GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η υπόσχεση Χατζηνικολάου για την "3η θέση"...

Συνέχεια στις πληροφορίες για τον Ν. Χατζηνικολάου. Μάθαμε ότι για να εξασφαλίσει το "ok" των ιδιοκτητών του Alter, ώστε να πάε...

Συνέχεια στις πληροφορίες για τον Ν. Χατζηνικολάου.
Μάθαμε ότι για να εξασφαλίσει το "ok" των ιδιοκτητών του Alter, ώστε να πάει στο κανάλι, δεσμεύτηκε ότι μέσα σε τέσσερεις μήνες το πολύ - δηλαδή ως το Ιούνιο- θα το έχει ανεβάσει από πλευράς τηλεθέασης στην 3η θέση. Τώρα το κανάλι κινείται γύρω στο 10-11% και είναι στην 4η-5η θέση.
Δεν μάθαμε ποιες εγγυήσεις έδωσε γι αυτήν την άνοδο της τηλεθέσης.

19 σχόλια

  1. Ο Χατζηπαπαρας οπου και να παει παλι θα χεστει στο ταλληρο.Εχει εκπαιδεθση το παπολο στη πρεζα τι βι και τραβαει.Αλλα τετοια σκατα θελοθν οι νεοελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορει καποιος να μου πει εαν αυτο το μαλακισμενο ο χατζηπαπαρας διαβαζει το press-gr.Τοσοι δημοσιογραφοι μπαινουν εδω καποιος θα γνωριζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τηρήσει δε τηρήσει την υπόσχεσή του… σε βάρος του τηλεθεατή θα είναι!!!
    Πάλι τα ίδια!
    Τα ίδια Νικολάκη μου, τα ίδια Νικολή μου…
    Αντί, να βάλει το κώλο του κάτω, να σκεφτεί τι μαλακίες έκανε τόσα χρόνια και να συνέλθει , πάει και δίνει υποσχέσεις για «τριτιές» και δε συμμαζεύεται.
    Αντί, να χρησιμοποιήσει τη ευκαιρία αυτή για την επάνοδό του στη τηλεοπτική δημοσιογραφία με κάποια ποιοτικά στοιχεία, εκκινεί πάλι με υποσχέσεις μαζικής αποχαύνωσης.
    Αντί να σκέφτεται «ποιότητες», το μυαλό του είναι κολλημένο σε «ποσότητες»
    Αντί, να προσπαθήσει – έστω τώρα – για μια νέα προσέγγιση του ούτως ή άλλως υποτιμημένου προϊόντος της τηλεοπτικής ενημέρωσης, βαυκαλίζεται ότι είναι το αλογάκι της Ferrari που μέχρι το καλοκαίρι θα κάνει καλύτερο χρόνο κατά ένα ολόκληρο γύρο.

    Μόνο που τα χρόνια πέρασαν και το αλογάκι έγινε σκέτο Α-ΛΟΓΟ και για να φέρει έστω και μια επιπλέον μονάδα της AGB, θα πρέπει να συνοδευτεί από πολλά γαϊδούρια σαν και αυτά που επέλεξε για τον ΑΛΦΑ.
    Εκτιμώ, λοιπόν, ότι ο Alter θα μετατραπεί σύντομα σε ένα στάβλο με ά-λογα, παρά-λογα, γαϊδούρια και κοπριές.
    Θα αντέξει την μπόχα το Μπουρνάζι, που μπορεί μεν να πλήττεται από πολλές μυρωδιές, αλλά με την καβαλίνα δε φαίνεται να είναι εξοικειωμένο;

    Τα ίδια Νικολάκη μου, τα ίδια Νικολή μου…

    Καλή χαζοθέαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χλωμο το κοβω να καταφερει να το ανεβασει 3ο σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα και με διαρκεια 2 ωρες το δελτιο!!! Εξαλλου θα συνεχισει την ιδια ωρα η θα το παει απεναντι στα αλλα δελτια με διαρκεια 1 ωρα μονο;

    Απο την αλλη ρε πονηροι δεν ειδα κανεναν να θιγει το θεμα οτι ο Χατζηνικολαου ειχε το θαρρος να παραιτηθει οταν απειληθηκαν με απολυση οι στενοι συνεργατες του. Ικανοι η οχι δεν το εξεταζω ηταν επιλογες του και τις υποστηριξε με ολη του τη δυναμη. ΞΕΡΕΤΕ πολλους απο τους συνεργατες σας που ειναι ετοιμοι να κανουν το ιδιο αν χρειαστει στη δουλεια που βρισκεστε;;; Εγω κανεναν δεν ξερω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8.34
    Είσθε ημεδαπός; Δεν ακούσατε οτι ο Κοντομηνάς έστειλε το Νίκο από κει που ήρθε και οτι ο ίδιος εκκληπαρούσε να βρεθεί φόρμουλα για την επάνοδό του, διαρρέοντας από δω κι από κει οτι τα βρίσκει με το κανάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα και αυτος ο Κουρης για να παρει ποντους μιλαει με αυτο το σκατο?Εαν το βλαμενο ο χατζηβρωμικος τον εβλεπε σε καποια αλλη εποχη,θα γυριζε την πλατη του.ΠΕΤΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΞΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαζός είσαι ρε Νίκο.
    Κάτσε ρε λίγο out, άσε το μοντέλο να καταρρεύσει, άσε τον κόσμο να ξεχάσει,
    φρεσκαρίσου, χαλάρωσε και μετά το παίζεις μάγκας, ψιλομετανιωμένος και σοφός... και τότε ξαναμπουκάρεις στο γυαλί.
    Κρίμα και το βραβείο μάνατζερ ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ME ΠΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΔΗ OK KAI ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΣ.
    ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο πραγματικός στόχος είναι ο Βαρδινογιάννης μόνος του με Star-Alter να ξεπεράσει σε τηλεθέαση τον εαυτό του που μαζί με τους άλλους έχουν το Mega.
    Κλείνει την αγορά για να κάνει δύσκολο, έως παρακινδυνευμένα ασύμφορο το παιχνίδι, για άλλους επίδοξους νταβάτζήδες και κυρίως για τη κυρία Ολυμπιάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειμαι ο Κυριος Χατζηνικος.Γιατι Με υβριζετε ποταπα υποκειμενα;Ζηλευετε την Μεγαλοπρεπεια μου;Ου να Μου χαθειτε.Εσεις οι μικροι ποτε δε θα καταλαβετε απο πραγματικη αριστοκρατια.ΕΓΩ παντα θα συνεχισω να παιρνω τα βραβεια Μου απο το κλειστο club των αλληλοασπαζομενων και αλληλοευλογουμενων και ευτυχισμενων ευνουχιστων του ηλιθιου μυαλου σας,που καλα να παθετε αφου μας εχετε κανει ολους ινδαλματα και πλουσιους.Καλον υπνο κοροιδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδιά, να κάνω μία ερώτηση. Δεν είμαι δημοσιογράφος οπότε δε ξέρω τα μέσα-έξω της δουλειάς και συγκεκριμένα της τιβι. Σαν τηλεθεατής όμως, δε θα μου έκανε εντύπωση να το καταφέρει ο Χνικολάου αυτό. Εγώ δε βλέπω ιδιαίτερα ειδήσεις και ούτε κάποιο συγκεκριμένο κανάλι, αλλά απ' ότι ξέρω αυτός πουλάει σαν όνομα.

    Δηλαδή, πέρα από τα εσωτερικά των καναλαρχών και τις συμμαχίες τους κλπ που παίζουν, έχω την εντύπωση ότι αυτό που πουλάει ο συγκεκριμένος έχει απήχηση στον κόσμο. άρα θα τον ξαναδούνε.

    Κάνω λάθος? Αν ναι, γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τώρα? Έγινε και το Alter μεγάλο κανάλι, πήρε τη θέση του Alpha? Η πρέπει να πάρει μερικά αξιώματα σ’ αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαν όνομα δεν πουλάει ακριβώς…ξεπουλάει!

    Με τον που τον βλέπει η νοικοκυρά με το μηχανάκι της AGB, σκέφτεται:
    Α, να ο Χ΄νικολάου, ας μη κάνω ζάπινγκ, σε λίγο μάλλον έρχονται και ο Κακαουνάκης, ο Τράγκας, ο Κουλούρης, ο Γιακουμάτος, ο Ψινάκης, η Λιάνα και τα άλλα παιδιά, κάτσε πλάκα θα έχει.
    Όλη τη μέρα στη δουλειά γι αυτούς λέγανε. Πώς θα πω και γω μια γνώμη, βρε παιδί μου, αύριο αν δε τους δω. Άσε που και στο κομμωτήριο η κυρία Μπέμπα που με βάφει μπορεί να με ρωτήσει ποια θέση παίρνω για το ζήτημα… Τι να μην έχω άποψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπον θα σου απαντησω εγω 11.19 μια και στο επαγγελμα ειμαι Ηχοληπτης. Απο φωνη ειναι σαν ακους ενα γερο 89 ετων.Ειναι βραδυγλωσος,αργος και χωρις μετρο.Βαζει 5 παιδακια και του φερνουν τα νεα τα βαζει σε μια σειρα και αναλογα το Αφεντικο του πλασαρει. Απο χαρακτηρα ΣΙΚ Καραβλαχος.Μολις παρει θαρος τον σουταρουν τα αφεντικα και ψαχνει απο την αρχη να βρει καινουργειο προστατη.Παιζει Τενις,δινει συνεντευξεις σε κατι κολοπεριοδικα και νομιζει οτι ειναι σαν και αυτους.Ετσι βρισκει δουλεια και νομιζει οτι ειναι ο ΛΑΡΗ ΚΙΝΓΚ. Εαν δεν ειχε γλυψει ολους αυτους θα ψαχνοτανε για 1000 ευρω.Εμεις παντως στα CONTROL ΓΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΠΗΚΕΡΣ. θα τον ξαναδεις λοιπον οχι γιατι εχει καποια ιδιαιτερη αξια,και εκανε ονομα αλλα γιατι ειναι βραβευμενος τσατσος και γλυφτρονι.Ωσο αφορα τον κοσμο εγω ξερω που τον γραφει.Πουλαει σταριλικη και ο κοσμος εχει τα δικα του και δεν πολυ δινει σημασια σε αυτους που βλεπει στο γυαλι.Την ΑGB εχουν μανα και ως γνησιοι βλακες την προσκηνουν.Σιγουρα λοιπον δεν κανεις λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οτι και αν πείτε για τον Χατζηνικολάου,είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερος
    και απο τον καραγκιόζη τον Ευαγγελάτο,και απο την εξαιρετικά λίγη(ειδικά για το MEGA) Τρέμη.
    Οσον αφορά την τρίτη θέση,όχι μόνο θα την κατακτήσει ευκολα,αλλά θα απειλήσει και τους 2 προαναφερθέντες δημοσιογράφους,οι οποίοι απο καθαρή σύμπτωση είναι επικεφαλείς στα δελτία των δύο μεγαλύτερων καναλιών.
    Η πραγματική θέση τους είναι εκεί που τους κατέταξε πρόσφατο γκάλοπ της MRB...Κλείνοντας θέλω να τονίσω οτι δέν υποστηρίζω πως ο Χατζηνικολάου είναι κάποιος δημοσιογράφος ολκής,αλλά συγκριτικά είναι οτι καλύτερο έχουμε,και αυτό είναι κάτι πού το αναγνωρίζουν και οι πιό σκληροί επικριτές του στις κατ'ιδίαν συζητήσεις τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μία μικρή παρέμβαση για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
    Πραγματικά ο Χ’νικολάου εμφανίζεται να είναι ο καλύτερος των χειρότερων.
    Το παιχνίδι παίζεται ως εξής : Κατασπαράζουμε ότι άξιο και ικανό κινείται γύρω μας , ή ακόμη και παραπέρα, ενώ παράλληλα αναδεικνύουμε όποιον φελλό μας περιτριγυρίζει γλύφοντας.
    Έτσι έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Απαλλασσόμαστε εγκαίρως από τις πραγματικές απειλές, ενώ ταυτόχρονα διαμορφώνουμε – μέσω της σχετικής διασποράς – και μια ομάδα χαζοχαρούμενων, εξαρτημένων από εμάς παρουσιαστών, στα άλλα κανάλια.
    Έτσι, μπορούμε να κοιτάμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη της AGB – που αναδιαμορφώνεται στα μέτρα μας – και να λέμε: Νίκο, είσαι ο καλύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν είναι άξιο απορίας το πώς ο Χατζηνίκος θα ανεβάσει το κανάλι στην 3η θέση. Με τον ίδιον τρόπο που κατέβασε τον Alpha κατά 3 με 4 μονάδες από την πρώτη ημέρα που τον σούταραν: δηλαδή, με τις υπόγειες διασυνδέσεις με την AGB (βλ. διαφημιστικές, δηλαδή).


    (Γιατί, ΟΚ, να καταλάβω ότι το δελτίο του Alpha έπεσε με το που έφυγε ο Χατζηνικολάου. Αλλά η θεία που βλέπει Μενεγάκη, γιατί να αλλάξει ξαφνικά και να βλέπει Μελέτη ή Χρουσαλά ή Αρναούτογλου; Ε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ταπεινότητά μου που έτυχε να τον γνωρίσει στα πρώτα του βήματα έχει την εξής άποψη. Ο Χατζηνικολάου ήταν ανέκαθεν ένας δημοσιογράφος που ήξερε να πουλά εξαιρετικά καλά συγκεκριμένες και αδιαμφισβήτητες ικανότητές του. Ηταν ανέκαθεν ετοιμόλογος, με σπάνια ραδιοφωνική και μετέπειτα τηλεοπτική κρίση, ήταν πολύ προετοιμασμένος στις συνεντεύξεις του -ασχέτως αν έτρεχαν άλλοι γι αυτό- ενώ είχε και έχει πολύ καλή γνώση και χρήση της ελληνικής, κάτι σπάνιο στις μέρες μας. (δεν έγραψα εν γένει δημοσιογραφική κρίση, καθώς όταν δοκίμασε την τύχη του στον Τύπο απέτυχε παταγωδώς γράφοντας τηλεοπτικές κοινοτοπίες).
    Είναι αλήθεια ότι από την μετάβασή του στο Μέγκα, δεν έχω συνεργαστεί μαζί του κι έχω ακούσει "τέρατα" για τον τρόπο που χειρίζεται τους υφισταμένους του. Ενδεχομένως να καβάλησε καλάμι κάτι που δεν είναι σπάνιο σε όσους τους βρίσκει απροετοίμαστους η αναγνωρισιμότητα και οι "συνέπειές" της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα η έπαρση που του καταλογίζεται, ερμηνεύεται και από την εξωδημοσιογραφική δύναμη που επεδίωξε και απέκτησε.
    Αλλά αυτό δεν πληρώνει τώρα που πρέπει αποδεχθεί μια θέση εμφανώς υποδεέστερη των προηγούμενων που κατείχε?
    Εν ολίγοις θεωρώ ότι υποδηλώνει μικρότητα η απόπειρα κάποιων να μειώνουν τις επαγγελματικές του ικανότητες, συγχέοντας τις κακές προσωπικές τους σχέσεις μαζί του.
    Διότι διαβάζοντας τα σχόλιά σας κατάλαβα ότι οι μεν επικριτές του Χατζηνικολάου δεν αντέχουν τον χαρακτήρα του, οι δε «εγκωμιαστές» του τον αντιμετωπίζουν σχεδόν ως ημίθεο εντός και εκτός οθόνης.
    Υπερβολές...

    Ενα απλός δημοσιογράφος με "δ" μικρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *