GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κ. Σπυρόπουλος ξεπούλησε...

...προσωπικά είδη του Ανδρέα Παπανδρέου! Παίρνει μεγάλες διαστάσεις το θέμα του αρχείου του Ανδρέα Παπανδρέου. Μιλούν πολλοί. Ένας που θα ...

...προσωπικά είδη του Ανδρέα Παπανδρέου!
Παίρνει μεγάλες διαστάσεις το θέμα του αρχείου του Ανδρέα Παπανδρέου. Μιλούν πολλοί. Ένας που θα όφειλε, δεν το κάνει όμως. Είναι ο ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος που είχε ερωτική σχέση με την Δήμητρα Λιάνη την περίοδο του 1996.
Μετά τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, εγκαταστάθηκε στην ροζ βίλα της Εκάλης και πήρε πολλά πράγματα. Απ' αυτά ορισμένα βρέθηκαν στο Μοναστηράκι. Και γι' αυτό είναι ο πρώτος ύποπτος για αυτό το ξεπούλημα.
Και ασφαλώς ευθύνες έχει όλο το ΠΑΣΟΚ. Όπως έχει και η ίδια η Λιάνη η οποία κάθε άλλο παρά σεβάστηκε τη μνήμη του του συζύγου της με τα αίσχη που έχει κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια.

19 σχόλια

  1. Σιγά τα αίματα μωρέ. Λες ότι τον σεβάστηκε όσο ζούσε? Όταν με τον ξάδελφο κυβερνούσαν τη χώρα και τη δέσμευαν για 1002 πράγματα, συνήθως με σημαντικά έξοδα? Και γιατί να τον σεβαστεί, όταν κι ο ίδιος ήταν του αυτού φυράματος. Στη διαθήκη του έγραψε 2 πράγματα, μεγάλη μου αγάπη η Μιμή, όνειδος ο Κατσανέβας... Ποιος λαός, ποια πατρίδα, ποιο κόμμα μου λες, η Μιμή και ο Κατσανέβας τον απασχολούσαν. Ανάλογου επιπέδου ήταν και αυτοί που τον περιτριγύριζαν... Καλά να πάθει λοιπόν η μνήμη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι ο Κουρής; ΟΕΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που είναι ο Κουρής; ΟΕΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ανδρέας αδιαφόρησε πλήρως για την υστεροφημία του. Ο Αλλος άφησε "αρχείο" 50 τόμων, για να ξεφύγει από την κρίση της Ιστορίας, επιχειρώντας και μετά θάνατον να "καθοδηγησει" την ιστορική έρευνα.
    Ερώτημα: Ποιός θα αποδειχθεί περισσότερο ωφελημένος τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλεπομε πως καταρρεουν ολοι οι μυθοι της πολιτικης οταν υπαρχει τυφλος φανατισμος και παραλογη προσωπολατρεια.Ολοι αυτοι που κρατησαν μια υπευθυνη σταση αντιδρασης στη Μιμη και στη γελιοποιηση του ιδιου του Ανδρεα ,κατηγορηθηκαν οτι δηθεν εξυπηρετουσαν αλλα συμφεροντα.Αυτα ειναι τα λαθη του ΠαΣοΚ και οχι οτι δηθεν απομακρυνθηκε απο το λαο.Βεβαια τοτε απομακρυνθηκε απο την απλη λογικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. aaaaaaaaa re antrea pou eisai na tous deis kai na tous ga@%$#seis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α ρε Πρόεδρε πως σε κατάντησε η χοντροκώλα πόρνη ...
    Σε ξεφτίλισαν κι αυτή και τα γκομενάκια της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φύραμα είσαι εσύ ρε φίλε που δε σέβεσαι τη μνήμη του ανθρώπου που λατρεύτηκε από χιλιάδες πολίτες!!
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ,αλλά αν ως λαός ΄ήμασταν πιο αξιοπρεπείςθα είχαμε και σήμερα καλύτερους πολιτικούς να μας κυβερνούν αυτή τη στιγμή!!!!!Και όχι τ΄απομεινάρια των δοσιλόγων και τα εγγόνια της Φρειδερίκης να σουλατσέρνουν στη δική μου χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φύραμα είσαι εσύ ρε φίλε

    Είναι πασιφανές ότι δεν ξέρεις τί θα πει η λέξη φύραμα, σκέφτηκες ότι κάτι κακό θα σημαίνει και άρχισες να γράφεις. Αν είσαι και δημοσιογράφος, σε λυπάμαι... Τα υπόλοιπα άστα γι' αυτούς που ξέρουν τα απλά ελληνικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. mimi zoume sti vouli na se doume!!!!!!!!!
    min ksexaseis mono otan eklegeis vouleutina, na pareis ws sinergati sou ton norai sapoutzian!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. είχε και ο Σπυρόπουλος γλέιψει το μέλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατ αρχην ειρηνη υμιν,ο καθενας εχει τις αποψεις του που ειναι σεβαστες(προς τους δυο ανωνυμους φιλους).Θελω να ρωτησω την κα Μιμη,τι ακριβως εννοουσε στην συνεντευξη που ειχε δωσει τοτε οταν ζουσε ο Ανδρεας(στην Κανελλη νομιζω),οτι μετα τον Ανδρεα "εχει κλεισει σαν γυναικα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί, τι νομίζετε οτι ο Σπυρόπουλος έγλυφε μόνο τη Μιμή; Και το μέλι έγλυφε και να τα κονομήσει προσπαθούσε το παιδί. Ζιγκολό τελικά ειναι το καλύτερο επάγγελμα μόνο που έχει ημερομηνία λήξης...
    Μόνο που αυτά τα μαλακισμένα τα παιδιά του Αντρέα δεν είχαν πάρει χαμπάρι οτι τα κειμήλια του πατέρα τους ήταν αναπόφευκτο να βγούνε στα παγκάκια γλυρω απ την Ομόνοια μόλις η χαμούρα θα έβρισκε αγαπητικό (επι πληρωμή, φυσικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βλέπω πολλούς σήμερα να φέρονται ανάρμοστα σε μια γυναίκα, που επιπλέον κάποτε υπήρξε η γυναίκα ενός μεγάλου λαϊκού ηγέτη. Ο Ανδρέας ήταν μεγάλος λαϊκός ηγέτης γιατί ήταν ο μέσος Έλληνας. Με τα ελαττώματα και τα προτερήματά του. Μπορεί κάποιος να διαφωνήσει με την πολιτική του, όμως όσο μπορούσε να αποφασίζει μόνος του είχε γνώμονα μόνο το λαϊκό συμφέρον. Για αυτό και επανεκλέχθηκε και σημειώστε πότε και αν ξαναγίνει ποτέ αυτό. Όταν άρχισαν τα προβλήματα με την υγεία του και ιδίως μετά το 1993, συνέβησαν πολλά για τα οποία η Δήμητρα είχε την μικρότερη ευθύνη. Ίσως μάλιστα ήταν από τους λίγους που προσπάθησε να συγκρατήσει την επαφή του Ανδρέα με το λαϊκό του αισθητήριο, όταν εκείνος δεν μπορούσε και όταν οι ύαινες τον αποδομούσαν.
    Είναι απαράδεκτο να γίνεται προσπάθεια να απαλειφθεί από την μνήμη του Έλληνα η τελευταία του σύζυγος. Θα έπρεπε να είχε δοθεί ένας ρόλος μέσα στο ΠΑΣΟΚ στην Δήμητρα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας εξάλου δικαιώθηκε για τις επιλογές του το 1993 από τον Ελληνικό Λαό, όταν μετά από 10 χρόνια άλλοι βλέποντας την ήττα να έρχεται εγκατέλειπαν το καράβι πριν τις εκλογές. Θυμίζω ότι τότε η Δήμητρα ζήτησε να πολιτευθεί με το ΠΑΣΟΚ οπουδήποτε, ακόμα και σε δύσκολες μονοεδρικές. Κι αντί για αυτό το ελάχιστο, έβαλαν στο Επικρατείας τον Μάνο (!) και τον Ανδριανόπουλο(!) Θα περάσουν χρόνια για βρει το ΠΑΣΟΚ Μ.Α (μετά Ανδρέα) τέτοιον ηγέτη.
    Ο Ανδρέας ήταν αυθόρμητος, ίσως όμως ανοργάνωτος και άνθρωπος που δεν ενδιαφέρθηκε για την πολιτική και προσωπική του κληρονομιά. Υπάρχουν παρόλα αυτά οι άνθρωποι που θα την καταγράψουν και πρέπει να την αναδείξουν.
    Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει σε μια γυναίκα τόσο σημαντική σε κάποιον λαϊκό ηγέτη και όχι μόνο με λόγια αλλά και με έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το πτωμα του Αντρεα Παπαντρεα σοδομιζεται αυτη τη στιγμη απο τις ψωλες χιλιαδων σαταναδων στην κολαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο ανωμαλος δρομος κατι παραπανω φαινεται γνωριζει απο προσωπικη του πειρα για ολα οσα συμβαινουν στην κολαση (η μηπως και εδω στη γη εχει προσωπικη πειρα).ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γράφετε μαλακίες. Η ΜΙμή πουτάνα ήταν πουτάνα παραμένει. Ένα κορίτσι του κομμωτηρίου, που έπιασε την καλή και την διαχειρίστηκε με τον μόνο τρόπο που ήξερε. Την πουτανιά. Όλα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα. Οι Σπυρόπουλοι οι Νοράϊ και οι λοιποί, μαζί με το "κλείνω σαν γυναίκα μετά τον Αντρέα" δείχνουν τον πολιτισμό της, και την αντίληψή της ια τη ζωή. Όμως όλα εδώ πληρώνονται, και η Μιμή δεν έχει πληρώσει ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΛΗΣΗ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΠΑΠΑΠΑΔΡΕΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *