GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι 500 του Φουρλεμάδη...

Μεγάλη δεξίωση στην Μονή Πεντέλης με την συμμετοχή δικαστικών κρατήθηκε μυστική Με μια καλή είδηση ας ξεκινήσουμε τις αποκαλύψεις μας για τ...


Μεγάλη δεξίωση στην Μονή Πεντέλης με
την συμμετοχή δικαστικών κρατήθηκε μυστική

Με μια καλή είδηση ας ξεκινήσουμε τις αποκαλύψεις μας για τα εκκλησιαστικά -και όχι μόνο- παρασκήνια...
Μάθαμε ότι τις ημέρες των γιορτών, ο γενικός διευθυντής της "Αλληλεγγύης" (Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης της αρχιεπισκοπής) και πολύ κολλητός του κ. Χριστόδουλου, Δημήτρης Φουρλεμάδης, οργάνωσε μια πολύ μεγάλη δεξίωση στην αίσθουσα δεξιώσεων της Μονής Πεντέλης.
Ανθρωπος που ήταν παρών μας είπε ότι είχαν συγκεντρωθεί περίπου 500 άτομα.
Δεν έχει σημασία ποιος πλήρωσε τα έξοδα. Χρήματα έχουν.
Σημασία έχει ότι μεταξύ των 500, εκτός από κληρικούς και άλλους μεγαλοσχήμονες του τόπου ήταν και αρκετοί δικαστικοί.
Αυτό έχει σημασία γιατί πολλοί δικαστικοί πριν από μήνες διώχθηκαν από τον Δημ. Λινό για εμπλοκή τους στο παραδικαστικό, όπου μετείχαν και άνθρωποι της Εκκλησίας, επειδή είχαν πάρει μέρος στο ταξίδι για την ενθρόνιση του πατριάρχη Αλεξανδρείας.
Μην ξεχνάμε επίσης ότι πολλές εκκρεμότητες εκκλησιαστικού χαρακτήρα είναι ακόμη ανοικτές στην Δικαιοσύνη.
Δεν είναι επομένως επιλήψιμα όλα τούτα;
Και γιατί τα media έθαψαν το γεγονός;

11 σχόλια

  1. Είναι φανερό ότι το σκέλος παραδικαστικό-Εκκλησία, πάει για κουκούλωμα. Ο Γιοσάκης αποφυλακίστηκε και επιτίθεται με θράσος στον κ.Σανιδά, η Αντωνία Ηλία κρύβεται λένε σε κάποιο μοναστήρι του Λιβάνου και κανείς "δεν ξέρει" που βρίσκεται, ο Θεόκλητος Βρεσθένης που ομολόγησε πως τις "δάνειζε" λεφτά ενώ του εξασφάλιζε ευμενή δικάσιμο στον Πειραιά για την διένεξή του με τον μητροπολίτη Κωνσταντίνο για την υποτιθέμενή σύλληψή του σε gay bar των Τρικκάλων με τον κολλητό του Χριστόδουλου πρώην αρχιμανδρίτη Κουλουσούσα, προαλείφεται να ξαναγίνει μητροπολίτης.
    Ο νόμος της σιωπής κρατά καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ma ti lete? exei gay bar sta Trikala?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ύποπτο μπαρ και για διακίνηση ναρκωτικών είχαν πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά, φυσικά...
    Ο Γιοσάκης επετέθει στον Σανιδά με προτροπή και κάλυψη δικαστικών και δη ανώτερων δικαστικών του Αρείου Πάγου με σκοπό να καλυφθεί η υπόθεση του παραδικαστικού. Ο λόγος: ο Γιοσάκης απειλούσε με αποκαλύψεις ονομάτων αυτών που λάμβαναν τα ποσά άνω των 200.000 ευρώ για; αποφάσεις, διδιαίτερα σε οικονομικές υποθέσεις.
    Τώρα οι δικαστικοί μάχονται σε δυό μέτωπα: εναντίον όσων επιχειρούν ακόμη να μιλούν για κάθαρση και το δεύτερο εναντίον της κυβέρνησης με αποφάσεις τόσο στον Άρειο Πάγο όσο και στο Σ.τΕ, προκειμένου να ανακτήσουν έδαφος και να κάνουν κουμάντο...
    Ο ρόλος του Χριστόδουλου, γνωστός επίσης: από μπροστά γλύφει τον Καραμανλή και από πίσω τον υποσκάπτει κάνοντας παιχνίδια με τα κυκλώματα.
    Όσο για τον Φουρμελάδη δεν είναι τίποτε η ΜΚΟ "Αλληλεγγύη" μπροστά στο ΣΥΜΕΑΝ (εταιρία με πολλά εκατομμύρια ευρό)στη Μπενιζέλου 4, δίπλα στη Μητρόπολη. Τρεις όροφοι γεμάτοι τύπους που ασχολούνται με λεφτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώς συνδέονται Αρχιεπίσκοπος, Καλαβρύτων, Αλογοσκούφης, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και Γερμανός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνδέονται με 15 εκατομμύρια ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά έχω χάσει το μπουσουλά μου με τα ευρώ που καθημερινά διαβάζω ότι τρέχουν από δω και από κει και θλίβομαι γιατί εγώ ο μαλάκας δεν μπορώ να βρω ούτε λεπτό, γαμώ την ατυχία μου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι άτομο είναι ο Φουρλεμάδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι μόνο η ρουκέτα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία το θέμα συνεργασίας με τους αμερικανούς. Συνεργασία υπάρχει και για τη ρουκέτα που πρόκειται να σκάσει στο παρόν (ο Θεός να το κάνει) blog. Είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να σταλούν από τους αμερικανούς τα "ίχνη" αυτών που δημοσίευσαν τα υβριστικά "ρεπορτάζ" για (Κακλαμάνη, Τρέμη, κλπ.) πίσω από τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι κρύβεται εκβιασμός. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν κατατεθεί τέσσερις μηνύσεις κατ' αγνώστων. Οι άγνωστοι όμως σε λίγο θα γίνουν γνωστοί. Οι μηνύσεις θα πολλαπλασιαστούν και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!! Κατά τ' άλλα διαφημίζεστε σαν την "Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα". (Ένας πρώην αστυνομικός συντάκτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *