GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο "αφελληνισμός" και οι "εθνικοί πρωταθλητές".

Έγινε κλειστή σύσκεψη, με διαφωνίες, στο ΠΑΣΟΚ για την τραπεζική διαμάχη Πειραιώς - Marfin Συνεχίζεται ο τραπεζικός πόλεμος μεταξύ της Πειρα...

Έγινε κλειστή σύσκεψη, με διαφωνίες,
στο ΠΑΣΟΚ για την τραπεζική διαμάχη Πειραιώς - Marfin
Συνεχίζεται ο τραπεζικός πόλεμος μεταξύ της Πειραιώς (Σάλλας) και της Marfin (Βγενόπουλος).
Οι πολιτικές προεκτάσεις του δεν έχουν βγει ακόμη προς τα έξω αν και η εξέλιξή του θα επηρεάσει και τα πολιτικά συμφέροντα.
Στο χώρο του ΠΑΣΟΚ όμως εκδηλώθηκαν κιόλας οι πρώτες σχετικές με το θέμα αντιδράσεις.
Αποκαλύπτουμε ότι σε κομματική σύσκεψη που έγινε για το θέμα, πήραν το μέρος της Τράπεζας Πειραιώς η Βάσω Παπανδρέου, που είναι υπεύθυνη του ΠΑΣΟΚ για τα θέματα οικονομίας, και ο πρώην υπουργός Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης. Και οι δυο υποστήριξαν ότι το ΠΑΣΟΚ "πρέπει να αντιταχθεί στον αφελληνισμό των επιχειρήσεων και των Τραπεζών".
Διαφοροποιήθηκε όμως ο Μίμης Ανδρουλάκης που είναι στον κομματικό τομέα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ και έχει γίνει "φιλελεύθερος".
Τους είπε: "Συμφωνώ κι εγώ να υποστηρίξουμε τους "εθνικούς πρωταθλητές". Γιατί τότε όμως εσείς επιτεθήκατε στην Εθνική Τράπεζα, όταν εξαγόρασε την τουρκική FINANCE BANK;"

25 σχόλια

  1. Τα κομματα δεν εχουν λογο σε ιδιωτικες επιχειρησεις και το τι κανουν. Μηπως στο σχετικο αρθρο τα παραλεμε; Ειναι σαν να ερχεται στο σπιτι σου και να σου λεει σε ποιον θα το πουλησεις ή σε ποιον θα το νοικιασεις. Ειναι ιδιωτικη περιουσια και οχι κρατική. Ο Μιμης Ανδρουλάκης εκφραζει πολλους ΠΑΣΟΚΟΥς που εχουν ερθει μετα το καλεσμα του ΓΑΠ το 2004 και καλο θα ειναι να ακουγεται απο ολους μεσα στην παραταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι προτάσεις Γιαννάκου για την παιδεία είναι αρκετά σωστές αν και λίγο light. Και φυσικά θα έπρεπε να είναι περισσότερες και να αφορούν σε μεγαλύτερες τομές. Παρ'όλα αυτά το ΠΑΣΟΚ αντιδρά. Δεν υπάρχει λογική πλέον στην ηγεσία του κόμματος. Συντάσσεται με την κυβέρνηση σε θέματα προκλητικά και μιζαδόρικα-συντεχνειακά (άρθρο 16) και εκεί που η μέγιστη πλειοψηφία τάσσεται υπέρ αυτό αντιδρά. Τι να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Giannos said:
    ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΌΣΑ ΕΛΕΓΕ Η ΝΔ ΌΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΝΔ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΌΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ... ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ. ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ... ΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ (ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ)ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΟΥΣΑΛΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΚΛΠ) ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ Α ΚΑΙ Β ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.. ΕΤΣΙ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ "ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΑΥΓΑ" ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι δουλειά έχουν τα κόμματα για το ποιός παίρνει μια ιδιωτική τράπεζα; Αν το δεχθούμε αυτό ποιός μπορεί να μας πείσει οτι αύριο δεν θα έχουν άποψη για το ποιός παίρνει το μκπακάλικο στη γειτονιά μας ή τι χρώμα ρούχα ειναι προτιμητέο να φοράμε όταν βγαίνουμε τσάρκα στις πλατείες! Εδω αυτός ο ανεκδιήγητος ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου βγήκε και είπε (δημόσια) οτι οι Ελληνες
    είναι ξένοι και οι τράπεζες της Κύπρου να μείνουν σε κυπριακά χέρια. Αν το ΠΑΣΟΚ ακολυθήσει την ίδια μαλακισμένη πεπατημένη του αρχιέπίσκοπου, τότε ζήτω που καήκαμε! Εδω οι Τούρκοι δεν τόλμησαν να αρθρώσουν κουβέντα που μπήκαμε και τους πήραμε μια τούρκικη (ιδιωτική) τράπεζα και μείς κάνουμε λόγο για το αν ο εμίρης του Ντουμπάϊ θα πάρει την τράπεζα απο τον Βαρδινογιάννη; Ο Ανδρουλάκης έχει δίκηο κι ελπίζω ο ΓΑΠ να μην ακούσει τις μαλακίες των Βασούλας και Χριστοδουλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω με τον παραπάνω.
    Γούστο θάχε ο Βγενόπουλος να πάει να πουλήσει το μερτικό που έχει η τράπεζά του στην "Ελληνική" στους...Τούρκους! Δεν θα το κάνει αλλά πλάκα θα είχε αν έδινε τέτοιο στίγμα για να δούν τα τσυπραικά "αδέλφια" μας τι σημαίνει βερύκκοκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mε την ίδια λογική να διώξουν τις ελληνικες τραπεζες απο FYROM και Βουλγαρία που εχουν αγορασει τα παντα. Τωρα το γιατι γινονται ελληνικα FDIs σε χώρες του τρίτου κοσμου και οχι στην Δυτ.Ευρωπη που ειναι οι ωριμες αγορες, αυτο ειναι ένα μεγα ερώτημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Γάϊδαρο μας χαρίζανε στα δόντια τον κοιτάζαμε" ! Δεν νομίζω οτι ισχυει το ρεπορταζ , περι αντιδρασης του ΠαΣοΚ σε επενδυσεις απο οπου και αν προερχονται και μάλιστα οικονομολογων σαν το Ν.Χριστοδουλάκη που πιστευει στην ανοικτη οικονομια και δεν εχει εθνικιστικες παρωπιδες.Σιγουρα οι αποψεις του Μιμη Ανδρουλακη ειναι προοδευτικες και εκφραζουν ενα μεγαλο μερος του κομματος της αξιωματικης αντιπολιτευσης αλλα υπαρχουν και πιο συντηρητικες αποψεις εκει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα το γιατι γινονται ελληνικα FDIs σε χώρες του τρίτου κοσμου και οχι στην Δυτ.Ευρωπη που ειναι οι ωριμες αγορες, αυτο ειναι ένα μεγα ερώτημα!
    ======================================
    Γιατί πολύ απλά τα περιθώρια αναπτύξεως στη Χερσόνησο του Αίμου και στην Κεντρική Ευρώπη είναι πολλά περισσότερα απ'ότι στην Δυτική Ευρώπη. Και η Ρουμανία και η Βουλγαρία σήμερα περνούν μια μετα-σοβιετική οικονομική ανάπτυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νάσσο,
    οσο και αναπτυξη να έχουν δεν πρεπει να υπαρχει και μια cash cow αγορά που να τροφοδοτεί τις υπόλοιπες επενδύσεις. Δηλαδή τι μελλον μπορεί να έχεις στην Βουλγαρία που όλα ελεγχονται απο την μαφία. Για τα επόμενα τουλάχιστον 10 χρόνια αυτες οι καταναλωτες σε αυτες χωρες θα εχουν μειωμενη αγοραστική δύναμη. Οσο και να ειναι αν δεν πας να το παλαιψεις με τα θηρια θα ερθουν αυτα αργα ή γρήγορα να σε φανε!

    Κσι η telefonica αρχισε από μία περιφερειακη δυναμη και εχει γινει κολλοσος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άλλο σκεπτικό έχουν οι εκεί επενδυτές. Χτίζοντας από τώρα τις βασεις σε 10 χρόνια μπορεί να είναι leaders στην τοπική αγορά. Δηλαδή οι Γερμανοί, οι Αυστριακοί και οι Ιταλοί για ποίο λόγο πάνε να επενδύσουν;

    Και από γεωπολιτικής απόψεως, όποιος επενδύει εκεί μετά θα μπορεί άνετα να επενδύσει στην Τουρκία και στην Ουκρανία.

    Η Δυτική Ευρώπη πλέον δεν έχει και πολύ δυναμική αναπτύξεως. Κεντρική, Νότιο-ανατολική Ευρώπη, και Μέση Ανατολή είναι πλέον οι περιοχές με σημαντικές προοπτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσο για τη Βουλγαρική Μαφία, αυτό που έχω διαβάσει είναι ότι ελέγχουν τις μεταφορές. Το ότι υπάρχει διαφθορά δε λέει κάτι σε εμένα. Και στη Ρωσία επι Yeltsin υπήρχε και γενικά σε όλο τον αναπτυσσόμενο κόσμο θα τη βρείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα κόμματα φυσικά και δεν έχουν λόγο στις εξελίξεις των εταιρικών σχημάτων, έλα όμως που είναι διαπλεκόμενα, έλα που όλοι σχεδόν οι τραπεζίτες χρηματοδοτούν κόμματα και υποψήφιους για να τους έχουν του χεριού τους όταν βρεθούν στην κυβέρνηση ή σε υπουργείο. Αν, λοιπόν, η τράπεζα που χρηματοδοτεί τον προεκλογικό μου αγώνα πουληθεί σε αραβοπέρσες, ποιος θα με χρηματοδοτεί μετά, μεγαλοκοπέλα που είμαι κιόλας; Μην είστε σκληροί, δεν έφτιαξε ακόμα την προίκα της η Βάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να μην θιγεί η Τουρκία και οι τράπεζές της, στενοχωριέται ο Μίμης... Φοβερός αυτός ο Συνασπισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οκ αλλο ομως π.χ. η σλοβενια και οι χωρες της βαλτικης που εχουν τρομερο προοδο και αλλο η Βουλγαρια και δεν πιστευω οτι καιγονται τοσο πολυ οι δυτικοι για αυτες τις αγορες. Αν δεν εδραιωθεις σε καποια χωρα που να μπορει να σου γινει cash cow πως θα μπεις σε αλλες χώρες; Ο ΟΤΕ επαθε πανωλεθρια στην αρμενια.

    Και η Μεση ανατολη ειναι ανερχομενη αγορα (αν και βλεπω το ντουμπαι ως μια φουσκα) αλλα βλεπω μεγαλη εσωστρεφια στις επιχειρησεις μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν ακούσθηκε ακόμη η άποψη του Χριστόδουλου για το θέμα. Ο αντίστοιχος αρχηγός του ιερατείου στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει τις χρηματιστηριακές κινήσεις. Ο δικός μας τι κάνει; Ανησυχώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @nassos & chris mantas: διότι πρώτον είναι αναπτυσσόμενες αγορές σε "πρωτογενείς" υπηρεσίες, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στις τραπεζικές υπηρεσίες και τα consumer goods (ένα προϊόν το οποίο στη Δύση βρίσκεται σε decline stage εκεί είναι new entry χωρίς περαιτέρω έξοδα R&D = potential cash cow με minimal expenditure) και δεύτερον το χρήμα είναι φθηνό (τα spreads μεταξύ επιτοκίων δανεισμού και καταθέσεων είναι τεράστια σε σύγκριση με τα αντίστοιχα της Δύσης). Έτσι οι Τράπεζες βελτιώνουν σημαντικά το cash flow τους. Επιπροσθέτως δε, "μαζεύοντας" και τις καταθέσεις των ξένων μεταναστών που εργάζονται στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @chris mantas: Δε γίνονται FDI μαζικά στη Δ. Ευρώπη ακριβώς επειδή οι αγορές είναι ώριμες (τόσο στα consumer goods όσο και στα services), άρα τα barriers to entry είναι τεράστια και διότι οι Ελληνικές εταιρίες δεν παράγουν υψηλής εξειδίκευσης goods & services.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @chris mantas: Βασικά οι κατασκευαστικές με το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων, και βλέποντας ότι το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων βαίνει μειούμενο, στρέφονται σε άλλες αγορές (Βαλκάνια, Μέση Ανατολή) και άλλες δραστηριότητες (real estate, παραθεριστική κατοικία).

    Σαφώς και θα έχουν παρουσία στην Ελλάδα (ΣΔΙΤ, αυτοχρηματοδοτούμενα οδικά έργα και έργα υποδομών γενικότερα), αλλά πλέον το "ζουμί" είναι εκτός Ελλάδος. Και τέλος πάντων πιστεύω στο ότι μπορούν να τα καταφέρουν λόγω της τεχνογνωσίας που έχουν αποκτήσει τις 3 τελευταίες δεκαετίες, κυρίως οι κατασκευαστικές 7ης τάξεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @anonymous: περί Αρχιεπισκόπου Κύπρου: η Λαϊκή που συγχωνεύθηκε με τη Marfin ανήκει κατά μείζονα λόγο στην Εκκλησία της Κύπρου. Άρα, ο προκαθήμενός της ως μεγαλομέτοχος έχει λόγο. Δεν ξέρω τι είπε, αλλά αν όντως είπε αυτές τις αηδίες δέον όπως να μη ληφθούν σοβαρά γιατί απλά δεν αφορούν στην ουσία του οικονομικού γίγνεσθαι. Απ΄την άλλη, παρατήρησε την τάση ότι το παπαδαριό (Πάππας, Χριστόδουλος, Αλέξιος της Ρωσίας) θέλει να κάνει και εξωτερική πολιτική (κι έχει και το "χαρτί" να το σπρώξει όπου δεί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάντως ψωμί μπόλικο έχουν όλες οι χώρες της ΝΑ Ευρώπης, εντός κι εκτός της ΕΕ. Απλά οι ελληνικές εταιρίες φθείρονται μετά το πρώτο κύμα ανάπτυξης γιατί δεν διαθέτουν σοβαρά στελέχη που να λειτουργούν με όραμα και με αυτοπεποίθηση. Έτσι με λίγες εξαιρέσεις, οι ελληνικές επιχειρήσεις, "κάθονται"! Ειδικά αν δείτε τις τράπεζες τα στελέχη που τις διοικούν είναι δευτεροκλασσάτα. Αντι να πλέψουν στην αγορά ασχολούνται με το ποιοί υπάλληλοι πήγαν στην ώρα τους και πως θα το παίξουν τρανοί στις όμορφες γυναίκες της περιοχής , από Ουκρανία και Ρουμανία ως Βοπυλγαρία και Σερβία.
    Ασ στείλουν ξένα στελέχη να δραστηριοποιηθούν και θα δείτε αν η περιοχή έχει και πόσο χρήμα. Τώρα γατί δεν πάνε έλληνες. Γιατί τα στελέχη της προκοπής είναι λίγα στην Ελλάδα και αφού πληρώνονται καλά στην Αθήνα γιατί να τρέχουν στο ... βορρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Dear snipper and nassos,

    i am glad that exoume ena kalo dialogo.

    @snipper michael porter...a good old fellow..opws k na einai oi 8eories tou oses aples k na itan einai swstes..tAbarriers to entry einai sigoura pio xamila sta valkania k nai..den 8elei r+d aplos kaneis application best practices pou 3ereis kala

    kalo weekend

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και το Κουρδιστάν έχει μπόλικο ψωμί. Με το που θα γίνει πράξη το σχέδιο των Αγγλο-Αμερικάνων (αυτονόμηση -> ανεξαρτησία) οι μεγάλες πετρελαϊκές θα τρέχουν να πάρουν θέση στο Κιρκούκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έλεγε πρόσφατα ο Πούτιν: Όταν αυτοί (Αγγλο-Αμερικάνοι) αγοράζουν ρώσικες εταιρίες, είναι ελεύθερη επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά όταν αγοράζουμε εμείς (οι Ρώσοι) αγγλικές ή αμερικάνικες εταιρίες, τότε είναι ξεπούλημα και κίνδυνος για την ασφάλειά τους...

    Ας το μεταφέρουμε στα καθ' ημάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ nassos.

    se liγους μηνες εχει δημοψηφισμα στο κιρκουκ, κατι μου λεει οτι θα βγει υπερ των κουρδων οτι και να γινει

    @s.frang

    οι ρωσσοι εχουν το κομπλεξ οτι εχασαν στο ψυχρο πολεμο και οτι τα εκαναν θαλασσα. Οταν αφηνεις τους ρωσσους μαφιοζους να μπουν στην οικονομια σου, τοτε πραγματι ειναι κινδυνος γιατι λιγοι ρωσσοι ειναι ηθικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κάπου κανένας κουράζεται να λέει και να ξαναλέει πως ο αφορισμός πως το ΠΑΣΟΚ λέει τούτο και λέει το άλλο για κάθε θέμα, πως δεν έχει πολιτική, δεν έχει θέσεις και άλλα, είναι λόγια επιπόλαια και προβοκατόρικα. Αν πράγματι κάποιος θέλει να μαθαίνει για τις θέσεις και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ ας επισκέπτεται τις ιστοσελίδες του. Εκεί και μόνο εκεί θα μάθαίνει την αλήθεια. Γιατί αν περιμένει από τις εφημερίδες, τις τηλεοράσεις και τις ραδιοφωνικές εκπομπές, θα παραπληροφορηθεί. Σε όλα δουλεύουν φανερά ή καλυμμένα εναντίον, άλλοι εκβιαζόμνοι, άλλοι από συμφέρον, άλλοι από καιροσκοπισμό.
    Εκεί θα διαπιστώσει ο καθένας το μέγα πάθος του Περισσού κατά του ΠΑΣΟΚ που με το λόγκαν "τι ΠΑΣΟΚ τι Ν.Δ", θυμίζει την παλιά του αμαρτία με το άλλο: "τι Παπάγος τι Πλαστήρας".
    Τι να κάνουμε, αφού την ανεπάρκεια της ηγεσίας του να ανανεώσει, να εκσυγχρονίσει τις απόψεις της, να προσαρμοσθεί στους καιρούς,τη μεταθέτει στο σφετερισμό των συνθημάτων του σοσιαλισμού από το ΠΑΣΟΚ! Τίνος σοσιαλισμού; Ας τον αναζητήσει και ας προβάλλει τη μορφή του με σύγχρονη και όχι απολιθωμένη γλώσσα. Ας μπει σε διάλογο με το χώρο που την καταλαβαίνει και ας μη συμμαχεί με το διάβολο, όπως έκανε το 89 και προ πάντων να αφήσει το γκεμπελικό" πες πες κάτι θα μείνει" Αυτό ας το αφήσει στον αρχηγό της ΝΔ, που επί έξι χρόνια, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, με την καθημερινή εμφάνισή του στα μίντια δεν έκανε μόνο πλύση εγκεφάλου στους ακροατές του, αλλά πίστεψε και ο ίδιος σ' αυτά που έλεγε σε τέτοιο βαθμό που, και μετά την ανάληψη της εξουσίας, έχει ταυτίσει τις στερεότυπες αυτές προτάσεις με το ΠΑΣΟΚ,και, ενώ η αυλή του έχει τους μεγαλύτερους πολιτικούς αμαρτωλούς της αύγχρονη Ελλάδας, βλέπει τους συνεργάτες του ως ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, που κάθε τόσο κατκεραυνώνει με τις ίδιες προτάσεις, όχι απευθυνόμενος σ' αυτούς, αλλά στο ΠΑΣΟΚ, λες και δεν καταλαβαίνει ο άνθρωπος πως είναι επικεφαλής της σημερινής κυβέρνησης. Μια επικίνδυνη σύγχυση, που σε κάποια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μπορεί να λειτουργήσει αντιπολιτευτικά.
    Τι να πεις και για τους δύο; Υπάρχει πρόβλημα αρχών και πολιτικού πολιτισμού και για τη ΝΔ και για το ΚΚΕ.!

    Αυτά ως μερική απάντηση στο pasoko και στο Gianno.

    yamama

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *