GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα δίδυμα, βορά στις εκλογικές ανάγκες...

Πυκνώνει τις "οικογενειακές" εμφανίσεις ο Καραμανλής... Η Φλώρινα, όπου πήγε καλεσμένος του ακροδεξιού Ν. Μέρτζου, ήταν μόνο η αρ...

Πυκνώνει τις "οικογενειακές"
εμφανίσεις ο Καραμανλής...
Η Φλώρινα, όπου πήγε καλεσμένος του ακροδεξιού Ν. Μέρτζου, ήταν μόνο η αρχή...
Ο Κ. Καραμανλής θα πυκνώσει από εδώ και πέρα τις "οικογενειακές" εμφανίσεις, με τη Νατάσα και τα δίδυμα. Αυτό γίνεται κατόπιν εντολής των πολιτικών και επικοινωνιακών συμβούλων της ΝΔ που του λένε ότι βοηθάει πολύ στο προσωπικό του προφίλ καθώς έρχονται οι εκλογές. Και ότι αυτή η σύγκριση τον ευνοεί σε σχέση με τον Γ. Παπανδρέου που δεν έχει και τόσο ...καλή οικογενειακή εικόνα, εξαιτίας και την υπόθεσης με την Λιάνη
Αυτό σημαίνει επίσης όμως ότι την προσωπική και οικογενειακή του ζωή, που την είχε προφυλαγμένη μέχρι τώρα, δέχεται να την ρίξει βορά στις πολιτικές και εκλογικές σκοπιμότητες και ανάγκες.
Κρίμα, γιατί την σεμνότητα και την ταπεινότητα δεν μπορεί υπό την έννοια αυτή να την τηρήσει ούτε για τον εαυτό του. Κι ας κερδίζει εκλογικούς πόντους...

35 σχόλια

  1. Μερικού μου έχετε κολλήσει το προσωνύμιο Βασίλης "Καραμανλής" αλλά ρε παιδιά τι να σχολιάσω σε αυτό το σημείωμα; Δυο-τρεις φορές το χρόνο εμφανίζεται στις κάμερες οικογενειακά ο Κωστάκης, μην τρελλαθούμε κιόλας και αυτό για να θεωρηθεί ότι δεν βάζει την οικογένειά του σε γυάλα και ότι τελικά είναι μια οικογένεια όπως όλες. Τώρα άμα σας πω ότι τα είδα και ομορφότερα τα δίδυμα από την προηγούμενη φορά θα με ονομάσετε "Νατάσα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι τώρα 2-3 φορές το χρόνο, αν όμως αρχίζει και εμφανίζεται 1-2 φορές το μήνα ή το δεπανενθήμερο, τότε θα έχει δίκιο ο σχολιαστής... Ας περιμένουμε μέχρι το Πάσχα, οπότε είναι λογικό να ξαναπαρουσιαστεί οικογενειακά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει και η Καθαρά Δευτέρα. Θα πάει να αμολύσει καλούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, σωστά! Και στις απόκριες δικαιούται να βγάλει τα παιδιά μασκαρεμένα, όπως κάνουν όλοι... Εδώ που τα λέμε, πρωθυπουργό με νεογέννητα μωρά δεν είχε μέχρι τώρα η Ελλάδα και γι' αυτό δεν είχε προκύψει ποτέ τέτοια δυνατότητα προβολής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιές 2-3 φορές το χρόνο ρε παιδιά, θα τρελαθούμε; Ξεχνάμε το περιστατικό με τα μωρά στο λούνα παρκ που ήταν κραυγαλέα περίπτωση του "εκμεταλλεύομαι τα παιδιά μου για να φανώ συμπαθής"; Το σίριαλ με τα δίδυμα παίζει από τότε που έμεινε έγκυος η Νατάσα, μην τρελαθούμε. Και αν θέλουμε να κάνουμε συγκρίσεις ας αναρωτηθούμε πόσες φωτογραφίες έχει βγει με την οικογένειά του ο Σημίτης για παράδειγμα, ή αν ο πολύς κόσμος ξέρει καν ότι έχει κόρες; Και δεν έχει σχέση η ηλικία των παιδιών, είναι θέμα αξιοπρέπειας και αισθητικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τις κόρες που έχει ο Σημίτης, πάντως, δεν τον έπαιρνε να τις βγάλει και στη δημοσιότητα. Μάλλον θα έχανε καμμιά εκατοστή χιλιάδες ψήφους, παρά θα κέρδιζε.

    Την κυρία Δάφνη, όμως, τη φάγαμε στη μάπα για αρκετά χρόνια, αφού όπου πήγαινε την έπαιρνε μαζί.

    Τα πρώτα χρόνια, μάλιστα, έκανε και δηλώσεις μετά από κάθε θεατρικό ή συναυλία που παρίστατο. Μετά οι σύμβουλοί του, Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού, της είπαν να το αποφεύγει το σπορ κι έτσι απλά στεκόταν δίπλα στον Κώστα με το ύφος της "θιγμένης πριγκήπισσας" (για να θυμηθούμε και την αθάνατη Μαλβίνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TI ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΤΙ ΠΑΧΤΑΣ
    ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΑΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα δίδυμα δυστυχώς αργά ή γρήγορα θα πέσουν στην...δόκιμη γραφίδα του γίγαντα της γ(κ)λείτσας Κοττάκη του "μωρού μου' της Χριστίνας δηλαδή, και του βρωμύλου Χιώτη. Εδώ είμαστε και θα δείτε αφιερώματα απο τον Μανόλο, και παραπολιτικά άπο τον Χιώτη, και την Κοραή. Θα δείτε. Ο μισθός τους είναι άξιος. Κι εδώ που τα λέμε, λίγα παίρνουν για το φτύσιμο που τρώνε απο όλη την πιάτσα οι γελοίοι(ες)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι πιο στερημένο σεξουαλικά άτομο απο τον Μανώλη Κοττάκη δεν έχω συναντήσει στη ζωή μου. Σέβομαι την εξωτερική εμφάνιση καθενός, δεν φταίει αυτός ή αυτή για το πως είναι. Αυτό που δεν σέβομαι με τίποτα είναι τα κόμπλεξ που επιτρέπει ο καθένας να κυριαρχήσουν στον εαυτό του χωρίς να κανει ούτε καν μια προσπάθεια να τα καταπολεμήσει. Και ο Μανώλης αυτής της κατηγορίας είναι. Αδέλφια δεν υπάρχει χειρότερος άνθρωπος απο τον αγάμητο(η). Είναι ικανοί για όλα, και οι αρχές τους έχουν σημείο αναφοράς την "καταστροφή" του άλλου. Τουλάχιστον ο Χιώτης ρίχνει και κανένα πήδημα, άσχετα αν μετά κάνει ένα μήνα να πλυθεί. Δεν θα ήθελα να είμαι στον Ελεύθερο Τύπο τώρα, και ούτε στη θέση νεαρών και εμφανίσιμων κοριτσιών εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι πιο στερημένο σεξουαλικά άτομο απο τον Μανώλη Κοττάκη δεν έχω συναντήσει στη ζωή μου. Σέβομαι την εξωτερική εμφάνιση καθενός, δεν φταίει αυτός ή αυτή για το πως είναι. Αυτό που δεν σέβομαι με τίποτα είναι τα κόμπλεξ που επιτρέπει ο καθένας να κυριαρχήσουν στον εαυτό του χωρίς να κανει ούτε καν μια προσπάθεια να τα καταπολεμήσει. Και ο Μανώλης αυτής της κατηγορίας είναι. Αδέλφια δεν υπάρχει χειρότερος άνθρωπος απο τον αγάμητο(η). Είναι ικανοί για όλα, και οι αρχές τους έχουν σημείο αναφοράς την "καταστροφή" του άλλου. Τουλάχιστον ο Χιώτης ρίχνει και κανένα πήδημα, άσχετα αν μετά κάνει ένα μήνα να πλυθεί. Δεν θα ήθελα να είμαι στον Ελεύθερο Τύπο τώρα, και ούτε στη θέση νεαρών και εμφανίσιμων κοριτσιών εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θυμάται κανένας την κοπέλα που ήταν σύμβουλος του Καραμανλή και παραιτήθηκε κάπου στο 1998 (άνοιξη αν θυμάμαι καλά), γιατί την έβγαλε στα παραπολιτικά η Ελευθεροτυπία για δήλωσή της ότι συμβούλεψε τον Κωστάκη να παντρευτεί την Νατάσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε κουφάλα Παπαγιάννη σε βρίζουν όλοι οι δημοσιογράφοι, επειδή κανείς δεν ασχολείται με τη δουλειά του στις εφημερίδες, αλλά διαβάζουν τα σχόλια του μπλοκ. Μας έκανες όλους μπλόκερς, και σε αυτό σου βγάζω το καπέλο. Το σαιτ αυτό είναι κάτι σαν το "Θέμα". Έγινε πρώτο επειδή τα λέει όλα, άσχετα αν κάποια είναι μούφες. Όλοι εμείς είμαστε εξαρτημένοι απο τις εξουσίες πράσινες ή μπλε, γιατί ζούμε στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια που μας κάνει ρουφίάνους, και οσφυοκάμπτες. δεν είμαστε επαγγελματίες του είδους, αλλά η πουτάνα η κενωνία και τα λοιπά. Όμως Χιώτηδες και Κοττάκηδες δεν πρόκειται να γίνουμε. Ξέρω συνάδελφο που έχασε τη δουλειά του, και παραλίγο να αυτοκτονήσει επειδή δεν μπορούσε να αντικρίσει τα παιδιά του. Γιαυτό συνεχίστε έτσι μάγκες, και εμείς ότι έχουμε θα σας το στέλνουμε για τις κουφάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για την Παπατζανή λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ συζήτηση έχει γίνει τελευταία για το ποιοι συνάδελφοι τα πιάνουν, ειδικά στο οικονομικό ρεπορτάζ. Είπατε ότι θα δώσετε ονόματα αλλά, φευ, δεν βλέπουμε τίποτε. Γι αυτό αποφάσισα να σας πω μια ιστορία για να καταλάβετε.
    Πριν χρόνια έως σχετικά πρόσφατα (δηλαδή προ διετίας) η γνωστή σε όλους μας ALPHA BANK, ήθελε να ευχαριστήσει μια ομάδα συντακτών που έγραφαν καλά λόγια για λογαριασμό της. Έκρινε όμως ότι δεν μπορεί να τους καλέσει και να τους κόψει μισθούς γιατί θα ήταν εκτεθειμένη και η ίδια. Αυτό συμβεί και με την EUROBANK. Έτσι λοιπόν η καθεμιά χωριστά, δέχθηκαν την εισήγηση μικρής εταιρίας της οδού Ομήρου, κάπου ανάμεσα σε Σόλωνος και Σκουφά, η οποία ανέλαβε να κατανείμει μηνιαίως τα ποσά σε αριθμό υποδεικνυόμενων συντακτών με τη μορφή αμοιβών για κείμενα ή άρθρα.
    Αυτό για να πάρετε μια ιδέα (αν και όλοι τα γνωρίζουμε αυτά) του κυκλώματος. Και για να έρθουμε στην ταμπακέρα: αυτοί οι συντάκτες γνωστοί και μη εξαιρετέου ήταν οι Βαλαμβάνος, Κωνσταντινίδης, Παπαϊωάννου, Εμμανουηλίδης, Σαμοίλης, Ζιώτος, Αναγνώστου, Νιάκος και Κώνστας.
    Σήμερα το παιχνίδι συνεχίζεται με αυτόν ή άλλους τρόπους και όχι μόνο από τράπεζες αλλά και υπουργεία (κι όχι μόνο οικονομικά) με πατριάρχη της μίζας φυσικά πάντα τον Νίκο Νικολάου από την παλαιά φρουρά και τον Λεωτσάκο από την καινούργια!
    Αλλά σε λίγο καιρό θα σας πω και γι άλλα υπουργεία, μόλις επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία…
    ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @anonymous (τελευταίο): στην όμορφη και γενναία της Τριτωνίδας αναφέρεσαι προφανώς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @anonymous (τελευταίο): στην όμορφη και γενναία κόρη της Τριτωνίδας αναφέρεσαι προφανώς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διαβάστε σήμερα Κοτάκη στον Ελεύθερο τύπο. Θα πεθάνετε στο γέλιο. Αναφέρεται στον εαυτό του και τα όσα του λένε οι "κορυφαίοι υπουργοί" και συμβουλεύει τον Καραμανλή να μην πάει σε πρόωρες εκλογές. Ίσως θα φοβάται ότι αν τσακίσει και βγει το ΠΑΣΟΚ (μάλλον απίθανο σενάριο) θα κινδυ΄νέψει να χάσει τις αργομιοσθίες του. Γειά σου Κοτάκη που σε πληρώνουν για να γράφεις τέτοιες μπούρδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΘΕΣ ΕΙΔΑΤΕ ΚΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΝΕΤ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΥΦΤΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ; ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΙΟΣ ΜΟΔΙΣΤΡΟΣ ΣΕ ΝΤΥΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ότι και να λέτε εγώ είμαι φαν του Χιώτη. Μεγάλος εραστής και δημοσιογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν είναι μάγκες οι διευθυντές των εφημερίδων που γκρινιάζουν για αυτά που γράφομαι εμείς οι εργαζόμενοι, θα τους παρακαλούσα να δημοσιεύσουν μερικούς από τους διαλόγους που υπάρχουν εδώ. Αυτό θα πει πολυφωνία και όχι οι παπαριές που μας λένε κάθε μέρα στις συσκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όλος ο γάμος του Καραμανλή είναι μια βιτρίνα για να κρύψει το γεγονός πως είναι αδελφή ο λεβέντης. Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι οι δεξιοί κρυφό καμάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ποιος από σας όλους έχει δει γυναίκα που έχει με καισσαρική γεννήσει δίδημα να φοράει τζινάκι στενό μόλις βγει από το νοσοκομείο και να πηδά σαν τσακάλι από το αυτοκίνητο; ποιος έχει δει νηπιαγωγό σε τρία χρόνια να γίνεται γιατρός, να αποχτά δύσκολη ειδικότητα ξκαι να πάίρνει και ντοκτορά! Εγώ έχω δει: το Μέγα Ναπολέοντα!
    Αμ δε βγαίνεις αλλιώς "ο καταλληλότερος!"
    κουτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έλα, έλα, σοβαρευτείτε!
    Θα βγάλετε και την εγκυμοσύνη της Νατάσας μούφα σε λίγο!

    Θέλω επίπεδο εδώ μέσα!

    Άνε, Καλή Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σχόλιο 1.

    Τι να δημοσιεύσουν οι διευθυντές των κλασσικών ΜΜΕ; Βωμολοχίες; ανυπόστατα σχόλια; ή μήπως τις ατέλειωτες κοινοτοπίες που δημοσιέυονται στα blog;
    Είναι τα blog η σύγχρονη ή και μεταμοντέρνα ελευθερία της γνώμης που δεν μπορεί να βρει διέξοδο στα ΜΜΕ λόγω της άτυπης αλλά ουσιαστικής λογοκρισίας; Με ποιό τρόπο, με το να βγάζει ο καθένας τα εσώψυχα και τα απωθημένα του; Απλώς απαξιώνεται μία ακόμη δυνατότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σχόλιο 2.
    Περάσατε γεννεές 14, Κοττάκη, Χιώτη, Σμαίλη κλπ. Ποιός τους δίνει την δυνατότητα; Θυμίζει το ανέκδοτο ότι όταν το δάχτυλο δείχνει το φεγγάρι ο βλάκας κυττάζει το δάχτυλο. Τι θα ήταν όλοι αυτοί χωρίς τα δυνατά και καταξιωμένα στην συνείδηση μεγάλου αριθμού αναγνωστών Μέσα Ενημέρωσης; Γιατί δεν ασχοληθήκατε με την ευθύνη των διευθυντών (ορισμένοι εκ των οποίων θεωρούν ότι έχουν ιστορία στον χώρο της δημοσιογραφίας)και εκδοτών που τους δίνουν την δύναμη να κάνουν τέτοια παιχνίδια εξουσίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σχόλιο 3.
    Όχι ότι δεν τους αξίζει η χλεύη. ακόμη και για την προσωπική τους ζωή εάν δεν την προστατεύουν οι ίδιοι δεν μπορούν να ζητούν σεβασμό από τους άλλους.
    Είναι ρουφιάνοι; Είναι. Σε ποιόν πουλάνε αληθινές ή ψεύτικες πληροφορίες για τους συναδέλφους τους; Ποιός τους δίνει εξουσία στον μικρόκοσμό τους να προβοκάρουν, να κάνουν αποκλεισμούς σε δημοσιογράφους ακόμη και να κατατρέχουν ανεπιθύμητους ορισμένες φορές;Σε ποιό κύκλωμα εξουσίας προσφέρουν υπηρεσίες; Δεν είναι οι άνθρωποι του Ρουσόπουλου μέσα από τους οποίους ελέγχει και μάλιστα αποτελεσματικά το πολιτικό και όχι μόνο κυβερνητικό ρεπορτάζ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σχόλιο 4.
    Κοττάκης, Χιώτης κλπ που τους περιλάβατε ήταν πάντα στον χώρο της ΝΔ και περίμεναν να έλθει η ώρα τους για να εξαργυρώσουν την επιτυχία. Τα παίρνουν όπως θα τα έπαιρνε και η πλειοψηφία των δημοσιογράφων αν είχε δυνατότητα.
    Τους άλλους γιατί τους αφήνετε; Κακαουνάκης, Λιαρέλης, Δελατόλας, Παπαχελάς κλπ΄όλοι εκείνοι οι οποίοι δεν κάλυπταν απλώς το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ αλλά ήταν ταυτισμένοι. Ήταν παράγοντες του χώρου του ΠΑΣΟΚ και ενίοτε λειτούργησαν σαν αιχμή του δόρατος εναντίον των αντιπάλων. Πώς μεταπήδησαν ξαφνικά στο αντίπαλο στρατόπεδο; Πώς έγιναν άνθρωποι των γαλάζιων; Είναι δυνατόν Κακαουνάκης, Λιαρέλης κλπ να εμφανίζονται και να λένε "σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το Μαξίμου" ή "όπως μου είπε υπουργός με τον οποίο ομιλούσα"; Οι αντίπαλοί τους τους δίνουν αποκλειστικές πληροφορίες; Με τι αντάλλαγμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σχόλιο 5.
    Όλοι αυτοί αν αύριο κερδίσει ο Καρατζαφέρης θα γίνουν ιδεολογικοί εκφραστές της ακροδεξιάς. και θα συνεχίσουν να μονοπωλούν τις θέσεις στα μεγάλα μαγαζιά. σαν μισθοφόροι. αλήθεια όταν ξανακερδίσει το ΠΑΟΣΟΚ θα το πλαισιώσουν ξανά προσφέροντας τις υπηρεσίες τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σχόλιο 6.
    Η κ. Μάρα Ζαχαρέα δεν σας ενοχλεί;
    Η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου αμοίβεται με παχυλότατη αμοιβή από ιδιοκτήτη ΜΜΕ; Που παρεμπιπτόντως είναι όσα της χρειάζονται για τη μεζονέτα στο Ψυχικό. δεν είναι αυτό ο ορισμός της διαπλοκής; δεν παραβιάζονται οι όροι του ανταγωνισμού μεταξύ των δημοσιογράφων όταν η κ. Χαχαρέα κοιμάται κάθε βράδυ αγγαλιά με τις πληροφορίες από το Μαξίμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σχόλιο 7.
    Κάποιος το έθιξε, τί κάνει ο Ζακυνθινος στα υπόγεια του Μαξίμου και της Ρηγίλλης. και μαζί του οι υπόλοιποι άνθρωποι του Θεόδωρου, Δακαλάκης, Χατζηεμμανουήλ, Λειβαδάς; και ο ευρύτερος κύκλος τους; φακελλώνουν και καρφώνουν, δημοσιογράφους, βουλευτές, κομματικά στελέχη. Ο Καραμανλής έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο στρατό -βάλτε μέσα Σταικούρα, Σταύρου κλπ- οι οποίοι κατασκοπεύουν για λογαριασμό του τα πάντα και τους πάντες. ποιός τολμά από βουλευτές στελέχη γαλάζιους παράγοντες κλπ να μιλήσει ελεύθερα; εκτός από κάτι χαζούς σαν τον Πάσχο που τους χρησιμοποιούν για να κάνουν άλλους να ανοίγονται και να τους φακελλώνουν; Το δεξιό σύστημα εξουσίας βάσίζεται στους κουκουλοφόρους και έχει στην κορυφή του τον Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο τελευταίος "ανώνυμος" τα είπε όλα, ωραία και καθαρά.
    Μια-δυό προσθήκες μόνον: Η κ. Ζαχαρέα όφειλε να πάει "πίσω από τις κάμερες", όπως έκανε η πρώτη-μακράν-παρουσιάστρια ειδήσεων της Γαλλίας, η Αν Σινκλέρ-τα καλύτερα μάτια της Ευρώπης-μόλις ο άνδρας της, ο Στρός Κάν, έγινε υπουργός Οικονομίας του Μιτεράν.
    Το "σύστημα Ρουσόπουλου"-υπόγεια, παράγκες, υποβολιμαία παραπολιτικά, απειλές, εκβιασμοί, εξαγορές, δωροδοκίες, αργομισθίες, ταξιδάκια, κ.λπ. κ.λπ-θα το πληρώσουν και τα Μ.Μ.Ε, αλλά και η χώρα. Υπομονή να έχουμε και "το ποτάμι θα κατεβάσει πολλά πτώματα".
    Ο μόνος πασόκος που έχει καταλάβει τί ακριβώς κάνει ο Ρουσόπουλος, είναι ο Πάγκαλος, αλλά οι δημοσιογράφοι τσιμουδιά. Πειθήνια στρατιωτάκια. Εύγε, βρε τομάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @anonymous (με τα πολλά σχόλια): επί του σχολίου υπ' αριθ. 6, "...όταν η κ. Χαχαρέα κοιμάται κάθε βράδυ αγγαλιά με τις πληροφορίες από το Μαξίμου;"

    Αυτό δεν είναι άθλος? Εσύ θα άντεχες τέτοια τιμωρία κάθε βράδυ?Έλα στη θέση του ενός ή της άλλης... Kάθε βράδυ κοινή κλίνη με τέτοια ασχήμια....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χαίρομαι για όλα αυτά που λέτε. Αυτά σας λέγαμε και εμείς τόσο καιρό. Οι Κοτάκης και Χιώτης δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι "ουρές" όλων αυτών που αναφέρατε. Των κολλητών που ρουφιανεύουν και κάνουν τις δουλειές τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. του μοιαζουν τα διδυμα ρε!!!???του μοιαζουν η δεν του μοιαζουν..!!!εαν του μοιαζουν δικα του ειναι μπορει να τα παει οπου θελει..!!βαλτε φωτο να το εξακριβωσουμε !!!και της νατασας μια να δουμε αν του μοιαζει κι αυτη!!αντζελα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *