GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ...σκιώδης το έμαθε από τον ...κανονικό

Από συντονισμό σκίζουν στο ΠΑΣΟΚ… Πήγε επίσκεψη ο Γιώργος Παπανδρέου στο Αττικόν Νοσοκομείο στο Χαϊδάρι και τον συνόδευε ο «σκιώδης υπουρ...

Από συντονισμό σκίζουν στο ΠΑΣΟΚ…
Πήγε επίσκεψη ο Γιώργος Παπανδρέου στο Αττικόν Νοσοκομείο στο Χαϊδάρι και τον συνόδευε ο «σκιώδης υπουργός» του για την Υγεία Χρήστος Πρωτόπαπας μαζί με άλλους του ΠΑΣΟΚ.
Όμως αυτός δεν ήξερε καν ότι θα κάνει ο αρχηγός του αυτή την επίσκεψη. Από ποιον το έμαθε… ανεπίσημα; Από τον …κανονικό υπουργό Υγείας, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο!
Την επίσκεψη την είχε κανονίσει το ιδιαίτερο Γραφείο του Γ. Παπανδρέου που δεν καταδέχτηκε να ενημερώσει έγκαιρα κανέναν από τους «συντρόφους» τους!

74 σχόλια

  1. Το πρόβλημα δεν είναι που δεν ενημέρωσε ο Παπανδρέου τον Πρωτόπαπα. Ούτε ότι ο Πρωτόπαπας ενημερώθηκε από τον Αβραμόπουλο. Το πρόβλημα είναι πως κανείς τους δεν ενημέρωσε εμένα τον δυστυχή ασθενή …και έπεσα πάνω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επίσκεψη στο "ΑΤΤΙΚΟΝ" είχε προγραμματιστεί προ εβδομάδος, σε συνεργασία με τον Χ. Πρωτόπαπα και άλλους αρμοδίους.

    Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση εδόθη στα ΜΜΕ το απόγευμα της Τετάρτης και δημοσιεύθηκε στο ΑΠΕ στις 21:23' της Τετάρτης υπό τον τίτλο: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΠΑΣΟΚ.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ, ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ".

    Ορθό είναι να ελέγχεται καλύτερα τις... πηγές σας, επειδή δεν είναι πρώτη φορά που σάς εκθέτουν.

    Προφανώς καταλαβαίνετε τι εννοώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αμα αρχιζει ο γιωργακης και κανει επισκεψεις στα νοσοκομεια μαζι με τον σκατοσπροχτη....τοτε παει χαλασε το paidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κόμμα του giorgakis είναι μια παιδική χ;ρά. Χτες ο φλούφλης βγήκε και επιτέθηκε στην ΝΔ για την Παιδεία προσπαθώντας να τσιμπήσει κάποιο κοκαλάκι από την γενική δυσαρέσκεια, ενώ και στην παιδεία ταυτίζεται απόλυτα με τις επιλογές της ΝΔ. Ιδιαίτερα στην ιλλαροτραγωδία των δήθεν μη κερδοσκοπικών ιδιωτικών παραμάγαζων-πανεπιστημίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ 8Α ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΙΓΑ ΜΕΓΑΛΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ! ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η τραγωδία του τόπου είναι να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε Αβραμόπουλο και Πρωτόπαπα ... (Παρεπιπτόντως, καταπληκτικό blog, το διαβάζω καθημερινά πλέον - καλή συνέχεια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τσάτσοι του Σημίτη και του Ρουσόπουλου σας ξέρουμε. Καταλάβαμε ότι υποστηρίζετε τον Πρωτόπαπα και μας τα χώνετε για την κριτική. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι γιατί διαμαρτύρεστε όταν σας κράτησαν στις αργομισθίες σας και οι σημερινοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΩΤΟΒΛΑΚΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ. ΤΗΝ ΒΙΛΊΤΣΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΧΤΙΣΕ. ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ... ΑΡΧ...ΙΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O ALOGOSKOYFHS MENEI SE KALYBA.O LIAPHS SE TROXOSPITO KAI O MHTSOTAKHS STO GHROKOMEIO....

    OYST!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιός Αβραμόπουλος και Πρωτόπαπας ρε παιδιά; ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΤΑΚΗΣ. Αυτόν θα έπρεπε να είχαμε υπουργό Παιδείας διότι όσοι τον παρακολουθούν θα πρέπει να έχουν σοβαρά διανοητικά προβλήματα. Όσοι δεν είδαν χθες την άλλη όψη χάσατε. Μιλάμε για την απόλυτη... ρόμπα. Τι σιχαμένοι είσαστε ρε παιδιά εσείς οι δημοσιογράφοι. Όλοι σαν τον Κοτάκη είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΖΙΒΑΓΚΟ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥ ΤΖΗΝ. ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. Ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ESY THES NA PAREIS TH THESH TOY ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ. Τι μου θυμίσατε ρε παιδιά; Ρωτήστε στο υπουργείο Τύπου τους κολλητούς τους πανίβλακες που διόρισε με την πράσινη κάρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ Ή ΤΟΥ... ΚΟΤΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. POY DOYLEPSAN DHLADH? STH LAXANAGORA??

    OYST!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ......ΜΕ ΓΗ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΕΡΠΕΤΑ,ΧΑΜΕΡΠΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. PARE TOY KOSTAKH! KALYTEROS THA EISAI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γειά σου ρε Πρωτόπαπα αρχοντο-συνδικαλιστή με την βιλάρα σου και τις αρπαχτές σου. Α ρε βλαμένοι. Αν ζούσαν οι συγχωρεμένοι Γεννηματάς και Τρίτσης θα καταλαβαίνατε που θα ήταν όλοι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αφού δεν σου αρέσει το επίπεδό μας (κολλητάρι του Πρωτόπαπα) γιατί συμμετέχεις στο blog; Μαζοχισμός λέγεται αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. OI MPAMPADES TOYS POY TA BRHKAN? DOYLEPSAN PILOFORI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ... ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ PAY-ROLL! ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. προς spy. Ευχαριστούμε που μας επιβεβαιώνετε. Ακριβώς, η επίσημη ανακοίνωση για την επίσκεψη βγήκε το απόγευμα της παραμονής. Μέχρι τότε, το γνώριζαν μόνο οι πολύ στενοί συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΕΩΡΓΙΕ 154.....
    Ποσώς με ενδιαφέρει ο Πρωτόπαπας,με νοιάζει όμως το γεγονός ,πως τα έχετε κάνει όλα ...ίσωμα!!!
    Φλούφλης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάει πολύ βρε ΑΣΧΕΤΕ και συ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παιδιά κόψτε την πλάκα. Έμαθα πριν από λίγο από άνθρωπο της Γιάννας ότι ο Σμαϊλης φεύγει από την εφημερίδα αν μέχρι την άλλη εβδομάδα η εφημερίδα δεν πάρει τα πάνω της. Ήταν επιλογή του Κουσούλη της Γιάννας και του Πατρίαρχείου Κωνσταντινουπόλεως. Μαζί του φεύγει και όλος συρφετός που ήρθε. Οι άσχετοι που καρφώνουν κόσμο και κάνουν τους... αναλυτές! Κωνσταντουδάκη, Κοττάκης, Λακόπουλος, Προβής και οι άλλοι παρόμοιοι τους. Έρχεται άλλος στην θέση του Σμαϊλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κρατήστε την πληροφορία και τα λέμε το επόμενο Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ PRESS-GR. ΜΟΛΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΕΝΑ Samsung
    Bluetooth Headset WEP 200 ΑΞΙΑΣ 59 ΕΥΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΛΕΙΝΕΙ "ΤΟ ΑΡΘΡΟ"; Ξέρεις κανείς τίποτα γιατί μας είπαν από μέσα ότι αυτήν την εβδομάδα θα κυκλοφορήσει και μετά ΤΕΛΟΣ! όποιος γνωρίζει ας μας ενημερώσει έγκυρα και όχι με μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. PROS TRAXONA: AI PARATA MAS ESY KAI O ELEYTHEROS TYPOS!

    MAS EXETE ZALISEI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμε επέτρεψε σε εμάς που δουλεύουμε εκεί να έχουμε αγωνία. Γιατί φίλε, με τους ΣΜΑΪΚΟ-ΚΟΤΤΑΚΗΔΟ-ΛΑΚΟΠΟΥΛΟ-ΠΡΒΗΔΕΣ το φύλλο θα κλείσει. Και εγώ θα μείνω άνεργος ενώ εσύ θα τα παίρνεις χοντρά από τον φίλο σου τον Πρωτόπαπα. Υπάρχει μια διαφορά δεν νομίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εγώ παιδιά δεν έχω τίποτα με τον Σμαϊλη. Ας κάνει ότι θέλει. Αρκεί να ανεβάσει την κυκλοφορία, να μην απολύσει και να σωθεί η εφημερίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Διαβάστε την σημερινή... παπαριά του Κωτάκη στον Ελεύθερο Τύπο. Θα χτυπιέστε από τα γέλια. Ο τύπος δεν... παίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αν για κάτι φταίει ο Σμαϊλης είναι ότι έφτιαξε την αυλή του. Τον ίδιο δεν τον κατηγορώ. Τους ανίκανους ρουφιάνους γιατί τους μαζεύει γύρω του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. AI PARATA MAS ESY, O PROTOPAPAS O ELEYTHEROS TYPOS KAI OI ΚΟΤΤΑΚΗΔΟ-ΛΑΚΟΠΟΥΛΟ-ΠΡΒΗΔΕΣ .


    MAS EXETE ZALISEI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΡΕ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΖΗΤΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ "Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ"??????
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Και να υπάρχει και μια ισορροπία στα μισθολογικά. Δεν μπορεί, για παράδειγμα, ο Κοτάκης, ο ψαράς από την Αίγινα που γλύφει τον Ρουσόπουλο, και που έβγαζε θέματα μαϊμού από το υπουργείο Εσωτερικών και είχε προσλάβει ολόκληρη την... Ευρώπη να παίρνει περισσότερα χρήματα από εμάς. Αυτό λέγεται αδικία. Και να πεις ότι είχε καλύτερες σπουδές ή μεγαλύτερες επιτυχίες θα το καταλάβαινα. Γιαλαντζί δημοσιογράφος είναι ο τύπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ THE BEST ΠΑΠΑΤΖΗΣ. Μιλάμε για μεγάλο Παπατζιλίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΓΩ προτείνω κάτι άλλο. Να πάρει μια συνέντευξη ο... Μάτσας του Ελεύθερου Τύπου στον Πρωτόπαπα μέσα στην αρχοντο-βιλάρα του. Για να δούνε στις γειτονιές της Β' Αθηνών που μένει ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ. Α ει στο διάολο με τους άχρηστους της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΤΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΩΤΗ. Όσο πιο βρωμύλος, γλύφτης και σιχαμένος είσαι τόσο πιο κοντά στον Ρουσόπουλο θα βρεθείς. Μιλάμε για απίστευτη διαφθορά και σιχαμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ! ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΧΙΩΤΗ. ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΤΙ. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΛΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΕΔΙΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. KANE MIA EPISHMH KATAGGELIA!

    XA!XA!XA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τελικά ρε παιδιά αυτός ο Τεό πρέπει να είναι μεγάλος παπάρας. Δεν εξηγείται γιατί τον βρίζουν όλοι. Ακόμα και οι δικοί του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Παιδιά εγώ είμαι ο πραγματικός Μανώλης Κοτάκης. Σας παρακαλώ μην ξανασχοληθείτε μαζί μου. Δεν σας έχω ενοχλήσει σε τίποτα. Ο Θεούλης με έχει κάνει έτσι. Τι να κάνω εγώ; Κάποιος πρέπει να κάνει τον Αρτέμη Μάτσα των ΜΜΕ. Έ σε εμένα έπεσε ο ρόλος αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ρε παιδιά και εγώ είμαι ο Βασίλης ο Χιώτης. Σας υπόσχομαι ότι δεν θα ξανακαρφώσω στον Ρουσό και τον Σταύρο τον Ψυχάρη τους συναδέλφους. Σας υπόσχομαι επίσης ότι θα κάνω συχνότερα μπάνιο γιατί σας έχω πεθάνει με την μπόχα μου! Τι να κάνω και εγώ; Ξέρετε τι σημαίνει να βγάζω πέντε φράγκα από τα καρφώματα που λέω στον Ρουσό; Sorry!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ! ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΓΡΙΟΥΛΑ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ Η ΚΟΡΑΗ. ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑ ΞΑΝΑΚΑΡΦΩΣΩ ΣΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ αν συμφωνεί μαζί μου; Αστον αυτόν. Αυτός κάνει ότι του πει ο Ρουσόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ρε παιδιά είμαι σίγουρη ότι τους ζηλεύετε. Και τον Κωτάκη και τον Χιώτη. Για την γριούλα την Κοραή δεν είμαι τόσο σίγουρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Και δεν εννοώ τους ζηλεύετε σαν άνδρες. Εννοώ σαν δημοσιογράφους επειδή έχουν μεγάλη γλώσσα και γλύφουν αβέρτα! Ξέρετε τι προσόν είναι αυτό σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. KOTTAKIS FOR EVER. ΜΠΛΙΑΑΑΑΑΧΧΧ! Εμετός μου ήρθε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Κουφάλες η γριά κότα έχει το ζουμί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Θα σας πηδήξω όλους ρε αλητάραδες που με βρίζετε. Θα φτύσετε το γάλα που ήπιατε. Θα σας σκίσω βλαχαδερά. Θα σας καθίσω στο σκαμνί βρωμόπαιδα που χρησιμοποιείται το όνομά μου. Θα πάθετε την πλάκα της ζωής σας. Θα μαρτυρήσετε αλήτες. Εγώ είμαι ο πραγματικός Κοτάκης και θα σας στείλω στην Κόλαση. Ήδη ενημέρωσα τον Ρουσόπουλο. Θα πεθάνετε βρωμιάρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑ ΒΡΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς "Μανώλη Κοτάκη πραγματικό". Θα μας αερίσεις τους γεννητικούς αδένες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΠΩς ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Τι κοινό έχουν ο Πρωτόπαπας, ο Κοτάκης και ο Χιώτης; Σας δίνω τρείς ώρες να το σκεφτείτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τελικα σε ολους σας, αρέσει το κους-κους και ποσώς ενδιαφέρει αν λειτουργεί το ΑΤΤΙΚΟ ,αν υπαρχει επάρκεια προσωπικού και αν σπαταλώνται χρήματα του ελληνικού κράτους.Με τέτοιου είδους κριτήρια, δεν πρέπει να γίνεται η πολιτική αντιπαράθεση?Παρεπιπτόντως το ΑΤΤΙΚΟ ειναι το μεγαλύτερο και πιό συγχρονο Νοσοκομείο της χώρας κατασκευάστηκε και υποστελεχώθηκε επι της προηγούμενης Κυβέρνησης και παρέμεινε στάσιμο 3 χρόνια τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ said...
    ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΤΑΚΗΣ. Αυτόν θα έπρεπε να είχαμε υπουργό Παιδείας διότι όσοι τον παρακολουθούν θα πρέπει να έχουν σοβαρά διανοητικά προβλήματα.

    Εγώ πάντως δεν τον έχω δει ποτέ.
    Οσο για το επίπεδο αυτών που τον βλέπουν!!!!! κάτι περισσότερο θα ξέρεις εσύ από μας ........ άλλωστε εσύ τον χαρακτήρισες και πιθανόν μόνο εσύ το είδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο Πρωτόπαπας ήταν συνδικαλιστής της ΟΤΟΕ, όχι της ΔΕΗ.

    Μακάρι να μπορέσει ο ΓΑΠ να ξεφορτωθεί όλα αυτά τα βαρίδια του ΠαλαιοΠασόκ και του Εκσυγχρονιστή.

    @gat: επέτρεψε ο εκσυγχρονιστής την υποστελέχωση νοσοκομείου? Mon Dieu!!! Για τον Πλατινί έχεις να μας πείς κάτι?

    Δημοσιογράφοι: Μιά χαρά σας βρίσκω. Δίνετε δικαίωμα στους αναρχικούς να σας κράζουν εσαεί: "Αλήτες, ρουφιάνοι". Να προσθέσω "κωλοτούμπες και ανώνυμες κότες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. καλα ο πρωτοπαπας και ολα τα λαμογια τα συνδικαλιστικα ειναι...αστα να πανε
    ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΥΠΑΛΗΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΓΣΕΕ ...ΜΕ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΣΕΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΤΖΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΡΕΣ ...ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΨΩ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΟΛΥΖΩΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΤΣΙΑ "ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΜΜΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Σιγά την έκπληξη στον Ελεύθερο Τύπο. Το περιβάλλον της Γιάννας θα το κάνει όπως στο 2004. Το κάρφωμα του καρφώματος. Η Αυτοκράτειρα είναι τρελή στο μεταξύ. Ο Σμαίλης ξέρει δέκα πράγματα από εφημερίδες. Δεν έχει σημασία όμως. Το μέλλον του είναι προδιαγεγραμμένο. Τα παραπαίδια της Γιάννας, και ξέρετε ποιούς εννοώ, δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει εφημερίδα. Μισιούνται και μεταξύ τους θανάσιμα. Όταν αποτύχουν θα πέσουν κεφάλια. Και δε θα ΄ναι τα δικά τους. Αυτοί που είναι κοντά στη διοίκηση θα τη πληρώσουν πρώτοι. Για αυτό συμβουλή σε όλους. Μακριά από την κυρία και το περιβάλλον της αν θέλετε να έχετε δουλειά και αύριο. Οι σφαγές θα γίνουν ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Στη χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα κυβερνούν οι Πρωτόπαπες και οι Γιακουμάτοι.
    Να τους χαίρονται αυτοί που τους εκλέγουν μιας και εμείς οι υπόλοιποι ασφυκτιούμε στο Δικομματιστάν που έχετε βαφτίσει-τι ειρωνία- "Δημοκρατία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. [quote]DeMasame Re said...

    Η τραγωδία του τόπου είναι να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε Αβραμόπουλο και Πρωτόπαπα ... .[/quote]

    μαλλον λαθος το λες....αναμεσα σε σκατοσπροχτη και σε πρωτοπαπα

    [quote][quote]Anonymous said...

    ΠΟΛΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ 8Α ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.[/quote]

    αμμα σουν αρεσουν οι κουδουνες......δεν τραβας κατα εκει, για να μην μας τα ζαλιζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Το κοινό σημείο και των τριών είναι οι αργομισθίες στο δημόσιο. Και οι τρείς τα έπαιρναν και τα παίρνουν χοντρά από οργανισμούς του δημοσίου. Με μια διαφορά. Ο Κοτάκης δεν τα παίρνει μόνος του. Τα παίρνει και η βλαμμένη η γυναίκα του η Μπενέκου από τον ΟΔΔΥ μέσω του τηλεφωνήματος που έγινε από το γραφείο του Αλογοσκούφη. ΝΙΚΑΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. Αει σιχτίρ σιχαμένα πράσινα και γαλάζια σκουλήκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. @triky: Δίκιο έχεις, δυστυχώς, αφού στις εκλογές οι μπλέ και πράσινοι Ταλιμπάν αθροίζουν στο 87%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΚΟΤΤΑΚΗΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ? ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ο ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΓΛΕΙΩΔΕΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΟΛΟ ΚΑΛΕΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΙ .
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.
    ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΡΟΥΖΑ(ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ) ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *