GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο απολογισμός του Press-gr

Λίγες ώρες πριν από την εκπνοή του 2006, να κάνουμε κι εμείς τον "απολογισμό" μας; Μπα, ...βαριόμαστε. Προτιμούμε να μας στείλε...


Λίγες ώρες πριν από την εκπνοή του 2006, να κάνουμε κι εμείς τον "απολογισμό" μας; Μπα, ...βαριόμαστε. Προτιμούμε να μας στείλετε εσείς -αν δεν βαριέστε, επίσης- τα σχόλια σας για τα μέχρι τώρα και τις προτάσεις σας για τα από τώρα και πέρα του Press-Gr.
Σημειώνουμε μόνο ότι μέσα στους τέσσερεις μήνες κανονικής (...) λειτουργίας, καταφέραμε να έχουμε πάνω από 424.780 "επισκέψεις". Και από τις 25 Νοεμβρίου που βάλαμε δεύτερο μετρητή για τα άτομα που μας επισκέπονται ανά 24ωρο, είδαμε ότι από 216.320 που ήταν εκείνη την ημέρα μέχρι απόψε έχουν φθάσει τα 250.440.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ...λίγο είναι.


Για το 2007...
Για τη νέα χρονιά, μπορούμε να πούμε τις δεσμεύσεις μας:
-Θα συνεχίσουμε το ίδιο και με ακόμη πιο αποκαλυπτικοί.
-Από τις επόμενες κιόλας ημέρες, θα δώσουμε δείγμα γραφής.
-Θα δώσουμε μεγαλύτερο βάρος στην
"συμμετοχικότητα"(...). Δηλαδή σε όλους εσάς που μας διαβάζετε, μας στηρίζετε και μας τροφοδοτείτε με υλικό.
-Και θα προσπαθήσουμε να "ανοιχτούμε" περισσότερο. Σε περιεχόμενα και σε αναγνωστικό κοινό. Είναι και σ' αυτό, πολύτιμη η βοήθειά σας.
Την χρειαζόμαστε.
Για παράδειγμα, στείλτε για ... δώρο σ' έναν φίλο σας τη διεύθυνσή μας, www.press-gr.blogspot.com, για να μας μάθει, να μας διαβάσει και να μας διαδόσει!

8 σχόλια

  1. Παιδιά η ιδέα είναι καλή, όπως και σε γενικές γραμμές η εφαρμογή της. Αποφύγετε τις ακρότητες και διπλοτσεκάρετε τις πληροφορίες γιατί θα σας την έχουν στημένη. Επίσης καλό ειναι να γίνει και ένα βήμα επιβράβευσης των καλών συναδέλφων, κάπως θολό είναι στο μυαλό μου, μπορεί να λέω και βλακεία τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετη πολλά σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαφαίνεται η ευκαιρία να είναι δυνατόν να ειπωθούν πράγματα και ιδέες έξω από τις σκοπιμότητες του μέσου που δουλεύεται.
    Αν γίνει έτσι θα έχετε προσφέρει πολλά , μιάς και είναι πολλοί αυτοί που σας διαβάζουν.
    Καλή χρονιά με δύναμη, υπομονή και υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατ’ αρχήν Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους .

    Δεύτερων, συγχαρητήρια για τις δημοσιεύσεις σας ως τώρα.

    Τρίτων, μια πρόταση. Θα ήταν νομίζω πολύ καλύτερο να αναφέρετε τις πηγές σας ή να παρέχετε κάποιας μορφής τεκμηρίωση. Καλές οι «ειδήσεις» και τα σενάρια, αλλά πολλοί θα μπορούσαν να τις ονομάζουν μυθοπλασίες.
    Εκ των υστέρων επαληθεύσεις και σχόλια του στυλ «όπως σας είχαμε πει…» προσωπικά δεν με ικανοποιούν. Αν οι απόψεις σας ήταν τεκμηριωμένες θα είχαν πολύ μεγαλύτερη αξία.

    Καλή Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους. Πραγματικά είσαστε το πιο δυνατό βήμα διαλόγου και πηγή ενημέρωσης στο διαδίκτυο. Συνεχίστε με περισσότερη αποφασιστικότητα και με αποκλειστικότητες τη δουλειά. Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαριτήρια, πάντα πρώτοι και υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα των ελλήνων πολιτών που εξαπατήθηκαν από τα άλλα ΜΜΕ, εφημερίδες και τηλεοράσεις. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AX ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ ΤΟΤΕ -2007- ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ 2010 ΣΗΜΕΡΑ (ΚΛΑΨ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΧΕΧΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *