Χούκλη, δεν της αξίζει πρώτα απ' όλα γιατί είναι αξιοπρεπής.Κάτι που θυμίζει προηγούμενα ζητήματα, όπως αν αρκεί το χαρακτηριστικό αυτό για να γίνει κανείς πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η αξιοπρεπής δημόσια εικόνα δεν είναι το μοναδικό εφόδιο του δημοσιογράφου.
    Κατά τη γνώμη μου δεν είναι ικανή δημοσιογράφος - οι ερωτήσεις της σε live συνεντεύξεις είναι ανούσιες.Μίλησα για καθεστωτική νοοτροπία, απο την οποία έχει εμποτιστεί και για υπερτιμημένη αξία. Γνώμη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. KALA EKANE ELEYTHERI AGORA EXOYME ...OPOY TOY DINOYN XRHMATA PHGAINEI THN DOYLIA TOY POULAEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μήπως πρέπει να κοιτάζουμε κανένα λεξικό για τη λέξη «αξιοπρέπεια»!
    Είναι η στάση ζωής ή το μοστράρισμα στο φακό; Τον όποιο φακό.
    (Εγώ, το υποσυνείδητο της μνήμης του Καζαντζάκη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φίλε τζον, βλέπεις ότι όταν μιλάς πιο δίκαια, ώριμα και νηφάλια γίνεσαι πιο πειστικός. Πολλές φορές εμείς οι απέξω έχουμε μπει στην διαδικασία να υποστηρίξουμε μεγαλο-δημοσιογράφους που παίρνουν τεράστιους μισθούς και από πολλές μεριές μόνο και μόνο επειδή τους χτυπάνε και τους βρίζουν αλύπητα και με πληροφορίες που ούτως ή άλλως δεν αποδεικνύονται. Εμείς τους γνωρίζουμε μόνο από το γυαλί και από εκεί τους κρίνουμε όλους αυτούς τους τηλεαστέρες.
    Δεν θέλω να τους δικαιολογήσω αλλά είναι αλήθεια: Και εμείς οι "ηθικοί" και "σεμνοί" δεν έχουμε πολλές φορές μπει στη διαδικασία να υποστηρίξουμε στη δουλειά μας πράγματα που δεν πιστεύουμε, μόνο και μόνο για να μη χάσουμε τη δουλειά; Ανθρώπινο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ ανώνυμο
    Αγαπητέ φίλε δεν έκανα καμμία σύγκριση μεταξύ Χουκλη και Χατζηνικολάου. Είναι και οι δύο για μένα καταπληκτικοί στην δουλειά τους. Πιστεύω όμως ότι όταν βρίζεις κάποιον , δεν γίνεται καλύτερος , αλλά χειρότερος , ενώ αντιθέτως όταν τον τιμάς , ο ιδιος προσπαθεί να γίνει αυτό με το οποίο ο κόσμος τον τίμησε. Ετσι βελτιώνεται και γίνεται ακόμα καλύτερος. Κάτι ξέρουν και οι Αμερικανοί που τιμούν , όλους όσους νομίζουν ότι αξίζουν. Εδώ εμείς μόλις ανεβάσουμε κάποιον εκεί που του αξίζει , αμέσως μετά προσπαθούμε να τον ρίξουμε , ίσως γιατι τον ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Βασίλη ευχαριστώ. Εμείς οι "απο μέσα" το έχουμε δεί το έργο σε παραλλαγές. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα "εσωτερικής ηθικής" στην πιάτσα μας, έτσι κι αλλιώς. Σε ότι αφορά τα καλά λόγια για συναδέλφους, έχω για πολλούς, δεν είναι όμως της παρούσης. Υπάρχουν δεκάδες ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ δημοσιογράφοι στη χώρα μας. Όμως, για να καταλάβεις το σύστημα "απο μέσα" πρόσεξε τη φράση που χρησιμοποίησε προηγουμένως ο 11:50 :
    "Γνωρίζεις ότι στη "δημοσιογραφία χωρίς πλάτες" η μεγαλύτερη κατάρα είναι η επιτυχία;"
    Οξύμωρο, η αλήθεια; Αυτό, για δημιουργική σκέψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΤΑΓΟΥΔΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βασίλη λείπαμε, αλλά είσαι τόσο ανεκτικός που τελικά καταλήγει να αποδέχεσαι πράγματα που φαίνεται καταρχήν να μην ανέχεσαι.
    Γράφεις; «Δεν θέλω να τους δικαιολογήσω αλλά είναι αλήθεια: Και εμείς οι "ηθικοί" και "σεμνοί" δεν έχουμε πολλές φορές μπει στη διαδικασία να υποστηρίξουμε στη δουλειά μας πράγματα που δεν πιστεύουμε, μόνο και μόνο για να μη χάσουμε τη δουλειά; Ανθρώπινο είναι».
    ΌΧΙ Βασίλη δεν είναι «ανθρώπινο» για τους opinion makers.
    Αν γουστάρουν να βουτούν τη συνείδηση τους συνεχώς στο έντερό τους, να αλλάξουν επάγγελμα.
    Δεν μπορούν να μας λοιδορούν και να υποκρίνονται κατά πρόσωπο.
    Δε επιτρέπετε συνειδητά να προπαγανδίζουν και να το παίζουν ανυποψίαστες παρθένες, που δεν άκουσαν τίποτε για το «φόνο» της κοινής γνώμης που συντελείτε μέσω αυτών.
    Στο κάτω-κάτω ξέρεις πόσα παλικάρια και λεβέντησες γνωρίζω – αξιολογότατοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές με αδιαμφισβήτητο ταλέντο – που τόλμησαν να πουν όχι στο ξεπούλημα της συνείδησης τους!!
    Ας μην πούμε ονόματα, γιατί μπορεί να μη το θέλουν και οι ίδιοι.
    Δεν είναι αυτονόητο το ξεπούλημα ρε Βασίλη. Δεν μπορεί η μόστρα και η κοινή λογική της αυτοσυντήρησης να καλύπτει διαρκώς τα ιδεώδη και την αξιοπρέπεια. Δεν πρέπει να το αφήσουμε να εξελιχθεί έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΠ, ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΡΙΧΝΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΙΗ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΣΚΑΣΤΕ…
    ΑΥΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ – ΔΗΛΩΝΕΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ . ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ. ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΜΙΔΕΣ, ΧΟΥΚΛΙΔΕΣ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΧΕΛΑΔΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΜΕΝΗ;
    ΤΙ ΕΙΠΕΣ; ΟΧΙ…ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΕΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πολλοί, εμμέσως, αναφέρεστε στη κρατική τηλεόραση
    Αυτή η κουβέντα δε συμφέρει πραγματικά κανένα τμήμα του πολιτικού συστήματος, αλλά πρέπει κάποτε να την ανοίξουμε.
    Ίσως, για αυτό ακριβώς να πρέπει να την ανοίξουμε.
    Δεν πιστεύω να θεωρεί κάποιος ότι αυτό θα το έκανε ποτέ η ΕΣΗΕΑ;
    Παιδιά είναι δυνατόν να υπάρχουν δημοσιογράφοι δημόσιοι υπάλληλοι;
    Είναι δυνατόν το ένα κόμμα να κατηγορεί το άλλο για ελεεινή κυβερνητική προπαγάνδα μέσω της ΕΡΤ και αυτοί που έχουν διορισθεί από τα κόμματα ως δημοσιογράφοι στη δημόσια – δήθεν – τηλεόραση να κάνουν το κοροΐδο, να συνεχίζουν τη προπαγανδιστική δουλίτσα τους, και να είναι μάλιστα συνδικαλιστικά στελέχη του δημοσιογραφικού συνδικάτου;
    Ξέρετε σε κάποια άλλη χώρα με δημοκρατικούς θεσμούς σε λειτουργία να γίνεται αυτό;
    Ωραίοι είμαστε και μείς… ασχολούμαστε με το τρελεφερικ του Χ’νικολάου και όχι με τις τρελές καταστάσεις στην ΕΡΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. O eleo λέει: «Πιστεύω όμως ότι όταν βρίζεις κάποιον , δεν γίνεται καλύτερος , αλλά χειρότερος , ενώ αντιθέτως όταν τον τιμάς , ο ιδιος προσπαθεί να γίνει αυτό με το οποίο ο κόσμος τον τίμησε. Ετσι βελτιώνεται και γίνεται ακόμα καλύτερος»

    Εντάξει τότε να τιμήσουμε το Νίκο για τη καταστροφή των ειδήσεων, τόσα χρόνια, για να γίνει καλύτερος στο μέλλον – να προκαλέσει «καλύτερη» ζημιά στο μέλλον.
    Τη Χούκλη για τη σοβαροφανή προπαγάνδα και τα εμετικά ερωτήματα, για να γίνει καλύτερη στο μέλλον - να κάνει αύριο «καλύτερη» προπαγάνδα και πιο σοβαρο-βλακώδη ερωτήματα.
    Ενδιαφέρουσα άποψη!

    ( μη με παρεξηγήσεις eleo, αλλά ήταν μια προσέγγιση που σήκωνε χιούμορ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΛΟΙΠΟΝ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ.ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΜΕΣΩ ΡΟΣΙΝΙΟΛ Η ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΥΡΝΑΖΙ.
    ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΜΠΕΜΠΕ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.
    ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΥΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕ ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτά κάνετε και του βάζετε ιδέες.
    Να, αύριο θα θέλει και ποταμόπλοιο εκτός από τρελεφερίκ, ο Νίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Είμαι περιέργος να δω τι θα κάνει ο καράφλας και ο βλοσυρός τώρα; Απο εκεί που ήταν το δεξί χέρι του χοντρού κυρίου μαζί με τον κοντοπίθαρο τωρα θα μεινουν στην απ εξω. Πλάκα θα έχει ο καραφλας με τον βλοσυρό και τον κοντοστουπη να δινουν αναφορά στον Χ... Ηδη κανουν συναντησεις εκτος χωρου εργασιας για να προετοιμασουν τη στρατηγική τους. Ελπιζουν οτι ο χοντρος πατερουλης δεν θα τους πεταξει στο δρομο αλλα δεν ξερουν τι σκεφτεται ο μουρλοκεφαλονίτης... Ανατροπη και πέναλντι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γιατί είσαι περίεργος ανώνυμε!
    Εάν υπάρξει δυσαρμονία σχέσεων οι βλοσυρός-καραφλός θα τοποθετηθούν στην ΕΡΤ.
    Εκεί, δε βλέπετε ότι έχει δημιουργηθεί ειδικό κέντρο αποκατάστασης αναξιοπαθούντων τέως αυλικών και λοιπών παρατρεχαμένων…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κοίτα ρε πούστη μου με τι ασχολείται ο κόσμος. Τι μας ενδιαφέρει τι κάνει ένας υψηλόμισθος βλαξ, όταν έχουμε κόσμο που πεινάει; Η στρέβλωση που έχετε υποστεί, είναι απίστευτη. Ντρέπομαι για λογαριασμό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εγώ συμφωνώ με αυτό που είπε ο ανώνυμος, όταν ο ανώνυμος του είπε ότι ο τρίτος ανώνυμος δεν έχει δίκιο για τις αντιρρήσεις του σχετικά με τον ανώνυμο (άλλος αυτός). Μπορώ να καταλάβω και τον ανώνυμο όμως, γιατί μπορεί να έβρισε τον ανώνυμο, αλλά τα είπε πολύ ωραία για τον ανώνυμο

    Να είχα τη δύναμη να πάψω να σας διαβάζω και να κάνω και καμμιά δουλειά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ζω για τη σττιγμή που θα δω Χατζηνίκο και Μάκη στα παράθυρα του δελτίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΜΠΙΛ… ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΕΚΤΟΥΔΑΚΙ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΡΧΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ.
    ΟΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΜΙΑ-ΜΙΑ
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ!!Σ ΑΥΤΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΤΣΑΡΑΓΚΛΗΣ.

    10:05 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η ταπεινότητά μου που έτυχε να τον γνωρίσει στα πρώτα του βήματα έχει την εξής άποψη. Ο Χατζηνικολάου ήταν ανέκαθεν ένας δημοσιογράφος που ήξερε να πουλά εξαιρετικά καλά συγκεκριμένες και αδιαμφισβήτητες ικανότητές του. Ηταν ανέκαθεν ετοιμόλογος, με σπάνια ραδιοφωνική και μετέπειτα τηλεοπτική κρίση, ήταν πολύ προετοιμασμένος στις συνεντεύξεις του -ασχέτως αν έτρεχαν άλλοι γι αυτό- ενώ είχε και έχει πολύ καλή γνώση και χρήση της ελληνικής, κάτι σπάνιο στις μέρες μας. (δεν έγραψα εν γένει δημοσιογραφική κρίση, καθώς όταν δοκίμασε την τύχη του στον Τύπο απέτυχε παταγωδώς γράφοντας τηλεοπτικές κοινοτοπίες).
    Είναι αλήθεια ότι από την μετάβασή του στο Μέγκα, δεν έχω συνεργαστεί μαζί του κι έχω ακούσει "τέρατα" για τον τρόπο που χειρίζεται τους υφισταμένους του. Ενδεχομένως να καβάλησε καλάμι κάτι που δεν είναι σπάνιο σε όσους τους βρίσκει απροετοίμαστους η αναγνωρισιμότητα και οι "συνέπειές" της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα η έπαρση που του καταλογίζεται, ερμηνεύεται και από την εξωδημοσιογραφική δύναμη που επεδίωξε και απέκτησε.
    Αλλά αυτό δεν πληρώνει τώρα που πρέπει αποδεχθεί μια θέση εμφανώς υποδεέστερη των προηγούμενων που κατείχε?
    Εν ολίγοις θεωρώ ότι υποδηλώνει μικρότητα η απόπειρα κάποιων να μειώνουν τις επαγγελματικές του ικανότητες, συγχέοντας τις κακές προσωπικές τους σχέσεις μαζί του.
    Διότι διαβάζοντας τα σχόλιά σας κατάλαβα ότι οι μεν επικριτές του Χατζηνικολάου δεν αντέχουν τον χαρακτήρα του, οι δε «εγκωμιαστές» του τον αντιμετωπίζουν σχεδόν ως ημίθεο εντός και εκτός οθόνης.
    Υπερβολές...

    Ενα απλός δημοσιογράφος με "δ" μικρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *