GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λένε οχι στο "16"...

Στην κλειστή κομματική σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ που έγινε χτες για το θέμα του άρθρου 16, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε σαφές ότι θα καταψηφίσει τ...

Στην κλειστή κομματική σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ που έγινε χτες για το θέμα του άρθρου 16, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε σαφές ότι θα καταψηφίσει την πρόταση για αναθεώρησή του. Αρνητικά θα ψηφίσει -και όχι απλώς "παρών"- ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως είπε. Από τα πρωτοκλασάτα στελέχη "οχι" θα ψηφίσει και ο Ακης Τσοχατζόπουλος.
Δικά του στελέχη ζυμώνουν και την ιδέα "πασπίτες" από διάφορες Σχολές να διαδηλώνουν καθημερινά έξω και από την Χαριλάου Τρικούπη εναντίον της αναθεώρησης του 16.

Ο ... γραμματέας του ΠΑΣΟΚ
Κάποιοι έχουν μείνει πίσω τρία χρόνια στην "Ελευθεροτυπία". Σε ρεπορτάζ για την εκδήλωση στο Περιστέρι για το άρθρο 16, αναφέρεται ότι πήρε μέρος και "ο γενικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοϊδης". Ναι...

8 σχόλια

  1. na figoun apo to pasok na pane sto KKE h' se kana allo sovietikou tipou komma. akoma kalitera na mas thn kanoun k na figoun gia voreia korea meria na doun ti wraia einai. RE VLAKES AKOMA KAI STHN KINA IPARXOYN MI KRATIKA PANEPISTIMIA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ¨Πασόκε¨, το πρόβλημα υπάρχει στη βάση του κόμματος, στους ψηφοφόρους. Μην τα χώνεις στα πρωτοκλασάτα στελέχη που "ψιλοδιαφωνούν","δυσανασχετούν"κλπ. Αυτοί φαίνονται "μικροί" γιατί δεν θέλουν να έχουν το κόστος της απόφασης. Αν βρεθεί δημοσκόπηση που να δείνει ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ θέλει την αναθεώρηση τότε κι αυτοί θα αλλάξουν, γιατί όλα τα υπολογίζουν με το γ.. το πολιτικό κόστος. Είναι φανερό ότι έτσι δεν μπορεί να πάει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Αν δεν μπορεί να αλλάξει ο Γιώργος το ΠΑΣΟΚ μια φορά, δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει τον Γιώργο δέκα. Πρέπει να κινηθεί αλλιώς και αλλού, κάποιοι θα μείνουν πίσω και ο καθένας θα κριθεί στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den ginete na einai ta panta komatika k kratika k pistevo se ayto simfonei to 90% twn ellinwn, o giorgos 8elei na valei telos se ayto to fasistiko kratikodieto katestimeno opws k oloi oi sofrones ellines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sigxaritiria se osous epileksoun na katapsifisoun to arthro. Kseroun oti etsi ki allios o Giorgakis tha apotelei mouseiako stoixeio gia to PASOK apo ton Oktovrio. Kai gia na diaxeiristoun tin epomeni mera prepei na logodotisoun se mas (ti vasi tou kommatos) gia tis prakseis tous epi igesias tou xeiroterou arxigou stin istoria tou PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Venizelos αν θέλεις να το παίξεις Πασόκος δε σου βγαίνει χρυσέ μου με τίποτα!!Το εάν ο Γιώργος(και όχι Γιωργάκης)θα αποτελει μουσειακό στοιχείο για το Πασοκ ,άσε καλύτερα ρε βάση, να το πει η ιστορία.Ο πλέον έντιμος, χωρίς εμπάθειες πολιτικός ,εκπληκτικός διπλωμάτης αλλά και καλός γνώστης πραγμάτων είναι ο Γιώργος αυτή τη στιγμή και για τη παράταξη και για τη χώρα!!Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν μερικοί -μερικοί ,τόσο το καλύτερο για όλους εμάς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Π16 οι πιο παρωχημένοι του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σιγα ρε μεγαλε το λαθος που μας το σχολιαζεις κιολας, αλανθαστε συντακτη. σταξε τη χολή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταθετω την προσωπικη μου εμπειρια που δεν θα την ξεχασω ποτε!! 1977 χειμωνας στη Γεφυρα των κηπων στον Εβρο.Σκοπος ο Γιωργος Παπανδρεου.Δεν υπαρχει αλλος πολιτικος με τετοιο ιστορικο σημερα στην Ελληνικη Βουλη.
    Μπαμπης

    (Τοφερα εδω για απαντηση μου στη χολη του κυριου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *