GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέτρωγαν

Με ανώτερα στελέχη του ομίλου Βαρδινογιάννη, που δημοσιογραφικά και διοικητικά εποπτεύουν το τηλεοπτικό κανάλι Star και την εφημερίδα &qu...

Με ανώτερα στελέχη του ομίλου Βαρδινογιάννη, που δημοσιογραφικά και διοικητικά εποπτεύουν το τηλεοπτικό κανάλι Star και την εφημερίδα "Παρασκευή+13", συνέτρωγε χτες το μεσημέρι ο υπουργός Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο ξενοδοχείο Plaza.

5 σχόλια

  1. Μόλις μου λύθηκε η απορία για το πώς επιλέγονται οι "αισθησιακές" ταινίες που δίνει η φυλλάδα. Σας ευχαριστώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από πότε απαγορεύτηκε η συνάντηση πολιτικών με δημοσιογράφους; Δεν καταλαβαίνω ΤΟΝ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟ και πού βρίσκεται η είδηση. Εκτός κι αν παραξενεύει το γεγονός ότι δεν πρόκειται για άτομα των γνωστών συγκροτημάτων που για αυτούς οι συναντήσεις με πολιτικούς είναι καθημερινό φαινόμενο.
    Εγώ μια ερώτηση έχω να κάνω.Πώς γίνεται ένα κόμμα του 45% να μην έχει αντίστοιχο ποσοστό και στην υποστήριξη από τον Τύπο; Ξέρετε είναι και αυτό δημοσιογραφική υγεία και πρέπει να προβληματίσει. Πολλά πράγματα θα ήταν καλύτερα στην Ελλάδα αν οι εφημερίδες (οι μεγάλες) μοίραζαν την υποστήριξη όπως την μοιράζουν οι πολίτες στις εκλογές. Ή ακόμα καλύτερα αν ήταν εντελώς ακομμάτιστες.
    Και για να έρθω και στην επισήμανση του PASCAL είναι λυπηρό που εφημερίδες και μάλιστα μερικές ιστορικές, να "πορνοποιούνται" προκειμένου να αντέξουν στον ανταγωνισμό. Είναι λυπηρό για όλους και δείγμα των καιρών. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός που με έστελνε ο πατέρας μου να του αγοράσω τις Κυριακές την εφημερίδα του από το περίπτερο. Σήμερα δεν θα το έκανε. Kάτι πρέπει να γίνει όμως και να σταματήσει αυτό το φαινόμενο χωρίς να κλείσουν αυτές οι εφημερίδες και χαθεί η καλή κατά τ΄άλλα πένα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Βασίλη, εγώ γνωρίζω τις εφημερίδες μόνο ως αναγνώστης. Λοιπόν, θα έλεγα ότι οι μισές δεν έχουν να γράψουν τίποτα και γι' αυτό φυτοζωούν, ίσως με τραπεζικά δάνεια (και αγύριστα). Από τις κυριακάτικες, αν διαγράψεις τις μεταφράσεις ξενόγλωσσων άρθρων και τα παραπολιτικά (κουτσομπολίστικα) σχόλια, οι περισσότερες έπρεπε να κυκλοφορούν με λευκές σελίδες. Μερικές τις σώνει καμιά αβανταδόρικη συνέντευξη. Το τοπίο είναι αρρωστημένο, δυστυχώς, όπως και πολλά άλλα στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε s.frang. Πέρα από την κομματική υποστήριξη των εφημερίδων εγώ μιλάω για θέματα που έχουν κοινωνική αποδοχή, αλλά δεν αναδεικνύονται, όπως η αποκρατικοποίηση ΟΤΕ, Ολυμπιακής και άλλων ενδεχομένως ΔΕΚΟ, τα μη κρατικά Πανεπιστήμια, ο περιορισμός του κλεισίματος δρόμων και άρα και καταστημάτων με τις διαδηλώσεις, το περίφημο "άσυλο", ακόμα και το να καταδικάσουν τους ..κουκουλοφόρους που σπάνε γήπεδα, μαγαζιά και αυτοκίνητα (λες και τους φοβούνται)
    Οι γνωστές- άγνωστες όμως και κατά τ' άλλα μεγάλες εφημερίδες δεν γράφουν για αυτά όχι γιατί δεν συμφωνούν (αν τα έκανε ο Σημίτης ή ο Γιώργος θα τα στήριζαν), αλλάπεριμένουν πότε θα τραυματιστεί ένας πιτσιρικάς σε διαδήλωση ή πορεία αναρχικών για να μιλήσουν για ... παρακράτος. Χρειαζόμαστε μια εφημερίδα (μεγάλη όμως) που θα μπορεί να μιλάει για αυτά χωρίς φοβάται. Κάτι αντίστοιχο με το 45%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ πολυ για την πληροφόρηση οσον αφορα τη φυλλάδα...Ειπα και γω...Τωρα ξερω...Ευχαριστω πολυ και παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *