GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κάρτες του Μιχάλη...

Ένας φίλος αναγνώστης, εργαζόμενος σε ΔΕΚΟ, μας είχε γράψει ότι ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης δεν είχε στείλει ταχυδρομικώς τις (δωρ...

Ένας φίλος αναγνώστης, εργαζόμενος σε ΔΕΚΟ, μας είχε γράψει ότι ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης δεν είχε στείλει ταχυδρομικώς τις (δωρεάν) ευχετήριες κάρτες του, αλλά τις μοίρασαν στις ΔΕΚΟ άνθρωποι του γραφείου του.
Το ψάξαμε λοιπόν, προσπαθώντας να δούμε μήπως και πού κάναμε λάθος. Διαπιστώσαμε όμως ότι στις περιπτώσεις που ο υπουργός έστειλε τις ευχετήριες κάρτες του με τους κλητήρες του Υπουργείου ή των ΔΕΚΟ, είναι ακόμη περισσότερο υπόλογος, γιατί σαν εποπτεύων τα ΕΛΤΑ πρέπει να γνωρίζει ότι προσωπική αλληλογραφία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διανεμηθεί από ΚΑΝΕΝΑΝ ιδιώτη. Επιτρέπεται μόνο από τα ΕΛΤΑ....
Θα πρέπει επομένως ο ίδιος, ο οποίος δεν απαντά, να πει αν την προσωπική του αλληλογραφία την πλήρωσε το Υπουργείο ή την μοίρασε με τους κλητήρες και την απάντηση του να την στείλει στην ΕΕΤΤ (Επιτροπή Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών) για να κρίνει αν είναι νόμιμος ή όχι.
Δεν έχει σημασία, όπως καταλαβαίνουμε όλοι, το ποσόν αλλά από τέτοιες ενέργειες κρίνεται το πολιτικό ήθος και το ύφος του ανδρός...

17 σχόλια

  1. Ρε παιδιά , έλεος πιά. Ενας υπουργός αποφάσισε να πει Χρόνια Πολλά στο λαό , και αμέσως ψάχνεται για νομιμότητα. Νομιμότητα που ευχηθήκε στο λαό , ή όλα όσα γίνονται σ αυτή τη χώρα είναι νόμιμα. Εδώ δεν εφαρμόζονται αποφάσεις του Α.Πάγου. Και αν το κόστος είναι ,να επικοινωνήσει με τον απλό λαό ,χαλάλι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΚΟΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ
    ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝ.

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κύριος Μιχάλης Λιάπης έκανε λαθροχειρία με τις ευχετήριες κάρτες . . . . . .
    Με συγχωρείτε για τη φράση μου αλλά χέστηκα. Έχω πιο σημαντικά να δω. Θα μου πεις, αφού χέστηκες τι ασχολείσαι να κάνεις σχόλιο; Ε, πάρτο σαν ροκοκό μέσα στο βαρύ ελληνικό μπαρόκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επιμονη σου με τον Λιαπη press-gr θυμιζει αυτο που λεει "εδω καραβια χανονται και το ... χτενιζεται".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι ρε παιδεια δεν ειναι ετσι...Ο κυριος αυτος γνησιος εκφραστης του καραμαλισμου,δεν εχει εργαστει ποτε,το μοναδικο του προσον ηταν οτι ηταν ο αγαπημενος ανηψιος του "Μεγαλιωτατου,μεγιστου ...εθναρχου..."Ειναι υπουργος στο πιο μεγαλο και σημαντικο Υπουργειο και αποτελει κλασικο δειγμα της νεας διακυβερνησης του τιποτα.Καυμενη Ελλαδα!!!Τους εφταιγε ο Σημιτης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά τα παπαγαλάκια έχουν βγει στη φόρα και φωνάζουν ότι σας ψάχνει η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

    Φυλαχτείτε γιατί είναι ικανοί να το κάνουν... και να σας χάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Λιαπης εκτος απο ανεψιος
    ειναι και ηλιθιος.

    Εχει δηλαδη ολα τα προσοντα
    που απαιτουνται για να γινεις
    υπουργος την σημερον ημερα.

    Αντε τωρα κοροιδα με δυο -τρεια πτυχια διαβαστε καμια αγγελια να βρειτε καμια δουλιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά. Βράχηκε η ουρά του ποντικού. Δεν πρωτοτύπησε ο Λιάπης. Κρατώ στα χέρια μου κάρτα του πάλαι ποτέ υπουργού Εθνκής Άμυνας Γιάννη Βαρβιτσιώτη- κάπου θα έχετε ακούσει το όνομα- που είχε στείλει στον πατέρα μου με αποστολέα το γραφείο όχι το ποιτικό, αλλά του Υ.ΕΘ.Α.παρακαλώ.Μόνο που ο πατέρας μου δεν μπορούσε να τη διαβάσει, γιατί είχε γίνει θαμώνας του ΚΑΠΗ του Άγιου Πέτρου από χρόνια!

    Αλφαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σηκώνεις ένα θέμα που δεν ... σηκώνεται με τίποτε. Έχεις τόσα να χώσεις στον Λιάπη (π.χ. Ολυμπιακή, Τραμ, Προαστειακός, ΟΣΕ) κι εσύ ασχολείσαι ξανά και ξανά με την ...ατέλεια των ευχητηρίων επιστολών του.
    Αφού όμως εξακολουθείς να ασχολείσαι με τέτοια πες μας, αλήθεια τα παγωτίνια τα πλήρωσε τελικά ο Μιχαλολιάκος από την τσέπη του; Δεν μας είπες. Δεν ενημερώθηκε το φιλοθεάμον κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. βασίλη, τι εννοείς για το τραμ;

    Ρωτάω γιατί ευκαιρία είναι να ξεκαθαριστούν ορισμένες ράδιο αρβύλες που κυκλοφορούν σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εννοώ ότι βλέπω να φορτωνόμαστε μία ακόμα προβληματική ΔΕΚΟ. Το Τραμ μπορεί να είναι πετυχημένο στο εξωτερικό αλλά εκεί λειτουργεί σε κεντρικό αξονικό επίπεδο και όχι ως "τσόντα" σε μέρη που δεν υπάρχει ΜΕΤΡΟ. Και όσο επεκτείνεται το ΜΕΤΡΟ τόσο θα γίνεται το Τραμ πιο προβληματικό. Το Τραμ μοιάζει να υπάρχει απλώς για να λέμε ότι έχουμε τραμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΚ, ακόμα κι αν είναι έτσι όπως το γράφεις (που δεν είναι*) γιατί πρέπει να φταίει ο Λιάπης για αυτό; Πού είναι το σκάνδαλο;

    *Να εξηγούμαι γιατί δεν είναι έτσι:

    1. Λες περί προβληματικής ΔΕΚΟ. Η ΤΡΑΜ Α.Ε. δεν είναι ΔΕΚΟ. Είναι βέβαια ελλειματική, αλλά ελλειματικές είναι όλες οι συγκοινωνίες σε όλον τον κόσμο, αφού το κράτος επιλέγει να επιδοτεί το εισιτήριο για να κρατιέται χαμηλά ως απαραίτητο κοινωνικό αγαθό. Βεβαίως, θα πρέπει να προσέξουμε για να μη γίνει και η ΤΡΑΜ Α.Ε. ελλειματική στα πρότυπα του ΟΣΕ ή του ΟΑΣΑ με τεράστια ελλείμματα και τεράστια σκάνδαλα, αλλά προς το παρόν μια χαρά τα πηγαίνει οικονομικά και χωρίς σπατάλες, σκάνδαλα ή διασπάθιση χρήματος.

    2. Το τραμ και γενικά όλα τα μέσα λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους και όχι ανταγωνιστικά. Ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να γίνεται. Ο σύγχρονος συγκοινωνιακός σχεδιασμός των μεγάλων πόλεων υπαγορεύει την ανάπτυξη μέσων σταθερής τροχιάς (και πρωτίστως αυτών των δύο: μετρό υπογείως και τραμ επίγεια) και όλα τα υπόλοιπα όπως λεωφορεία ή τρόλεϋ να λειτουργούν τροφοδοτικά αυτών των δύο. Το μετρό δεν αποκλείει το τραμ ή το αντίστροφο. Για να σου δώσω να καταλάβεις, ένας καλός και σωστός σχεδιασμός θα ήταν να υπάρχει μετρό υπόγεια της Κηφισίας από Βόρεια μέχρι κέντρο, τραμ επίγεια στον ίδιο ακριβώς άξονα και τοπικά λεωφορεία να κυκλοφορούν κυκλικά στις περιοχές Κηφισιάς, Μαρουσιού, Χαλανδρίου, Ψυχικού, Φιλοθέης, κλπ και να πηγαίνουν τον κόσμο στις στάσεις των δύο αυτών μέσων. Αυτό βέβαια θα προϋπόθετε την κατάργηση ΟΛΩΝ των λεωφορειακών γραμμών που διέρχονται την Κηφισίας και που τώρα είναι στην κυριολεξία εκατοντάδες και που δημιουργούν τέτοιο κυκλοφοριακό κομφούζιο.

    3. Το τραμ έχει διαφορετική φιλοσοφία από ό,τι το μετρό και εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες. Όπως είπα και παραπάνω, δεν αποκλείει το ένα το άλλο, αλλά αλληλοσυμπληρώνονται. Το μετρό είναι για τις μεγάλες αποστάσεις, ενώ το τραμ είναι για να συνδέει τις γειτονιές μεταξύ τους.

    Δεν ξέρω αν όλα αυτά τα ξέρει ο Λιάπης ή αν ενδιαφέρεται, πάντως για ποιο λόγο τον κατηγορούμε εδώ δεν έχω καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε τραμίτη, δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο για τον Λιάπη. Αλίμονο. Ο άνθρωπος, παρά το ύφος που δείχνει, είναι πολύ λαϊκότερος από πολλούς άλλους. Κάνω κριτική όμως στην δράση του Υπουργείου γενικότερα και δεν ασχολούμαι με τις ... ατέλειες. Και επισημαίνω αυτά που είμαι σίγουρος ότι προβληματίζουν και τον Λιάπη. Αν το Τραμ λειτουργήσει όπως είπες σε όλο δηλαδή στο μήκος που υπογείως βρίσκεται και το Μετρό θα ήταν διαφορετική η αξία του και η σημασία του. Έτσι όπως είναι τώρα δίνει την εικόνα της ¨τσόντας¨ και φοβάμαι ότι σύντομα θα μας προβληματίσουν αρνητικά τα οικονομικά του στοιχεία. Μακάρι πάντως να πάει καλά και να γίνει πιο γρήγορο. Είναι ένα μέσο φιλικό με το περιβάλλον και ευκίνητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. βασίλη, σωστό σε βρίσκω και δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγουν σκάνδαλα για το Λιάπη, αν υπάρχουν (Κανέναν οίκτο για τους πολιτικούς μας όπου κι αν ανήκουν, είναι το σλόγκαν μου).

    Το τραμ είναι όσο γρήγορο γίνεται. Όσο είναι και σε κάθε άλλη χώρα. Και πολύ πιο γρήγορο από λεωφορεία και τρόλεϊ. Δεν φταίμε εμείς που εδώ περίμεναν από το τραμ να είναι ένα επίγειο μετρό!

    Το δίκτυό του, όμως, σωστό αυτό που λες: είναι τσόντα. Και όσο παραμένει τσόντα, τόσο και τα οικονομικά του θα βαίνουν προς το χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από που και ως που ρε παλικάρι πρέπει να εποπτεύουν τα πάντα τα ΕΛΤΑ;
    Στο μένος σας να το παίξετε αντιπολίτευση ή απλά ξερόλες ξεχνάτε στοιχειώδη πράματα.
    Υπάρχουν εταιρίες courier καθόλα νόμιμες αν δεν απατώμαι. Είναι ιδιωτικές, διανέμουν αλληλογραφία και δεν ελέγχονται από τα ΕΛΤΑ. Επίσης το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κατά τα λεγόμενά σας είναι παράνομο. Τόσες εταιρίες στην Ελλάδα το χρησιμοποιούν για τις ανάγκες τους. Οι εταιρίες λοιπόν παρανομούν; Τα θεάρεστα Blogs είναι ένα μέσο ανταλλαγής αλληλογραφίας με την ευρύτερη έννοια. Μήπως πρέπει να τα καταργήσουμε όλα αυτά;
    Εγώ λέω να αυτολογοκριθείτε και να κλείσετε το παρόν blog αναγνωρίζοντας το σφάλμα και την παρανομία σας. Φυσικά δεν θα το κάνετε και όπως δηλώσατε «από τέτοιες ενέργειες κρίνεται το πολιτικό ήθος και το ύφος του ανδρός»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και γιατί έπρεπε Ο Λιάπης, να στείλει κάρτες σαν υπουργός; Για να υπενθυμίσει στον λαό με ξένα χρήματα, έτσι και αλλιώς, στις επόμενες εκλογές ψηφίστε με;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *