GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εξελίξεις στον Alpha...

Η πλήρης ανακοίνωση που βγήκε πριν από λίγο από τον Alpha για τις εξελίξεις στο κανάλι είναι η εξής: Γραφείο Τύπου Ανακοίνωση Τετάρτη 17 Ιαν...

Η πλήρης ανακοίνωση που βγήκε πριν από λίγο από τον Alpha για τις εξελίξεις στο κανάλι είναι η εξής:
Γραφείο Τύπου
Ανακοίνωση
Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2007
Ανακοινώθηκε από τον ALPHA ότι από σήμερα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς.Με νέο ισχυρό σχήμα διοίκησης και σκοπό τη συνέχιση της ανοδικής πορείας του, ο ALPHA στοχεύει σε περαιτέρω βελτίωση του τηλεοπτικού του προγράμματος, της ενημέρωσης και της κοινωνικής του προσφοράς.Με Πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Κοντομηνά και νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Γιώργο Σουβατζή, στενό συνεργάτη του κ. Κοντομηνά, με μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων, ορίζεται η νέα δυναμική του σταθμού.Ο ALPHA για το 2007 στοχεύει σε μια βελτιωμένη ενημερωτική, ψυχαγωγική και κοινωνική εικόνα, η οποία ευελπιστούμε να οδηγήσει το σταθμό σε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες.
Για τα υπόλοιπα διαβάστε παρακάτω...

27 σχόλια

  1. Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΑΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΟΜΙΖΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διευθυντής πάει ο Κοτρωτσος για να προετοιμάσει την αφιξη της Γιάννας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθε πρωθυπουργος κλεινει προεκλογικα συγκεκριμενες(και μυστικες) συμφωνιες που θα του επιτρεψουν να εκλεγει.(ΜΜΕ,ΧΟΡΗΓΟΙ,κλπ).Γνωστα πραγματα.Μια απο τις συμφωνιες Καραμανλη ηταν η πληρης στηριξη του Χ"παπαρα χωρις ενδοιασμο μεχρι το τελος της πρωτης τετραετιας και η εισοδος του στη Βουλη κατοπιν.Θυμιζω το οτι ακομη και ο
    εξωνημενος Κυρτσος(ενα απο τα σουργελα των οκτω του Αλφα)αλλαξε(αναγκαστηκε ;) σταση μεσα απο τις θηριωδεις κρατικες επιδοτησεις της εταιρειας στην οποια εργαζεται η γυναικα του (μ'ΑΚΟΥΕΙ κανεις ;).Αυτη τη στιγμη η συμφωνια εσπασε.Αν σε dt χρονο εμφανιστει σε αλλο καναλι ως παρουσιαστης ειδησεων(στην tv ΤΩΡΑ
    εισαι,αυριο πεθανες)θα το δουμε.Αν δεν εμφανιστει τοτε θα ειναι ισως η πιο τρανταχτη περιπτωση οπου η μαφια του 1984 αφηνει εκτεθειμενο μελος της(η εργαζομενο-προσφεροντα υπηρεσιες).Αυτο σημαινει οτι συμφωνιες παλιες δεν ισχυουν,δηλ καποιοι χανουν,και νεες συμφωνιες
    κυριως οικονομικου χαρακτηρα εχουν εμφανιστει.Οπως και ναχει ο πολος που επιχειρησε να δημιουργησει με Μαυρο(και λοιπα λουλουδια) αποτελει παρελθον.Και μια ιδεα : Για να μην αναγκαστει να παει στον ΟΑΕΔ ο κ Χ"παπαρας ας βγαλει μια εφημεριδα η ας αγορασει ενα καναλι.Εχουν λεφτα και ο ιδιος και οι πλουσιοι υποστηρικτες του(σημερινοι δυσαρεστημενοι συνδαιτημονες του).Οπως ηδη εχω γραψει : Στο καλο και απο το πεζοδρομιο.Next please !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΥΡΤΣΟΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σουφλιας διορισε προεδρο την κυρια Κυρτσου στην Καρετα Καρετα.Για να μην ξεχνιομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να ρωτησω κατι και εγω : Τα μπατσουλινια που ειχε στην μπουτονιερα του ο Χ"μαλακας θα τα επιστρεψει στον Βυρωνα η θα συνεχισουν να παριστανουν τις "αποκλειστικες" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Black list said
    Ο anonymous που αναφέρθηκε στη μαφία του '84 φαίνεται να ξέρει. Η μαφία αυτή οργάνωσε ένα τεράστιο πογκρόμ στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Εξοβέλισε κάθε τι διαφορετικό και "απειλητικό" και επέβαλε μια ιδιόμορφη χούντα, ολοκληρωτικά διαρθρωμένη οριζοντίως και καθέτως. Σ΄αυτήν διεπλάκησαν οι γνωστοί και άγνωστοι καναλάρχες, οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. και μια μερίδα βουλευτών απ' όλα τα κόμματα. Σοβαρή διείσδυση στην ομάδα αυτή πέτυχαν εγκατοβιώντες στις στοές. Το δίκτυο αυτό απέκτησε τεράστια δύναμη και με απύθμενο θράσος επεδίωξε, και σε μεγάλο βαθμό πέτυχε, να διαμορφώσει ένα πλαίσιο κουλτούρας και πολιτικής, ώστε να αναπαραγάγει τον εαυτό του και το υπάρχον (κυρίαρχο) πολιτικό και οικονομικό σύστημα. Ένας βασικός κρίκος του μαφιόζικου δικτύου μόλις τώρα σπάει. Εάν δεν έχει προβλεφθεί λειτουργία by pass, τότε οι εξελίξεις θα πάρουν τη μορφή χιονοστοιβάδας. Το σύστημα θα καταρρεύσει και τότε, ίσως, το περιεχόμενο της μαύρης λίστας να γνωστοποιηθεί. Να είστε βέβαιοι οτι θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις λίστες των λουφαδόρων φυγόστρατων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφου γνωρίζετε τήν ιστορία της Μαφίας του 84,για να την πιστέψουμε, θέλουμε ονόματα, αλλιώς πέρνει η μπάλλα πολλούς....Αρχίστε λοιπόν την δημοσιοποίηση της black list εδώ και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ύστερα ήρθαν οι εξωγήινοι και 'zap-zap' με τα λειζερ τους, σκότωσαν τους κακούς, εκτός από έναν....

    (Σλαπ!) Ξύπνα! Ώρα για δουλειά!

    Σοβαρά τώρα...

    Αν ξέρετε ονόματα, γράφτε τα! Αφήστε τις ανοησίες που δεν πείθουν κανένα, γιατί μας κουράζουν.

    Έτσι και αλλιώς, ανώνυμα υπογράφετε.

    Και ανώνυμοι... και 'κότες'. Πολύ δεν είναι? Τι ήρθατε να κάνετε στην ζωή?


    'Ήσουν καλό ρομποτάκι σήμερα?'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γουστάρω ανωνυμία εδώ μέσα , ο καθένας μπαίνει και γράφει τη μαλακία του και μάλιστα ανώνυμα. Πρέπει να προσέχουμε μη διαβάζουμε κατά πρόσωπο.....μαλακία είναι αυτή!!!! Ποτέ δεν ξέρεις.

    Όνειρό μου είναι πάντως η καταγραφή όσο το δυνατόν περισσότερων + ηλίθιων anonymous κυκλοφορύν στην blogoσφαιρα. Θέλει πολύ ψάξιμο αλλά εδώ μέσα οι anonymous πάνε σύννεφο.

    Το press-gr.blogspot το αποκαλλώ "κλουβί με τις ανώμαλες"
    Σύντομα στο δικό μας μικρό blog που είναι επίσης ανώνυμο αλλά ασήμαντο και ανάξιο λόγου, θα σας απονείμουμε "το βραβείο του χρυσού γρόθου". Μαζεύω υλικό από δω μέσα για να αιτιολογήσω το βραβείο σας. Ήταν να το απονείμουμε στο δικό μας blog(στον εαυτό μας) αλλά δεν μπορούμε να το κρατήσουμε. Δυστυχώς μας κερδίσατε. Γιατί όλοι οι anonymous έχουν στραφεί σ' εσάς.
    Σας ζηλεύουμε δηλαδή.
    Κατάρα στο press-gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ως προς τους εξωγήινους, Νέστωρ... είσαι κοντά. Για τις κότες, κάνεις λάθος, καθώς τα ορνιθοσκαλίσματα στις λίστες έγιναν σε άλλο κοτέτσι με τις ευλογίες του κόκορα. Οι λίστες που περιέχουν κομμένους πολιτικούς, οικονομικούς παράγοντες, δημοσιογράφους και κάποιους άλλους επαγγελματίες, θα βγούν από τα ίδια τα μέλη της μαφίας- για προσωπικό ξεκάρφωμα, όταν οι κότες αρχίσουν τον καννιβαλισμό. Λίγη υπομονή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είναι μόνο η ρουκέτα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία το θέμα συνεργασίας με τους αμερικανούς. Συνεργασία υπάρχει και για τη ρουκέτα που πρόκειται να σκάσει στο παρόν (ο Θεός να το κάνει) blog. Είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να σταλούν από τους αμερικανούς τα "ίχνη" αυτών που δημοσίευσαν τα υβριστικά "ρεπορτάζ" για (Κακλαμάνη, Τρέμη, κλπ.) πίσω από τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι κρύβεται εκβιασμός. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν κατατεθεί τέσσερις μηνύσεις κατ' αγνώστων. Οι άγνωστοι όμως σε λίγο θα γίνουν γνωστοί. Οι μηνύσεις θα πολλαπλασιαστούν και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!! Κατά τ' άλλα διαφημίζεστε σαν την "Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα". (Ένας πρώην αστυνομικός συντάκτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΤΑΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ ΑΓΡΑΜΑΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΥΣ (ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΡΛΑ) ΚΑΙ "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ" ΠΑΙΔΑΡΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ (ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ) ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ Χ/ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 'το πολύ το τάκα τάκα κάνει το παιδί μαλάκα'! Να πας σε κανένα γιατρό γιατί η κατάστασή σου είναι προχωρημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Που είναι ρε παιδιά οι αποκαλύψεις για τον Καραφώτη και μας τρώει η αγωνία?Τα βρήκατε? Επί τη ευκαιρία νομίζω ότι κατά καιρούς έχετε "ξεχάσει" κι άλλες αποκαλύψεις που προαναγγείλατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. έχω πάει σε πολλούς γιατρούς και απεφάνθησαν ότι ναι είμαι μαλάκας και μ' αρέσει πολύ το τάκα τάκα, εξάλλου δεν πειράζω κανέναν. Αλλά αυτές τις μέρες διαπίστωσα με μεγάλη μου απογοήτευση ότι μ΄έχετε ξεπεράσει.
    Μου πήρατε τον τίτλο.
    Ένα τίτλο είχα κι' αυτόν μου τον πήρατε...αλητήριοι της μαλακίας.
    Εσείς μάλλον βαράτε τη μαλακία ομαδικά γι' αυτό με ξεπεράσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΙΜΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑ ΤΙΘΑΣΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΙΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ,ΒΛΕΠΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ GOOGLE ΣΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ,ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΥ,ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΒΗΤΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ.
    Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 5 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ OPINION MAKERS,EXEI ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γουστάρω ανωνυμία εδώ μέσα , ο καθένας μπαίνει και γράφει τη μαλακία του και μάλιστα ανώνυμα. Πρέπει να προσέχουμε μη διαβάζουμε κατά πρόσωπο.....μαλακία είναι αυτή!!!! Ποτέ δεν ξέρεις.

    Όνειρό μου είναι πάντως η καταγραφή όσο το δυνατόν περισσότερων + ηλίθιων anonymous κυκλοφορύν στην blogoσφαιρα. Θέλει πολύ ψάξιμο αλλά εδώ μέσα οι anonymous πάνε σύννεφο.

    Το press-gr.blogspot το αποκαλλώ "κλουβί με τις ανώμαλες"
    Σύντομα στο δικό μας μικρό blog που είναι επίσης ανώνυμο αλλά ασήμαντο και ανάξιο λόγου, θα σας απονείμουμε "το βραβείο του χρυσού γρόθου". Μαζεύω υλικό από δω μέσα για να αιτιολογήσω το βραβείο σας. Ήταν να το απονείμουμε στο δικό μας blog(στον εαυτό μας) αλλά δεν μπορούμε να το κρατήσουμε. Δυστυχώς μας κερδίσατε. Γιατί όλοι οι anonymous έχουν στραφεί σ' εσάς.
    Σας ζηλεύουμε δηλαδή.
    Κατάρα στο press-gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν είναι μόνο η ρουκέτα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία το θέμα συνεργασίας με τους αμερικανούς. Συνεργασία υπάρχει και για τη ρουκέτα που πρόκειται να σκάσει στο παρόν (ο Θεός να το κάνει) blog. Είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να σταλούν από τους αμερικανούς τα "ίχνη" αυτών που δημοσίευσαν τα υβριστικά "ρεπορτάζ" για (Κακλαμάνη, Τρέμη, κλπ.) πίσω από τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι κρύβεται εκβιασμός. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν κατατεθεί τέσσερις μηνύσεις κατ' αγνώστων. Οι άγνωστοι όμως σε λίγο θα γίνουν γνωστοί. Οι μηνύσεις θα πολλαπλασιαστούν και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!! Κατά τ' άλλα διαφημίζεστε σαν την "Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα". (Ένας πρώην αστυνομικός συντάκτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε φίλε το ΄γραψες, ξέσπασες, μήπως να το κόψεις σιγά-σιγά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε φίλε το ΄γραψες, ξέσπασες, μήπως να το κόψεις σιγά-σιγά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε παλληκάρι εσύ οι "ανώνυμοι" εντάξει την έκανες τη διαφήμιση σου θα τα πάρεις τα κλίκ σου ,εντάξει σταμάτα γιατί καταντάς χειρότερος από αυτούς που κατηγορείς.Και από ότι είδα από αυτά που γράφεις στο μπλόγκ σου ,κράτα το χρυσό γρόθο για σένα ή τουλάχιστον μοιράσου τον με τους άλλους που λές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλα ρε παιδιά σε τι εταιρία εργάζεται η γυναίκα του κύρτσου αφού είναι καθηγήτρια στη Βιολογία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Giannos said:
    ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ---Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΡΤΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΛΩΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ (ΥΠΕΧΩΔΕ)ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ... ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙς ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ... ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΊ ΟΥΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΧΕΛΩΝΕΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ... ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΔΡΑΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ... ΠΑΝΤΩς ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΜΙΣΘΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εκκρεμμεί ακόμη η πληροφόρηση περί Μαφίας του 84.

    Εκτός αν υπάρχει λόγος απόκρυψης της πληροφορίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *