GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Του απαγόρεψε την είσοδο!

Τα νεότερα από τον Alpha: Πήγε να πάρει τα πράγματά του σήμερα ο Ν. Χατζηνικολάου. Με εντολή του Δ. Κοντομηνά του απαγορεύθηκε όμως η είσ...

Τα νεότερα από τον Alpha: Πήγε να πάρει τα πράγματά του σήμερα ο Ν. Χατζηνικολάου. Με εντολή του Δ. Κοντομηνά του απαγορεύθηκε όμως η είσοδος στο κτίριο. Είναι έξαλλος με τις τελευταίες κινήσεις και δηλώσεις του πρώην συνεργάτη του!

37 σχόλια

  1. H τύχη των κανιβάλων είναι κοινή και προδιαγεγραμμένη..
    Όχι, δεν πρόκειται περί θείας δίκης, αλλά για τη δίκη του Θείου.
    Και τώρα θήραμα για τους σκούληκες και τα ζιζάνια που τόσα χρόνια εξέθρεψε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι τέτοιο κομπλεξ για χατζηνικολάου ?ρε ανώνυμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλες αυτές τις μέρες γίνεται κουβέντα για το που θα πάει ο Χατζηνικολάου κι αν θα τον αντικαταστήσει η Στάη. Γιατί μας νοιάζει πραγματικά;

    Αυτές οι εξελίξεις θα έπρεπε να μας χαροποιούν. Επιτέλους είναι ευκαιρία κι η ελληνική δημοσιογραφία ν' απαλλαγεί από τους νταβατζήδες / τους τσιφλικάδες / τους τηλεστάρ της (πείτε τους όπως θέλετε) και να υπάρξει μία ανανέωση και γιατί όχι μία αναγέννηση!
    Έχει καταντήσει θέμα ποιος θα είναι ο παρουσιαστής... Το ζήτημα είναι η ποιότητα της ειδησεογραφίας. Αντί λοιπόν λαμπερούς παρουσιαστές η ελληνική τηλεόραση χρειάζεται σοβαρούς διευθυντές ειδήσεων.

    Να ξεφύγουμε από τα προσωποπαγή δελτία και να ενηλικιωθούν τα ειδησεογραφία τμήματα των καναλιών. Δεν θέλουμε άλλους Ευαγγελάτους και Χατζηνικολάκηδες. Χρειάζονται 4-5 σοβαροί δημοσιογράφοι (υπάρχουν είμαι βέβαιος, πχ Θεοδωράκης, Δανέζης, Αυγερόπουλος, Κύρτσος) που θ' αναλάβουν την διεύθυνση των δημοσιογραφικών τμημάτων και των ειδήσεων και τελικά οι παρουσιαστές να μην γίνονται ο ακρογωνιαίος λίθος ενος δημοσιογραφικού τμήματος.

    Επιτυχημένο παράδειγμα είναι αυτό του MEGA. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε τέσσερις διαφορετικούς παρουσιαστές (Χατζηνικολάου, Λιάτσος, Ζαχαρέα και Τρέμη) αλλά διατήρησε την ίδια ταυτότητα. Αυτό είναι σοβαρότητα και συνέπεια!

    Πραγματικά είναι η μεγάλη ευκαιρία της ελληνικής δημοσιογραφίας να βρει ένα αξιοπρεπή δρόμο.

    Τέρμα στην διαιώνιση της διαπλεκόμενης ελίτ! Νέα πρόσωπα, σοβαρές ιδέες και καλύτερη τηλεόραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Κοντομηνας ειναι γνωστο λαμογιο...με απατες εβγαζε χρηματα ,απατεωνες του τα τρωγαν...ετσι ειναι η ζωη....
    ο Χατζηνικολαου απο υπηρετης αφενταδων προφανως εχει βλεψεις να γινει αφεντης κι ο ιδιος.....το καλαμι ειναι επικινδυνο....ετσι εχουμε διαμαχη απατεωνων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. uk student... Μάλλον έμεινες πολύ στο United Kingdom διαφορετικά δεν εξηγείται που βλέπεις τη συνέπεια στο MEGA. Το κανάλι που πρωτοστατεί στην διασπορά των πιο καθεστωτικών, αντιδραστικών και τελικά αντιδημοσιογραφικών απόψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ...ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ! ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να χαρώ τα γούστα σας εδώ μέσα, για το ποιους θεωρείτε σοβαρούς και μετρημένους. Και μακριά από τη διαπλοκή, το καλύτερο ανέκδοτο. Το ότι πρέπει να βλέπονται και στο γυαλί και να μην έχουν τον ανθρωποδιώκτη, δεν σας απασχολεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώτη φορά ακούω την άποψη οτι τα θύματα ενός τηλεκανίβαλου είναι κομπλεξικά. Αν ήταν έτσι θα του είχαν κάτσει ήδη στο στομάχι. Όμως για δυσπεψία δεν φημίζεται ο άνδρας. Βρε σύντροφοι, αν δεν υπήρχε αυτός και η παρέα του, μήπως θα είχαμε τη δυνατότητα να δούμε επιτέλους ειδήσεις από σοβαρούς ανθρώπους; Ή έπεσε φυλλοξήρα στους ικανούς παρουσιαστές στην Ελλάδα ή κάποιοι τους θέρισαν. Διαλέξτε και πάρτε με το χέρι στην καρδια και όχι αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ''Το κανάλι που πρωτοστατεί στην διασπορά των πιο καθεστωτικών, αντιδραστικών και τελικά αντιδημοσιογραφικών απόψεων.'' anelise to ligo afto...
    kai pes episis poio kanali einai kalitero...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ uk student: File mou syfwnw apoluta me osa les. H thleorasi sthn ellada einai anwrimo frouto kai ta osa les tha pragmatopoiithoun arga i grigora, me idia boulisi i pio viaia ek twn sunthikwn.

    @ anonymo (proigoumeno post): ZHTW H NEA DHMOKRATIA! (opoios milisei enantion ths sthn pura!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σκάει κι άλλο σήμερα το βράδυ, να είστε σε ετοιμότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Μόνος που αξίζει στο Mega είναι ο Παπαχελάς, ελπίζω κάποτε να γίνει πρόεδρος εκεί μέσα και να ξεκαθαρίσει ο τόπος από τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Giannos said:
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΤΕΡ... ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥς "ΑΔΑΜΑΣ" ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ...ΚΑΙ ΤΑΧΩΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ..ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΗ ΠΑΠΑΝΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΤΟΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ...
    ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ "ΗΡΩΑ" -ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ... θΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ...

    10:51 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σας το είπα, σκάει κι άλλο... Έσκασε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. to medianews tipota den exei grapsei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το σύστημα "ΠΑΣΟΚ" είναι εδώ... σε 5 ημέρες καθάρισε τους "Ταλιμπάν" τπυ Καραμανλή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μη βαράτε τον Αδάμαντα. Από τρελό, μικρό ή απελπισμένο μαθαίνεις και καμία αλήθεια. Ο Γαννίκος δεν έχει καμία σχέση με τον Βαρδινογιάννη, μπα…δεν τον φύτεψε ο δεύτερος στο Μέγα, δεν τον έμπασε στο σύστημα, δεν τον έχρησε καναλάρχη. Ο Μάκης, ολοένα και περισσότερο, μοιάζει να χάνει το παιγνίδι.
    Του έχουν προκαλέσει έντονο στρες οι εξελίξεις και οι αντιφάσεις των δικών του, που λίγο απέχει από το να πάρει το δρόμο του Αδάμαντα ή τα βουνά. Του συνιστώ τα βουνά. Εκεί δε ζητάνε απολυτήριο στρατού, τους αρκεί μια απλή βεβαίωση αντι-κομφορμιστικών φρονημάτων. Του κερατά…τέτοια έχει ακόμη και η Κανέλλη. Πήρατε χαμπάρι τι συμβαίνει; Έχουμε επιπλοκή της διαπλοκής. Κόλαση… Μας βλέπω με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ. ανοιξιάτικα. Sui Generis καταστάσεις, που θα έλεγε κι ο Βέλτσος στη Ντόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @anonymous (τελευταίο): σε απλά... Ελληνικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. anonymous προτελευταίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. There is no mountain so vast that it can hide from the gaze of man what is within it; it is revealed to him by corresponding signs.
    Pio apla den ginetai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γίνεται..αν μιλήσεις στα ελληνικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αμαν, ρε Sniper. Σταμάτα να ψαρεύεις τόσο αδιάκριτα όλο τον κόσμο για πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @anonymous: Roger that. Kαλό το τσιτάτο. Έχεις κάτι σε T.S. Elliot?

    (άλλο ρώτησα βέβαια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. poy einai o makis apo to alter?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πάει κι ο Τριανταφυλλόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συγνώμη, αλλά ο Elliot βρίσκεται στο δωμάτιο των παιδιών που αυτή την ώρα κοιμούνται. Επισυνάπτω αντ' αυτού κάτι πιο κοντά στην περίσταση από το Exercise in Stephen Cotgrove, 1967 "It is no longer very useful to ask the question, "Who governs Britain {see Greece}? Discuss."
    Συγνώμη και στους υπόλοιπους, δεν ξαναγράφω αγγλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @bite: Spunky, aren't you? Σε ό,τι έχω γράψει εδώ μέσα έχω υπάρξει crystal clear. Δεν δημιουργώ εντυπώσεις, ούτε αφήνω loose ends. Ίσως επειδή δεν είμαι δημοσιογράφος και δεν ευαγγελίζομαι την (αυτο)κάθαρση.

    So, I am willing to take the blame for asking, indiscretely even. Κι αφού (μάλλον) με παρατηρείς θα δείς ότι η θέση μου είναι σταθερή. Όλοι(?) ξέρουν αλλά (σχεδόν) κανείς δε λέει συγκεκριμένα πράγματα. Ωραία η δημιουργία εντυπώσεων. Υπονοούμενα, χολή, όξος, μισές πληροφορίες.... που απλά δίνουν δικαιώματα για κριτική και αφορισμούς, γενικεύσεις κλπ.

    Και σε τελική ανάλυση, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει. Ό,τι βούλεται εις έκαστος.

    You dig?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιατί μου φαίνεται ότι η Ελληνική Τηλεόραση είναι fucked up; Μια ο Χατζηνικολάου, μια ο Μάκης, άλλος/η για σφαγή;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @anonymous (Stephen Cotgrove): Why, thank you. The answer though is pretty much obvious.

    Got Elias Canneti, "Crowds and Power"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
    Προς το Συνήγορο του Πολίτη
    (ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΤΕΛΩΣ)

    1. ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (Παρακαλούμε συμπληρώστε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα)

    ΟΝΟΜΑ:……………………………………………………………………………………………………………………
    ΕΠΩΝΥΜΟ:……………………………………………………………………………………………….……………….
    ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:……………………………………………………………………………………………………….
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΔΟΣ/ΑΡΙΘΜΟΣ………………………………………………………………………………………
    ΠΟΛΗ……………………………………………………ΤΑΧ. ΚΩΔ………………………………….
    ΑΡΙΘΜ. ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΣΤΥΝ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ /ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ:………………………………………………….
    ΤΗΛΕΦΩΝΟ:………………………………………………………………FAX:………………………………………..

    2. ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ …………………………………………………………………………………………………………
    ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    3. ΠΕΡΙΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ (Παρακαλούμε συμπληρώστε με καθαρά και ευανάγνωστα γράμματα, με μπλε ή μαύρο στυλό, και εξηγείστε σύντομα και με τρόπο σαφή και κατανοητό, το πρόβλημά σας. Είναι απαραίτητο να αναφέρετε στοιχεία, όπως για παράδειγμα: την ακριβή ημερομηνία και τις περιστάσεις κάτω από τις οποίες ανέκυψε το πρόβλημά σας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο ζητάτε να επιλυθεί, αν έχετε ήδη απευθυνθεί στην αναφερόμενη υπηρεσία, αν λάβατε απάντηση, αν έχετε ασκήσει ενδικοφανή προσφυγή ή αν η υπόθεσή σας εκκρεμεί ενώπιον δικαστικής αρχής)………………………………………………………………………….
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
    ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………


    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
    ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:
    1. ……………………………………………………………….
    2. ……………………………………………………………….
    3. ……………………………………………………………….
    4. ……………………………………………………………….
    5. ……………………………………………………………….
    6. ……………………………………………………………….
    7. ……………………………………………………………….

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ : Αποεπενδυτης
    Παρακαλω μην το δημοσιευσετε.Δοκιμασα να δω αν μπορω με επιλογη ολων-αντιγραφη-επικολληση ενα αρχειο Word μπορει να περασθει ως σχολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Giannos said:

    ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΌ ΤΙΣ 1050 ΟΤΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΌ ΤΟ ΑΛΤΕΡ...ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ... ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ... ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΈΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΜΑΡΙΕΣ... ΑΥΤΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΠΕΞΩ... ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΡΟΥΚΕΤΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ή ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ... ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ IMAGE ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ή ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ή ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΘΕΑΤΡΑ (ΤΕΧΝΗ) ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣ... ΑΥΤΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΡΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ)... ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ...
    ΥΓ: ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΌΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. H Ellhnikh TV einai ka8repths ths koinwnias kai ths politikhs mas zwhs einai APLO!!
    Lamogia sth zwh, lamogia kai sthn TV!!
    Opoios dwsei ta perissotera ki opoios koukoulwsei h xafiedwsei kalytera!!
    Exw na dw eidhseis xronia!
    Giati na dinei kyros se Eyaggelato,Xatzhnikolaou,Makh,Kakaounakh, Tragka?
    Gia na konomane me thn aytoprovolh kai na zoune se villes me astynomikous kai na para8erizoun me ta Cayenne S tous sta xlidata 8eretra??
    Opws katalavainete o Xatzh-avaths paei ALTER kai to kanali 8a alla3ei ligo morfh twra... ektos an paei SKAI opote... paei kai to monadiko LIGO sovaro kanali eidika stis eidhseis!!
    Sta alla kanalia einai PERSONA NON GRATA... eidika sto MEGA!!
    Ektossss an o filos Rouso ton etoimazei gia... ERT/NET!! E tote 8a 8ymh8oume mia frash pou eixe pei o Xatzhnik "Hmoun perhfanos pou hmoun ONNEDiths!"
    KLEISTE THN TV, deite DVD!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΜΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ!

    ΑΝΤΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ελπίζω δίχως αυτούς να δουμε επιτελους λιγο ποιοτικη τηλεοραση στα προτυπα του skai, της ερτ και οπως τα καναλια στο εξωτερικο. Προσωπικα αρνουμε να παρακαλουθησω τα καναλια που αναφεροντια εδω γιατι δεν μπορω με τοσους τονους σκουπιδια στο μυαλο μου.

    Και το Mega καλό είναι σαν ποιοτητα. Ελπιζω αυτοι που απολυθηκαν να πανε σε κανα τριτοκοσμικο καναλι. Ο ΑΝΤΙ1 ηδη ειναι εκτος ανταγωνισμου.

    Επισης ποσο τα καναλια θα ανταγωνιστουν την web tv? Η skype εβγαλε ήδη ενα νεο λογισμικο για τηλεοραση μεσω ιντενρετ, υπαρχει και το tv exe και μπορεις να βλεπεις ανετα δορυφορικη τηλεοραση.

    Πειτε μου αγαπητοι δημοσιογραφοι; Γιατι να μην δω bbc ή το paramount comedy channel ή να μπω σε διαφορα blogs και να παρω ειδησεις απο πρωοτγενείς πηγές πληροφόρησης και να την σχολιάσω και αντί αυτού να δω τα comedy news που πασαρουν τα καναλια σας;

    Θέλω να ξερω τι να δω στο αλτερ, αλφα, ή τα υπολοιπα τριτοκοσμικα καναλια; Να βαλω π.χ. εξτρα 3 που εχει χαρτοριχτρες στο απογευμα ή να δω να πουλανε βιβλια για το τους ελ; Ειναι αυτο προγραμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Συγνώμη κύριοι του blog, αλλά γιατί εγώ είδα με τα ίδια μου τα μάτια και χτες και σήμερα τον Χατζηνικολάου στο γραφείο του?
    Αν νομίζετε ότι αυτό που κάνετε είναι δημοσιογραφία, τότε μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΜΑΝ…ΛΕΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΙΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣ’ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΖΕΙ.
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ-ΕΞΟΔΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *