GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πενθήμερη άδεια...

Πενθήμερη άδεια πήρε από τον Alhpa o Νίκος Χατζηνικολάου . Για "να αποφασίσει με ψυχραιμία ", όπως ειπώθηκε.

Πενθήμερη άδεια πήρε από τον Alhpa o Νίκος Χατζηνικολάου. Για "να αποφασίσει με ψυχραιμία", όπως ειπώθηκε.

3 σχόλια

  1. Εδώ μέσα δεν υπάρχουν δηλώσεις ανωνύμων οπότε μπορούμε ελεύθερα να κάνουμε τις δικές μας σημαντικές δηλώσεις:

    Γουστάρω ανωνυμία εδώ μέσα , ο καθένας μπαίνει και γράφει τη μαλακία του και μάλιστα ανώνυμα. Πρέπει να προσέχουμε μη διαβάζουμε κατά πρόσωπο.....μαλακία είναι αυτή!!!! Ποτέ δεν ξέρεις.

    Όνειρό μου είναι πάντως η καταγραφή όσο το δυνατόν περισσότερων + ηλίθιων anonymous κυκλοφορύν στην blogoσφαιρα. Θέλει πολύ ψάξιμο αλλά εδώ μέσα οι anonymous πάνε σύννεφο.

    Το press-gr.blogspot το αποκαλλώ "κλουβί με τις ανώμαλες"
    Σύντομα στο δικό μας μικρό blog που είναι επίσης ανώνυμο αλλά ασήμαντο και ανάξιο λόγου, θα σας απονείμουμε "το βραβείο του χρυσού γρόθου". Μαζεύω υλικό από δω μέσα για να αιτιολογήσω το βραβείο σας. Ήταν να το απονείμουμε στο δικό μας blog(στον εαυτό μας) αλλά δεν μπορούμε να το κρατήσουμε. Δυστυχώς μας κερδίσατε. Γιατί όλοι οι anonymous έχουν στραφεί σ' εσάς.
    Σας ζηλεύουμε δηλαδή.
    Κατάρα στο press-gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι μόνο η ρουκέτα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία το θέμα συνεργασίας με τους αμερικανούς. Συνεργασία υπάρχει και για τη ρουκέτα που πρόκειται να σκάσει στο παρόν (ο Θεός να το κάνει) blog. Είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να σταλούν από τους αμερικανούς τα "ίχνη" αυτών που δημοσίευσαν τα υβριστικά "ρεπορτάζ" για (Κακλαμάνη, Τρέμη, κλπ.) πίσω από τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι κρύβεται εκβιασμός. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν κατατεθεί τέσσερις μηνύσεις κατ' αγνώστων. Οι άγνωστοι όμως σε λίγο θα γίνουν γνωστοί. Οι μηνύσεις θα πολλαπλασιαστούν και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!! Κατά τ' άλλα διαφημίζεστε σαν την "Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα". (Ένας πρώην αστυνομικός συντάκτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mporei na mou e3igisei kapoios giati tosi kaja me ena kanali pou den vlepoume? Simera iparxei h doriforikh, ta blogs, web tv, to neo projec apo to skype gia on-line tileorasi k mou lete twra gia ta tritokosmika ellinika media? K ti me noiazei ti kaneis aytos o kirios xatzinikolaou, an 8elo eidiseis ka8omai kai vlepo to bbc pou den exei oute dimosiografous - katines oute stars alla anonimous k sovarous dimosiografous k o megalos j.simpson.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *