GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κ. "αντιπρόεδρος" για διακοπές στο Λονδίνο...

Μάλλον ...υπερβάλαμε κατηγορώντας τον Κ. Καραμανλή για μειωμένη σεμνότητα και ταπεινότητα επειδή πήγε χριστουγεννιάτικα, συνοδευόμενος από...

Μάλλον ...υπερβάλαμε κατηγορώντας τον Κ. Καραμανλή για μειωμένη σεμνότητα και ταπεινότητα επειδή πήγε χριστουγεννιάτικα, συνοδευόμενος από τις τηλεοπτικές κάμερες, στη Φλώρινα.
Δεν είχαμε μάθει ακόμα ότι ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο επονομαζόμενος και "αντιπρόεδρος" της κυβέρνησης, επέλεξε το ακριβό Λονδίνο για να κάνει τις εορταστικές διακοπές του. Πηγαίνουν εκεί και χιλιάδες άλλοι Έλληνες, αλλά ο ισχυρότερος υπουργός (γιατί αυτό είναι) δεν πρέπει να είναι πρότυπο μετρημένης συμπεριφοράς και για όσους δεν έχουν χρήματα όχι για ταξίδια στο εξωτερικό αλλά ούτε για να τα βγάλουν πέρα; Πρέπει, κατά την γνώμη μας.
Εκτός κι αν απαντήσει ότι πάει στο εξωτερικό γιατί είναι πιο φτηνά απ' ο,τι στο εσωτερικό...

15 σχόλια

  1. Το κακό σε αυτή τη δύσμοιρη χώρα είναι ότι οι κυβερνώντες της δεν είναι χορτάτοι. Χορτάτοι από χρήματα, γυναίκες/άντρες, ταξίδια, αυτοκίνητα, εξοχικά, σκάφη, σχολεία, πανεπιστήμια, ναρκωτικά και ναρκωτικούλια, κύρος, προβολή... Χορτάτοι από ζωή.... Το να ταξιδέψει ο Θ.Ρ. στο Λονδίνο είναι βέβαια η κορυφή του παγόβουνου... Απλώς κουμπώνει σε όλα τα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι δεν είναι πια και τόσο προκλητικό να πηγαίνει ο Ρουσσόπουλος μέχρι το Λονδίνο!

    Στο κάτω κάτω, καλό θα του κάνει, θα εξασκήσει και λίγο τα φτωχά αγγλικά του.

    Άσε που γενικά μιλώντας, προσωπικά προτιμώ τους πολιτικούς που έχουν φύγει και λίγο παραέξω από το χωριό τους, έχουν δει 5 πράγματα και έχουν ξεστραβωθεί.

    Καιρός ήταν να το κάνει και ο Ρουσσόπουλος. Μπας και δει τι γίνεται λίγο παραέξω και έρθει στα ίσια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To θεμα δεν ειναι οτι πηγε στο Λονδινο ,το ενδιαφερον θα ηταν να μας λεγατε που μενει και ποιος επιβαρυνεται το κοστος και αν τελικα δικαιλογειται απο το νομιμο εισοδημα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν βλέπω πού είναι το μεμπτό να πάει ένας κυβερνητικός παράγοντας σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Πηγαίνω κι εγώ και πηγαίνουν πολλοί γνωστοί και φίλοι με διάφορες αφορμές και δεν θα έλεγα ότι αυτό ο φείλεται στο μεγάλο μισθό μας ή στις διασυνδέσεις μας με ξένες κυβερνήσεις ή σε οποιαδήποτε άλλη περίεργη ιδιότητά μας. Απλό ενδιαφέρον να αλλάξουμε οπτικές παραστάσεις είναι, ευχαρίστηση να δούμε καλύτερα οργανωμένες κοινωνίες -αυτό νε λέγεται-, ευκαιρία να συναντήσουμε συγγενείς και φίλους που ζουν εκεί κλπ.

    'Αμα κλείσεις εισιτήρια έγκαιρα από το Ιντερνετ, είναι πάμφθηνη η πτήση, σε ένα μέτριο ξενοδοχείο θα πληρώσεις ίσως και λιγότερα από την Αθήνα, πού είναι το πρόβλημα λοιπόν; Μήπως στις ενστάσεις που διατυπώνονται υποκρύπτεται και κάποιος φθόνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @anonymous: δεν ισχυρίστηκα ότι είναι "πια και τόσο προκλητικό". Ακριβώς το αντίθετο. Σε μία κοινωνία γεμάτη προκλήσεις αυτό είναι το λιγότερο. Επί συγκεκριμένου δε, αν ο Θ.Ρ. περιοριζόταν μόνο στο ταξίδι του Λονδίνου και δεν είχε προηγηθεί το σπίτι στο Ψυχικό και η βίλα στο Καπανδρίτι, δε θα γινόταν θέμα. Κι αν γινόταν, θα ήταν κουτό.

    Το να θέλει να εξασκήσει τα "φτωχά αγγλικά του", δεν στέκει ως επιχείρημα. Ας φρόντιζε νωρίτερα, αν πράγματι τον ενδιέφερε, να μάθει τη γλώσσα καλύτερα.

    @gat: πιστεύω ότι δικαιολογείται από το εισόδημά του, δεν πιστεύω ότι το πληρώνει αυτός όμως.

    @s.frang: Μεμπτό δεν είναι ούτε το να πάει, ούτε το να θέλει να αλλάξει παραστάσεις - το είπα και παραπάνω. Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου (και εμάς) με αυτούς όμως.

    Όντως αν κλείσεις νωρίς μέσω Internet και το εισιτήριο και το ξενοδοχείο είναι φθηνότερα από την Αθήνα. Πιστεύεις ότι πράγματι έτσι έγινε?

    Σε ό,τι αφορά στο φθόνο, δεν με ακουμπάει. Σε ηλικία 15 ετών είχα ήδη ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη και στις Η.Π.Α. ιδίοις εξόδοις. Στους 300, πόσοι και που? Αυτό εννοώ ότι δεν είναι χορτασμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παιδιά οκ ας πάει ο άνθρωπος οπου γουστάρει για διακοπές...
    κι εγω προτιμώ 1000 φορές Λονδίνο παρά την Αλβανοαθήνα μας γεμάτη σκατά στα πεζοδρόμια και ζητιάνους στους δρόμους!!
    Το θέμα είναι ΠΟΥ θα μείνει και ΠΟΙΟΣ θα τον φιλοξενήσει??
    Γιατί ΟΚ κι εγώ παώ στο Λονδίνο αλλά όπως έγραψε ενας φίλος κλείνω εισητήρια 5 μήνες πριν (100-200 ευρώ πήγαινε-έλα), κάθομαι 3-4 μέρες μαξιμουμ και μένω σε φθηνά ξενοδοχεία στο Paddington με 60-70 ευρώ την ημέρα...
    Αυτός όμως δε νομίζω να έκανε το ίδιο!!!!!!!!!!
    Επίσης μη ξεχνάμε επιχειρηματίες και πολιτικούς που κλείνουν σαλέ σε Παρνασσούς,Αλπεις και άλλα χιονοδρομικά με τιμές που ξεκινάνε απο 5.000 ευρώ την ημέρα το σαλέ ΜΟΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. (ρε παιδιά πλακα κάνετε; το τριήμερο του Ρουσοπουλου μάρανε; ή θα κάνουμε ανάλυση κόστους εσω-εξω ταξιδιών ;;
    εκεί θα μετρούμε τώρα την σεμνότητα;;)
    ρε φίλε...

    ΦΟΒΑΜΑΙ (ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ) ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ (ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ;;) ΝΑ ΜΙΛΆΜΕ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @i-adespoti: Όταν μία κυβέρνηση εκλέγεται με σύνθημα το "σεμνά και ταπεινά" και συνεχώς δίνει αφορμές να κριθεί για το ακριβώς αντίθετο, ναι, τότε όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Είπα προηγουμένως όμως ότι το ταξίδι αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου.

    Σε ό,τι αφορά στις φορολογικές δηλώσεις, οι δηλώσεις των 300 ελάχιστα (έως καθόλου) αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Είναι δεδομένο ότι (εμείς οι απλοί πολίτες) είμαστε πολίτες 2ας κατηγορίας σε αυτό το θέμα. Αυτοί όμως, εφόσον επέλεξαν το δημόσιο βίο, πρέπει να ζουν με απόλυτη διαφάνεια. Αν δε το κάνουν δίνουν λαβή για σχόλια, κακόβουλα και μη, δικαιολογημένα και μη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο sniper έχει δίκαιο απολύτως. Δυστυχώς μας κυβερνούν ανέραστοι μικροαστοί, και μικροί σε όλα τα μεγέθη της προσωπικής ικανοποίησης. Γι αυτό λιγώνονται όταν ο πρώτος τυχάρπαστος "σκαφάτος" τους κλείνει το μάτι και η πρώτη μουνίτσα τους κουνάει το... δαχτυλάκι.
    Αρέσει ή όχι, ο τελευταίος πραγματικά αστός πολιτικός ήταν ο Ανδρέας, αλλά είχε την δυστυχία να πρέπει να συνεργάζεται με μικρά μεγέθη, και μην ακούτε αυτά που λέγανε για "σατράπη, δυνάστη, κ.λπ", τις ανεπάρκειες τους κρύβανε οι ολίγιστοι, ενοχοποιώντας τον Ανδρέα> Το είπα κάποτε σε κάποιον απ΄αυτούς που αυτοπροσδιοριζόταν ως "διάδοχος" του-υψηλότατης δημοφιλίας πολιτικός-και δεν μου είπε "καλημέρα" για 4-5 χρόνια.
    Τώρα, για τον... αγαπητό Θόδωρο: Προφανώς το "πόθεν έσχες" του δικαιολογεί το ταξίδι στο Λονδίνο και την παραμονή και σε ακριβό χοτέλι. Αυτό που δεν καλύπτει το "πόθεν έσχες" είναι τα σπίτια σε Π. Ψυχικό και Καπανδρίτι, γιατί το καλό παιδί δεν δήλωσε ποτέ του τα κέρδη από το Χ.Α.Α, στα χρόνια του μεγάλου πάρτυ. Τότε που κονομούσαν ΟΛΟΙ. Δεξιοί, πασόκοι, ρόζ, αρκεί να είχαν τα κατάλληλα κανάλια πληροφόρησης. Πώς να βγούνε τώρα τα δεξιά καλόπαιδα να παραδεχθούν ότι κέρδισαν με φούσκες. Θα τους πάρει ο κόσμος με τις πέτρες, που τον έχουν πρήξει με τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ. Ο Θοδωρής-δίνω είδηση-έδινε πληροφορίες για "καλά χαρτιά" και σε 2-3 δημοσιογράφους, που αν τυχόν βρεθεί Ελληνας Ντι Πιέτρο, θα έχουν πολλά να πούν. Αλλωστε ο θείος Αχιλλέας δεν κονόμησε 1,5 δισ. δραχμές τότε και την πλήρωσε η φτωχή υπάλληλος της Βουλής με απόλυση; ΄Η μήπως ο Αράπογλου αγόρασε την Π&Κ Χρηματιστηριακή, έτσι για πλάκα. Τα στόματα τους μπούκωσε για να μην κελαηδήσουν ( ξέρουν αυτοί!). Τώρα, αν υπήρξαν εύπιστοι που έχαψαν τα "σεμνά και ταπεινά ", περαστικά τους. Οι πονηροί δεξιούληδες, αφού καταλάσπωσαν όποιον πασόκο ανέπνεε και τον έδειχναν με...αποτροπιασμό στην κοινωνία, παραμύθιασαν το πόπολο με το κήρυγμα που ήθελε να ακούσει. Πλήν όμως, στα 20 χρόνια ΠΑΣΟΚ, δεν άκουσα να συλλαμβάνεται-με ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΑ στα χέρια-ούτε ένας γραμματέας Τοπικής, Νομαρχιακής ή Κλαδικής. Ποτέ δεν υπήρξε πασόκος Πανάγος, ο υπ΄αριθμόν ένα (1) κομματικός παράγοντας στη Θεσ/νίκη. Αλλά, την ανόητη ηθικολογια της Δεξιάς-πρώτα ο αρχιερέας Μητσοτάκης και τώρα οι Καραμανλο-ρουσόπουλοι-την πλήρωσε και θα την πληρώσει σκληρά ο τόπος, όσες μετάνοιες και... σταυροπροσκηνύματα κι αν κάνει ο Θόδωρος στο Αγιον Ορος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συμφωνω,εγκρινω και επαυξανω τα οσα ο παραπανω μετοχος εγραψε.δυστυχως κοντη ειναι παντα η μνημη των ελληνων και η γρηγορη η γλωσσα στην κακολογια των αλλων.ααααχχχχ νιοτη κωστακη που δειχνες οτι θα γινοσουν αλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρτηρια Μετοχε....Μπραβο σου...τοχεις πιασει βαθεια το θεμα..και παλι Μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με το χρηματιστήριο παίζεται ακόμα και θα παίζεται παιχνίδι αν δε δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων τα οικονόμησαν και πώς.
    Έχω δύο μαρτυρίες
    1η) Έπαιζα στο χρηματιστήριο. Είδα, όπως όλοι να γίνεται χαμός. Άκουσα-δεν ξαίρω γιατί αυτό δε λέγεται- το Κώστα Σημίτη να λέει: όποιος μπαίνει στο χρηματιστήριο χωρίς να γνωρίζει από χρηματιστηριακά να μπαίνει με ποσά που αν τα χάσει δεν θα του στοιχίσει πολύ.
    2η) Με το γραφείο που συνεργαζόμουνα είχα στενέ φιλικές σχέσεις. Μια μέρα μου πρότειναν να αγοράσουμε μια μετοχή που θα ανέβαινε πολύ, όπως τους πληροφόρησε κάποιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που πήρε μάλιστα και δάνειο για να "παίξει" το χαρτί! Το ίδιο είχαν κάνει και αυτοί. Εγώ αρνήθηκα, γιατί προτιμούσα γνωστές και μεγάλες εταιρίες. Εκείνοι έχασαν το 70% των χρημάτων τους μαζί με τον πληροφοριοδότη τους, τρομάρα του!
    ΠΑΛΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάνετε θέμα ένα ταξίδι υπουργού στο Λονδίνο. Πηγαίνει ο ¨δάμαλος¨στο Νυμφαίο με τα δίδυμα, το κάνετε θέμα. Πηγαίνει ο Γιώργος στο Παρίσι είναι θέμα και "Μπίλντεμπεργκ". Αφού όμως ασχολούμαστε με αυτά δεν είναι προτιμότερο να σχολιάσουμε την "μοναδικά σεμνή και ταπεινή" απόφαση του Παπούλια να πάει ταξίδι στη Γερμανία με το αεροπλάνο της γραμμής; Μπράβο στον Πρόεδρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εν πρώτοις πολύ σωστά πράγματα λέει ο μέτοχος βοηθώντας στο... ξύπνημα όσων θέλουν να κοιμούνται ακόμη!
    Για τα ταξίδια -αναψυχής ή μη- των πολιτικών στο εξωτερικό πρέπει να πω ότι το πρόβλημα δεν είναι ότι γίνονται, ούτε αυτοδικαίως αποτελούν σκάνδαλο ή πρόκληση. Αλλωστε ακόμη και με τα νόμιμα εισοδήματά τους έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα ολιγοήμερο ταξίδι για γιορτές κ.λπ. Το θέμα ανακύπτει με το πού μένουν, ποιος και γιατί τους φιλοξενεί (αν συμβαίνει αυτό...), πόσα ξοδεύουν, πως συμπεριφέρονται κ.α.
    Φυσικά, αν ο κάθε ΘΡ, που ξεκίνησε απ' τα φτωχικά στα σύνορα Καισαριανής- Παγκρατίου, θέλει να βγάλει τώρα που είναι καβάλα στ' άλογο τα απωθμένα του θα το κάνει άγαρμπα, όπως και πολλοί άλλοι. Το ίδιο κι αν πρέπει να απολαύσει τώρα όσα έβγαλε απ' το χρηματιστήριο, απ' το οποίο φυσικά και δεν οικονόμησαν μόνο Πασόκοι... Η ουσία είναι ότι κάποιοι βρίσκουν το δρόμο της ανόδου στην εξουσία ή σε κάποια καλή θέση και δεν υπολογίζουν τίποτα, υβρίζοντας (με την αρχαία έννοια της λέξης) τους πολλούς, τους πολίτες, αυτούς από τους οποίους απαιτούν περισσότερη δουλειά, περισσότερες θυσίες, περισσότερες ψήφους! Κι οι τελευταίοι δεν αποφασίζουν να τους γυρίσουν την πλάτη ή να τους δείξουν λίγο και τα ούμπαλά τους! Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΛΗ ΦΑΓΟΥΡΑ Ο ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΤΕ χαχααααααα

    ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΞΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΣΟ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *