GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αποκαλύψεις και η "σιωπή"...

...για τα εκκλησιαστικά σκάνδαλα Κακώς αναρωτιούνται αρκετοί φίλοι αν ο γνωστός μαχητικός δημοσιογράφος του παρελθόντος Σπύρος Καρατζαφέρη...

...για τα εκκλησιαστικά σκάνδαλα
Κακώς αναρωτιούνται αρκετοί φίλοι αν ο γνωστός μαχητικός δημοσιογράφος του παρελθόντος Σπύρος Καρατζαφέρης θα προχωρήσει σε νέες αποκαλύψεις εκκλησιαστικών σκανδάλων.
Πρέπει να ξέρουν ότι έχει κάνει συμφωνία να μην ξαναχτυπήσει τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.
Ο εκκλησιαστικός ρεπόρτερ μας - που αποδεικνύεται "μαμούνι"- έμαθε ότι με αυτήν την συμφωνία τον πήρε ο Δ. Κοντομηνάς, πριν από μήνες, στον Alpha από το Εχτρα3 που την προηγούμενη σεζόν είχε ταράξει στις αποκαλύψεις τον Χριστόδουλο.
Την μεσολάβηση έκανε ο Σ. Τζούμας, κοινός φίλος των Κοντομηνά και Χριστόδουλου.
Γι' αυτό και αν έχετε προσέξει, φέτος ο Σπ. Καρατζαφέρης έχει "σιωπήσει".
Τώρα ο,τι βγάζει, θα βοηθά άμεσα ή έμμεσα τον αρχιεπίσκοπο.

11 σχόλια

  1. Πάει κι αυτός.

    Neeeeext pleaaaaaase ...

    Τι θα γίνει τελοσπάντων με αυτή την εκκλησία Α.Ε. ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά αυτοί οι αριστεροί δεν είναι και τόσο αντικειμενικοί σαν δημοσιογράφοι, ε; Άλλα πίστευα ως τώρα. Ευχαριστώ που μου λύσατε την απορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν περιμένουμε από τον Καρατζαφέρη να μας σώσει. Το θέμα απαιτεί σοβαρότητα που μέχρι τώρα δεν την έχει δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αριστερός ο Καρατζαφέρης; Από που κι ως που; Παλιό κατηχητόπουλο στο Φάληρο.Στην Απογευματινή έγραφε επί Χούντας και στις συγκεντρώσεις του αδελφού του έδινε το παρών. Όσο για την είδηση πως έκανε τέτοια συμφωνία, το πράμα μιλάει μόνο του. Οι απειλούμενες αποκαλύψεις για διάφορες μητροπολιτίνες που τις κατονόμαζε με γυναικεία ονόματα χαθήκανε στο δρόμο. Μόνο η Σουλτάνα του Αιγαίου, ο Λέρου Νεκτάριος την πλήρωσε (δηλαδή απλά συνταξιοδοτήθηκε πρόωρα) κι αυτό επειδή ήταν φίλος του Βαρθολομαίου και ανήκε στο πατριαρχείο. Οι υποθέσεις των Διδυμοτείχου και Πειραιώς,για παράδειγμα, μείνανε στη μέση. Η Εκκλησία έχει τον τρόπο της να προστατεύεται στη χώρα των Λωτοφάγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω μείνει έκθαμβος από την ποιότητα των εκπομπών του δημοσιογράφου Καρατζαφέρη. Πάρτε μια γεύση στο www.mediablog.gr/?p=265.

    Όσο για το αν είναι αριστερός, ας μιλήσουν οι τρομολαγνικές-εθνικιστικές εκπομπές του στο πάλαι ποτέ Κανάλι 5 την εποχή του Οτσαλάν και του Κοσσυφοπεδίου.

    Όσο για το θέμα με τις αδερφές-μητροπολίτες, μας αποπροσανατολίζουν από τα οικονομικά σκάνδαλα ορισμένων δεσποτάδων. Αυτά θά ΄πρεπε να σας ανησυχούν περισσότερο. Και ο Καρατζαφέρης δεν είδαμε να καταπιάνεται τόσο με αυτά, όσο με τα σεξουαλικά, γιατί φαίνεται ότι δεν πουλάνε.

    Προκαταβολικά να σας πω ότι είμαι θρησκευόμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μητροπολίτισσες μια χαρά είναι, εξυπηρετούν τους παίδαρους των κατηχητικών και έτσι προσελκύει κόσμο η εκκλησία... Με κάθε μέσο χριστιανός και με τον πισινό, αν χρειαστεί :-ΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΠΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΝΙΑ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΠΩΛΑΤΙΔΟΥ; ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Hoffa@ τι ξυνεις πληγες ρε φιλε τωρα;;; Απορια τον μπατσο τον εχει ακομα οδηγο η τον εδιωξε οταν τα εμαθε ολα;;; Η Ρανια που χαθηκε αυτη η σκυλομούρα που νομιζε οτι επιασε τον παπα απο τα αρχ.....α;;; Οσο για την αλλη που λες παρακαλα να μην την δεις αβαφτη αν και για να παει στο φουρνο βαφεται μην τρομαξει ο φουρναρης. Ατιμο πραμα οι γεροντοερωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφού είναι κολλητοί ο Κοντομηνάς με το Χριστόδουλο. Υπήρχε περίπτωση να αφήσει τον Κατατζαφέρη να λέει για το παπαδαριό αναξελέγκτα??? Ήταν απαράβατος όρος όταν ο Κοντομηνάς πήρε τον Καρατζαφέρη από το EXTRA και τον έφερε αρχικά στο Channel 9. Αφού έδειξε καλή διαγωγή 2-3 μήνες στο Channel 9 τον πήρε στον ALPHA. Για πείτε για αυτό με τον οδηγό? Παίχτηκε κέρατο με τη Ράνια????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλά ρε ανώνυμε τελευταίε τόσο κυρίζι είσαι? κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει, ούτε ρουφιάνος ρουφιάνου. σιγά μη σου πούνε. αφού ειναι κότες και κάνουνε κο-κο-κο και γαργάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τί έγινε με την κ. Ράνια βρε παιδιά, μας αφήνετε μονίμως στο σκοτάδι. Λέτε να φίλεψε ο Σπύρος με τον Χροστόδουλο αφότου ξεφορτώθηκε την Ράνια; Μάλλον αυτή του έβαζε λόγια κατά των αγνών θεοσεβούμενων μητροπολιτών. :-Ρ

    Μαθαίνω δε ότι ο Βαρθολομαίος απέρριψε την ποινή καθαίρεσης κατά του Παντελή Αττικής, εκείνου με τη βίλα, το 1,5 δισεκ. σε καταθέσεις και τους γλυκούς διάκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *