GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εδώ είναι ο "παράδεισος" της κ. Πετραλιά!

Φωτογραφίες από την ...ιδιωτική της έκταση στη ν Σκόπελο Έχουμε σήμερα συγκεκριμένες φωτογραφίες από τον επίγειο "παράδεισο" της ...

Φωτογραφίες από την ...ιδιωτική της
έκταση στην Σκόπελο
Έχουμε σήμερα συγκεκριμένες φωτογραφίες από τον επίγειο "παράδεισο" της Φ. Πετραλιά στην Καστάνη της Σκοπέλου. Εκεί που γράψαμε ότι καταγγέλεται ότι φρόντισε να αποχαρακτηριστεί από δασική έκταση, επειδή θέλει να κτίσει, δεν αξιοποιείται για να μην την ενοχλούν κλπ.
Το κτήμα της υπουργού Τουρισμού είναι αυτό που φαίνεται στην 1η φωτό επάνω αριστερά, πίσω από τους λουόμενους και είναι περιφραγμένο από συρματοπλέγματα. Η επόμενη, δεξιά, είναι φωτό από την παραλία μπροστά από το κτήμα και η τρίτη, κάτω, δείχνει την θάλασσα μπροστά.
Η περιοχή είναι πράγματι μαγευτική αλλά δυστυχώς δεν έχουν και οι κοινοί θνητοί τις δυνατότητες της κυρίας υπουργού (και μάλιστα Τουρισμού) να ρυθμίζουν τα πράγματα όπως τους βολεύουν...

21 σχόλια

  1. δεν ειμαι οπαδος της φανης,ουτε του κομματος της,αλλα εσεις ειστε υποπτοι γιατι διαλεξατε να βγαλετε τα απλυτα της τωρα που εβαλε τις φωνες για την τροπολογια της νυχτας του αλογοσκουφη.ετσι ακυρωνετε τον ρολο που θελετε να παιξετε του εγκυρου κριτη των ''παντων''.συγχαρητηρια αλλα σας καταλαβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνοι. Είναι πλούσια η Πετραλιά. Αυτό είναι γνωστό στους πάντες. Και μπορεί να έχει οικόπεδα και ακίνητα κοντά στη θάλασσα, αλλά όπως βλέπω και στις φωτό δεν έχει κλείσει καμία παραλία, ούτε και βλέπω καμία παρανομία. Το αν αισθάνομαι άσχημα που έχει περισσότερα από εμένα είναι ένα δίλημμα που εν έτει 2007 δεν έχει αντίκρισμα. Η Οκτωβριανή Επανάσταση έχει προ πολλού περάσει. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την Φάνη γιατί ¨έχει¨, ούτε ότι έκανε περιουσία από την πολιτική. Άλλους πρώην μπατίρηδες να ψάξεις που σε μια τετραετία έγιναν με πολυκατοικίες και βίλες. Η Πετραλιά είναι υπόδειγμα τιμιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω αν έχει κάνει παρανομία με την αποχαρακτηρισμό της έκτασης αλλά κάθε χρόνο αποχαρακτηρίζονται εκατοντάδες εκτάσεις για πραγματικούς, λογικούς και νυπαρκτούς λόγους. Αν οι φωτογραφίες που δημοσιεύετε ειναι πραγματικές ΔΕΝ βλέπω πουθενά κανα δάσος παρά μόνο αρμυρίκια και πεύκα, οπότε καλώς αποχαρακτηρίστηκε. Θεώρώ την Πετραλιά βλάκα αλλά δεν παύει να ειναι τίμια. Αν κληροβόμησε απο τον παπού της κάποια έκταση ή απο τον άντρα της δεν σημαίνει οτι ειναι λάμόγιο. Το παρατραβάτε μερικές φορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eαν ειναι αλήθεια ο αποχαρακτηρισμός τησ δασικης περιοχής η κ.ΠΕΤΡΑΛΙΑ πρέπει να οδηγηθει στην δικαιοσυνη,αλλά δεδομένου οτι,έχει βουλευτική ασυλία και θα σκεπαστεί η υπόθεση και την παραλία θα αξιοποιησει.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ 8ΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΌΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΒΛΟΓΓ/ΠΡΕΣΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ
    ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ POST ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ PRESS-GR OXI MONO ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. KEEP WALKING ΗΥPOCRITES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βασιλη και εδω και αλλου γενικως τα λες καλα.Αλλα σε ερωτω,πιστευεις αληθεια οτι ειδικα εδω στην Ελλαδα υπαρχει καποιος που ασχολειται με την πολιτικη(η και με την τοπικη αυτοδιοικηση)και δεν ανεβαινει για να φαει με χρυσα κουταλια αυτος και τα δισεγγονα του;Αποδειξη του οτι η καλυτερη μπιζνα ειναι η πολιτικη,ειναι πως οσοι μπορουν κανουν και τα παιδια τους πολιτικους(αλλο ελληνικο φαινομενο).Ο κοσμακης τρωει κουτοχορτο και παει και τους ψηφιζει με χαρα,καταλοιπο του ραγιαδισμου αυτη η συμπεριφορα.Καλα ελεγε καποιος οτι η ιδεολογια ειναι αιδοιολογια στις μερες μας,δυστυχως.Ουδεις πηγαινει να σωσει την δυμοιρη Ελλαδα,παρα μονον τις τσεπες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τη βιλα του Ψυχαρη στον Αγιο Αιμιλιανο να δειτε...ιδιωτικη παραλία και 30 στρεμματα οικοπεδο..και ολα αυτα κοψοχρονιας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εχεις δικιο φιλε. Μιλαμε για απιστευτη βιλα...μα καλα που τα βρηκε τα λεφτα? Αλλα σιγα μην τον αγγιξει κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς τον τρίτο πόστερ (ανώνυμο):

    Επειδή είμαι ντόπια, θα σου πω ότι το μέρος είναι πράγματι καρα-δασικό και τα δέντρα που βλέπεις δεν είναι αρμυρίκια.

    Μάλλον δεν έχεις πάει στη Σκόπελο, έτσι;

    Ε αφού δεν έχεις πάει, τι μιλάς; Δεν ήξερες; Δεν ρώταγες;

    Πρόκειται για μοναδικό πευκο-ελατοδάσος που αναγνωρίζεται διεθνώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για όσους δεν κατάλαβαν: Τσούζει πολύ τους δεξιούς να μαθαίνουν πως και οι δικοί τους είναι λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εχετε δίκηο δεν διέκρινα το δάσος απο τα πευκοέλατα, όπως λέτε. Ούτε και τα χιόνια στα βουνά. Πάντως αντί τα λαμόγια της ΝΔ να πάνε να κτίζουν βίλλες, θάπρεπε να κτίζουν σαλέ ξύλινα και να τραγουδούν το βράδυ΄κάτω απο τα έλατα γιολεριιιιιι, γιολερόοοοο...
    Αλήθεια, μήπως έχει κι Εντελβάϊς το μέρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1. Ξεχνούν οι φίλοι μας που δυσπιστούν πόσα έχουμε αποκαλύψει για τον Γ. Αλογοσκούφη και άλλους; Ετερον εκάτερον όμως.
    2. Επίσης, για ό,τι δεν γνωρίζουμε εμείς οι ίδιοι, καλούμε τους ενδιαφερόμενους να απαντήσουν. Αλλοι το κάνουν, άλλοι όχι κι άλλοι βρίζουν... Ψηφιακή δημοκρατία έχουμε, ο καθένας ό,τι νομίζει κάνει.
    3. Για μας αυτά δεν είναι ποινικά θέματα. Είναι πολιτικά και δεοντολογικά, κυρίως. Τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να είναι ΔΥΟ φορες προσεκτικά σε ό,τι κάνουν. Και να ΧΑΝΟΥΝ αντί να ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ από την πολιτική.
    4. Υπάρχουν φωτογραφίες από τον Αγ. Αιμιλιανό ή από αλλού για άλλους; Στείλτε τα.
    5. Με τόσα ...συμφέροντα που κατηγορούμαστε κατά διαστήματα ότι εξυπηρετούμε έπρεπε να έχουμε γίνει δισεκατομμυριούχοι. Να δώσουμε κι ένα λογαριασμό τραπέζης για οποιον δεν έχει ρευστό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φτού κι απ την αρχή! Βρε μπαγάσηδες και λαμόγια της δημοσιογραφίας (υλατζήδες της κακιάς ώρας είστε) βρε τι παπάρες μας λέτε; Γράψατε για τα παπαγαλάκια δημοσιογράφους του Αλογοσκούφη (που τους πληρώνει) και το μόνο που "αποκαλύψατε" ηταν...το όνομα τους επίσημου συμβούλου τύπου που δουλεύει στον Ελ. Τύπο. Γράψατε οτι θα μας πείτε για την κομπίνα που κάνει η κυβέρνηση για ν' ανεβάσει το χρηματιστήριο κι αύριο η Σοφοκλέους ξεπερνάει αισίως τις 4.400 μονάδες κι εμείς καθόμαστε να την κοιτάμε περιμένοντας να μας πείτε αν η άνοδος οφείλετει σε κυβερνητική κομπίνα ή όχι. Εχτε να φάτε μούτζες! Πότε περιμένετε να κάνετε τις "αποκαλύψεις" σας; Το Πάσχα που ειναι φέτος νωρίς ή τον Αύγουστο που ειναι παχειές οι μύγες; Κόπανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οντως, για το θέμα του Χρηματιστηρίου μείναμε λίγο πίσω. Υπομονή λίγες ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για το θέμα του χρηματιστηρίου "οτι σύντομα θα επανέλθετε" τόχετε ξαναγράψει. Οπότε θα ειναι θαύμα να το δούμε γραμμένο πριν το...Πάσχα που έλεγε κι ο άλλος ανώνυμος. Για τα παπαγαλάκια του Αλογοσκούφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να και ένας τύπος που γράφει Αγγλικά και λέει ότι και καλά βρήκε τρύπα που μοιράζει λεφτά. Τι άλλο θα ακούσουμε και τι θα διαβάσουμε. Κύριοι του blog, υπάρχει κανένας τρόπος να σβήνονται αυτού του είδους οι "σχολιασμοί", που μας περνάνε για ιθαγενείς;
    Για το θέμα της Φάνης δεν μπορώ να πω κάτι επιπλέον ή εναντίον της αν δεν εμφανισθεί κάτι συγκεκριμένο.
    Γενικότερα κάνω την επισήμανση ότι κάποιος που έχει ήδη ένα σημαντικό όνομα (Πετραλιά-Πάλλη) και ένα πλούσιο προσωπικό ιδιοκτησιακό είναι εκ των πραγμάτων λιγότερο επιρρεπής σε ανομίες. Θέλω να πω αν η Φάνη ήθελε να έχει σπίτι σε δάσος και δίπλα σε παραλία θα μπορούσε να αγοράσει ένα τέτοιο οικόπεδο που θα ήταν ήδη αποχαρακτηρισμένο, απλώς θα πλήρωνε κάτι παραπάνω. Το να κάθεται να καταστρώνει σχέδια αποχαρακτηρισμού εκτάσεων και μάλιστα με δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ μου φαίνεται υπερβολή. Μήπως κάποιοι άλλοι (λέω μήπως) εκεί της περιοχής θέλουν ή κάποιοι δεν θέλουν τον αποχαρακτηρισμό και χρησιμοποιούν την Φάνη σαν όχημα για να πετύχουν ότι θέλουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πόσο δεξιός μπορεί να είσαι Βασιλάκη αγόρι μου που βρίσκεις τέτοιες φτηνές δικαιολογίες για τη Φάνη; Πόσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βασιλάκη αγόρι μου, επειδή όπως ανέφερα και πριν είμαι Σκοπελίτισσα, έχω να σου πω ότι:

    1. Δεν υπάρχουν τέτοια οικόπεδα, όχι μόνο στη Σκόπελο, αλλά και πουθενά αλλού.

    2. Και να υπήρχαν, πώς θα μπορέσει να κτίσει 10 μέτρα από τον αιγιαλό; Μόνο εκεί έχει τα μέσα να περάσει τέτοια σχέδια από την Πολεοδομία χωρίς να ανοίξει μύτη.

    3. Κανένα συμφέρον δεν έχει όποιος το καταγγέλει. Εκτός από το ότι δεν θέλουμε να καννιβαλίζονται οι παραλίες μας από οποιονδήποτε σε όποιοδήποτε κόμμα κι αν ανήκει.

    4. Αν είχε περιουσία οικογενειακή η Φάνη δεν θα είχε κάποιο πατρογονικό σπιτάκι στη Σκόπελο; Και αν έχει, τότε γιατί κάθε χρονο μένει στο ξενοδοχείο; Και μάλιστα στο πιο ακριβό που υπάρχει στο νησί;

    5. Αν σου φαίνεται υπερβολικό να καταστρώνει σχέδια αποχαρακτηρισμού δάσους με δήμαρχο ΠΑΣΟΚ τότε είσαι μάλλον αφελής και δεν γνωρίζεις ότι το προσωπικό συμφέρον δεν γνωρίζει χρώμα.

    6. Ρώτα όποιον Σκοπελίτη θέλεις, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης. Τα όσα γράφτηκαν αποτελούν κοινή γνώση όλων των κατοίκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Βασίλη: Επίσης αγαπητέ Βασίλη (αλήθεια, μήπως δουλεύεις για το γραφείο τύπου της Κας Πετραλια;) θα έπρεπε να γνωρίζεις καλύτερα πώς ορίζεται από το Σύνταγμα και τους νόμους το "δάσος". Αν εσύ νομίζεις ότι ως δάσος ορίζεται μόνο το φυσικό περιβάλλον όμοιο με εκείνο που περικλείει το Άσπεν και το Μέλανα Δρυμό, τότε είσαι το λιγότερο ανενημέρωτος.

    Προς press-gr: Οι ποινικές ευθύνες είναι εξ ίσου σημαντικές τόσο αυτές που ενδεχομένως αφορούν την Υπουργό, όσο και εκείνες που αφορούν τους τοπικούς ήρωες-παράγοντες της Σκοπέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επειδή πρέπει να το ρίχνυμε στην τρελή τονίζω: Εδώ καράβια χάνονται για δέκα στρέμματα και μια βιλίτσα (υποθέτω γύρω στα 500 τετραγωνικά) που σκοπεύει να φτιάξει η Φάνη στενοχωριέστε;
    Πάντως ορισμένοι δυστυχώς είναι αμετανότητα κορόϊδα κι εξακολουθούν να πιστεύουν σε αγαθές προθέσεις, νομιμότητες κ.α. κουραφέξαλα, από πλευράς πολιτικών ή ισχυρών... Ξυπνήστε παίδες, αν βρουν άκρη και την Ακρόπολη θα πουλήσουν τουλάχιστον πράσινοι και μπλε από τους οποίους έχουμε χρόνια τώρα πολλά δείγματα γραφής... Απ' τους άλλους δεν έχουμε και τους εξαιρούμε προσωρινά, αν και θά 'πρεπε να μαθαίνουν και να καταγγέλουν τέτοια πράγματα για τα οποία κάποιος οφείλει να δώσει απαντήσεις -πειστικές- αν υπάρχουν κι αν έχει "γκατς" για να πάρει θέση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *