GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχει στα χέρια του και απόρρητα έγγραφα!

Χειρότερα τα πράγματα με τον ηθοποιό Κ. Σπυρόπουλο... Τα πράγματα είναι χειρότερα αναφορικά με το πολυσυζητημένο αρχείο του Ανδρέα Παπανδρέ...

Χειρότερα τα πράγματα
με τον ηθοποιό Κ. Σπυρόπουλο...
Τα πράγματα είναι χειρότερα αναφορικά με το πολυσυζητημένο αρχείο του Ανδρέα Παπανδρέου.
Γράψαμε ότι προσωπικά είδη του, που βρέθηκαν στο Μοναστηράκι, είχαν περάσει στην κατοχή του ηθοποιού Κώστα Σπυρόπουλου.
Μάθαμε επίσης όμως ότι στα χέρια του βρίσκονται και αντίγραφα απόρρητης αλληλογραφίας για θέματα εθνικού ενδιαφέροντος που είχε ανταλλάξει ο Ανδρέας Παπανδρέου με ξένους ηγέτες ως πρωθυπουργός!!

13 σχόλια

  1. Μηπως ο γλοιωδης αυτος ζιγκολο,αν ειναι αληθεια αυτα,δεν ειναι τοσο βλακας οσο φαινεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντρέας Παπαντρέας (και CIA) και εθνικό ενδιαφέρον είναι δύο αντιδιαμετρικά πράγματα.

    Η Ελλαδα ειναι η μόνη χώρα όπου προδότες ανακηρύσσονται εθνικοί ήρωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ανωμαλος δρομος ειπε μια μεγαλη αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, έχει δίκιο ο Ανώμαλος ...δρόμος .Ξέρω και εγώ έναν από αυτούς χρησιμοποιούσε κάπου- κάπου το όνομα Τριανταφυλλίδης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντε παλι,αφου θελετε να παμε πισω σε προδοσιες κλπνα σας κανουμε το χατηρι,σας τρωεει...ο ποπος σας φαινεται.Συμφωνιες Ζυριχης για Κυπρο,Ιουλιανα του 65,Αποστασια,Βρωμικο 89,Φακελλος Κυπρου 1974,Χουντα ειτε στρατηγων ειτε συνταγματαρχων,και σημερα υποκλοπες.Περιεργο σ' ολ αυτα μολις σηκωσεις το καπακι παντα την δεξια θα βρεις.Δεν βαρεθηκατε πια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τίποτε περισσότερο από αναμενόμενο για έναν άνθρωπο τελείως άφιλο και παρτάκια όπως ο Α.Π.

    @all anonymous (& ημι-επώνυμους): για χρηστικούς, πρώτον, λόγους, βάζετε κι ένα nickname. Αν θέλουν να σας βρούν, σας βρίσκουν από αλλού.

    Δεύτερον, το ανώνυμο, είτε περί τεκμηριωμένης απόψεως πρόκειται είτε περί βρισίματος, είναι δειλία. Και το "είμαι γνωστός, θα χάσω τη δουλειά μου" είναι εύσχημη δικαολογία. Δε παίζει... γιατί για να βρίσετε οι περισσότεροι (κυρίως τους συναδέλφους σας) έχετε θάρρος, για να το κάνετε επώνυμα όμως προφανώς δεν έχετε προσωπικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε sniper μας τα ριχνεις πολυ χοντρα.Μαλλον υπερβαλεις(το οτι αν θελουν να μας βρουν μας βρισκουν εχεις δικιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε ανώνυμε:

    1. Τα ρίχνετε εσείς χοντρότερα μεταξύ σας,
    2. Δεν κρύβομαι, είμαι ο Sniper (btw όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου, easy as abc... just ask...)
    3. Δεν είμαι δημοσιογράφος, άρα έχω το θάρρος να μιλήσω ελεύθερα,
    4. Sniper = ελεύθερος σκοπευτής

    Κι αν σε ενοχλούν-στενοχωρούν τα comments μου, την αιτία αναζήτησέ τη στο συνάφι σου...άρα μην παραπονείσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξέρω έναν που έγινε πρωθυπουργός, δεσμευόμενος ότι θα κλείσει το Κυπριακό (Ζυρίχη-Λονδίνο), που οργάνωσε το παρακράτος, που είχε κάτι περίεργες δοσοληψίες με τον ναζί Μέρτεν, που τον ψήφιζαν και τα δένδρα, που τα αδέλφια του απόκτησαν πλούτο και φήμη δυσανάλογη προς την αξία τους, που ζητούσε από την χούντα να δημιουργήσει το κατάλληλο συνταγματικό πλαίσιο-αλά Τούρκα-για να ηγηθεί ο ίδιος της επιχείρησης "πολιτικοποίηση" και όχι ο φουκαράς ο Μαρκεζίνης. Ξέρω έναν πρωθυπουργό που έλεγε ότι η Κύπρος είναι μακριά κι αυτό έγινε επίσημη πολιτική της Ελλάδας, ως το 1981, που δυναμίτισε κάθε προοπτική διευθέτησης του ¨"Μακεδονικού", αναλύομενος σε δάκρυα γεροντικά, που ήταν έτοιμος να επιχειρήσει και νέα πολιτική εκτροπή, επειδή ο λαός το ΄81 έστειλε την παράταξη του στην αντιπολίτευση, που οργάνωσε το αρχείο του, με την ελπίδα ότι θα καθοδηγήσει την ιστορική έρευνα του βίου και της πολιτείας του, που έσωσε τους κολλητούς επιχειρηματίες φορτώνοντας στον ελληνικό λαό τις χρεοκοπημένες επιχειρήσεις τους, χαρίζοντας τους τα θαλασσοδάνεια, που έριξε τους ελληνες να μάθουν μπάνιο στην Εοκική θάλασσα, χωρίς καν σωσίβιο. Που έβγαλε την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ, προκαλώντας τα προβλήματα στο Αιγαίο, αντί να κλείσει τις αμερικανικές βάσεις... που έθαψε τον "φάκελο της Κύπρου".
    Ξέρω έναν πολιτικό που κολακευόταν να τον αποκαλούν... Εθνάρχη. Χάρισμα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παντως το site κινδυνεύει να γίνει σαν τις βραδυνές εκπομπές του Sky. Που ο κάθε κολλημένος βγαίνει να υπερασπιστεί το κόμμα του και να νοιώσει για πέντε λεπτά ιστορικός και παράγοντας. Ειλικρινα και ειμαι μεγάλος χέστηκα τι έγινε πριν 50 χρόνια στην Ζυρίχη. Υπάρχουν μερικές χιλιάδες συνταξιούχοι να το μιλήσουνε. Πληροφορία αδιασταύρωτη μάλιστα. Κουτσομπολιό γραφείου επίσης.
    Αλλά ότι διαβάσαμε το γράφουμε είναι για τα βράδια στο ραδιόφωνο με τους παπούδες που δεν τους παίρνει ο ύπνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο "βόρειος" έχει γνώση επειδή θα τα έχει ζήσει όπως εγώ. Ξέχασε όμως τα πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης, τα ξερονήσια, και τα κρατητήρια της ασφάλειας για τους αντιφρονούντες!
    Το αν χέστηκες μικρέ μου για το τι γινόταν πριν από 50 χρόνια σημαίνει πως τώρα δεν καταλαβαίνεις πως το σήμερα πληρώνει το τότε.
    Η μεγάλη μετανάστευση και η ερήμωση της χώρας τη δεκαετία του 50 και του 60 ήταν έργα του εθνάρχη.
    Αλλά το σύνθημε η ο λαός δεν ξεχνά πονάει! έτσι οι συνεχιστές και αναβιωτές του τότε το απαιχθάνονται!
    ΜΑΙος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε ανώνυμε, έχεις δίκαιο. Αρκετά τα έζησα, άλλα τα διάβασα κι άλλα ήταν οι αφηγησεις των παπούδων μου. Πράγματι, η απεχθέστερη αδικία ήταν τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων. Καταστράφηκε η ζωή χιλιάδων ανθρώπων, επειδή έτσι ήθελε ο χαφιές της γειτονιάς και το καραμανλικό κράτος-παρακρατος. Η πατρίδα έχασε μερικά από τα πλέον φωτισμένα και φωτεινά μυαλά της, ανθρώπους που είτε καταστραφηκαν στα νησιά, είτε έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους, επιλέγοντας άλλες πατριδες, όπου και διέπρεψαν. Πλήθος τα ονόματα κι απ΄όλους αυτούς η Δεξιά ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη. Τρείς γενιές,τουλάχιστον, χαμένες. Αλλά τι να περιμένεις από ένα κράτος που στηρίχθηκε μετά τον Β!Π.Π στους δοσίλογους και τους ταγματασφαλίτες της κατοχής; Στην Γαλλία εκτελέσθηκαν 13.000 συνεργάτες των Γερμανών και μόνον το 1/3 με δικαστικές αποφάσεις, τους υπόλοιπους τους κρέμασε ο λαός. Ο μέγας Ντε Γκώλ αναγνώρισε ότι αυτό ήταν αναγκαίο, για να ξεπλύνει η Γαλλία την ντροπή του Βυσσί και του συνεργάτη Πεταίν. Εδώ ούτε κάν οι κατοχικοί πρωθυπουργοί και υπουργοί έμειναν στην φυλακή. Φίλοι της Δεξιάς, η λήθη δεν σημαίνει και άγνοια. Μπορει να συγχωρούμε, αλλά δεν ξεχνούμε. Οσο για τον φίλο που δεν τον νοιάζει η Ζυριχη-Λονδίνο, να πώ ότι αυτά πληρώνουμε σχεδόν 50 μετά. Του ευχομαι να μην χρειασθεί να υποστεί καμμία θυσία. Ξέρω, πονάει να συνειδητοποιείς ότι η Παράταξη σου είναι ταυτισμένη με τις ντροπές και τις ήττες της Πατρίδας, σε αντίθεση με την μεγάλη Παράταξη του Εθνάρχη Βενιζέλου-Κόμμα Φιλευλεθέρων, Ενωση Κέντρου, ΠΑΣΟΚ-αλλά δεν πρόκειται να ξαναγραψετε την Ιστορία κατά το δοκούν. Αυτά προς το παρόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποιοι μπαίνουν στο λούκι και κάνουν κουβέντες καφενείου, δηλαδή συζητούν για να περάσει απλώς η ώρα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού όσα υπέρ ή κατά βρουν (για κόμματα ή πρόσωπα) που συνέβησαν πριν τριάντα, σαράντα ή εξήντα χρόνια κανένα αποτέλεσμα δεν έχουν! Και θά 'πρεπε να τό 'χουν καταλάβει...
    Κατ' εμέ όσον αφορά τα προσωπικά αντικείμενα ή το όποιο αρχείο του ΑΠ και που πουλήθηκαν, σε ποια χέρια είναι ή πήγαν κ.λπ. βαρύτατη ευθύνη έχει η κ. Λιάνη, η οικογένειά του (που δυστυχώς φαίνεται είναι κι αυτή παρ' τον έναν και χτύπα τον άλλο πίσω από τη δημόσια εικόνα που αναγκαστικά παρουσάζουν...) και το ΠΑΣΟΚ, στο βαθμό που θα μπορούσε να πιέσει για να διαδωθούν ως πολιτικά τεκμήρια κάποια πράγματα.
    Αυτη είναι η ουσία. Από εκεί και πέρα μη δίνουμε και τίποτε σπουδαίες ιδιότητες στην κ. Μιμή, ούτε να πιστεύουμε ότι είναι καμιά αξιοπρόσεκτη προσωπικότητα, επειδή το παίζει ολίγον φιλοσοφημένη και κουλτουριάρα, μέσα από το σύστημα δημιουργίας ίματζ που μπορούσε να κινητοποιήσει... Ετσι για να μη ξεχνιόμαστε (αν κι η δουλειά δεν είναι ντροπή, που λέει ο λαός ότι ήταν ιπτάμενη αεροσυνοδός, δηλαδή ουσιαστικά σερβιτόρος σε αεροπλάνο, οπως θα μπορούσε να είναι σε κρουαζιερόπλοιο ή σε μια θέση σε οποιαδήποτε άλλη τουριστική επιχείρηση...
    Το ότι νομίζει ή την άφησαν να νομίζει ότι είναι απαραίτητη στη Βουλή ας τη χαίρεται το πολιτικό μας σύστημα.
    Και δεν εννοώ μόνο την κ. Λιάνη (θυμάστε που κάποτε έκανε κουμάντο και σε κυβερνητικά θέματα με κάτι φίλες της , Τουρλουμούση, Κοτοπούλη κ.α. νομίζω...)αλλά και όσες άλλες "σελέμπριτι" εκλέγει ο ευκολόπιστος και χαζοχαρούμενος πολίτης, χωρίς να ξέρι ή να ψάχνει αν έχουν γνώσεις και περιεχόμενο ως άνθρωποι για να προσφέρουν έστω κι έναν κόκο στα κοινά και στο μέλλον της χώρας και των επόμενων γενιών.
    Αντε, μην κάνουμε τώρα μαθήματα πολιτικής σκέψης και κοινωνικής ενημέρωσης συμπολίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *