GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Νίκο, το γυαλί ράγισε..."

... και η πόρτα του Alpha έκλεισε οριστικά! Ο Νίκος Χατζηνικολάου πήγε σήμερα στον Alpha, συναντήθηκε με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο Γ. Σ...

... και η πόρτα του Alpha έκλεισε οριστικά!
Ο Νίκος Χατζηνικολάου πήγε σήμερα στον Alpha, συναντήθηκε με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο Γ. Σουβατζή ο οποίος του είπε ότι ο Δ. Κοντομηνάς θεωρεί ότι «το γυαλί ράγισε».
Επομένως δεν τον δέχεται πια ούτε ως παρουσιαστή ειδήσεων.
Έτσι εκείνος …συγκινημένος χαιρέτησε κι έφυγε. Οριστικά.
Όπως ακριβώς είχαμε γράψει.
Η απόφαση για εκδίωξή του ήταν τελεσίδικη, παρά τις ελπίδες κάποιων για συμβιβασμό.
Μαζεύουμε περισσότερο παρασκήνιο και θα το έχουμε αύριο.

36 σχόλια

  1. Στο καλό και να (μην) μας γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι αυτοί οι καρεκλοκένταυροι της "δημοσιογραφίας" πρέπει να καταλάβουν ότι ΔΕΝ είναι αναντικατάστατοι, ιδίως αν θεωρούν εαυτούς ως ημίθεους των οποίων τα τερτίπια πρέπει να εκπληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, εσείς πέσατε μέσα, οι δικοί του, όμως, γιατί τον δουλεύουν; "Ο βασιλιάς των ειδήσεων επιστρέφει" χτυπάει στο πρωτοσέλιδο η "καπουτσίνο με ολίγη σαντιγί". Επιστρέφει... σπίτι του, εννοούν, αποκλειστικά. Και σα να μην έφταναν οι φίλοι που του κάνουν πλάκα, αποφάσισε κι ο ίδιος να διασκεδάσει το πανελλήνιο, αυτή τη φορά εκτός γυαλιού: «Σε ό,τι αφορά το σπίτι που χτίζω», αναφέρει σε ανακοίνωσή του «πρέπει να σημειωθεί ότι αποτελεί το μοναδικό περιουσιακό μου στοιχείο, ύστερα από 24 χρόνια συνεχούς εργασίας. Για την ανέγερσή του έχω εκποιήσει όλα τα υπόλοιπα περιουσιακά μου στοιχεία, ενώ παράλληλα έχω πάρει μεγάλο δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς».
    Και τώρα που είναι ένας φτωχός και μόνος καου μπόυ πώς θα πληρώσει το δάνειο, που εκταμιεύθηκε από την τράπεζα του καλού του φίλου, μεγαλομετόχου Βαρδινογιάννη; Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθεί ο "βασιλιάς"; Για να μην αναγκαστεί να εκποιήσει τα ασημικά, όπως ο "τέως βασιλιάς", δε βάζουμε ένα χεράκι στη τσέπη να τον ενισχύσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε κομπλεξάρες, κρυφοκομούνια μήπως ζηλεύεται τον Νίκο; Γιατί ρε, και αυτός ένα αυτοδημιούργητο παιδί του λαού είναι. Σαν το Κούγια, τον Τράγκα, τον Κακαουνάκη, τον Μικρούτσικο και τον μυστήριο πού έκανε πλαστική στη φάτσα του. Την υπεραξία του εκμεταλλεύτηκε τόσα χρόνια ο αιμοδιψής ντόπιος καπιταλισμός και το ξεπλυμένο διεθνές κεφάλαιο. Είναι ένας από εμάς. Ο πρώτος από εμάς. Ένας σεμνός υπηρέτης της τέχνης της ζωντανής, διασκεδαστικής δημοσιογραφίας, που τόσα χρόνια μας γαλούχησε. Ο Νίκος είναι ο πρώτος διασκεδαστής, μη τον αφήσετε να πάει χαμένος στο κοινοβούλιο.Δεν πιάνω καλά το κανάλι της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά αν κατάλαβα καλά ο κουμπάρος του ο Καλημέρης τον έχει φτύσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανεξάρτητα πως εξελίχθηκε ο Χατζηνικολαου οσοι παρακολουθησαν αυτον τον πανιβλακα που λεει το δελτιο στον Αλφα θα καταλαβαν τη διαφορα.... Ο ανθρωπος ειναι τοσο βλακας που ρωτησε το Μπενεκο που βρεθηκε η προκηρυξη για να του απαντησει ο Μπενεκος αφου το δειξατε το σπιτι προηγουμενως στο ρεπορταζ σας!!! Βλακα κατεβα απο το καραβι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην το λέτε πανίβλακα, το παιδί... Του πέφτει εύκολα το ηθικό και αν θυμώσει μπορεί να έρθει να σας πλακώσει με ολόκληρη την προεδρική φρουρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Espresso έκανε πράγματι μεγάλη επιτυχία σήμερα! "Αποκλειστικό. Επιστρέφει ο Χατζηνικολάου στον Αlpha" ήταν το πρωτοσέλιδο της. Από επιτυχία σε επιτυχία ο Μουλίνος! Και εις ανώτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tόσο η Εσπρέσσο όσο και η Τραφικ δεν διαβαζονται. Κρίμας την προσπάθεια να αποκτήσει και η Ελλάδα ένα αυθεντικό λαικο ταμπλόιντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Oπωσδήποτε κανεις δεν ειναι αναντικατάστατος και απο την αλλη μεριά ο Χ"Νικολαου δεν ήταν αντικειμενικός που σε συνδυασμό με το οτι επεδείκνυε περισσή αλαζονεία δεν τον έκανε και το καλύτερο δημοσιογράφο.Ειχε βέβαια καλή άρθρωση δηλαδή περισότερο επιφάνεια παρα ουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ καλό blog!!!
    Συγχαρητήρια!!!
    Ηδη σας κάνω link...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α ρε καραγκιοζηδες ανωνυμοι...βριστε τον Χατζηνικολαου να αισθανθειτε καποιοι...αχρηστοι...μονιμως ανεργοι...βρωμεροι και τρισαθλιοι!Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τελευταιε ανωνυμε : καταλαβαινω τους αλλους που επειδη βριζουν δεν αποκαλυπτουν τη ταυτοτηα τους, εσυ, ομως γιατι anonymous? τοσο ντροπη ειναι να στηριζεις τον Νικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιός έβρισε, ρε παιδιά, τον Χατζηνικολάου;
    Αν ανατρέξει κανείς σε όλα τα προηγούμενα post δεν θα διακρίνει ουδεμία ύβρη εναντίον του ανδρός. Η μόνη ύβρις εκτοξεύθηκε από την φίλα προσκείμενη προς αυτόν, αποκαλυπτική εφημερίδα espresso, η οποία τον αποκάλεσε "Βασιλιά". Εάν ο κύριος Χατζημικολάου, λόγω δημοκρατικού ήθους δεν αποδέχεται τον τίτλο, εμείς θα σταθούμε στο πλευρό του και θα αγωνιστούμε εναντίον της Βασιλευομένης Δημοκρατίας των 8.
    Υ.Γ. Οι αντιδράσεις των αυλικών, η ανασφάλεια και η θλίψη τους είναι απολύτως κατανοητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμένα μαρέσει η εφαρμογή στην πράξη της ρήσης δρυός πεσούσης πάς ανήρ ξυλεύεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kairos einai na adeiasoume apo Xathnikolaou, Tragkes, Kakaounakhdes klp
    H ka8e kyra KOula dinei a3ia se ayta ta lamogia...
    ayth omws menei sto dyaraki ths sto Meta3ourgeio me ta alvania kai o ka8e TV-star me tis akroamatikothtes xtizei villes kai odhgei syllektika panakrina aytokinhta!!
    Poios htan o xatzhnik?
    ena nerd ths tv me kalh ar8rwsh
    Poios htan o Kakaounakhs?
    Enas me8ysos grafikos krhtikos
    Poios htan o Tragkas?
    Ena traveli ths Syggroy pou egine dhmosiografos kai konomhse
    Aytoi einai re!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί φίλοι,
    Πιστεύω ότι ο Χατζηνικολάου είναι ένα άτομο που δούλεψε αρκετά, βοηθήθηκε αρκετά, πήρε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν ήταν όμως άνθρωπος περιβαλλόντων πάντα. Ας διαχωρίσουμε την ικανότητά του ως τηλεοπτικό δημοσιογράφο που τον κάνει μακράν καλύτερο όλων των ζώων των 8,(η οποία ικανότητα είναι και αποτέλεσμα μακρόχρονης προσπάθειας), από την υποταγή του στις εκάστοτε ηγεσίες σταθμών (Δες μεγκα και Βαρδινογιάννη γι αρχή.)
    Είναι όμως φανερό ότι έπαιξε πολύ τεχνικά το βρώμικο παιχνίδι της τηλεόρασης-εξουσίας. Στο τέλος δε, αποδείχτηκε ότι και αυτός δεν μπορεί να αντισταθεί στη φθορά της όποιας εξουσίας και ήταν πια φανερό ότι ο εγωισμός του θα τον έφερνε σε σύγκρουση. Με ποιους; Μα με τα πραγματικά αφεντικά της τηλεόρασης, τους ιδιοκτήτες. (Πρώτα όμως οι αριβίστες σκοτώνουν τους κατωτέρους τους κατά το δοκούν. Γι αυτό και στον Αλφα όποιον ήθελε έμπαζε και όποιον ήθελε έβγαζε) Όσο ήταν το καλό παιδί (γιατί αυτή την εικόνα την πούλησε πολύ στην αρχή -θυμηθείτε τον να λέει ειδήσεις στο μέγκα στις αρχές του 90 με τις γυαλαμπούκες του- συγνώμη για την έκφραση Νίκο Χ/νικολαου αλλά φορούσες γιγάντια γυαλιά - ο άνθρωπος ήταν για γέλια - τον βλέπαμε όλοι και λέγαμε το γαλακομπούρεκο θα πεί ειδήσεις) όσο λοιπόν ήταν το καλό παιδί και το υποταγμένο στους καναλάρχες και όχι μόνο σ' αυτούς αλλά και σε όλους όσους φοβόταν ή είχε ανάγκη, τόσο ανέβαινε. Στον Αλφα όμως πέρασε την εικόνα του ανδρός και όχι του γαλακτομπούρεκου. Μετά την ψώνισε περισσότερο απ΄ότι είχε αρχίσει να την ψωνίζει στο μεγκα και ένιωσε κύριος του παιχνιδιού ειδικά με τις θέσεις που του δόθηκαν. Το αποτέλεσμα είναι ένα καλό μάθημα πρώτον για τον ίδιο αλλά και για την άθλια ελληνική δημοσιογραφική οικογένεια: Αφεντικά είναι αυτοί που σας πληρώνουν μάγκες: αυτοί σας ανεβάζουν αυτοί σας κατεβάζουν. Μην το παίζει λοιπόν βαρύ πεπόνι κανένας από σας όσο ψηλά και αν νομίζετε ότι είστε. Αν και μερικοί έχουν πάρει το μάθημά τους και είναι εξ αρχής προσκυνημένοι με το αζημίωτο: 100 θέσεις σε διάφορους δημόσιους ή μη οργανισμούς για να λιβανίζουν τους προισταμένους τους και να τους φτιάχνουν τη δημόσια εικόνα τους.

    Και δεύτερον για μας που δεν είμαστε σκατοδημοσιογράφοι (ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΥΧΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ- ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΟΥΝΤΕΜΗ):

    Η ειδησεογραφία σήμερα πωλείται, και πλήρη ενημέρωση ψάξτε να βρείτε μόνοι σας -μια λύση είναι το δίκτυο όσο αυτό είναι ακόμα ελεύθερο - για θέματα που αφορούν εσάς ή ενδιαφέρουν γενικά και όχι τον κάθε βλάκα του εκάστοτε καναλιού που αποφασίζει για σας τι θα μάθετε στις 8 με βάση τα φράγκα του ιδιοκτήτη.

    Άλλες λύσεις είναι το διάβασμα το παγκόσμιο ράδιο τα ταξίδια οι συναναστροφές με διαφορετικούς ανθρώπους και ότι άλλο ακόμα καλύτερο μπορεί να σκεφτεί ο καθένας.


    Πιστεύω ότι ο Χνικολάου θα πρέπει να ξαναβγεί στο γυαλί σύντομα αλλά φοβάμαι ότι θα είναι αλλαγμένος προς το χειρότερο: Θα είναι περισσότερο υποταγμένος πια, μιας και τα "καλά παιδιά" έχουν ένα χαρακτηριστικό στη ζωή τους: ΤΟ ΦΟΒΟ.


    Δεν ζώ στην Αθήνα και πολύ περισσότερο δεν έχω σχέση με την τηλεόραση. Ότι λέω το λέω με βάση τις εκτιμήσεις μου και το τι εισπράττω. Μπορεί και να κάνω λάθος λοιπόν στις κρίσεις μου για τον Χατζηνικολάου και ίσως και το σύνδρομο της κακεντρέχειας κατά κάθε "πετυχημένου" να με κυρίευσε υποσυνείδητα και τώρα που "έπεσε" να βρήκα ευκαιρία να τον "θάψω". Νομίζω όμως ότι δεν είναι έτσι.

    Πιστεύω ότι έχω κάκιστη ενημέρωση και η τηλεόραση σήμερα μας πασάρει πολύ υποκουλτούρα, πουτανιά, αίμα, σπέρμα, βία, ηλιθιότητα, φτήνια, χαζομάρα, ψεύτικες εικόνες βρωμιά διαπλοκή κλεφτρόνια.
    Επίσης πασάρει πολύ πλούτο και καλοπέραση για τους τηλεορασάτους χλυδάτους σε έναν φτωχό λαό (το 1/5 ζεί κάτω από τα όρια της φτώχειας) με αποτέλεσμα πολλοί να τρελαίνονται και να δανείζονται για να αγοράσουν μια BMW. Και ας μην μου πεί κάποιος δεν σε υποχρεώνει κανείς να το κάνεις αυτό. Εμένα όχι, αλλά η πλύση εγκεφάλου απευθύνεται σε όλους και όχι μόνο σε ανθρώπους με αντιστάσεις. Και είναι πολύ ισχυρή. Και για του λόγου το αληθές δείτε πόσες έρευνες δείχνουν το αυτονόητο: έχουμε επιδοθεί σε έναν υπερκαταναλωτισμό που μας όδηγεί σε μια δυστυχισμένη ζωή. Τα καταναλωτικά δάνεια και οι πιστωτικές πνίγουν πολύ κόσμο.
    Δεν επιχειρώ με αυτό να φορτώσω όλες τις αμαρτίες της τηλεόρασης, του καπιταλισμού και του σύγχρονου τρόπου ζωής στον Χ/νικολάου. Ήταν όμως βασικός πυλώνας της ελληνικής τηλεόρασης τόσα χρόνια και δεν αντιστάθηκε σε αυτά, αντίθετα αφού του έφερναν χρήμα και τηλεθέαση τα υπηρτετούσε κιόλας. Άρα έχει και αυτός τις ευθύνες του για ένα σύστημα που τον ανέδειξε και γι αυτό το υπηρετούσε πιστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ALHTES.........TA UPOLOIPA EINAI GNWSTA.

    GENIKWS SAS EXOUME XESMENOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η παραπάνω ανάλυση πάσχει, σοβαρά, ως προς τον ρόλο του Χ. Είναι πιο ιδιοτελεί τα κίνητρα του, δυστυχώς, και η εικόνα του προϊόν του δοκιμαστικού σωλήνα της μεταλλαγμένης Ελληνικής Δημοκρατίας. Ο Χ. είναι η «Ντόλη» του συστήματος. Προήλθε από ευγονική και μετάλλαξη της παραδοσιακής δημοσιογραφίας. Είναι όμως φιλότιμη και σωστή η παραπάνω προσέγγιση ως προς τα υπόλοιπα. Πράγματι θεωρούμαστε, σήμερα, κοινωνικά αποκρίματα. Παράγουμε σκατά με τα οποία ταΐζουμε τον κόσμο. Αυτό δυστυχώς είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Το κακό με κάποιους είναι πως πασχίζουν να παρουσιάσουν το σκατό ως εύγευστο και θρεπτικό κέικ. Αυτή και μόνο αυτή είναι η διαφορά Κακαουνάκη- Χ. Ο δεύτερος την πάτησε γιατί πίστεψε, ανοήτως, ότι το lifestyle περιτύλιγμα μπορεί να ξεγελάει για πάντα την μύτη των πάντων και να μην αντιλαμβάνονται τη μπόχα. Ο πρώτος έκανε τη βρόμα σύμβολο. Επιχειρεί να εκπαιδεύσει τη κοινωνία να αποδέχεται τη μπόχα σαν εθνικό και κοινωνικό χαρακτηριστικό. Και οι δύο πάντως πιστεύουν ότι μας προσφέρουν αυτό που μας αξίζει. Αν δεν απορρίψουμε αυτά τα « φαινόμενα» σύντομα, φοβάμαι ότι θα πιστέψω και εγώ το ίδιο. Δεν είναι καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O Xατζηνικολάου έδωσε ένα τηλεοπτικό στερεότυπο για το πως πρέπει να μοιάζει ένας δημοσιογράφος για τους άσχετους. Οπως πριν από 50 χρονια βλεπανε ταινια με σενάριο Μαρη και λέγανε αυτός με την καμπαρντίνα είναι ο επιθεωρητής έτσι βλέπανε και το δελτίο και λέγανε αυτός με τα γυαλιά και την μια συλλαβή τα δύο δευτερόλεπτα είναι δημοσιογραφάρα.
    Λαϊκό μέσον είναι η τηλεόραση, σε αυτούς που πριν 50 χρόνια θα βλέπανε καραγκιόζη απευθύνεται και στερεότυπα χρειάζεται.
    Τώρα το πρόβλημα με τον Χατζηνικολάου είναι άλλο. Οτι χρειάζεται λακέδες και καθαρίζει όποιον μοιάζει να κουνιέται σε άλλο ρυθμό. Στο Mega ακόμα θυμούνται την περίοδο της διακυβέρνησης του Νικολάε και της Ελενα με την Κατρίτση να κάνει την δεύτερη. Επίσης σιγά σιγά με τον καιρό μάζεψε ένα κάρο τρόμπες. Παίρνεις τον Χατζηνίκο και φορτώνεσαι μια πενηντάδα ακριβοπληρωμένες μετριότητες που είτε τον γλύφουν είτε έχουν κουμπαριάσει όπως ο Πουρουπουπού, που από κεντρικό παρουσιαστή αθλητικών στο τέλος αναγκάστηκε να τον διώξει και δεν έβρισκε να κάνει ούτε ένα μισάωρο στο κρατικό.
    Πάντως να γυρίσει στο Mega είναι από απίθανο έως αδύνατον. Ο Παναγιωτόπουλος που του βγήκε ο κώλος να στήσει το δελτίο όταν ο Χατζηνίκος την πούλεψε δεν τον θέλει. Ο Βαρδινογιάννης τον θέλει αλλά ο Μπόμπολας και ο Λαμπράκης ούτε με κλωτσιές.Ορισμένες φορές μπορείς να βγεις από την αγορά με κλωτσιά προς τα πάνω. Ο Χατζηνίκος έφτασε τόσο ψηλά που είναι δύσκολο να πάει ψηλότερα. Θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ, ΟΜΩΣ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΩΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΝΟΣ – ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΌΝ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ;
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΓΟΥΛΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ώστε είναι σοβαρά τα πράγματα στη τηλεόραση…γιατρέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Περασε κάποια ώρα και απέκτησα ακόμα μεγαλύτερη πείρα στην δουλειά.
    Οταν δουλευεις σε ενα μαγαζί με καποιον άλλον ειναι λογικο να παρεις την θεση του σε καποια διαμαχη. Ο Παναγιωτοπουλος, που εχει ακομα εκτιμηση στον Χατζηνικο, ηταν λογικο να τον στηριξει στις πριν τεσσερα χρονια μαχες. Τωρα για ποιους φαγανε ουτε θυμαμαι. Για την ακριβεια θυμαμαι δύο αλλά αυτό είναι το παιχνίδι στο δελτίο. Κερδιζεις στα νουμερα ; Χεστηκαν ολοι ποιον εφαγες... Ουτως η αλλως θα σε έτρωγε αυτός αν πηγαινες ασχημα. Και το γραφω εγω που ο Χατζηνικος έχει φαει εναν κολλητο μου από ανωτερη μαλιστα θεση απο την δικη του. Ετσι ειναι το παιχνίδι... Παιζεις με τους Βαρδινογιαννηδες, ειναι στα πανω τους τρως οποιον γουστάρεις και έχεις και την Espresso να γραφει και παπάρες ότι θα γυρίσεις στον Alpha. Μήπως και φτιάξει ατμόσφαιρα μια εφημερίδα που κανένας στην πιάτσα δεν υπολογίζει και χρησιμεύει μόνο για να καταλαβαίνεις τι προσπαθούν να αβαντάρουν οι συντάκτες τους ή οι Βαρδινογιανναίοι...
    Τέλος πάντων ο Χατζηνίκος βρίσκει ηρωικό τηλεοπτικό θάνατο. Η τηλεόραση δεν είναι για πάντα. Αυτός που βρίσκει ξέφτιλο θάνατο είναι ο Θανάσης ο Χοντρός στον ΔΟΛ. Τον έφερε πίσω ο κύριος Χρήστος για να κυκλοφοράει στο da Capo και να λεει ότι θα πάρει πίσω τα ηνία ενώ δεν του δίνουν χώρο να γράφει στο ΒΗΜΑmagazino. Κάνει μια προσπάθεια να τον σπρώξει ο Μάνος ο Γλίτσας από το Μέγαρο, το κατόρθωσε να τον κάνει να γυρίσει μέσω του κυρίου Χρήστου αλλά τώρα δεν του δίνουν δουλειά τα παιδάκια του που πριν δύο χρόνια όταν πέρναγε ο χοντρός γύρναγαν από την άλλη... O tempora, o mores και γιατί να είμαι κοπρίτης και αντί να κάθομαι να γράψω για την δουλειά κάθομαι και γράφω κατινιές στα blogs ; Αβυσσος η ψυχή του δημοσιογράφου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τρις αγαπητέ Φούρναρη,
    εξαιρετική η ανάλυσή σας και το σχόλιο. Περισσότερο όμως από όλα εκτίμησα το λανθάνον χιούμορ σας στα περί πίστεως της αξίας του Χ’νικολάου από τον Παναγιωτόπουλο. Α ρε φουκαρά Μοσχοβίτη, ευτυχώς εσύ έφυγες νωρίς από τον οίκο συνενοχής. ‘Έπειτα ήρθαν οι μέλλισες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μια και ήρθαν οι μέλισσες, εμένα να μου επιτρέψετε…ε!
    Φοβάμαι…είμαι και αλλεργικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μιας και οι δημοσιγράφοι εδω μέσα τουλάχιστον επαίρεστε ότι αποζητάτε την κάθαρση στην κάστα σας, κι επειδή μας έχετε πήξει στη γενικολογία, στη θεωρία και στην υπεκφυγή (εκτός ελαχιστότατων εξαιρέσεων), κι όταν έρχεται η ώρα να μιλήσετε συγκεκριμένα πίνετε το αμίλητο νερό, γράψτε τα όλα και με ονόματα.

    Αλλιώς δικαιώνετε τους αναρχικούς και μένα που προσθέτω "κωλοτούμπες και ανώνυμες κότες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. O 40XRONIA FOYRNARIS EINAI MESA STOM DOL KAI XEREI TON POLEMO LAMBRAKI=STAYROU GIA TON LALA. TON EFERE O LABRAKIS KAI O STAVROS DEN TON THELEI. EGO NOMIZO OTI O XONTROS THA GYRISSEI KAI THA GAMISSI PROTA TOUS DYO AXRHSTOYS KOYRADES. TON MEMH-AYTON TON KOMPLEXIKO SSALONIKIO AGAMHTO KAI THN MAIMOY TON MOYLOPOYLO-AYTO TO MEGALO FIDI POY KANEI TON KALO KAI EINAI LOGO IPSOUS-1,50-ENA TERASTIO KATHIKI.TOYW GAMEI KATHIMERINA O PRETENTERIS ALLA AYTOI NOMIZOYN OTI OTAN TOYS FTYNOYN BREXEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. memis kai moylopoylos megala noymera, axroistoi kai geroi. toys blepo syntoma sthn anergia.ole!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Vassilaki moylopoyle pou paristaneis ton aristero possa soy dinei o royssopoylos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Moylopoylos,memis syntoma tha exoyn tin tyxi toy stagoy. tha grafoyn sto site toy lamogiou toy nikolopoulou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΡΩΤΗΜΑ:
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο Χ''ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΟ 7-8 ΧΡΟΝΩΝ, ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΤΑΚΑ "ΕΓΩ Σ.... ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ, ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ!" ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μετά απ' αυτό ο Σ... του, αποφάσισε - καθότι μαθαίνει γρήγορα !!! - να βρει επιτέλους έναν παρουσιαστή να κάνει αυτό που απείλησε ο Χατζηνικολάου. Ε, δεν πέρασε πολύς καιρός και βρήκε τον ιδανικό άνθρωπο. Δεν τον βρήκε, βέβαια, ακριβώς μόνος του, του τον πλάσαρε ο απειλών να ξεβρακωθεί. Από τότε και έπειτα η θεαματικότητα του Star στις ειδήσεις βρίσκεται σε ικανοποιητικά - οτι πεις εσύ Σ...-επίπεδα, στους τηλεθεατές της προσχολικής ηλικίας. Ρωτώ, λοιπόν, με τη σειρά μου: Ποιός ξεβρακώνεται κάθε βράδυ στις ειδήσεις του Star;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν το είχα προσέξει το τηλεοπτικό ξεβράκωμα, γιατί δεν βλέπω Σταρ. Μια μέρα μόνο κάτι μου φάνηκε οτι είδα, αλλά δεν έδωσα σημασία, γιατί ήταν Παρασκευή και 13.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *