GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση της "Αλληλεγγύης" στο Press-gr

Από την ΜΚΟ "Αλληλεγγύη" της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, πήραμε e-mail με το οποίο διαψεύδει ότι υπήρξε δεξίωση στην Μονή Πεντέλης την...

Από την ΜΚΟ "Αλληλεγγύη" της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, πήραμε e-mail με το οποίο διαψεύδει ότι υπήρξε δεξίωση στην Μονή Πεντέλης την περίοδο των εορτών.
Εμείς επιμένουμε στην πληροφορία μας.
Δημοσιεύουμε όμως και για λόγους δεοντολογίας, το πλήρες κείμενο της απάντησης:
"Αξιότιμοι κύριοι,
κατανοώντας την επιθυμία σας για την έγκυρη και ακριβή ενημέρωση του κοινού σας και με αφορμή το δημοσίευμά σας της 15ης Ιανουαρίου 2007 με τίτλο "Οι 500 του Φουρλεμάδη...", που μεταφέρει αναλήθειες και πλήττει το κύρος και την αξιοπιστία μίας σοβαρής μη κυβερνητικής οργάνωσης με ευρύ φιλανθρωπικό και αναπτυξιακό έργο, της Μ.Κ.Ο. της Εκκλησίας της Ελλάδος "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ", έχουμε να σας παραθέσουμε τα κατωτέρω:
- Ολόκληρο το περιεχόμενο του προαναφερόμενου δημοσιεύματος είναι
απολύτως αναληθές και αποτελεί αποκύημα κάποιας νοσηρής φαντασίας.
- Ουδέποτε διοργανώθηκε από την "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ", το Γενικό της Διευθυντή κ.
Δ. Φουρλεμάδη, από οποιοδήποτε στέλεχος του οργανισμού ή από την
Εκκλησία της Ελλάδος οποιαδήποτε δεξίωση στην Ιερά Μονή
Πεντέλης - προ, κατά τη διάρκεια ή μετά τις ημέρες των εορτών των
Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς 2006-2007.
- Η συγκεκριμένη εκδήλωση στην οποία αναφέρεστε δεν υπήρξε ποτέ, άρα
λοιπόν δεν "κρατήθηκε μυστική", δεν "θάφτηκε από τα media" και δεν
παραβρέθηκε σε αυτήν κανείς, ούτε "κληρικοί", ούτε "μεγαλοσχήμονες", ούτε
"αρκετοί δικαστικοί".
- Η Μ.Κ.Ο. "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ", προς ενημέρωσή σας, προαναγγέλλει και στη
συνέχεια επισφραγίζει όλες τις εκδηλώσεις της με επίσημα δελτία τύπου που
αποστέλλονται από το γραφείο τύπου του οργανισμού σε όλα τα Μ.Μ.Ε.
Ως εκ'τούτου λοιπόν και προς αποκατάσταση της αλήθειας και της παραπληροφόρησης που έχει υποστεί το κοινό σας με το προαναφερθέν δημοσίευμα, παρακαλούμε για την αυτούσια δημοσίευση της παρούσας απάντησής μας.
Mε τιμή,
Τζούλια Σταυρίδου
Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
Μ.Κ.Ο. της Εκκλησίας της Ελλάδος
«ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

3 σχόλια

  1. "Ουδέποτε διοργανώθηκε από την "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" ... οποιαδήποτε δεξίωση στην Ιερά Μονή Πεντέλης"

    Ε ναι, όχι ακριβώς εκεί αλλά ίσως παραδίπλα... Για άλλη τοποθεσία δεν αποκλείει, ενώ απαριθμεί τους φορείς και τα πρόσωπα που δεν οργάνωσαν δεξίωση στην Ιερά Μονή Πεντέλης :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά.... Όπως πάρα πολλές ειδήσεις εδώ μέσα, έτσι κι' αυτή ήταν μια μπαρούφα. Αλλά ως γνωστόν πες πες πες όλο κάτι θα μείνει (βασική αρχή φασιστικής προπαγάνδας.....ανεκτή όμως από τις δημοκρατικές και ανοικτές κοινωνίες μας)
    πάντως εγώ έμαθα ότι στη δεξίωση αυτή συμμετείχε και ο χοντρός ο Βανιζέλος, ο οποίος λέει θέλει να γίνει πρωθυπουργός. έλα νινί στον τόπο σου. Πάει τρελλάθηκαν όλοι κι' ο Βενιζέλος νομίζει ότι θα γίνει πρωθυπουργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θέλω να πω κάτι παραπλήσιο...Τώρα τελευταία ξεφυτρώνουν σα τα μανιτάρια οι ΜΚΟ, οι οποίες διαχειρίζονται τεράστια ποσά για φιλανθρωπικά έργα και, και, και....
    Η εκκλησία δεν έπρεπε να έχει ποτέ ανάγκη ΜΚΟ σαν "Το χαμόγελο του παιδιού", σαν την "Αλληλεγγύη". Είχε πάντοτε ως γνώμονά της την ιεραποστολή και το φιλανθρωπικό έργο. Είναι απαράδεκτο να διαχειρίζεται μια ΜΚΟ τον οβολό του καθενός, τη στιγμή που συμπεριφέρεται σα μια ιδιωτική υπηρεσία (και πολλές φορές ο ρόλος αυτών των ΜΚΟ έχει και άλλες πιο σκοτεινές επεκτάσεις (σε μια χώρα αλλά και παγκοσμίως)). Γι αυτό και μόνο είναι αξιοκατάκριτη η συνεργασία της εκκλησίας με ΜΚΟ και η εγκατάλειψη του παραδοσιακού τρόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *