GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καφέζας θα διοικεί τον "Αθήνα 9,84"

Πώς μοιράζει τις θέσεις ο Ν. Κακλαμάνης Ο Θανάσης Καφέζας αναλαμβάνει την προεδρία του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84». Την α...

Πώς μοιράζει τις θέσεις ο Ν. Κακλαμάνης
Ο Θανάσης Καφέζας αναλαμβάνει την προεδρία του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84». Την απόφαση πήρε ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Η μέχρι σήμερα πρόεδρος Σόφη Μυτιληναίου, αδελφή του γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία Βαγγέλη Μυτιληναίου, υποβαθμίζεται και αναλαμβάνει την ευθύνη του Πνευματικού Κέντρου του δήμου. Ο Καφέζας είναι γνωστός εβερτικός στους νεοδημοκρατικούς κύκλους, παλιός ΟΝΝΕΔίτης που διετέλεσε σύμβουλος του Μ. Εβερτ μέχρι το 1996.
Η κόρη του Μ. Εβερτ, Αλεξία, αναλαμβάνει μία από τις θέσεις των οκτώ αντιδημάρχων. Θέσεις αντιδημάρχων και προέδρων οργανισμών μοιράζονται και σε μητσοτακικούς όπως οι Χρ. Τεντόμας, Νικ. Αβραμίδης.

14 σχόλια

  1. Giannos said:
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΚΑΦΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 984---ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ---ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΛΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ--ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΦΕΖΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ; ΣΩΡΡΕΥΤΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΑ 15 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΕΝΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον Νικήτα. Ο Καφέζας είναι εργατικός και δίκαιος. Η ΣΟΦΗ είχε κάνει τον 9,84 τσιφλίκι της. Ας ψάξει λίγο για τα έξοδα των προσωπικών δημοσίων σχέσεων της Κας Πρεδρου. Το τι τραπέζωμα, δώρο και λουλουδικό έπεφτε; Α! να μην ξεχάσω και τις κόρες, αδέλφια συζύγους και ανήψια που κάθονται και τα παίρνουν χοντρά! Εχει πάρει κάτι το αυτί μου για ''ΠΟΛΙΤΗ..ΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den mporw na katalavw 1 pragma, auto apotelei eidhsh?!?! gia thn topothethsh tou sugkekrimenou sth thesh auth?? kapoios pou asxoleitai me ta dhmotika tha to eixe diavasei hdh apo tis 22-1 sto deltio tupou tou site tou dhmou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. profanws omws grafthke ws anaparagwgh eidhshs gia osoun den h3eran pou na to doun h de syxnazoun sto site tou Dhmou A8hnaiwn, aplo! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. otan kaneis anaparagwgh den kaneis apospasma deltio tupou alla olo to deltio tupou.
    na ksexwrizoume thn eidhsh apo thn anaparagwgh!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή επιλογή ο Καφέζας; Τι μαλακίες λέτε ρε συνάδελφοι; Ένας παπάρας κολλητός του Έβερτ είναι και έχει τόση σχέση με την δημοσιογραφία όση εγώ με την... ιππασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΦΕΖΑΣ. THE BEST ASXETOS ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΟΝΝΕΔΙΤΗ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΦΕΖΑΣ. THE BEST ASXETOS ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΟΝΝΕΔΙΤΗ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν είναι μάγκας ο Καφέζας,να βγάλει μια λίστα με τους δημοσιογράφους του 9,84 που τα παίρνουν απο τον σταθμό και δουλευουν και σε άλλα μέσα. Πρώτος και καλύτερος ο ΠΟΛΙΤΗΣ. Να θυμηθούμε λίγο MEGA,ΝΕΤ, 9,84 ΚΑΙ ποιός ξέρει που αλλού !! Και τελικά τη δουλειά τη βγάζουμε εμείς που τρέχουμε με 600€ το μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΦΕΖΑ; ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΟΥΝ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΦΕΖΑ; ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΟΥΝ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΦΕΖΑΣ! Τι μου θύμησε το όνομα αυτό; Παλεύει 200 χρόνια για να εκλεγεί πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ή βουλευτής. Τελικά εκλέκθηκε Δημοτρικός Σύμβουλος. Κάτι είναι και αυτό! Άκου ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΦΕΖΑΣ στον 9,84; Έλεος ρε παιδιά! Άρχισε τα λάθη ο Νικήτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΦΕΖΑΣ! Τι μου θύμησε το όνομα αυτό; Παλεύει... 200 χρόνια για να εκλεγεί πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ή βουλευτής. Τελικά εκλέκθηκε Δημοτικός Σύμβουλος. Κάτι είναι και αυτό! Άκου ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΦΕΖΑΣ στον 9,84; Έλεος ρε παιδιά! Άρχισε τα λάθη ο Νικήτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ... ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗΣ - ΚΑΦΕΖΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *