GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Θέλουν" κι άλλους Τσιπρόπουλους!

Με ψυχραιμία παρακολουθούμε τα απειλητικά μηνύματα που μας "έρχονται" από διάφορες πλευρές και γράφονται σε πολλά comments, ακόμη...

Με ψυχραιμία παρακολουθούμε τα απειλητικά μηνύματα που μας "έρχονται" από διάφορες πλευρές και γράφονται σε πολλά comments, ακόμη και πανομοιότυπα ορισμένα. Είδαμε προ ημερών σε τηλεοπτικό κανάλι και τον κ. Δημοσθένη Λιακόπουλο να ζητά να γίνει ειδική συζήτηση για "την απαράδεκτη κατάσταση στο διαδίκτυο". Είναι εκείνος που απείλησε και έγινε αιτία να οδηγηθεί στο αυτόφωρο και να κατασχεθεί ο εξοπλισμός του Αντώνη Τσιπρόπουλου που ακόμη ταλαιπωρείται ενώ ταυτόχρονα ξέσπασε πολιτικός σάλος και μέσα στην Βουλή και η χώρα μας έγινε διεθνώς ρεζίλι για την λογοκρισία που επιβλήθηκε.
Εμείς πιστεύουμε στην ελευθερία της έκφρασης και της ενημέρωσης, στο δικαίωμα του να λέει ο καθένας την άποψή του έστω κι αν δεν συμφωνούμε μαζί της. "Δεν συμφωνώ με τίποτα απο όσα λες, αλλά θα προασπίσω ακόμη και με την ζωή μου, το δικαίωμα να τα λες." Βολταίρος.
Αλλοι πιστεύουν ότι μπορούν να σπείρουν τον φόβο, να "θέλουν" κι άλλους Τσιπρόπουλους για να τους κυνηγήσουν και για να βάλουν φίμωτρο στην ελευθερογνωμία και στην πληροφόρηση.

11 σχόλια

  1. Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει την "απαράδεκτη κατάσταση στο διαδίκτυο" είναι να φτιάξει δικό του blog και να γράφει εκεί ότι τον εξυπηρετεί και τον βολεύει... Έλα όμως που οι αναγνώστες και θεατές του είναι άσχετοι, έλα που θα γεμίσουν τα σχόλιά του με καλαμπούρια... Ο μόνος που θα θιγεί από κάτι τέτοιο θα είναι ο πλακατζής funel :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den einai mono ta blog stin ellada agnooun thn koinotiki nomo8esia gia to internet thn efarmozoyn gia ta megala portal kai stinoun mixanismous na kataskeyazoyn enoxous synxeontas thn paravatikothta twn xristwn me thn drastirithta ton provider kai oxi mono ... kai genika theloun na elenxoyn ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν γράφετε αλήθειες και ρεπορτάζ με αποδείξεις, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε.

    Αν γράφετε ανοησίες, ψέμματα και ασκείται 'κίτρινη' δημοσιογραφία, τότε θα υποστείτε τις συνέπειες.

    Τόσο απλό είναι...

    υ.γ. μια μικρή παρατήρηση. Προσπαθήστε να μην αναφέρεστε στην περίπτωση Τσιπρόπουλου. Δεν έχει καμία σχέση με την δική σας περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @νέστωρ: Όπως λέει και γράφει ο Νίκος Καραγιαννίδης, ιδρυτής και εκδότης του "Φίλαθλου", στην Ελλάδα αν πληρώναμε φόρο για όσα γράφουμε και λέμε, τότε θα είμασταν προσεκτικότεροι. Περί της συγκρίσεως τους με τον Τσιπρόπουλο το σχόλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι έγινε, βγήκε το φασισταριό στην πιάτσα και μας μιλάει για "αποδείξεις" και λοιπά παραμύθια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ anonymous

    Πρόσεχε τα λόγια σου, ανόητε θρασύδειλε, που κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @νέστωρ: Τα έχω πει και τα ξαναλέω. Caveat lector - Μπας και έχει πεμπτοφαλλαγίτες και διατεταγμένους???

    Τελικά, μάλλον ρητορικό είναι το ερώτημα... Είδες τι σου έγραψα στο άλλο post? Αν όχι, ρίξε μια ματιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΙΜΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑ ΤΙΘΑΣΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΙΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ,ΒΛΕΠΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ GOOGLE ΣΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ,ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΥ,ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΒΗΤΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ.
    Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 5 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ OPINION MAKERS,EXEI ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όλοι οι εγκληματίες και τα λαμόγια επικαλούνται 'τους νόμους' και κάνουν τάχα μου τους 'θιγμένους' ότι τους 'προσβάλουν' οι άλλοι και λοιπά κουραφέξαλα.
    Θα τους πάρει βέβαια λίγο χρόνο αλλά μέχρι τότε θα λένε τις ίδιες ανοησίες που ξεστόμιζε και ο βλάκας ο Πάγκαλος που ήθελε να ... καταρίψει τους δορυφόρους με ... πυραύλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αει ρε ξεφτυλισμένε "νέστωρ" που ξέρεις τι είναι απλό και τι πολύπλοκο. Αντε φτύσε τα μούτρα σου ρε άσχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αξιοπρέπεια μου λέει, να μην πέφτω χαμηλά για να κάνω διάλογο με σκατά.

    Επειδή η περίπτωση σου είναι μοναδική, (προφανώς βρωμάς πιο πολύ από όλους), θα το κάνω, για να δοκιμάσω τις αντοχές των αισθήσεων μου... (ήδη τα μάτια μου τσούζουν και η μύτη μου υποφέρει).

    Για πες μου, ανώνυμο ανθρωπάκι της κοινωνίας, που διαφωνείς σε ότι γράφω?

    Έχεις κάποια επιχείρημα να με αντικρούσεις ή το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να καθαρίζεις το πρόσωπο που από την λάσπη, πετώντας την σε άλλους?

    (τι άλλο να σε ρωτήσω, ρε κακομοίρη? Αν έχεις παιδεία? Την άποψη σου για το 16? Για το 24? Πες μου τι...)

    Δεν αξίζεις ούτε την διαπόμπευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *