GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

-"Απολύεστε...", "Παραιτούμαι κι εγώ..."

Τι ακριβώς ειπώθηκε στις κρίσιμες συσκέψεις Το κρίσιμο εκείνο διήμερο (Δευτέρα 15 – Τρίτη 16 του μήνα) ο Δ. Κοντομηνάς συγκάλεσε την γνωστ...

Τι ακριβώς ειπώθηκε στις κρίσιμες συσκέψεις
Το κρίσιμο εκείνο διήμερο (Δευτέρα 15 – Τρίτη 16 του μήνα) ο Δ. Κοντομηνάς συγκάλεσε την γνωστή σύσκεψη. Τον ρόλο του «κακού» ανέλαβε -την πρώτη μέρα- ο Γ. Σουβατζής, που στη συνέχεια ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος.
Μιλώντας είπε υπάρχει ζήτημα με τα οικονομικά του σταθμού.
Ο Δ. Κοντομηνάς είπε «να ξαναδούμε αυτό το θέμα πάλι αύριο…». Είναι η βραδιά που ο Ν. Χατζηνικολάου δεν βγαίνει να πει τις ειδήσεις.
Την επομένη, Τρίτη, ξαναμαζεύονται. Και ο Σουβαζτής δίνει στοιχεία ότι οι δαπάνες έχουν ξεφύγει πολύ και ότι εντοπίστηκαν έξοδα που δεν έχουν περαστεί μαζί με τα άλλα.
Ως αρμόδιοι γι αυτό, ήταν οι δύο στενοί συνεργάτες του Ν. Χατζηνικολάου, Μπάρλας και Ανδριανόπουλος.
«Εσείς οι δύο απολύεστε!» είπε απότομα ο Κοντομηνάς.
«Σε αυτήν την περίπτωση, υποβάλω κι εγώ την παραίτησή μου» απάντησε ο Ν. Χατζηνικολάου.
«Όπως είπε κι ο Καραμανλής, οι παραιτήσεις γίνονται καμιά φορά δεκτές» του ανταπάντησε ο Δ. Κοντομηνάς.
Έτσι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για όλα τα υπόλοιπα που ξέρετε.
Ο Κοντομηνάς είχε επιτέλους απαλλαγεί από τον Χατζηνικολάου.

24 σχόλια

  1. Ο Κοντομηνάς, δυό μήνες πριν συναντήθηκε στο εξωτερικό,με μεγαλοεπιχειρηματία που έχει ελληνικό επίθετο και συζήτησε μαζί του σκέψεις για την "πώληση" του Αλφα. Τότε ακούστηκε από το στόμα του Κοντομηνά η φράση που γράψατε παραπάνω, σε σχέση, όμως, με το Χατζηνικολάου. Πρέπει να απαλλαγώ από τα περιττά βάρη είπε, εννοώντας τον Χατζηνικολάου. Τόσες μέρες παρακολουθώ τα post και τα σχόλια περί Μάρας, Χατζηνικολάου κλπ. Με το χέρι στην καρδιά, σας λέω, προστατεύστε τη φαιά σας ουσία. Πάψτε να αναλύετε το τίποτα. Τον Χατζηνικολάου τον έχουν όλοι απολύτως φτυσμένο, γιατί τον θεωρούν μια πολύ υπερτιμημένη μετριότητα, την οποία επέβαλε ο Βαρδινογιάννης, ο Έβερτ και οι λοιποί συγγενείς της Ν.Δ. και στήριξαν κάποιοι πονηρούληδες του ΠΑΣΟΚ, που νόμιζαν οτι κάνουν παιχνίδι, σαν τον Τσουκάτο και τον Σκανδαλίδη. Δεν αντέχει, ρε παιδιά, την πολιτική ανάλυση η υπόθεση. Δεν το βλέπετε τόσα χρόνια; Ο Χατζηνικολάου και η παρέα του είναι μόνο για φτηνό φωτορομάντζο. Ο κόσμος άλλαξε. Πάμε παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα αδερφέ. Ολα τα talking heads της τηλεόρασης είναι άχρηστα ανθρωπάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "με μεγαλοεπιχειρηματία που έχει ελληνικό επίθετο". Αν δεν είναι ράδιο-αρβύλα ή speculation, τι φοβάσαι (ή τι συμφέρον έχεις) και δε το λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καιρος να ξεβρωμισει ο δυστυχος αυτος τοπος απο τον υπ αριθμ. 1 ισως γλοιωδη καλαμοκαβαλητη της τηλεορασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να βοηθήσω το ρεπορτάζ: Τι σχέση έχουν τα εισαγωγικά στη λέξη πώληση, ήτοι "πώληση", όπως γράφει ο ανώνυμος παραπάνω, με τη σημερινή φράση του Κοντομηνά προς τους εργαζόμενους του Alpha "συνεργάζομαι με αμερικανούς επενδυτές"; Σε όσους αρέσει το ρεπορτάζ, ψάξτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o Kontomhnas ta eide ola o anthropos me ta mme kai poulaei kai kala kanei paei na asxolithi kai pali me thn asfalisi etsi egrafe to asfalistiko site
    www.asfalisinet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ δεν έχω ρεπορτάζ, έχω, όμως, λίγο μυαλό: Ο Χατζηνικολάου είναι θύμα της ψηφιακής εποχής. Τον έφαγε η ψηφιακή πλατφόρμα που έχει στο συρτάρι του ο Ρουσόπουλος και θα τον αποτελειώσει το blogging. Δεν ξέρω οικονομικά και δεν καταλαβαίνω ακριβώς τις εκδοχές του "πουλάω". Το μόνο που ξέρω είναι οτι αν εγώ είχα κανάλι, τώρα θα κοίταζα να βγάλω τα σπασμένα, μια και πριν από τις εκλογές έχει υποσχεθεί ο Ρουσόπουλος να ανοίξει το παιχνίδι της ψηφιακής. Άρα, ο Χατζηνικολάου και οι συνδαιτημόνες των 8 ήρθε η ώρα να πάρουν τη θέση τους στο πάνθεον της Ελληνικής Ιδιωτικής Αναλογικής Τηλεόρασης (ΕΙΑΤV). Ή αλλοιώς, όπως θα λέγαμε λαϊκά "στα τσακίδια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε, δε θέλουμε βοήθεια στο ρεπορτάζ. Πληροφορία θέλουμε. Τόσο δύσκολο (σας) είναι να αφήσετε τους γρίφους και να τα πείτε (γράψετε) με το όνομά τους? Τι φοβάστε? 'Η τι συμφέροντα έχετε?

    Any takers?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάψε ρε Sniper να πιέζεις τον κόσμο. Δεν βλέπεις που σιγά-σιγά συμπληρώνεται το παζλ;
    Η αλήθεια είναι ηδονική όταν αποκαλύπτεται σταγόνα-σταγόνα. Αν βιάζεσαι πήγαινε για ύπνο. Όταν σηκωθείς μπορεί να έχει αποκαλυφθεί και η πληροφορία που ζητάς…
    ΕΓΏ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχει να κάνει με το Carlysle Group? Σε equity fund θα το πουλήσει? Leveraged buy-out μάλλον

    http://en.wikipedia.org/wiki/Carlyle_Group

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Whether you shovel it or you push it, shit is always shit.

    Έστι μεθερμηνευόμενον, λόγια παχιά και κο-κο-κο-κο...

    Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται, δε κάνει προεκλογικές εξαγγελίες ως πρωτομάστορας της (αυτο)κάθαρσης. Talk is cheap. Εδω μέσα έχουν γίνει "καταγγελίες" περί Μαφίας '84 και έχουν ακουστεί βαρύγδουπες δηλώσεις του τύπου "άμα ανοίξω το στόμα μου θα πέσει η Κυβέρνηση" κλπ περί αποκαλύψεων, μπλα, μπλα, μπλα... Δημοσιογράφοι είστε βέβαια τι καλύτερο να περιμένουμε...

    Αν η κυβίσθηση ήταν Ολυμπιακό αγώνισμα, όλα εσείς θα ανεβαίνατε στο βάθρο σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. NASSOS είσαι μεγάλος. Αλλά μην αμφιβάλεις. Άφησε την λογική ακολουθία να εξελιχθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α,μάλιστα...

    Καλά τόσο καιρό το διαβάζω στην "Ισοτιμία", γιατί άργησαν; Μάλλον επειδή τα private equity funds θέλουν "καθαρές" από βάρη επιχειρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Nassos
    ….Aplause ……Applause … Applause
    Να μοιραστείς όμως την επιτυχία και με τα άλλα παιδιά, επώνυμα και ανώνυμα.
    Γεια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα συγχαρητήρια στην εφημερίδα "Ισοτιμία" παρακαλώ. Πρώτη φορά το διάβασα στη στήλη "Ο Hacker... του παρασκηνίου".

    Επειδή ασχολούμαι με Αμυντικά Θέματα, απλά να προσθέσω ότι το Carlysle Group είναι PMC (Private Military Contractor) και έχει πάρει πολλές δουλειές στο Ιράκ. Το γράφει άλλωστε και το link του wikipedia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λίγο ευφάναταστη η ερμηνεία ότι ο Χ''λάου έπεσε θύμα της ψηφιακής τηλεόρασης (ελάχιστα πιθανό) και θα πέσει θύμα του blogging (εδώ γελάμε!). Και ακόμα πιο πολύ ότι ο Ρουσώ κάνει παιχνίδι με ψηφιακές πλατφόρμες λες και είναι ο Murdoch. Πονηρός είναι σίγουρα, ''παίκτης'' με τίποτα

    ΥΓ. Πάψε ρε Sniper να πιέζεις τον κόσμο. Δεν βλέπεις που σιγά-σιγά συμπληρώνεται το παζλ;

    Μπράβο στον ανώνυμο που το έθεσε έτσι. Να επισημάνω επίσης ότι το άθλημα λέγεται/λέγονταν κυβίστηση και ότι, αν και δεν με ενοχλούν απολύτως καθόλου τα αγγλικά του Sniper, βρίσκω τον συνδυασμό της παροιμίας με τα σκατά και το φτυάρι και του "ό έστι μεθερμηνευόμενον..." αισθητικά αποτρόπαιο

    Sniper, μίλα σαν κανονικός άνθρωπος· και εμείς ξέρουμε αγγλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φοβού, καλέ μου bite, τον επαρχιώτη μικροαστό, που διαβαίνει το Μαξίμου (τον Ρουσόπουλο εννοώ). Όταν έχει στα χέρια του να ρυθμίσει την ψηφιακή τηλεόραση και το (νέο) χρήμα που συνδέεται με αυτή, νοιώθει δυο φορές Μέρντοχ. Όλα να τα βλέπεις "τηρουμένων των αναλογιών". Ως προς το "παίχτη", μάλλον συμφωνούμε, αλλά μη το δένεις κιόλας. Έχεις παίξει πόκα με άσχετο που έχει σημαδέψει την τράπουλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. bite: Προσφιλής δημοσιογραφική τακτική. Κοιτάς (προμοτάρεις) το δάχτυλο και όχι το φεγγάρι. Κατά τα λοιπά, αντί της ευθύτητας δε σου πάει η αισθητική.

    Όσο το θέμα (για το 98% αυτών που post-άρουν εδωμέσα) είναι ο Χ., ο Κ. και τα διάφορα "αποκλειστικά" κουτσομπολίστικα ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΛΛΟ (αυτό που θα έπρεπε να είναι), και μιάς και ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (αν δεν είσαι δεν αφορά σε εσένα) την πάτε πάντα τη δουλειά εκεί που θέλετε - έτσι από περιέργεια, θα μιλήσετε ποτέ συγκεκριμένα κι όχι με χρησμούς? Ή φοβάστε μη χάσετε το μισθό σας ή την καρέκλα που με τόσο κόπο αποκτήσατε? Ή κατά την προσφιλή σας τακτική (δες τι γράφεται εδω μέσα για συναδέλφους σας από άλλους συναδέλφους σας) ρίχνετε χολή για αυτούς που είναι (με όποιο τρόπο) πιό επιτυχημένοι από εσάς? Όπως σωστά έγραψε και κάποιος σε πρόσφατο post "δρυός πεσούσης..."

    Θα σας βόλευε (κατά πάγια τακτική σας) να μπούμε στη διαδικασία να αναλογιστούμε σε ποιόν ανήκει η Ισοτιμία (τυχαίο το παράδειγμα, απλά επειδή αναφέρεται σε αυτό το post) και άρα παίζει αυτό ή το άλλο παιχνίδι?

    Eιλικρινά, δεν έχω καταλάβει τι φοβάστε για να μιλήσετε ΞΕΚΑΘΑΡΑ... Εκτός κι αν δεν ξέρετε, οπότε μη δημιουργείτε εντυπώσεις. Ήδη έχετε κακή φήμη την οποία επιμελέστατα συνεχίζετε να αμαυρώνετε.

    θα ήταν εκτιμητέο αν έχεις να απαντήσεις κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ και όχι θεωρητικό. Επειδή δεν αφορά σε όλο τον κόσμο αυτός ο διάλογος και δεν θεωρώ ότι πρέπει να είναι δημόσιος, ευχαρίστως να τα πούμε ιδιωτικώς.

    Σωστός ο nassos, αλλά σαν πληροφόρηση αυτό είναι ήδη γνωστό. Έχετε να προσθέσετε κάτι επί της ουσίας? Μάλλον όχι...

    @anonymous: "Έχεις παίξει πόκα με άσχετο που έχει σημαδέψει την τράπουλα;" Συμφωνώ. Ο πλέον επικίνδυνος διότι έχει άγνοια κινδύνου. Και ΤΕΡΑΣΤΙΑ πείνα ο συγκεκριμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για μπείτε στο site της Δέμκο να δείτε τι καλα που πάνε οι δουλειές
    channel9 city press green farm cosmoline creta olympias αιγλη alpha μπορεί να χάνει και 300 εκ. τον χρόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλά αβγά τώρα το καταλάβατε οτι μας ξέσκισαν τα βάρδουλα τόσα χρόνια Άκης και Co!
    Siluos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εδω ο κοσμος καιγεται και σεις το ....χτενιζεται τη μας νιαζει ρε τη κανουν αυτοι εμεις δουλεια θελουμε μακακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. dld me ola ayta pou grafete theoreite ton Kontomina kalo kai ton Xatzinikolaou kako.
    Loipon akouste kati...
    O k. Kontominas einai apo tous anthropous tou emporiou ths piatsas.Ayto shmanei oti asxoleite kyriolektika me agorapolisies.Ta idia kai polla exei kanei sto parelthon dld agorazei mia etaireia xamila kai poulaei akriva.Aytos einai kai o nomos tou k. Kontomina.Tora an i etaireia pou poulaei axizei ta lefta ths ayto rotiste tous agorastes na sas poune.H alitheia einai oti den axizoun oso poulionte.Oi kyrioi pou agorasan thn Interamerican travane ta malia tous akoma,sth trapeza ergasias (an thimame kala) oute apexo de theloun na ton doun gia th kompina pou tous ekane kai polla alla....
    Etsi loipon erxomaste tora na doume kai tin agora kai polisi tou ALPHA.Otan agorase ton Alpha ton pire mia timi x tora pou tha ton poulisei tha ton poulisei sigoura mia timi 35x.Einai o anthropos pou exei kalous logistes kai ftiaxnoun etsi ta pramata pou i etaireia ayth fenete megathirio eno sthn ousia einai @@.
    De tha deite pote ayton ton anthropo na agorazei mia etaireia kai na pasxizei giaythn.Na thn agapaei.Einai praktika apodedeigmeno oti kapoia stigmh ayth i etaireia tha poulithei,apla einai thema xronou.Me liga logia einai ena megalo lamogio pou se koitaei sa euro kai pos na sta parei.Eytyxos sth piatsa ton exoun mathei pleon kai apofevgonte synalages mazi tou.Ayta gia ton kontomina.
    Oso afora to X"nikolaou otan tou eixa parei amaxi odhgo kai mpravous itan kala gt ton xrisimopoiouse gia diafimistikous skopous kai na akougete to onoma tou sta mme.Otan omos eide oti pleon mporei monos tou na kanei doulia ton egrapse kai koitage pos tha figei apo to kanali afou tou itan pleon axristos.
    O k Souvatzis pios einai xerete?
    Ti doulia exei enas proin dieyhtintis ths elpa kai meta ths interamerican odikis prostasias sa diefthinon symvoulos tou ALPHA?
    Eleos aytos o anthropos mono ta kondylia xerei na koitaei kai tpt allo.
    Tespa eipa polla nomizo pou de xerate kai xero polla perisotera akoma.
    Ante kali sas mera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καιρός να ασχοληθούμε με την Απέραντη Χωματερή (ΖΟΥΡΑΡΗΣ), γιατί η ΜΠΟΧΑ σε λίγο θα μας πνίξει ΟΛΟΥΣ.
    Κουράγιο σε όσους γλυτώσουν.
    ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ.

    ΜΟΛΙΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ Η ΦΟΥΣΚΑ .

    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ,Η ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ,ΟΥΤΕ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *