GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το χατήρι στον Πατριάρχη...

Γιατί ασκήθηκε δίωξη στους "ζηλωτές" Το παρασκήνιο της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε στους «αντάρτες» της Μονής Εσφιγμένου του Αγί...

Γιατί ασκήθηκε δίωξη στους "ζηλωτές"
Το παρασκήνιο της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε στους «αντάρτες» της Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους: Είναι μια ενέργεια που έγινε μεν από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης αλλά την …καλοδέχτηκε –την «ενθάρρυνε» κιόλας- η κυβέρνηση.
Γιατί; Για να κατευναστεί ο πατριάρχης Βαρθολομαίος με τον οποίο οι «αντάρτες» έχουν ανοικτή κόντρα.
Θυμίζουμε ότι ο πατριάρχης βρίσκεται σε πόλεμο με τον Χριστόδουλο και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι στηρίζει τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών.
Επειδή ο κ. Βαρθολομαίος έχει βάλει στο στόχαστρο και τους «ζηλωτές», η κυβέρνηση του έκανε με την δίωξη αυτό το χατήρι για να τον ηρεμήσει κάπως.
Θα έχει αποτέλεσμα;

44 σχόλια

  1. Θάχουν πάλι καμιά μοιρασιά να διευθετήσουν οι παπάδες και έβαλαν μπρος τα μαφιόζικα κόλπα πάλι ... τα γνωστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως και κανένας δημοσιογράφος τόσα χρόνια τώρα δεν έκανε καμιά έρευνα για τους "γνωστούς-άγνωστους" να μας πει τα σχετικά; Μόνο με τους παπάδες ασχολείστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι προσφέρει ο πατριάρχης, ο αρχιεπίσκοπος και όλοι οι δεσπότες; Κυκλοφορούν με λιμουζίνες, φορτωμένοι χρυσαφικά, ζουν σε μέγαρα, μοράζουν δεξιά κι αριστερά ευλογίες και επαναλαμβάνουν αφόρητες κοινοτοπίες και λογίδρια της πλάκας, δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, εμφανίζονται ως εκπρόσωποι κάποιου άγνωστου θεού χωρίς να τους έχει εξουσιοδοτήσει γι'αυτό, ζουν ιδιωτικό βίο νεφελώδη, περνούν μπέϊκα κολυμπώντας στο χρήμα. Υποτίθεται ότι παρακαλάνε τον θεό των ορθοδόξων που είναι ο αληθινός θεός, για ελόγου μας που δεν μας ακούει και πληρώνουμε τους παπάδες που τους ακούει. Το ίδιο παραμύθι πιστεύουν για τον δικό τους θεό και οι άλλες θρησκείες. Μόνο που η Ελλάδα και δυό τρεις ισλαμικές χώρες, είναι οι μόνες που πληρώνονται οι παπάδες από το κράτος. Αυτή η γελοιότητα πρέπει να σταματήσει. Χωρισμός τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @anonymous (τελευταίο): Χίλια δίκια έχεις. Να προσθέσω επίσης ότι ανακατεύονται και στην άσκηση πολιτικής, τόσο εσωτερικής όσο και εξωτερικής.

    Δυστυχώς ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΥΤΕ ΜΠΛΕ δεν έχει σταθεί στο ύψος της και να τους ξεφορτωθεί ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ το πολιτικο κοστος για τον διαχωρισμο Εκκλησιας-κρατους. και το παπαδαριο το ξερει αυτο.. Δυστυχως.. Μονο μια εξουσια που δεν εξαρταται απο τις χιλιαδες ψηφους των φανατικων πιστων θα μπορουσε να παρει μια τοσο τολμηρη αποφαση οχι μονο για να κοψει τον ομφαλιο λωρο εκκλησιας-κρατους αλλα κ να επιβαλλει "ρυθμισεις" στην αμυθητη εκκλησιαστικη περιουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. strategic, σωστό αλλά θα ήθελα να πιστεύω ότι υπάρχουν εξίσου πολλοί πολίτες οι οποίοι επιθυμούν το διαχωρισμό και τη ρύθμιση της αμύθητης περιουσίας της Εκκλησία Α.Ε και θα στήριζαν μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ το προσπαθούσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω πως ο χωρισμός είναι εύκολος. Υπάρχει ένα 60% που θα ακολουθούσε τον Έλληνα Κεμάλ που θα τολμούσε να στείλει τους ντόπιους ιμάμηδες πίσω στα μοναστήρια και στα ανήψια τους. Ο Αντρέας θα μπορούσε να το κάνει και να κερδίσει την υστεροφημία αλλά προτίμησε τα κουκουλώματα και τους ανήθικους συμβιβασμούς με τον χοντράνθρωπο τον Σεραφείμ. Του την έπεσε και η ψευτοθεούσα Λιάνη και άστα να πάνε στο διάολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Πως και κανένας δημοσιογράφος τόσα χρόνια τώρα δεν έκανε καμιά έρευνα για τους "γνωστούς-άγνωστους" να μας πει τα σχετικά; Μόνο με τους παπάδες ασχολείστε;"

    Αφού είναι λαμόγια βρε οι δημοσιοκάφροι. Ότι θέλουν μας πασάρουν. Ο ένας τα πέρνει για να γράφει καλά λόγια για τον άλλον και άλλος τα πέρνει για να κρύψει κάτι. Θάβονται και μεταξύ τους. Άτιμη φάρα και ζούνε στον κόσμο τους, στην κοσμάρα τους πιο συγκεκριμένα. Μαζί με τους πολιτικούς και τους παπάδες είναι οι χειρότερες φάρες. Μετά έρχονται οι δικηγόροι και οι ταξιτζήδες, αυτοί έχουν τουλάχιστον επαφή με την κοινωνία, οι δημοσιοκάφροι δεν εχουν καμιά. Τρομάρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Αυτή η γελοιότητα πρέπει να σταματήσει. Χωρισμός τώρα."

    Ορθώς ειπείν.


    NONOΣ ΙΙΙ --> Καθολική Εκκλησία, και Τράπεζα του Βατικανού και MAFIA

    ΕΛΛΑΔΑ 2007 ---> Eλληνική Εκκλησία, Τράπεζα της Ελλάδας, Εθνική Τράπεζα, και MAFIA

    Eίμαστε καλύτεροι ή όχι απο τους μακαρονάδες; Noμίζω πως ναι.

    Αλλά sorry ξέχασα: "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"

    Για καθήστε λίγο! Αυτό είναι Ιησουίτικο δεν είναι του Ιησού!!

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙΤΕ - ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.

    και αυτό σας το λέει η Σύλβια..όχι η Σίβυλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οταν ο Κ.Σημίτης προσπάθησε να διαχωρίσει στοιχειωδώς την Εκκλησια απο το κράτος δεν ειχε τη συπαρασταση του κόματος του και επι πλέον την αντιδραση των αντιπάλων .Δεν πρεπει να το ξεχνούμε αυτο οπως και τη προσπαθεια του Ελ.Βενιζέλου, που εφθασαν οι θεομπαιχτες να τον αφορίσουν.Δυστυχώς ο Ελληνικός λαός και οι πολιτικάντηδες που τον αντιπροσωπεύουν κρατουνται με τη βοήθεια της εκκλησίας σε ενα σκοταδιστικό περιβάλλον,η οποια προάγει αντιδραστικό λόγο και υπηρετεί μηχανισμούς εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O ΣΥΝ είναι το μόνο κόμμα που τα βάζει με την Εκκλησία. Σήμερα η νεολαία του έβαλε στη θέση του τον Παρασκευαϊδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @gat: "Οταν ο Κ.Σημίτης προσπάθησε να διαχωρίσει στοιχειωδώς την Εκκλησια απο το κράτος". Αν αναφέρεσαι όπως φαντάζομαι στο θέμα των ταυτοτήτων, δεν νομίζω ότι έκανε τίποτε περισσότερο από το να εφαρμόσει τα της Ε.Ε. Φυσικό ήταν κάποιοι, ένθεν και ένθεν του πολιτικού φάσματος, να εκμεταλλευθούν την κατάσταση.

    Ο μόνος που προσπάθησε αλλά σαφώς και πέραν πάσης αμφιβολίας όχι μόνο τον άφησαν ξεκρέμαστο και εν τέλει τον έφαγε η πολιτική σκοπιμότητα (τα ψηφαλάκια) - και αυτό γιατί η δική του στόχευση ήταν πράγματι ο διαχωρισμός, κάποιων συντρόφων του η εκκλησιαστική περιουσία - ήταν ο μακαρίτης ο Τρίτσης. Σίγουρα όμως και η Ελληνική κοινωνία δεν ήταν έτοιμη ακόμη.

    Ελπίζω και εύχομαι την επόμενη φορά που θα ανακύψει θέμα, οι εξελίξεις να είναι διαφορετικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @gat: Kαι για να μην θεωρηθεί ότι επιθυμώ να αδικήσω το Σημίτη, αναγνωρίζω ότι πέρασε πράγματι δύσκολες στιγμές head-on με το παπαδαριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @sniper:

    Αυτό το head-on τί μου θυμίζει.... τί μου θυμίζει.... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε μαλάκα σνιπερ δε σου εχω πει να μην λες παπαριές. Κανεις διαρκως τον εξυπνοκαι λες ανοησιες. Εισαι και δεξιος. Ακου έκφραση..."ενθεν και ενθεν του πολιτικού φάσματος". Απο την πόλη ερχομαι και στην κορφή κανέλα. Ξερψ οτι θα αρχισεις τις μαλεκιες οτι σε διωκουν πολιτικά τα ορφανα του Ακη και άλλες αρλούμπες. Η μαλακια σου σε κυνηγάει. Ασε που ειναι εκνευριστική αυτή η επίδειξη αγγλικών επιπέδου Στρατηγάκη. Α γαμήσου παπαάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. όλο το προβλημα του Σημίτη αυτή την εποχή ειναι μην τυχόν τον αδικήσει ο ΣΝΊΠΕΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σνιπερ γιατι σε κάνουν τοσο ρόμπα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σνιπερ έχω κατι κατουρόκαβλες μπορείς να περάσεις παο την Αναγνωστοπούλου 10; Χτύπα το κουδούνι Κ. Σημίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σιγά μην τον κανουν ρομπα τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ. Ο κοινός νους τον κανει ρομπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Anonymous (Αναγνωστοπούλου 10, κουδούνι Κ. Σημίτης): Θα πρέπει να περιμένεις γιατί πρέπει πρώτα να ευχαριστήσω τους Αμερικανούς. ΕΥΤΕΤΕΣΤΕΤΕ (κατά Μαλβίνα Ευαγγέλιο, στίχος 1ος – και μοναδικός)


    φ.κ.: Γράφεις

    «Εισαι και δεξιος» Από που προκύπτει ?? Μάλλον δεν έμαθες ανάγνωση παρότι πήγες Τετάρτη Δημοτικού 6 φορές. Στην Κ.Ο. γρήγορα να σου διαβάσουν τι έχω γράψει πολλές φορές παλαιότερα (το οποίο θα σου κάνω τη χάρη να στο επαναλάβω γιατί ακόμη και για σένα «Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως». Δύσκολο αυτό το τελευταίο, ε?) Και για να μη σε κουράζω επειδή στο Δημόσιο ερζάζεσαι πολύ σκληρά, και επειδή με καλύπτει η θέση του chris (post «Το 80% του ΠΑΣΟΚ λέει ΟΧΙ»)
    https://www2.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=2143749285530083153) copy-paste, 4η παράγραφος «Οσο για το Γιωργο, αν δεν ηταν αυτος το ΠΑΣΟΚ θα ηταν στο 15%-20% και θα ειχαν μεινει μονο οι δημοσιοι υπαλληλοι και οι αεργοι συνδικαλιστες. Ισως να χρειαζεται πλεον να το παει προς το κεντρο το κομμα μιας και πλεον οι ελληνες κινουνται προς τα εκει.» Μεγάλε, είσαι το 15-20%!!!

    «Ακου έκφραση..."ενθεν και ενθεν του πολιτικού φάσματος"». Αυτό είναι σωστά Ελληνικά, όχι σαν τα Ελληνικά που μιλάνε οι Παλαιοπασόκοι που σε ταϊζουν.

    «Ξερψ οτι θα αρχισεις τις μαλεκιες οτι σε διωκουν πολιτικά τα ορφανα του Ακη και άλλες αρλούμπες.» Δεν το ισχυρίστηκα εγώ αυτό (ξαναπήγαινε στα παλαιότερα posts), αλλά θεμελιώσαμε ότι είσαι αγράμματος. Ή το πληκτρολόγιό σου δεν είναι qwerty (μη ψάχνεις, δεν είναι εταιρία να πάρεις μίζα) ή γράφεις με τα πόδια. Πάντως, αφού ξέρΨ εσύ τέτοιες μαλΕκίες, περιττεύει να ξέρΨ εμείς. Αν και διακρίνω ταραχή (και ανορθογραφία – αναμενόμενο είπαμε) στην κλασσική προπαγάνδα ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΥ (σχολής Goebbels) – ρίχνεις την αλήθεια σαν πυροτέχνημα για να στερήσεις το πλεονέκτημα της.

    Όσο για τα Αγγλικά αδύνατον να έχεις άποψη. Εδώ τρομάζεις να μιλήσεις Ελληνικά.

    Άρα, φ.κ.? = ΚΑΙ φίδι κολοβό (στον κόρφο του ΓΑΠ) ΚΑΙ φελλός κάργα – ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΟ – αλλά όχι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ - ξέρεις τη διαφορά?

    Μη καρφώνεστε τόσο πολύ για το ποιοί είστε και ποιοί σας ταϊζουν. Κλειστείτε πίσω στο βόθρο σας άχθος αρούρης (πιάστε τα λεξικά) μπας και τη γλυτώσετε και δε σας βρεί ο ΓΑΠ.

    Και επί της ουσίας: Έχετε να αντιτάξετε επιχειρήματα στην αρχική μου άποψη ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. sniper eisai telika poly megalos minaras!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σκουπιδολάγνοι φασίστες κρατικοδίαιτοι αποτυχημένοι έχετε επιχειρήματα?

    ΓΑΠ προχώρα και ξερίζωσε αυτά τα λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. sniper, epimenw eisai minaras!!! Get a life!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εσύ που έχεις life (λέμε τώρα), γιατί ασχολείσαι μαζί μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. eipes k kati swsto...to paradexomai! den asxoloumai 3ana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σνιπερ όπως βλέπεις έχουν αρχισει να σου κανουν ολοι πλάκα γιατί πουλάς ένα χαζό πνεύμα-μέτριου πρωτοετούς φοιτητή του Παντειου. Διάβασα με προσοχή αυτά που απαντάς στους επικριτές σου και διαπιστώνω οτι μιλάς κομπλεξικά. Δεν έχεις χιούμορ, λές περισπούδαστες κενολογίες και ακατανόητες ελληνικούρες. Δεν σε θεωρώ δεξιό. Μινάρα σε θεωρώ όπως και ο ανώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πάιδιά γιατί δεν πάτε τον σνιπερ στον Γιωργάκη ίδιοι παπάρες είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι απαράδεκτο και αντιαισθητικό να τα βαζεται με τον σνιπερ κρυβόμενοι πισω παο την ανονυμία σας. Μια χαρά τα λεει ο άνθρωπος και έχει και επίπεδο. Σιχαμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το προφίλ του σνιπερ. Μάλλον πτυχιουχος ΤΕΙ ή κατι τέτοιο, ισως ιδιωτικος υπάλληλος, αλλά χαμηλά ιστάμενος, που αισθάνεται οτι δεν έχει την θέσει που του αξίζει στην επιχείρηση. Πιθανότατα ζει μα την μαμα του και έχει δυσκολία στις σχέσεις του με τις γυναικες. Επεσα διάνα σνίπερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @Σοφία: Δε μου καίγεται καρφί. Όποιος δεν έχει επιχειρήματα καταφεύγει σε χυδαιολογίες. Εσύ τι (άξιο ή έστω ανάξιο λόγου) έχεις γράψει στο blog, εκτός από αυτά και στείρα κριτική? Μάλλον τίποτα γιατί είσαι υπο-προϊόν του Ελληνικού Παπαγαλιστικού Πανεπιστημίου. Όταν θα έχεις ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ εναντίον αυτών που γράφω, να συζητήσουμε.

    @Αχιλλέας: Ομοίως. Και χειρότερα.

    @φ.κ. = Φελλός Κενός (περιεχομένου και τεκμηριωμένου λόγου). Πρόσφατα απέκτησε πληκτρολόγιο qwerty και έμαθε να χρησιμοποιεί τα χέρια του και για άλλες λειτουργίες εκτός του χτυπήματος φραππέ στη Δημόσια Υπηρεσία που διορίστηκε με μέσον (Παλαιοκομματικό). Σιχαίνεται την πρόοδο και το μόνο Πανεπιστήμιο που ξέρει είναι η στάση του Μετρό για να πάει στην Υπηρεσία του. Στον ιδιωτικό τομέα ούτε για κλητήρας δεν κάνει.
    Χαίρομαι πάντως γιατί βλέπω ότι οι συμβουλές μου έπιασαν τόπο. Πήγες στην Κ.Ο. και σε μαθαίνουν ορθογραφία βρέ!!!

    Κομματολύμματα κρατικοδίαιτοι αποτυχημένοι συνεχίστε – με επιβεβαιώνετε για το μη-επίπεδό σας. Φασίστες.

    Και επί της ουσίας: Έχετε να αντιτάξετε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ στην αρχική μου άποψη ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΝΙΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΕΙ. σΑς ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΥΠΌΛΗΨΗ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΧΑΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. σΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ. και εγω αυτο καταλαβα. Σνιπερ, αν εχεις προβλημα περασε κανα βραδυ απο το κλαμπ Γκαγκαριν στην Λιοσιων. Ειναι το πιο συμαπθητικο γκει μπαρ της Αθηνας, Υ απερασεις ωραια. Ειμαστε και δεξιοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Σνιπερ δεν ειναι αδερφή. Ειναι απλώς ενας προβληματικος μοναχογιός που δεν έχει βρει ακομα την γυναικα που θα τον σωσει απο την μαμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εχουν δικιο τα δυο γκει. Σνιπερ ειναι αδερφη αλλα δεν το ξερει ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. σΝΙΠΕΡ ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΙΛΉΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΤΡΑς. ΑΝ ΣΕ ΦΙΛΉΣΕΙ ΘΑ ΖΑΛΙΣΤΕΙς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Διασκεδαστική η σφαγή μέσα στο ΠΑΣΟΚ. ΤΡΟΜΕΡΟ. Αυτός που γαμάει τη μάνα του (φ.κ.) καρφώνει την αδερφή (σνιπερ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Άντε ρε γαμήσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αποτυχημένε προβοκάτορα, φ(οράς) κ(ουδούνια) και καρφώνεσαι και με ηχητικά εφφέ πλέον. Εκτός της μπόχας σου κομματόλυμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΓΙΟΛΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΑΖΕΥΤΟΙ ΕΔΩ . ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΠΟΥ ΑΠΛΕΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΑΝ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΩΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΕΣΤΑ ΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΕΔΩΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μόνη Εσφιγμένου αρχηκλώσσα σλαβοκουμουνίας! Αυτού Ζητωτές Παλαμά
    πρόδοσαν Ελληνισμό στον σλαβομονγολισμό με ανατολίτηκη δαιμονία
    ησυχασμο και έσφαξαν αριστοκρατία Θεσσαλονίκης να ιδρυσουν
    οβσηνα σλαβοκουμουνιάς! Εστησαω σπιούνο σφετεριστή Καντακουζινό
    με σλαβομονγολικά στρατεύματα, αξανοίγοντας θηρες δια τουρκοκρατία.
    Τοήνβης έδειξε ότι η Ζηλωτή φορολογία έπιεσε αγρότες Μικράς Ασίας
    να ασπασθούν τους Τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εκατό χιλιάδες, και ίσως περισσότεροι, μαυρο-φορεμένοι ζώσιν αργοί και τρέφονται από τους ιδρώτας των ταλαιπώρων και πτωχών Ελλήνων. Τόσαι εκατοντάδες μοναστήρια. όπου πανταχοθεν ευρίσκονται, είναι τόσαι πληγαί εις την πατρίδα, επειδή, χωρίς να την ωφελήσουν εις το παραμικρό, τρώγωσι τους καρπούς της και φυλάττουσι τους λύκους, δια να αρπάζουν και ξεσχίζουν τα αθώα και ιλαρά πρόβατα της ποίμνης του Χριστού. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ (1806)
    Δ-42.
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ"ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Σιγά!Πείτε του ΣΥΡΙΖΑ να ρθει τσε μια βόλτα από την Εσφιγμένου να δούμε ίντα θα πεί!Αλλά αν είναι ο άλλος Άθεος τσε πουλά τη ψυχή του στο Διάβολο εν του φταίω γώ!Άμα πάω τσε κάμω διαδήλωση για το άβατο του σπιτιού ντου ίντα θα μου πουν οι "ΣφΥΡΙΖιΑρηδες"?ε?Τσε αφήστε τα περι διαχωρισμού κράτους τσε εκκλησίας!Όπου Ελλάς τσε η Ορθοδοξία!Χαιρετώ σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *