GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουρ για πρόωρες εκλογές...

Επιβεβαίωσε ότι πάμε για πρόωρες εκλογές μέσα στη νέα χρονιά ο Κ. Καραμανλής, κλείνοντας πριν από τα μεσάνυχτα τη συζήτηση του προϋπολογ...

Επιβεβαίωσε ότι πάμε για πρόωρες εκλογές μέσα στη νέα χρονιά ο Κ. Καραμανλής, κλείνοντας πριν από τα μεσάνυχτα τη συζήτηση του προϋπολογισμού.
"Προσέχετε, γιατί καμιά φορά τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά..." απάντησε αρχικά στον Γ. Παπανδρέου που είχε πει νωρίτερα ότι όποτε και να γίνουν οι εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα τις κερδίσει.
Και πρόσθεσε ο Κ. Καραμανλής προς την πλευρά του ΠΑΣΟΚ:
" ...Όμως οι εκλογές και οι θεσμοί είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Εσείς μπορεί να παίζετε, εγώ δεν παίζω. Εμείς έχουμε έργο να κάνουμε, έργο να προωθήσουμε και οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, όταν θα ολοκληρώσουμε το έργο αυτό".
Για πρώτη φορά δεν είπε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2008, με την εξάντληση της τετραετίας. Και αυτό το πρόσεξαν όλοι οι βουλευτές.

29 σχόλια

  1. ...Όμως οι εκλογές και οι θεσμοί είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Εσείς μπορεί να παίζετε, εγώ δεν παίζω. Εμείς έχουμε έργο να κάνουμε, έργο να προωθήσουμε και οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, όταν θα ολοκληρώσουμε το έργο αυτό".ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟ PRESS-GR.blogspot.com.ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Καραμανλής είναι θεσμικός . Δεν παίζει με αυτά, δεν θα κάνει εκλογές πριν το 2008, κάνει αναχηματισμό μόνο στη διετία, κάνει Πρόεδρο Δημοκρατίας από άλλο κόμμα και αν είχε συναίνεση θα έβαζε και στο Σύνταγμα υποχρεωτική την τετραετία ή πενταετία.

    Και στο κάτω κάτω γιατί να συμφέρουν οι πρόωρες εκλογές τον Καραμανλή; Η (νομοθετημένη)εκπλήρωση των υποσχέσεων της ΝΔ φθάνουν σε ικανοποιητικό επίπεδο το 2008 (φορολογία, ΕΚΑΣ, ΟΓΑ, Επίδομα ανεργίας, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, ΛΑΦΚΑ, επιδόματα ενστόλων, εκπαιδευτικών)
    Ποιους συμφέρουν; α) Τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους για ευνόητους λόγους (μακάρι να είχαν εκλογές κάθε χρόνο), β) Τους ήδη βουλευτές γιατί συνήθως αιφνιδιάζονται οι νέοι υποψήφιοι και δεν προλαβαίνουν, γ)Το ΠΑΣΟΚ (αν δεν τις προκαλέσει το ίδιο) γιατί θα μπορεί να λέει ότι η Κυβέρνηση δεν έδωσε ακόμα τα υπεσχεμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προς βασιλη
    ξεχασατε να μας γραψετε σε ποιο γραφειο υπουργου εργαζεστε .προσοχη στα ληγμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τελευταίο ανώνυμο:
    Αν διαφωνείς με αυτά που γράφω είναι δικαίωμά σου.
    Σε γραφείο υπουργού σίγουρα δεν εργάζομαι (από πρωθυπουργό και πάνω ψάξε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Βασίλη, μπορείς να εμφανισθείς ενώπιον συνταξιούχων και χαμηλόμισθων, και να υποστηρίξεις ότι είναι αύξηση τα 20-30 ευρώ τον μήνα; ΔΕν ρωτώ ένα αυτά είναι επαρκή για εσένα και τους ομόλογους σου. Προφανώς και δεν είναι για καέναν. Η απάτη της Ν.Δ και του Κ.Καραμανλή-προσωπικά- να υποσχεθούν τα πάντα στους πάντες,πρέπει να τιμωρηθεί. "Θεσμικός ο Καραμανλής". Θα ήταν το πιό σύντομο ανέκδοτο, αν δεν ήταν η εφιαλτική πραγματικότητα: Απαγωγές, υποκλοπές, αναίτια αστυνομική βία, θεσμική εκτροπή στη Δικαιοσύνη, υποβάθμιση ανεξάρτητων αρχών και πάει λέγοντας. Ο Καραμανλής δεν είναι παρά αχθοφόρος του ονόματος του, αλλά αυτό δεν πρόκειται να του εξασφαλίσει την επιείκεια του ιστορικού του μέλλοντος. Είναι η επιτομή του τουρκοβυζαντινού πολιτικάντη. Ολίγιστος για τις ανάγκες της χώρας στο γύρισμα της ιστορίας και των καιρών. Αλλη μια χαμένη ευκαιρία για την δύσμοιρη Ελλάδα. Αλλά, φταίει πρωτίστως το πολιτικο σώμα, για τις επιλογές και την ψήφο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ακούσατε όλη την ομιλία του σε επόμενη φάση αναφέρθηκε στο ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2008. Να προσέχετε περισσότερο αυτά που μεταδίδετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς βόρειο. Τα 30 τα έδωσε μια κι έξω ο Σημίτης . Σε αυτόν να τα πεις.Ο Καραμανλής υποσχέθηκε από 130 σε 230 ευρώ το ΕΚΑΣ και από 200 σε 330 τον ΟΓΑ. Αυτά δίνει. Και καλώς τα υποσχέθηκε γιατί του έδωσε έναν πήχη για να περάσει.Είσαι άδικος με τον Κώστα φίλε. Είναι πιο κοινωνικός από ότι νομίζεις. Αν για την οικονομική κατάντεια των "περήφανων γηρατειών", των "ευπαθών ομάδων" και των ανέργων πιστεύεις ότι ευθύνεται ο Καραμανλής, τότε μάλλον ζούμε σε διαφορετικές χώρες.
    Μπορείς να διαφωνείς με την φιλελεύθερη πρόταση αλλά πρέπει να μπορείς και να προτείνεις κάτι άλλο που να έχει περιεχόμενο. Αυτό το "υποσχέθηκε στους πάντες τα πάντα και πρέπει να τιμωρηθεί" πάει να πει ότι οι άλλοι είναι έντιμοι επειδή δεν δίνουν τίποτε;
    Αντε φιλε μου Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάρτε την Παρασκευή +13 και διαβάστε το σχόλιο για το site και τους blogers. Οιάνθρωποι δεν παίζονται. Απειλούν ότι θα μας πάνε φυλακή! Το τυράκι το είδανε τη φάκα όμως όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά μην ανησυχείτε εγώ το έδωσα στην Π+13 γιατί δεν άντεχα άλλο να με λέτε ρουφιάνο. Καταδότης με λίστα προγραφών το δέχομαι, αλλά ρουφιάνος είναι βαριά λέξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΩΤΤΑΚΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗ 1.30 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΧΑΣΕ. ΤΙ ΦΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΤΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. PWS FAINESDTE OTI EISTE ENHMERVMENOI APO TA MESA ESEIS TOU PRESS.GR.
    XAIRETISMOUS STON KWSTAKH TON ARXHGO SAS KAI KALA SOUBLAKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗ "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"

    ΤΟ ΕΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998.ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ" ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

    ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ?

    ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ?ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΩΦΕΛΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ?ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

    ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ? ΝΑΙ ή OXI?
    (ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΑΩ,ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!).
    -----------------------------------
    ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 11867 ΕΥΡΩ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ. ΑΡΑ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ!!!.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ??ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 19% ΦΟΡΟ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ 1% ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΙΝ,ΣΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ? πχ SUPERMARKET,ΕΝΔΥΣΗ,ΥΠΟΔΗΣΗ,ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ κλπ.

    ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ,ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ,ΣΤΑ ΠΟΤΑ,ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ,ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ?

    ΑΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΣΙΛΗ "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ" ΣΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ??? Ε??

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΣΙΛΗ "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ".

    ΕΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΗΤΑΝ 7,4%,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ??

    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΗ "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"????

    ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΕΣΟΔΑ. Ε??

    ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ ΟΜΩΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΙ.ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ???ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ????ΜΕ ΑΥΤΟΝ:

    ME 19% ΦΠΑ,ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ,ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ,ΣΤΑ ΠΟΤΑ,ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ,ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΛΠ..


    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ "ΚΑΡΑΜΝΛΗ".ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕΣ ΕΣΥ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΣ ΕΣΥ,ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΕΣΥ,ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΣΥΓΚΑΤΕΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, Η ΟΝΕ,ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ε,ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ,ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ.

    ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ Σ'ΕΣΕΝΑ ΒΑΣΙΛΗ "ΚΑΡΑΜΝΛΗ"??????????

    ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ, ή ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ? Ε?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ Κ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Post ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Anonymous ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΛΟ'Ι'ΚΗ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΣΑΦΕΙΕΣ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΕΣΟΔΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ Η ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΣΑΘΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙ ΦΟΡΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ 'ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ' ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ Η ΕΜΜΕΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΠΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 1% ΔΕ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΜΑ 7%.Κ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΤΟΥ ΕΦΗΡΜΟΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς κάθε γνωστό... κουκουλοφόρο. Σας πήρανε χαμπάρι παιδιά και στα άλλα sites. Όποιος καρφώνει αυτά παθαίνει. Για ρίξτε μια ματιά στο mediablog.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. -----ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ Η ΕΜΜΕΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΠΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 1% ΔΕ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΜΑ 7%.-----

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ'Ι'ΚΟ ΚΑΙ ΑΣΑΦΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΣΟΔΑ,ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ 4 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣ:HTAN ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2004 7%???? ή ΜΗΠΩΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΕΧΝΗΤΑ????ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ???ΜΗΠΩΣ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ???ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3% ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ??


    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1997 ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ 2004.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ",ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ?????

    ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ!!!!!!!!!!


    ΥΓ:ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ,ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ,ΣΤΑ ΠΟΤΑ,ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ,ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΤΙ.ΑΦΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 1996 ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...
    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Κ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΜΕΣΑ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΣ ΠΑΥΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΙΠΙΛΑ ΑΦΟΥ Η Ε.Ε ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΕΝΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ Κ ΤΑ ΠΟΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙ ΟΠΩΣ Κ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ...
    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ Κ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Κ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΖΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχουμε βαρεθεί το παραμύθι της ΄΄κακής κυβέρνησης - καλής αντιπολίτευσης΄΄ και αντίστροφα και όπως θέλετε πέστετο.Χρόνια τώρα.
    Και την αναπαραγωγή του λίγο -πολύ απο όλα τα ΜΜΕ. (Όχι οτι τα άλλα κόμματα είναι καλύτερα)....
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ή ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ απο το μέσο που δουλεύετε (ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ)
    --Α και φυσικά δεν είναι όλοι ίδιοι αλλά αυτό δεν αλάζει τίποτα , γιατί τα παραπάνω ισχύουν.

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. --------------ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ------------------

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΜΟΥΝΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η Ε.Ε. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ,Η ΑΥΞΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ,
    ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

    ΤΡΙΤΟΝ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΗΤΑΝ 7% ΤΟ 2004,ΚΑΙ ΤΩΡΑ 3% ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ 2007 ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΑ 230 ΔΙΣ ΕΥΡΩ,ΑΠΟ 167 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ 2003.

    ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΑΨΕΣ ΠΕΡΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΩΝ.ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΕ,ΕΙΧΕ ΩΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    ΑΡΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΤΥΝΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ,ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟ 70 ΚΑΙ ΤΟΥ 80,ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΠΡΟΦΥΛΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΥΑΛΥΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ απο το μέσο που δουλεύετε
    ===================================
    Σιγά μη μας την πούν. Στο τέλος όλοι θα νομίζουμε ότι ζούμε σαν σε Κατοχή ή Αργεντινή 2001.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΚΡΑΥΓΕΣ Κ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.
    ΑΡΧΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η Ε.Ε ΠΛΕΟΝ Κ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ.
    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΖΙ Κ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΩΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΤΗ Κ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Κ ΤΟ Α.Ε.Π ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΑΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΟ 2003 Κ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ,ΑΝ Κ ΕΦΕΡΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ Ν'ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΙ Κ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΟΤΑΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ Κ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ,ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ Κ ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Κ ΑΛΛΕΣ ΑΜΕΣΑ ΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ...
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΗΛΟΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ.

    ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΑΠΟΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ... κλείνοντας την ομιλία του είπε ότι το 2007 θα γίνει προετοιμασία "των μεγάλων μεταρρυθμίσεων που πρόκειται να ακολουθήσουν τις εκλογές του 2008".
    Οι πολιτικές εντυπώσεις μέσα στη Βουλή προκλήθηκαν όμως από την πρώτη αποστροφή. Αυτές κατέγραψαν και οι εφημερίδες της Παρασκευής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς anonymous pasokous:
    Λες: "...ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΣΥΓΚΑΤΕΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, Η ΟΝΕ,ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ε..."
    1. Καλά εσείς οι Πασοκοταλιμπάν θα μας τρελάνετε. Η ΟΝΕ και η είσοδος στο ευρώ ήταν επίτευγμα του Σημίτη; Εδώ κάθε μέρα βλέπω ρεπορτάζ για το πόσο ευθύνεται το ευρώ για την ακρίβεια κλπ κλπ. Άρα ανάθεμα στο Σημίτη.
    2. Η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ δεν ήταν επίτευγμα ούτε του Σημίτη ούτε του Γιωργάκη. Η Κύπρος θα έμπαινε έτσι κι αλλιώς γιατί ήδη είχε εκπληρώσει τα κριτήρια. Φτάνει μ' αυτό το παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στον τελευταίο "ανώνυμο" που εκτός από μαλάκας, πρέπει να είναι και παντελώς άσχετο με το Κυπριακό και το άγριο παζάρι που έγινε για την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ενωση. Επειδή ήμουν στην τελική διαπραγμάτευση-Κοπεγχάγη, Δεκέμβριος 2002-καλό θα ήταν να ξεστραβωθεί και να διαβάσει τί και πώς έγινε. Να θυμηθεί το όνομα Γιάννος Κρανιδιώτης και μετά να μιλάει ο μαλάκας, ο απολογητής του Κωστάκη, για κριτήρια που ικανοποιούσε η Κύπρος. Εάν οι Σημίτης-Γιώργος δεν έδιναν όσα έδωσαν στο Ελσίνκι το 1999-υποψηφιότητα Τουρκίας, κ.λπ-για να πετυχουν την ρήτρα ότι η Κύπρος εντάσσεται ανεξαρτήτως επίλυσης του Κυπριακού, η Λευκωσία θα ήταν ακόμη μεταξύ σφύρας κι άκμονος. Η τραγωδία ήταν που έτυχε να πρέπει μετά τις εκλογές στην Ελλάδα να χειριστεί την υπόθεση σχεδίου Ανάν, το καταστροφικό δίδυμο Κωστάκης-Μολυβιάτης. Δηλαδή, ένας που δεν υπήρξε ούτε κάν υφυπουργό και ο θείος του τον καρπάζωνε επειδή στα οικογενειακά τραπεζια έτρωγε τον αγλέουρα-ξέρουν οι φίλοι από την Πρώτη Σερρών-κι ο άλλος που ποτέ στη ζωή του δεν διοίκησε όχι Πρεσβεία, αλλά ούτε προξενικό γραφείο,πριν γίνει γραμματέας του γερο-Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Anonymous said...
    Προς anonymous pasokous:

    ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΒΟΡΕΙΟΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΑΝ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ:

    1)ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΩΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ.

    2)ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΕΥΡΩ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ,ΟΠΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΓΓΙΖΑΝ ΤΟ 1,30,ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 70 ΚΑΙ 80.

    3)Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΟΝΕ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΛΕΙΜΑ,ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΧΕΙΑ ΠΑΛΙ ΤΕΧΝΗΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ.(2004-2007)

    4)Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ.ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΑΧΥΣΤΑ...!

    ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΓΓΥΗΤΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΕΝΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΛΥΚΟΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παρατηρώ τα σχοινοτενή γραφόμενα του anonymous που γράφει με κεφαλαία και έχει άποψη για όλα. Πώς είναι δυνατόν να μιλά με τόσο διδακτικό τόνο άνθρωπος που δεν γνωρίζει στοιχειώδη γραμματική, ορθογραφία και συντακτικό ; Θα ήταν θλιβερό, αν δεν ήταν τόσο γελοίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ σχοινοτενή Γυμνασιάρχη:

    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ,ΚΑΛΙ ΠΡΟΤΟΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΛΩ ΠΑΣΧΑ,ΚΑΛΑΙΣ ΔΙΑΚΟΠΑΙΣ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ:ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ? ΟΙ ΛΥΚΟΙ,ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ή Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και για να προσθέσω στην ιστορική γνώση, μέρες που ΄ναι:
    1. Η τριμερής του Λονδίνου, που έβαλε τους Τούρκους από την Πόρτα-κι όχι από καμμία...ανοικτή κερκόπορτα-στην Κύπρο έγινε μία-δύο ημέρες μετά τα "Σεπτεμβριανά" και την καταστροφή των Ελλήνων της Κ/πολης από τον τουρκικό όχλο, με τη τότε δεξιά κυβέρνηση Παπάγου-Στεφ.Σρεφανόπουλου, να κάνει την πάπια ( σύνηθες για την παράταξη της μικράς-πτωχής, πλην εντίμου Ελλάδος).
    2.Την ανοικτή πληγή του Κυπριακού-χάριν των συμφωνιών Λονδίνου-Ζυρίχης που "επέτυχε" ο ... εθνάρχης, ως είχε υποχρέωση εκ του συμβολαίου ανάρρησης στην πρωθυπουργία-κλήθηκε να διαχειρισθεί η κυβέρνηση του Γέρου, που πλήρωσε σκληρά το "όχι" του στον Τζόνσον, με την αποστασία Μητσοτάκη-Κόκα-Κωνσταντίνου και λοιπών... δημοκρατικών δυνάμεων της εποχής.
    3.Τα γνήσια τέκνα της παράταξης-Παπαδόπουλος,Ιωαννίδης-έφεραν τον Αττίλα στην Κύπρο, πρώτα αποσύροντας την Ελληνική Μεραρχία το 1969 και μετά οργανώνοντας το πραξικόπημα κατά Μακαρίου, άρα προσκαλώντας την Τουρκία να εισβάλει, όπως ειχε προειδοποιήσει την Αθήνα από το 1963 ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ, πρώην Πρόεδρος του Ισημερινού Γκάλο Πλάζα Λάσσο.
    4. Ο... εθνάρχης και ο επί της Αμύνης Αβέρωφ ή άλλως βαρόνος του Μετσόβου, έβρισκαν ότι η Κύπρος έιναι "πολύ μακριά"!
    5. Ο Ανδρέας με το δόγμα της "συναπόφασης" Αθηνών και Λευκωσίας επανατοποθέτησε το Κυπριακό ως μείζον εθνικό πρόβλημα και με το δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου (ΕΑΧ), αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον ΗΠΑ-ΟΗΕ για επίτευξη λύσης, σε ένα πρόβλημα που απειλούσε την συνοχή του ΝΑΤΟ και την παρουσία του στην Ν.Α Μεσόγειο.
    6. Η αξία των αμυντικών έργων στην Κύπρο-λιμάνια, βάση "Ανδρέα Παπανδρέου", κλπ-αναδείχθηκε περίτρανα στην πρόσφατη εισβολή των ισραηλινών στον Λίβανο, όταν όλοι οι ξένοι μέσω Κύπρου έφυγαν.
    Τέλος, αν ένα κόμμα μπορεί να σεμνύνεται ότι τουλάχιστον οι ελληνοκύπριοι θα μπορούν να αισθάνονται πλέον ασφαλείς στο πλαϊ της "πράσινης γραμμής", αυτό έιναι το ΠΑΣΟΚ, ως η συνέχεια της μεγάλης παράταξης που ίδρυσε ο Εθνάρχης Βενιζέλος.
    Αυτά τα ολίγα προς το παρόν. Αν χρειασθεί συνέχεια, εδώ είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φίλοι μπήκα τώρα στο site μετά την Παρασκευή και βλέπω ότι έπεσε αρκετό ενδιαφέρον για τα οικονομικά στοιχεία της χώρας.
    Εγώ έχω την καλή πρόθεση να συμφωνήσω σε όλα και με όλους, δύο πράγματα όμως είναι αδιαμφισβήτητα. Ότι η τωρινή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι συμμαζεμένη και αυτό ομολογείται παγκοσμίως και ότι σχεδόν ότι έδωσε το ΠΑΣΟΚ 20 χρόνια που κυβερνούσε στις ευπαθείς ομάδες, τα δίνει ο Καραμανλής στην 1η τετραετία του. Και ούτε κουμουνιστής είναι, ούτε σοσιαλιστής, ούτε "σοσιαλφανής". Δεν αντιδικώ στο ότι θεσμοθετήθηκαν αυτές οι παροχές επί ΠΑΣΟΚ, απλώς λέω την αλήθεια. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να καταλάβει ότι έχασε την επαφή του με τις λαϊκές τάξεις γιατί τους θεωρούσε δεδομένους. Ένας πράγματι σοσιαλιστής δεν μπορεί(λογικά) να δεχθεί ότι ένας φιλελεύθερος, (δεξιός κλπ), πρωθυπουργός να έχει την δυνατότητα να δίνει 65-70% περισσότερες παροχές μέσα σε μια τετραετία σε αυτές τις ομάδες. Άσχετως με το ποιός τις θεσμοθέτησε. Κι όσον αφορά την φορολογία δεν μπορεί άτομο και οικογενειάρχης των 25.000 ευρώ τον χρόνο να πληρώνει 40% φόρο, να θεωρείται ισότιμος φορολογικά με τον Βαδινογιάννη και το Λάτση και συγχρόνως μια κυβέρνηση να θεωρείται σοσιαλιστική.
    Φίλοι μου αν το ΠΑΣΟΚ ήταν κοντά στον πολίτη όσο τουλάχιστον θα έπρεπε, πολλά πράγματα θα ήταν καλύτερα στην καθημερινότητά του.
    Αντί να κάνουμε κομματικό ανταγωνισμό καλύτερα να σκεπτόμαστε τον απλό πολίτη και τον άνεργο. Πως η χώρα θα ανταγωνισθεί τη νέα παγκόσμια πραγματικότητα χωρίς να ξεχνά τις χαμηλές τάξεις. Δεν έχω προσωπικό πρόβλημα. Ας ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ. Με διαφορετική όμως φιλοσοφία και πρακτική. Να ξαναγίνει (γιατί ήταν) το ΠΑΣΟΚ λαϊκό κόμμα.
    Αυτά και πάντα με αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *