GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλα για τον Χατζηνικολάου...

Εχουμε κι άλλες πληροφορίες για τον Νίκο Χατζηνικολάου . Διαβάστε τις, μόνο, στο Press-gr...

Εχουμε κι άλλες πληροφορίες για τον Νίκο Χατζηνικολάου. Διαβάστε τις, μόνο, στο Press-gr...

42 σχόλια

  1. ΠΟΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω δε καταλαβα. αλλα παρακαλω μη ξαναποσταρεις τα ιδια, απλα εξηγησε τι θες να πεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι για ζέσταμα,
    απο press.gr 25/1/2007

    Anonymous said...
    ΕΡΩΤΗΜΑ:
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο Χ''ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΟ 7-8 ΧΡΟΝΩΝ, ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΤΑΚΑ "ΕΓΩ Σ.... ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ, ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ!" ????

    Anonymous said...
    Μετά απ' αυτό, ο Σ... του, αποφάσισε - καθότι μαθαίνει γρήγορα !!! - να βρει επιτέλους έναν παρουσιαστή να κάνει αυτό που απείλησε ο Χατζηνικολάου. Ε, δεν πέρασε πολύς καιρός και βρήκε τον ιδανικό άνθρωπο. Δεν τον βρήκε, βέβαια, ακριβώς μόνος του, του τον πλάσαρε ο απειλών να ξεβρακωθεί. Από τότε και έπειτα η θεαματικότητα του Star στις ειδήσεις βρίσκεται σε ικανοποιητικά - οτι πεις εσύ Σ...-επίπεδα, στους τηλεθεατές της προσχολικής ηλικίας. Ρωτώ, λοιπόν, με τη σειρά μου: Ποιός ξεβρακώνεται κάθε βράδυ στις ειδήσεις του Star;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πες το, γιατί ντρέπεσαι?

    Ανώνυμα γράφεις...

    Σ... όπως Σταμάτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχεις δίκιο, Νέστωρ. Πράγματι, ντρέπομαι να πω αυτό το όνομα και ντρέπομαι ακόμη περισσότερο για τα χάλια του δεύτερου ονόματος που έθεσα στο κουίζ.
    Ντρέπομαι για την πάρτη τους. Γιατί κατάφεραν τα μαθήματα του Λεβεντογιάννη να τα εμπεδώσουν καλύτερα από τον Χατζηνικολάου. Ντρέπομαι, σ΄ορκίζομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένταξη ρε φίλε μην ορκίζεσαι.
    Αυτός ο Λεβεντογιάνης που τραγουδάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι τραγουδιστής ο άνθρωπος. Μέγας Τραγικός δημιουργός είναι της τηλεόρασης του σπέρματος-αίματος-ρέματος με ολίγη από κοντινό στο συναίσθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α ρε Αυγερόπουλοι .... που μας χρειάζονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα σας παρακαλούσα να χρησιμοποιούσατε το όνομα
    Τσαουσέσκου όποτε αναφέρεστε στον κύριο..Ξεχάσατε;

    Είναι πιο δέον..

    Καλά γ@μήσι@ με τη Σύλβια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aperanti h diafora tou glosoplasth Lebentogiannh apo toys ypoloipoys (mesa kai o avnanionikis flouflis !).

    Allo na eisai KALOS in front kai na anoigeis LAKOYS behind kai allo na kratas to dhmosiografiko mantri ypo sxetiko(?) elegxo.

    Poylada oi kasetes apo ton leve ston kontojohn, alla mazi toy sta dyskola. Kai o flouflis me thn skapani xamogelage kai estelne.

    ALLA to DHMOSIOGRAFIKO MANTRI POY THN GLYTOSE apo thn 17N (kaneis den exei psaksei to background aytoynoy theei triantfyllo...) den thelei ston sberko toy aga.

    ayta kai mias kai to proto & last post , poly imimatheia kyrioi kai akoma ligoterh istoria...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάθημα 1ον Ιστορία:
    Ο Λεβεντογιάννης είναι το παληκάρι, ο ναυτικός, που συστηματικά, κάνοντας κολληγιά με τον Μαλέλη από το Σύνταγμα, έβαζε τρικλοποδιές στον Μοσχοβίτη και αργότερα έθαβε κυριολεκτικά τον Μέμο στα αφεντικά.
    Είναι αυτός που όταν ανέβηκε "επάνω" έκανε μπουρδέλο κυριολεκτικά το Μεγκα. Δεν είναι σχήμα λόγου... Κανονικό μπουρδέλο.
    Ήταν ο άνθρωπος που υπαγόρευε τα ΟΝ έχοντας από πάνω του δυο εξαπτέρυγα, Χουλιάρα και Παναγιωτόπουλο. Ήταν αυτός που διέλυσε τη δομή του δελτίου και έβαλε τις βάσεις του virtual reality reportage. Τις αρχές του αυτές μετέδωσε και στους γύρω του, που αμέσως μετά πήραν τα ινία στο Μέγκα, τον Αλφα και τον Σταρ. Οι επί μέρους διαφορές, που είναι φυσικό να παρατηρούνται, σχετίζονται με την ιδιαίτερη προσωπικότητα ενός εκάστου εκ των επιγόνων και την ιδιαίτερη αισθητική, καθώς και συμφέροντα του νέου τους αφεντικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. This post has been removed by the blog administrator.

    giati svistike ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το "μ΄όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις" ισχύει απολύτως για τον Μαλέλη. Για τον Χατζηνικολάου ισχύει το "την αλήθεια την 'φτιάχνει' κανείς
    ακριβώς όπως φτιάχνει και το ψέμα".
    Κανείς, όμως, δεν τους έμαθε οτι "όταν η συμφορά συμφέρει θα πρέπει να λογαριάζεται για πόρνη", όπως έγραφε ο Ελύτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρατηρώ λογοκρισία και σβήνετε posts ? Τόσες βρισιές που ακούγονται δεν σας ενοχλούν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Opote file MEGA daskale , den anteksa ston peirasmo tou mathimatos soy kai na se rothso kapoies apories poy moy diafeygoyn apo thn ylh

    a) poios edine anafora meta to peras ton deltion STO 1 afentiko...

    b) poios xalage ta xathria tou 1 afentiko (anekdoto : o panagioto .. :-) )

    alla oups to sega exei polla afentika... oups fatal problem

    from u :
    "Τις αρχές του αυτές μετέδωσε και στους γύρω του, που αμέσως μετά πήραν τα ινία στο Μέγκα, τον Αλφα και τον Σταρ" ksexases ton ANT1 file mou kai thn sodia poy phge apo kei, h eisai h ekseresh pou galouxithikes alla eisai yperano .?. :-)

    A kai den htan ta eksapteryga h diadoxh katastash sto megla ! ton epomeno ton efage to mantri nyxta. gia na ksnarthei o kabalaris, alla htan arga

    from u :
    "υπαγόρευε τα ΟΝ έχοντας από πάνω του δυο εξαπτέρυγα, Χουλιάρα και Παναγιωτόπουλο" Oraia ta eksapterhga kai pos xothike o kke houlio na ginei o mr eurovision den to thabmases !!! edies ti soy einai oi listes tiss ntropis...

    H zoh kai pos thn blepei o kathe dhomsiografos , exei na kanei me poio afentiko exei apo piso toy kai ta atomika toy symferonta.

    Apla esy ta blepeis apo Aaaallh gonia ths sferas kai sebasta pithanon pathoysa.

    plaka exei, tora leo na einai to last post.

    I'll try hard

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πράγματι η ιστορία είχε πολλές αφαιρέσεις. Αλλά, καλέ μου φίλε, δεν νομίζω οτι άξιζε να αναφέρω και τον Στάγκο!!!
    Νομίζω οτι συμφωνείς και συ οτι η ιστορία για νάχει ουσία πρέπει να έχει και στόχευση- όπως σωστά από την πλευρά σου στοχεύεις και συ. Ας συμφωνήσουμε λοιπόν οτι αυτή η παλιο-ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης βρωμάει από το κεφάλι. Τα αφεντικά, που στην καραμανλική ορολογία, ορθώς αποκαλούνται νταβατζήδες, φτιάξανε μπουρδέλα στα οποία εργάζονται εκτός απ΄τους φιλότιμους εργάτες, δημοσιογράφους, τεχνικούς κλπ και πάρα πολλές πόρνες και τσατσάδες.
    Ρόλο στις δεύτερες δίνουν οι νταβατζήδες. Δίχως αυτές είναι βέβαιο οτι δεν θα είχαν, τόσο σύντομα εξευτελίσει το τηλεοπτικό προϊόν και δίχως αυτούς δεν θα μπορούσαν οι δεύτερες να μασκαρεύουν τη χυδαιότητα σε ενημέρωση. Είναι εύκολο να ξεσκίσουμε τον Χατζηνικολάου. Φοβάμαι, όμως τότε, οτι θα πέσουμε στην παγίδα που μας στήνουν οι εμπορίσκοι της κοινωνικής συνείδησης με τις off shore εταιρίες τους. Θέλουνε να αποενοχοποιηθούν για τα τουλάχιστον 15 χρόνια "αμαρτίας", ρίχνοντας στον Χατζηνικολάου το ανάθεμα. Ε, δεν φταίει ο Χ. για την κατάντια ολόκληρης της τηλεόρασης. Φταίει για την κατάντια του εαυτού του, την πεισματική αμετροέπειά του να ρυθμίσει το σύμπαν στα τηλεοπτικά πράγματα, το περιεχόμενο και την αισθητική του δελτίου του και τη ναπολεόντεια χρήση της συγκυριακής εξουσίας του. Τις λίστες, πάντως προγραφών για συναδέλφους, δεν τις ξεκίνησε αυτός. Βλέπεις, και η ιστορία έχει την ουρά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν έγινε λογοκρισία. Σβήστηκαν δύο comments για καθαρά πρακτικούς λόγους. Επαναλάμβαναν την ίδια λέξη "ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ" δεκάδες φορές καθέτως, δυσκολεύοντας τον διάλογο. Το έκαναν προφανώς συνειδητά για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Γι αυτό σβήστηκαν.
    Το θέμα της φρασεολογίας που χρησιμοποιείται πάντως συνεχίζει να υφίσταται. Οι ακραίες και χυδαίες εκφράσεις είναι, κατά τη γνώμη μας, απαράδεκτες. Το θέμα συνεχίζει να μας απασχολεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο προηγούμενος anonymous (1.36) έγραψε ότι αξίζει να κρατήσει κανείς από αυτή την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δρυός πεσούσης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. βασιλη,
    δε τα ξερεις καλα - λιγο να εχεις ζησει τον ανθρωπο . . . και λιγα του λενε και παντα τα λεγαμε. Η δε πτωση ηταν νομοτελιακη, θεμα χρονου και τιποτε αλλο.

    Λυσε μου και μια απορια : περαν των σχολιων οπως το δικο σου, εχεις ακουσει ή διαβασει καποιον που να τον υπερασπιζεται πραγματικα και επι της ουσιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο ,έχεις δίκιο, αλλά δεν μπορώ επειδή κανείς τώρα δεν τον υποστηρίζει, να με πάρει και μένα η μπάλλα και να μην αναρωτηθώ γιατί τα αρνητικά σχόλια τώρα ειδικά που έπεσε από τον Άλφα. Λειτουργούμε σαν κοράκια και ύαινες που τρώνε από κάτω. Και αυτό δεν μου αρέσει και αισθητικά.

    Κι επειδή δεν είμαι δημοσιογράφος αναρωτιέμαι. Γιατί δεν γράφετε τίποτα για τον Κοντομηνά; Και για την τακτική, αν θέλετε όλων των μεγαλοεκδοτών, να φορτώνουν όλες τις αποφάσεις στους διευθυντές τους και αυτοί να βγαίνουν λάδι;

    Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί το μεγαλύτερο λάθος του Νίκου είναι ότι προσπάθησε να βάλει πολλά καρπούζια στη μασχάλη του. Και δημοσιογράφος και παρουσιαστής και πρόεδρος και διευθυντής. Αυτό ήταν μέγα λάθος και δείχνει μια απληστία ή στην καλύτερη περίπτωση υπέρμετρη φιλοδοξία.

    Χρειάζεται κάποιο φρένο και πρέπει ο καθένας να το βρίσκει μόνος του αλλιώς θα του το δείξει η ζωή. Και το δείχνει συνήθως απότομα και με άσχημο τρόπο. Πιστεύω ότι τώρα το κατάλαβε. Ελπίζω για κείνον να μην είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμφωνώ με τον Βιλ.
    Έτσι είναι, και για να σωθεί ο Νίκος πρέπει να αρχίσει αμέσως ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ.
    Η καλύτερη λύση είναι να πάει στο ΘΙΒΕΤ.
    Να γίνει ένα διάστημα ΜΟΝΑΧΟΣ-ΝΙΚΟΣ .
    Γιατί και εδώ να μείνει πάλι μοναχός θα μείνει, έτσι που τα κατάφερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 'Exei thleorash sto thibet?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν λέμε να πάει για παρουσιαστής ρε.
    Θεραπεία είπαμε να κάνει για το tele-intoxication.
    Διάβαζα ότι ένας Αυστραλός ασθενής, του ιδίου τύπου, όταν γύρισε από το Θιβέτ, πείρε όλες τις συσκευές TV που είχε σπίτι του και τις διαμόρφωσε σε ενυδρεία.
    Από τις οθόνες κάθετε και βλέπει τα ψαράκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και εγώ που δεν πήγα στο Θιβετ όταν ανοίγω την Τιβι όλο φυτά και ψαράκια βλέπω.
    Στην ΕΡΤ βλέπω και μαϊμούδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για ρωτήστε κι εμάς τους απλούς συντάκτες πόσα καρφώματα έχουμε φάει από διάφορους τηλεστάρ στα αφεντικά μας, όταν γράψουμε κάτι που τους ενοχλεί ή, ακόμα (έχει συμβεί και αυτό) όταν δεν τους αναφέρουμε σε κάποιο κείμενό μας! Θα σας πω για τηλεαστέρα που κάποτε είχε πάρει μαζί με άλλους 35 ένα βραβείο της συμφοράς και πήρε δέκα φορές τον διευθυντή μου επειδή στο 100 λέξεων κείμενό μου δεν τον ανέφερα ανάμεσα στους άλλους βραβευθέντες. Ο διευθυντής μου, που δεν ανεχόταν τα καρφώματα (πρωτοφανές στον Τύπο αυτό) παρέπεμψε το θέμα σε συντάκτη που είχε ακονισμένη πένα, ο οποίος την άλλη μέρα έγραψε: κύριε -- --- συγχαρητήρια για το βραβείο σας. Ασφαλώς θα κοιμάστε με αυτό, ε;
    Και έτσι σταμάτησε η ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλά και δεν δώθηκε βραβείο στον συγκεκριμένο διευθυντή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. pote epitelous tha vgalete tis plirofories?
    varethika na kano refresh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιατί όλο το ενδιαφέρον στον Χατζηνικολάου; Υπάρχει άλλος μεγαλοπαρουσιαστής, που έχει κοινή μπίζνα με τον κουμπάρου του -διαφημιστή- και έχουν αποδειχτεί αχτύπητοι.
    Ο κουμπάρος ήταν εθνικός διαφημιστής επί ΠΑΣΟΚ και υποτίθεται ότι η ΝΔ δεν θα του έδινε δουλειά... Ερευνείστε πώς έχει βοηθήσει ο μεγαλοπαρουσιαστής τον διαφημιστή και πόσες δουλειές έχει πάρει από κορυφαίους υπουργούς της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στη τηλεόραση να δείτε κουμπάρες και κουμπάρους με κοινούς κουμπαράδες και δανεικούς κουμπουράδες. .
    Καλά, ο Ρουσόπουλος βρήκε στρωμένο ένα σύστημα και το συνέχισε. Περίμενε κανείς να το αλλάξει;
    Για τον Ρουσώ μιλάμε!! Η ζωντανή απομυθοποίηση της Mediapoliteysis.
    Η κατάρρευση και της τελευταίας πιθανότητας για σοβαρότητα.
    Ο βασιλέας της κοτσάνας. Άξιος συνεχιστής των Ρέπα-Πρωτόπαπα, σε όλα. Και στην ΕΡΤ. Με τον άνθρωπο όλων των Προέδρων Χουλιάρα.
    Ο άνθρωπος που γελοιοποιήθηκε ακόμη και από τα Τέρατα.
    Φωνάζουν και οι Πασόκοι για τα χάλια της Τηλεόρασης και της ΕΡΤ. Σαν δεν ντρέπεστε απίθανοι ΠΑΝ-ΠΑΝες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Anonymous@1:36pm poly omorfo to keimeno, perno piso to "imimatheia kyrioi kai ligoterh istoria" toy 1st@post , toylaxiston gia ese kai isos na prostheso oti apla sta marathonia meeting poy ginonte(ousan) kapoy h antigrafh apo ta worldwide nets, htan epityxhs, gia ayto kai h ellhnikh tv akoloythei thn idia krisi pou pernane oloi kai se ligo akoma poio poly me to broadband. Gia ths listes , anaferome stis listes tou 91.
    kalhmera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Για τα καλόπαιδα του Συνασπισμού δεν λέει κανείς τίποτε, που βολεύονται στο κρατικό μαγαζί και από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό σημαίνει Συνασπισμός.
    Συνασπίζομαι με όλους και κονομάω. Με άποψη και ευαισθησία.
    Η διπλοπρόσωποι κάθε εξουσίας. Θαυμάστε τους στις γενικές διευθύνσεις και στο γυαλί της ΕΡΤ. Έκαναν την αριστερή ιδεολογία λαστέξ για το κάθε πισινό.
    Για αυτό τους έχει χεζμένους ακόμη και η AGB.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το φιλότιμο και η αξιοπρέπεια στους «σοβαρούς, επαγγελματίες προπαγανδιστές και γλύφτες του Συνασπισμού» ΣΥΡΙΖΑ πέρασε αλλά δεν τους ακούμπησε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτός ο Αντώναρος είναι ο μεγαλύτερος πλακατζής που πέρασε ποτέ από το Press Room.
    Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την παρέμβαση του ΥΠ. ΔΗΜ.
    ΤΑΞΗΣ στην ΕΡΤ διαβάστε τι είπε:

    «Eίναι σεβαστή η άποψη του υπουργού. Eίναι, όμως, σεβαστή και η ανεξαρτησία της Δημόσιας Tηλεόρασης στην άσκηση της δημοσιογραφίας, όπως σεβαστή είναι από αυτήν την κυβέρνηση και η λειτουργία κάθε μέσου ενημέρωσης».

    Να γιατι περνά κρίση η επιθεώρηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο Βασίλης έπιασε το νόημα της ιστορίας. Πέρα απ΄ τις ανοησίες που κατα καιρούς κάνουν οι μεγαλοδημοσιογράφοι, υπάρχει μια έρπουσα κάστα διοικητικών που κονομάνε άσπρα και μάυρα πάνω στα δημοσιογραφικά προιόντα. Συνήθως τα απαξιώνουν για να αφαιρέσουν απ΄τους δημοσιογράφους την αξιοπρέπεια την πληροφορίας. ¨οταν καλεί ώρα (alpha)τα κουκιά δεν βγάινουν ζητιούν περικοπές και απολύουν όσους τις αρνούνται. Όλοι ξέρετε τα τεράστια εταιρικά τζιπ που έχουν οι στελεχάρες ανιδείκευτοι αναλυτές των media έξω από τα δημοσιογραφικά γραφεία. Να τα πουλήσουν για να πληρώσουν κανένα πιτσιρίκο που δουλεύει έξι μήνες τζάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Eleon… apo fila elias gia pasan noso kai malakia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Στο παρόν post έγινε μια αξιόλογη προσπάθεια από τους σχολιαστές να προσεγγίσουν την «αλήθεια» για τη κατάντια της TV.
    Tώρα είναι νομίζω η κατάλληλη στιγμή για να απαντηθούν τα δύο εναπομείναντα κρίσιμα ερωτήματα:
    1) Ποια ονόματα περιέχονται στη Λίστα ’91;
    2) Ποια τα πλέον γνωστά ονόματα από τη ΒLACK LIST, από αυτή τη περίοδο και μετά;
    Επειδή το θέμα είναι δύσκολο, θα πρέπει να ζητηθεί και η Βοήθεια του Κοινού…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και τώρα στροφή κεφαλής δυτικά….στον Alter.
    O Κακός χαμός με φόντο το Νίκο.
    Αυτή τη φορά πρωτοτύπησε.
    Προκάλεσε «αναστάτωση» πριν την ανακοίνωση της άφιξης του.
    έγινε των "μετόχων" που λέμε.

    Απλός για το ιστορικό αρχείο σας, το μετοχολόγιο του σταθμού.

    Μοντέρνοι Καιροί Ανώνυμη Εμπορική και Εκδοτική Εταιρεία 24,998% (στην οποία μέτοχοι είναι οι Κ. Γιαννίκος με 1,46%, Αικατερίνη Γιαννίκου με 91,12%, Αμαλία Γιαννίκου με 2,48%, Μαγδαληνή Γιαννίκου με 2,47% και Α. Γιαννίκος με 2,47%), Πρες Ελλάς Ελληνική Εκδοτική και Τυπογραφική 11,42% (Α. Κουρής 1,376% και Γ. Κουρής 98,624%), Γιώργος Κουρής 13,58%, Ανδρέας Κουρής 15,45%, Love Radio Broadcasting ΑΕ 9,39% (Α. Κουρής 90% και Μαρία Βανδώρου 10%), Laxey Greek Investments LP 4,75%, Marfin Financial Group 2,38% και Γεράσιμος Τζανεττάτος 2,05%. Ποσοστό της εταιρείας «Ελεύθερη Τηλεόραση», στην οποία ανήκει το Alter βρίσκεται σε διασπορά στο Χρηματιστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *