GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το οικοπέδο της Φάνης στην Σκόπελο...

Καταγγελία σε βάρος της υπουργού Τουρισμού Με αφορμή τον καβγά Αλογοσκούφη-Πετραλιά για τα ξενοδοχεία, πήραμε την καταγγελία ότι υπάρχει θ...

Καταγγελία σε βάρος της υπουργού Τουρισμού
Με αφορμή τον καβγά Αλογοσκούφη-Πετραλιά για τα ξενοδοχεία, πήραμε την καταγγελία ότι υπάρχει θέμα για την υπουργό Τουριμού με ένα οικοπέδο της στην ωραιότερη παραλία της Σκοπέλου, την Καστάνη (η φωτογραφία είναι από την περιοχή).
Εκεί προκειμένου να μπορέσει να κτίσει, συμμάχησε με τον προηγούμενο δήμαρχο, τον στηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ, και κατάφερε να την αποχαρακτηρίσει από δασική περιοχή και με συνοπτικές μεθόδους να την ηλεκτροδοτήσει...
Πρόκειται για σπάνιο πευκοδάσος σε μοναδική περιοχή με σμαραγδένια νερά.
Ετοιμαζόταν δε να την κτίσει αλλά της έβαλαν φρένο (αφού στο εν τω μεταξύ είχε γίνει μέλος της κυβέρνησης) λέγοντάς της "θα μας γράψουν οι εφημερίδες".
Από αυτή την παραλία, ο Δήμος έχει διαφυγόντα κέρδη αφού για χάρη της κ. Πετραλιά την έχει αφήσει ανεμετάλλευτη (ξαπλώστρες, ομπρέλλες, κλπ). Προκειμένου, όπως λέει η καταγγελία, να έχει το μελλοντικό σπιτάκι της Φάνης ησυχία.
Τι λέει η κυρία υπουργός;

4 σχόλια

  1. Νομίζω ότι η Πετραλιά δεν θέλει ομπρέλες σε αυτή την παραλία, για να μην έχει πάλι κανα ατύχημα όπως πριν μερικά χρόνια σε άλλη παραλία της Σκοπέλου!
    ;))
    Αν ενδιαφέρεστε μπορώ να σας στείλω φωτογραφία της συγκεκριμένης παραλίας αργά το βράδυ που επιστρέφω σπίτι. Είναι από τις ωραιότερες παραλίες της Σκοπέλου.
    Άλλες πληροφορίες δεν έχω, απλά έτυχε φέτος να επισκεφτώ για πρώτη φορά την Σκόπελο και αυτά που γράφετε τα αναφέρουν σχεδόν οι περισσότεροι Σκοπελίτες. Τώρα τι ισχύει και τι όχι, δεν το ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας τη στειλετε. Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΡΠΕΤΟΠΑΝΟΥΤΣΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το είδαμε αυτό το τελευταίο. Πού και πότε έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *