GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Β' Αθηνών ο Μ. Χρυσοχοϊδης

Το α νακοινώνει επίσημα αύριο ΑΠΟΚΛ ΕΙΣΤΙΚΟ: Αύριο, Σάββατο, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ανακοινώνει και επίσημα στην Βέροια ότι στις επόμενες ...

Το ανακοινώνει επίσημα αύριο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αύριο, Σάββατο, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ανακοινώνει και επίσημα στην Βέροια ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι υποψήφιος στην Ημαθία, αλλά στην Β' Αθηνών.
Μια απόφαση με πάρα πολύ πλούσιο παρασκήνιο.
Πού θα το διαβάσετε;
Μα.... μόνο στο Press-Gr.

7 σχόλια

  1. Καλημέρα.Χρωστώ μια είδηση .Άκου και το άλλο για τις επερχόμενες εκλογές.Στην Φθιώτιδα, εκλογική περιφέρεια του Υφυπουργού Υγείας κου Γιαννόπουλου θα κατέβει ο Υιός Σταϊκούρας...!Και γίνεται χαμός.Ο Γιαννόπουλος είναι εκλεκτός του Αβραμόπουλου. Ο Αβραμόπουλος είχε ζητήσει στον τελευταίο ανσχηματισμό που έγινε να μείνει ο Γιαννόπουλος καθώς ήταν να φύγει από το Υπουργείο Υγείας και τη θέση του έπαιρνε ο βουλευτής Αιτ/νίας κ. Σαλμάς,ο οποίος μετά από την εξέλιξη αυτή βρίζει από Αβραμόπουλο μέχρι και όποιον του αναφέρει το όνομα αυτό.Τώρα περιμένουμε να παρακολοθήσουμε την αντίδραση Αβραμόπουλου και Γιαννόπουλου,έναντι Σταϊκούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταϊκούρας, Σταϊκούρας... κάτι μου λέει αυτό το όνομα.

    Σε ποιο σκανδαλάκι έχει παίξει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι' αυτό αφήνουν τη Β' Αθηνών με χαοτικές διαστάσεις και ετερόκλητο πληθυσμό, από Εκάλη μέχρι Ανω Λιόσια κι από Γλυφάδα μέχρι Ζεφύρι. Για να κατεβαίνει ο κάθε πικραμένος από την επαρχία του και να δίνει τον κομματικό αγώνα επιβίωσης (του κόμματος)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα από τα πιο γνωστά σενάρια φέρνει τον Μ. Καρχιμάκη στην Β Αθήνας.

    Υπάρχει καταγγελία για τον βουλευτή Καρχιμάκη από την Τ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Αγίου Νικολάου Κρήτης ότι είναι ανακατεμένος με διαπλοκή με φαρμακευτικές εταιρίες. Τα λινκ της καταγγελίας :

    http://104fm.gr/content/view/2406/42/

    http://www.latofm.gr/index.php?topic=news&nid=1403

    http://www.cna.gr/search.php?query=%E4%E9%E1%F0%EB%EF%EA%DE&action=results

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν: ο Σταϊκούρας δεν έχει ανακατευτεί σε κανένα σκάνδαλο, αλλά πρόκειται για το μεγαλύτερο βλαχο-μαλάκα που έχει περάσει ποτέ από τα πολιτικά πράγματα. Είναι ο ένας από τους δύο Διευθυντές του γραφείου του Καραμανλή (ο άλλος είναι ο Αγγέλου) και έχει υπό την εποπτεία του τα ρουσφέτια. Αντί να κάνει ρουσφέτια για λογαριασμό του Κωστάκη και του κόμματος, κάνει ρουσφέτια για πάρτη του γιού του, ο οποίος είναι ακόμα μεγαλύτερος μαλάκας.

    Και το ωραίο είναι ότι ο υιός Σταϊκούρας θα εκλεγεί με τα χίλια και με ρεκόρ σταυρών!

    Θυμηθείτε το!

    Με τόσα ρουσφέτια είναι να απορεί κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από την ανώνυμη κοσμική (που δεν σας αρέσουν οι ειδήσεις της) σας μεταφέρεται μία ακόμα ειδησούλα:

    Αυτή τη στιγμή η κυρία Μάνδρου (ή αλλιώς η κυρία Φως-Νερό-Τηλέφωνο) πραγματοποιεί συνάντηση στο πολυτελέστατο ιδιότητο γραφείο της της οδού Βουκουρεστίου με τον κύριο Γιώργο Σκαρπέλλη (γνωστό και ως Γκρομίκο)

    Δεν ξεχνιούνται οι παλιές αγάπες!

    (Αλλά όταν λέω αυτή τη στιγμή, κυριολεκτώ. Ο Σκαρπέλλης μπήκε μέσα στις 8 ακριβώς)!

    Φιλάκια!
    Η κοσμική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά τη ψηφοφορία (12/12/2006) από την πλειοψηφία στη Βουλή της Αλβανίας, η χώρα δεν έχει πλέον την Ακαδημία των Επιστημόνων! Αργά τη νύχτα, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης(;) «Για την Ακαδημία των Επιστημόνων» με 75 ψήφους υπέρ(!) 2 κατά και 3 παρών! Σύσσωμη η αντιπολίτευση, απείχε της διαδικασίας, διαμαρτυρόμενη για το πρωτοφανές αυτό γεγονός. Η επιστημονική, ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα, εκλιπαρούσανε, θεωρώντας την πράξη αυτή ως έγκλημα κατά της επιστήμης, η κυβέρνηση ωστόσο επέμενε και κατάφερε τελικά, να κλειδώσει τις πόρτες τον Ερευνητικών Ινστιτούτων που ήταν υπό την Ακαδημία!
    Οι βουλευτές του PBDNJ(Κόμμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) Spiro Peçi και Leonard Solis ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά του νομοσχεδίου και οι Leonard Demi(PD), Ymer Tola(PDK, Niko Nerenxi(PAA) δήλωσαν παρών!
    Παρακαλώ πολύ, αν το γεγονός αυτό σε αγγίζει κι εσένα, είτε κάνε μια αναφορά είτε ανέβασε την είδηση στο δικό σου μπλογκ! Έτσι, η φωνή της διαμαρτυρίας, θα δυναμώσει και θα κάνει τους παχύδερμους και αυταρχικούς κυβερνώντες στην Αλβανία, να σκεφτούνε καλά, πριν οριστικοποιήσουν την ειδεχθή τους πράξη!
    Φιλικά Ν.Ago

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *