GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παπούλιας έδωσε το ...πράσινο φως...

.... για πρόωρες εκλογές με αφορμή το " εθνικό θέμα" της Παιδείας "Εθνικό θέμα" χαρακτήρισε την Παιδεία ο Κάρολος Παπού...

.... για πρόωρες εκλογές με αφορμή
το "εθνικό θέμα" της Παιδείας
"Εθνικό θέμα" χαρακτήρισε την Παιδεία ο Κάρολος Παπούλιας. Είναι μια δήλωση με καθαρά πολιτικό περιεχόμενο. Είναι μια κανονική ...πάσα στην κυβέρνηση αφού έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί και η επίκληση "μείζονος λόγου εθνικής σημασίας" για τις πρόωρες εκλογές.
Δηλαδή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε από τώρα το συνταγματικό άλλοθι και την απαιτούμενη νομιμοποίηση στον Κ. Καραμανλή να κάνει γρήγορα τις εκλογές, αν κρίνει ότι τον συμφέρει, με αφορμή το θέμα της Παιδείας.

2 σχόλια

  1. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε Εθνικό θέμα την Παιδεία για να υπογραμμίσει την αναγκαιότητα συναινετικών αποφάσεων που την αφορούν και όχι για να δώσει "πάσα".
    Η ικανότητά σας (εσάς των δημοσιογράφων εννοώ) να ερμηνεύετε τους πάντες κατά το (δημοσιογραφικό) δοκούν είναι μοναδική. Πέρα από αυτό ο Καραμανλής προς απογοήτευση όλων των εκλογολάγνων, θα κάνει εκλογές τον Μάρτιο του 2008, ακόμα και πόλεμος (θεός φυλάξει) να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά...μην ορκίζεσται αγαπητέ!
    Ότι εντολές πάρει η ...κότα, αυτό και θα κάνει!Και σίγουρα αυτές (εντολές), δεν θα είναι από το λαό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *