GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Θα ματώσω..." λέει ο Καραμανλής

Αποκαλύπτουμε τι είπε σε δείπνο σε φιλικό του σπίτι Η πληροφορία που έχουμε είναι ότι ο (σπανίως ομιλητικός για πολιτικά θέματα σε τέτοιες ...


Αποκαλύπτουμε
τι είπε σε δείπνο
σε φιλικό του σπίτι
Η πληροφορία που έχουμε είναι ότι ο (σπανίως ομιλητικός για πολιτικά θέματα σε τέτοιες εκδηλώσεις) Κ. Καραμανλής ήταν αποκαλυπτικός στην διάρκεια δείπνου σε φιλικό σπιτι γνωστού του ορθοπεδικου-χειρουργού.
''Θα ματώσω για να περάσω το άρθρο 16 ''
είπε για την συνταγματική αναθεώρηση αναφορικά με τα ιδιωτικά ΑΕΙ.
Κι όταν ένας από τους παρισταμένους, επιχειρηματίας, υποννόησε ότι η κυβέρνηση δεν "μανατζάρεται" καλά, απάντησε ότι είναι γνώστης των προβλημάτων αλλά ότι η διακύβερνηση μιας χώρας δεν ειναι εύκολη υπόθεση και δεν είναι το ίδιο με μια επιχείρηση.
Αυτά μάθαμε. Και βγάζουμε το συμπέρασμα ότι με το άρθρο 16 πιστεύει ότι θα κερδίσει, θα επιβληθεί πολιτικά και, με τον επικοινωνιακό αέρα που θα έχει, θα νικήσει άνετα και στις εκλογές.

11 σχόλια

  1. αυτά μας τάπε και ένας Γάλλος..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ποιός (αφελής) θα διαφωνούσε ότι "η διακύβερνηση μιας χώρας δεν ειναι εύκολη υπόθεση και δεν είναι το ίδιο με μια επιχείρηση"???

    Φυσικά και η επιχείρηση είναι δυσκολότερη. Απείρως. Η μόνη διαφορά είναι ότι η επιχείρηση πρέπει να παραγάγει αποτελέσματα και κέρδη για τον ιδιοκτήτη και τους μετόχους, ειδάλλως λουκέτο. Αντίθετα, οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα απλώς... κυβερνούν. Και σφυρίζουν αδιάφορα.

    Και για να μη βιαστούν διάφοροι προπέτες anonymous να με χρωματίσουν, το αυτόν έχει ισχύσει για όλες τις κυβερνήσεις αυτής της χώρας από το 1981 και τούδε τουλάχιστον...

    Ο μόνος επιτυχημένος Πρωθυπουργός (και ταυτόχρονα επιχειρηματίας - ίσως αυτό εξηγεί την επιτυχία του -και επίσης ιδιοκτήτης-προπονητής ΠΑΕ) που τα κατάφερε περίφημα - έργο μισό, αλλά όοοολο το χρήμα - είναι ο Κρόκους (a.k.a. Σωκράτης Κόκκαλης).

    Τον οποίον στήριξε και γιγάντωσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά και άφησε στο απυρόβλητο ανέγγιχτο η Ν.Δ. παρά τις διαβεβαιώσεις της για κάθαρση κλπ. πυροτεχνήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αναθεώρηση του άρθρου 16 είναι το ελάχιστο που οφείλει να κάνει ο Καραμανλής. Είναι η βάση για να μπορεί να ξανακατέβει με αξιώσεις στις εκλογές. Ο κόσμος τον ψήφισε για μια σειρά από μεταρρυθμίσεις. Η βάση του όμως είναι η παιδεία σε όλες τις βαθμίδες, η αναθεώρηση του άρθρου 16, η συζήτηση για το "ασυλο". Όσο περισσότερο συζητάμε για αυτά τα θέματα τόσο περισσότερο μεταρρυθμιστικά θα είναι τα αποτελέσματα. Είναι ένας χώρος όμως που άκουσα και από τον Γιώργο Παπανδρέου πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για την μεταρρύθμιση στην παιδεία.
    Πρέπει σε αυτό το θέμα τουλάχιστον να υπάρχει συνεργασία διακομματική γιατί αφορά τα παιδιά και το μέλλον μας. Να καταλήξουμε όμως σε αποτέλεσμα . Και όχι να κάνουμε διάλογο για το διάλογο ή για να παρατείνουμε μια ούτως ή άλλως στρεβλή κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και καλά θα κάνει να ματώσει. Να μην ξεχνάμε ότι έκανε και δεύτερο πτυχίο στο Deree. Ευτυχώς που και ο Γ.Α.Π αντιλήφθηκε την αναγκαιότητα της αναθεώρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kwstaki marieta akouste to kala i anathewrisi tha meinei sta xartia........ 9/1 sxedon oles oi sxoles tis ellados exoun suneleuseis gia katalipseis tha doume pios kai ti tha perasei Kalo Pasxa vre...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, καιρός για μεταρρυθμίσεις και καιρός τρώει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια!
    Σίγουρα η παιδεία μας είναι στρεβλή, κουτσή και στραβή... Σίγουρα δεν εξυπηρετεί τους ουσιαστικούς λόγους για τους οποίους εδώ και πολλά χρόνια -με αγώνες- καθιερώθηκε το άσυλο στα Πανεπιστήμια
    Αρα ριζικές αλλαγές! Μάλιστα, αλλά το μέγα ερώτημα και μέγα μυστικό είναι αλλού...
    Ο πραγματικός στόχος είναι να δώσουμε καλύτερη εκπαίδευση στις επόμενες γενιές ή να επαναφέρουμε την εκπαίδευση για τους λίγους, τους έχοντες και κατέχοντες;
    Γιατί υποψιάζομαι ότι, επειδή οι επιταγές τις παγκοσμιοποίησης θέλουν μικρότερο ποσοστό επιστημόνων και μορφωμένων ανθρώπων και πολλά παραγωγικά χέρια,εκεί θα στοχεύσουν στην ουσία τα νέα μέτρα!
    Να δυσκολέψουν την πρόσβαση με οικονομικές υποχρέωσεις που θα επιτρέπουν σε λιγότερους να σπουδάζουν!
    Φυσικά δεν υποστηρίζω και το σημερινό μπάχαλο-προϊόν λαϊκίστικων παιχνιδιών των κομμάτων- που απ' τη μιά ξεχαρβάλωσε τα πανεπιστήμια και τά 'κανε εργαστήρια κονόμας κάποιων καθηγητών και παραγωγής ημιμαθών κι απ' την άλλη βάζει να γίνουν "επιστήμονες" όσους δυσκολεύονται να γράψουν ένα 10 στην ύλη του Λυκείου!
    Μέγιστο θέμα, δεν αναλύεται εύκολα κι ένας Θεός ξέρει που θα βγεί, αφού κι η βάση (βλέπε φοιτητές, μαθητές, καθηγητές ) είναι αμφίβολο αν ξέρει τι θέλει και τι πρέπει να γίνει για να φτιάξουν τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Symfono apolitos me ton teleutaio anonymous. Sigxaritiria!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θέμα είναι άσχετο αλλά δηλώνω την αγανάκτησή μου για την συνεχή προβολή της εκτέλεσης του Σαντάμ και μάλιστα και από τα κρατικά καάνλια αλλά και για αυτήν την ίδια την εκτέλεση. Εντάξει το εμπεδώσαμε παιδιά. Αυτοί όμως που πανηγυρίζουν σήμερα ήταν αυτοί που υποβοήθησαν τον Σαντάμ να σκοτώνει με χημικά . Το να πει κανείς. Δεν θα έπρεπε για αυτό την εικόνα- αίσχος του 21ου αιώνα εγώ να απολογούμαι στα παιδιά μου . Γιατί τον κρέμασαν πατέρα; Γιατί ήταν κακός έπρεπε να απαντήσω, για να δικαιολογήσω τον δήμιο.
    Και είδαμε και το γλυκίτατο προσωπάκι του νέου Ανάν του Μπουν- Μουν πως τον λένε, να προσπαθεί και αυτός να εξηγήσει τα αδικαιολόγητα, πως κάθε χώρα έχει διαφορετικό σύστημα ποινών λέει και άρα όλα καλά κι ωραία και καταλάβαμε όλοι πώς και γιατί εκλέχθηκε.
    Κύριοι, προτιμώ χίλες φορές να μην γυρίζουν κατάδικοι στην φυλακή μετά από άδεια, παρά να ξαναδώ εγώ και τα παιδιά μου τέτοιες εικόνες που προσβάλουν την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια και την ξαναγυρίζουν στην εποχή του μεσαίωνα.
    Κύριε Καραμανλή από σένα περίμενα πιο καθαρές δηλώσεις. Από τον Γιώργο και σαν Πρόεδρος της Διεθνούς δεν περίμενα ούτως ή άλλως τίποτα.
    Συγνώμη για το άσχετο σχόλιο αλλά δεν είχα που να το κολλήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγνώμη και για τα ορθογραφικά λάθη του σχολίου. Είχα "κρανιωθεί" και δεν έκανα έλεχγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν πειράζει για τα λάθη Βασίλη, μια χαρά τα είπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν το περάσει ήδη έχει βγει και δεύτερη τετραετία με τα μπούνια. Και μετά ας πάρουν σειρά και τα υπόλοιπα βαρίδια, συνδικάλες, εργατοπατέρες κλπ να ανασάνει η χώρα επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *