GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τηλεοπτική αδρεναλίνη...

Στα ύψη η τηλεοπτική αδρεναλίνη: Ενώ η χθεσινοβαδυνή εκπομπή του Μ. Τριανταφυλλόπουλου στο Alter, με συνέντευξη του Π. Αδαμόπουλου -ενός απ...

Στα ύψη η τηλεοπτική αδρεναλίνη: Ενώ η χθεσινοβαδυνή εκπομπή του Μ. Τριανταφυλλόπουλου στο Alter, με συνέντευξη του Π. Αδαμόπουλου -ενός από τους «κουμπάρους» που προφυλακίστηκαν και …αποφυλακίστηκαν- δεν μεταδόθηκε, στον Alhpa συνεχίζεται το κλίμα αναταραχής.
Προϋπόθεση για να επιτραπεί στον Ν. Χατζηνικολάου, να πάει να πάρει τα πράγματά του, ετέθη το να πάρει πίσω τις δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες κατά του Δ. Κοντομηνά. Κάποιοι αισιοδοξούν ωστόσο ότι θα πέσουν οι τόνοι και θα γυρίσει ως παρουσιαστής ειδήσεων…

10 σχόλια

  1. παιδια μπραβο! κανετε πολυ καλή δουλεια και συνεχιστε ετσι. Σε λιγο τις εφημεριδες δεν θα τις παιρνει κανείς στα σοβαρά. Θα τις αγοραζουν μονο για τα DVD και μετά θα τις πετάνε. Το μονο που δεν αρεσει στον κοαμο που σας διαβαζει ειναι τα χυδαια σχολια. ΔΕν υπ΄ρχει τροπος να το ελεγξετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. opws spireis agapite kirie anonime. Iparxei eley8eria logou sto internet k einai kati pou den to katalavainoun oi thw palias genias. Kaneis blog k grafeis, kai iparxoun poli kalitera blogs opws tou pitsirikou pou den einai sto epipedo katinas k ellinikis skoupidotv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ελληνικα ΜΜΕ είναι για τα πανηγυρια. Οι περισσοτροι σταρ της τηλεορασης είναι συμπλεγματικα παιδια που λυσανε για δοξα, χρημα, εξουσια και αρπαχτες. Οχι φυσικα οτι οι δημοσιογραφοι των εφημεριδων εινια καλυτεροι.Αυτοί ειναι αλλα αρπακτικα. Το ζητημα ειναι οτι η κοινωνια αλλαζει αλλα τα ΜΜΕ μενουν τα ιδια. Οι νεοιφυσικα τους εχουν γραμμενους ολους κανονικα και γι αυτο σε λιγα χρονια η ενημαρωση θα γινεται παο τα μπλοξκς. Στο μονο πραγμα που έχει δικιο ο Γιωργακης.Το μεγαλο προβλημα των εφημεριδων είναι οτι δεν μπορουν να είναι πραγματικα κερδοφορες και αρα είναι αναγκασμενς να τα πιανουν απο την διαπλοκη. Δεν ειναι τυχαιο οτι καμια μικρη εφημεριδα δεν εχει κυρος και απήχηση. Κια οτι οι μικρεσ έχουν εκδοτες κανονικους εκβιαστες. Και οτι πισω απο τους εκβιασμους κρυβονται επιχειρηματιες τυπου Κοπελουζου? Αρα λοιπον η λύση είναι να βρεθει μια μικρή ομαδα δημοσιογραφων που να βγαλει μια μικρη εφημεριδα εντιμη. Οχι σαν αυτην την πατσαβουρα που βγηκε την κυριακή και έγραφε ανοησιες σαν τον βλαχοδημαρχο τον Μπονιο. Να την γραφουν δημοσιογραφοι που εχουν κατι να πουν και να εχουν ταλέντο. Οχι σαν αυτούς τους παπαρες που βγαζουν την χολη τους εδωμεσα γιατι δεν υπαρχουν σαν επαγγελματιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πιτσιρικος φιλε είναι καλος γραφιας, αλλα κανει κατι σαν λογοτεχνια. Η ενημερωση εινια αλλο θέμα.Τωρα για να απντησω στον ανωνυμο, υπάρχει πραγματι προβλημα με τις εφημεριδες. ΔΕν ξερψ ποσο ρεαλιστικο ειναι το σχεδιο για μια μικρη εντιμη εφημεριδα. Ποιος θα πληρωνει. Κια ποιοι ειναι αυτοι οι πεντε-εξι σοβαροι γραφιαδες που θα την βγαλουν. Δεν βλεπεις τι γινεται με το θεμα. Αλλιως ξεκινησε και άρχισε ήδη τις κωλωτοθμπες. Λει πλεον μισες αληθειες για τους μισους πολικους και επιχειρηματιες, αφου τους αλλους μισους δεν τους ακουμπαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχουν εκατομύρια blogs. Κύριοι..this is a wake up call....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν καποιος απο εσας μπεισ το κοπο και διαβασει καποια αφιερωματα τυπου economist θα δειτε την επιτυχη μεταλλαξη απο τα old media στα new media οπως το bbc. Αλλά τι φορουμ και interactive site να κανεις στην ελλάδα που το 60%-70% ειναι αχρηστοι και αμορφωτοι; Αντε να μπορουν να διαβασουν καμια αθλητικη εφημεριδα, ως εκει φτανουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To Blog αυτό είναι χρυσαφί. Στην επικοινωνία υπάρχει μια αρχή. Το μπινελίκι παύει να εμφανίζεται εκεί που υπάρχει λόγος, στοχασμός και πνεύμα. Είναι στο χέρι μας να διασφαλίσουμε την ποιότητα του Blog, δίνοντας, υπεύθυνα, μάχη για τη διατήρηση υψηλής κουλτούρας Λόγου. Οι όποιες απαγορεύσεις οδηγούν στη συντήρηση. Δώστε στο εαυτό σας μια νέα ευκαιρία, μέσω της σοβαρότητας, της έρευνας, του χιούμορ, της απροκατάληπτης πλάκας, ακόμη και της λυτρωτικής συμπλεγματικής κραυγής που δεν βρίζει, να κυριαρχήσει η προοδευτική στάση και σκέψη.
    Ο σκοταδισμός των Εφημερίδων και της Τηλεόρασης δεν ανήκει στο παρελθόν. Είναι δυστυχώς το κυρίαρχο παρόν. Η νέα τεχνολογία, τα νέα-μέσα και το ανοιχτό μυαλό αποτελούν, προς το παρόν, απλώς και μόνο μια δέσμη φωτός πού φιλοδοξεί να διαπεράσει το κοινωνικό σκότος μέσα στο οποίο κόμματα, συντεχνίες, παράγοντες, τηλε-καραγκιόζηδες – σαν αυτούς πού αναδύθηκαν στην επικαιρότητα – και «ιεράρχες», μας έχουν εγκλωβίσει.
    Γερά παιδιά, οι αλυσίδες που μας έδεσαν βρίσκονται, κυρίως, στο μυαλό μας. Σπάστε τις …για μια νέα – πραγματική - συντροφικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ήθελα να αναφερθώ στα δύο επίκαιρα πραδείγματα που χρησιμοποιείται.
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. Αφού τον έκαψε ο Τριανταφυλόπουλος αναφέροντας "δήθεν αθώα" σε δύο συνεχόμενες εκπομπές του ότι ήταν μέλος της καθοδήγησης της Ο.Ν.ΝΕ.Δ και αφού τελείωσαν τα λεφτά που είχε αποφασίσει να διαθέσει ο Κοντομηνάς για να παρέμβει στο σύστημα αποχώρισε γι ατην κρατική ΕΡΤ η την Βουλευτική Έδρα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΚΡΑΤΙΑΣ. Με αυτόν τον γνώμο-ηγήτορα τελείωσαμε να δούμε ποιός θ αναλάβει να παίξει το ρόλο του ανεξάρτητου αντιδραστικού.
    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ. Αυτός είναι ιδίάζουσα περίπτωση. Επειδή είναι πανέξυπνος γνωρίζει ότι τον βρίζει ο κόσμος έχει εξασφαλίσει τηλεθέαση αρά και παχυλό μηνιάτικο. Αυτός δεν έχει πρόβλημα δημόσιας εικόνας αφού έχει απαξιώσει το σύστημα να περνάει καλά θέλει. ΣΥΝΘΗΜΑ- ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΑΧΥΛΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Κοντομηνάς είναι γάτα. Σου λέει για να δούμε κρύε (κύριε, ήθελα να γράψω, κοίτα τι βγήκε!) Χ. τι θεωρείς ότι αξίζει περισσότερο: οι δηλώσεις σου ή τα πράγματα σου; Αυτό το δίλημμα, ως γνωστό, έχει βασανίσει και βασανίζει άπειρα α-πατημένα ζευγάρια. Ο γνωστός Χ γνωρίζει καλά το κώδικα αυτό, καθώς μέσω αυτού επικοινωνεί με το σύμπαν του – έτσι έκανε και αυτός σε άλλους. Άρα δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιστέψει και ως παρουσιαστής.
    Το γιατί όχι το εξήγησαν άλλοι, πάρα πολύ καλά, μέσα από αυτό το blog.
    Καλά αυτός ο …( άντε να σου κάνω τη χάρη να μη πω τη παλιοκουβέντα ρε αποπάνω – αν και καταπιέζομαι) Κακαουνάκης γιατί δούλευε τον καημένο τον Χ. χθες το βράδυ, και μάλιστα δια τηλοψίας στο δελτίο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κοτουλα και τουμπεκι ψιλοκομενο ο λαου λαου στο αφεντικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *