GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγαίνουν παγανιά οι πονηροί πολιτευτές...

Να έχετε το νου σας, από εδώ και πέρα. Θα βλέπετε όλο και πιο συχνά βουλευτές, υποψηφίους βουλευτές ακόμη και υπουργούς να ... επικοινωνούν...

Να έχετε το νου σας, από εδώ και πέρα.
Θα βλέπετε όλο και πιο συχνά βουλευτές, υποψηφίους βουλευτές ακόμη και υπουργούς να ... επικοινωνούν με τον λαό. Να "κατεβαίνουν" στην κοινωνία. Να συχνάζουν σε πολυσύχναστα μέρη, να γίνονται πιο καταδεκτικοί, φιλικοί, χαμογελαστοί. Να σφίγγουν χέρια, να δίνουν υποσχέσεις, να τηλεφωνούν.
Να κάθονται για καφέ σε υποβαθμισμένες περιοχές με απλούς ανθρώπους. Να επισκέπτονται τις περιφέρειες τους. Να εξαγγέλουν διάφορα.
Να πηγαίνουν σε φιλικά σπίτια, ιδρύματα, εκκλησίες. Να κάνουν δωρεές. Να φωτογραφίζονται και να σας μιλούν με το μικρό σας όνομα.
Μην ξεχνάτε. Και μην ...μασάτε. Έρχονται εκλογές...

6 σχόλια

  1. Σημαντικό θέμα που δεν έχει συζητηθεί όπως θα έπρεπε είναι και το ζήτημα της αναθεώρησης του άρθρου 24 βλέπε http://anatheorisi.org/?p=161 .Θα μπορούσατε να κάνατε και ενα μικρό αφιερωματάκι για αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα μωρέ, για το μεροκαματο παλεύουν και αυτοί. Μην είσαι τόσο σκληρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. prospa8w na krath8w kai na sas steilw auta ta apospasmata, otan 8a grafate kai pali gia 8ema sxetiko me thn paideia.

    endexomenws na ta exete up opsin sas.

    einai mia apanthsh endeiktikh sto paralogo kai thn usteria gia tis metarru8miseis sthn paideia.
    sthn upokrisia twn prostatwn twn "dhmosiwn aga8wn".
    ston kahmo gia "to geniko kalo", pou panta mas pianei sto para5.

    --------------------

    Apospasmata apo thn www.enet.gr :

    *Σπουδές σε ιδιωτικά ιδρύματα ή απευθείας στο εξωτερικό έκαναν και τα παιδιά των ηγετών της αριστεράς. Η κόρη της Αλέκας Παπαρήγα, Βασιλεία, επέλεξε το Deree, για να σπουδάσει Οικονομικά, ενώ οι δυο κόρες του Αλ. Αλαβάνου προτίμησαν τα βρετανικά πανεπιστήμια για να σπουδάσουν Κοινωνική Ανθρωπολογία και Καλές Τέχνες.


    ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 14/01/2007


    Καμπάνια ΚΚΕ για την Παιδεία

    Τρίμηνη πανελλαδική καμπάνια, αφιερωμένη στην Παιδεία αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, εκτιμώντας ότι αυτή την περίοδο η δημόσια παιδεία βρίσκεται στο μάτι ενός αντιδραστικού κυκλώνα, με την επίθεση και παραπέρα υπονόμευση από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, που οδηγεί σε μεγαλύτερη υποβάθμισή της. Με την πρωτοβουλία αυτή, η ηγεσία του κόμματος πιστεύει ότι θα αναδείξει τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το περιεχόμενο και το σκοπό της εκπαίδευσης, με κριτήριο τις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις, τις πραγματικές ανάγκες της λαϊκής οικογένειας και πρώτα από όλα των παιδιών της. (15/1/2007)-------------




    kai "Vasileia", kai Deree, kai agwnia gia ta paidia tou "laou"..

    jogglerikes ikanothtes xreiazetai gia na mhn ta mperdepsei kaneis.



    -to anekdoto me ton karamhtro to xerete?-


    m.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @m:

    http://www.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=116782203258963147

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυσικά για το... μεροκάματο και τη συνταξη μας δουλεύουν οι βουλευτές κι οι λοιποί πολιτευτές, όχι για το πραγματικό καλό του τόπου και των πολλών. Αν λοιπόν κάποιοι εξακολουθούν να μη βλέπουν και να εκτιμούν τα επικοινωνιακά κόλπα και τις υποσχέσεις και να κρίνουν το φαίνεσθαι και όχι το είναι (το περιτύλιγμα και όχι την ουσία, να το κάνω πιο λιανά...) τότε είναι άξιοι της μοίρας τους, να ζουν με λίγα, να πληρώνουν παντού (και στη φορολογία) πολλά, να βλέπουν διαπλοκές, σκάνδαλα, ατασθαλίες, φυγόστρατους, βολεμένους κουμπάρους κ.α.
    Αν αυτά θέλουν (ίσως και κανά αγγούρι μαζί...) τότε με γειά τους με χαρά τους κι ο Θεός (ίσως κι ο Αλλάχ) μαζί τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι μόνο η ρουκέτα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία το θέμα συνεργασίας με τους αμερικανούς. Συνεργασία υπάρχει και για τη ρουκέτα που πρόκειται να σκάσει στο παρόν (ο Θεός να το κάνει) blog. Είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να σταλούν από τους αμερικανούς τα "ίχνη" αυτών που δημοσίευσαν τα υβριστικά "ρεπορτάζ" για (Κακλαμάνη, Τρέμη, κλπ.) πίσω από τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι κρύβεται εκβιασμός. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν κατατεθεί τέσσερις μηνύσεις κατ' αγνώστων. Οι άγνωστοι όμως σε λίγο θα γίνουν γνωστοί. Οι μηνύσεις θα πολλαπλασιαστούν και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!! Κατά τ' άλλα διαφημίζεστε σαν την "Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα". (Ένας πρώην αστυνομικός συντάκτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *