GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέλνει ευχετήριες κάρτες χωρίς να πληρώνει...

Κατάχρηση εξουσίας κάνει, ως υπουργός Μεταφορών, ο Μιχάλης Λιάπης! Ο υπουργός Μεταφορών Λιχάλης Λιάπης έστειλε τις προηγούμενες ημέρες προσ...

Κατάχρηση εξουσίας κάνει, ως υπουργός
Μεταφορών, ο Μιχάλης Λιάπης!

Ο υπουργός Μεταφορών Λιχάλης Λιάπης έστειλε τις προηγούμενες ημέρες προσωπικές ευχετήριες κάρτες σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους των ΔΕΚΟ που εποπτεύει σαν υπουργός. Πρόκειται για δεκάδες χιλιάδες.
Σαν κίνηση καλή, έξυπνη και αξιέπαινη. Το πρόβλημα είναι ότι τις στέλνει ΑΤΕΛΩΣ σαν υπηρεσιακή αλληλογραφία.
Ποια είναι η διαφορά: Οι προσωπικές ευχετήριες κάρτες ΔΕΝ έχουν ατέλεια. Δεν το ξέρει αυτό ο κ. Λιάπης ή θεωρεί ότι επειδή εποπτεύει τα ΕΛΤΑ μπορεί να κάνει χρήση όπως και όταν θέλει και χωρίς να πληρώνει;
Ο,τι και να ισχύει πρόκειται για σκάνδαλο. Και τα ποσά που χάνει το δημόσιο, από τα τέλη που δεν πληρώνονται, πολλά!!

15 σχόλια

  1. Αρχίσατε τις μαλακίες πάλι! Εστειλε λοιπόν ο Λιάπης ευχετήριες κάρτες σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζομένους στις ΔΑΚΕ που εποπτεύεικαι τη χαρακτηρίζετε ως "προσωπική" την κίνηση; Γιατί, είχε ποτε προσωπικές σχέσεις με τους αποδέκτες των ευχετηρίων ο Λιάπης; Κι εγω που κάθε χρόνο, τα τελευταία δέκα χρόνια, παίρνω ευχετήρια κάρτα τα χριστούγεννα και στην ονομαστική μου εορτη απο τον εκάστοτε κάτοχο ενός συγκεκριμένου υπουργείου (χωρίς ΠΟΤΕ να έχω συνατήσει ούτε ένα εξ αυτών) τι σημαίνει, οτι ειναι "προσωπική" η ευχή και οτι θα πρέπει οι αποστέλλοντες να πληρώσουν απ' τη τσέπη τους; Είστε χοντρομαλάκες!
    (Για να μη παρεξηγηθώ οτι είμαι με το Λιάπη, απλά να σημειώσω οτι τον Λιάπη ουτε κλητήρα δεν θα τον έκανα όχι Υπουργό. Αλλά ΔΕΝ ειναι απατεώνας ούτε παράνομο ειναι που έστειλε ευχές ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κάνοντας χρήση της νομίμου ατέλειας που δικαιούται)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνανε και το τονίσανε πιστεύω.Τι θα πεί ατέλεια για ευχές?Αμα θέλει να πει καμιά καλή κουβέντα και ευχή να τα στάξει.Στο κάτω κάτω η ατέλεια ισχύει για εικικές περιπτώσεις όπως αποστολλή εκλογικού υλικού.
    Επίσης...διάβασε καλά το άρθρο:"Οι προσωπικές ευχετήριες κάρτες ΔΕΝ έχουν ατέλεια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έγινε ρε κορίτσια που λέγατε ότι δεν θα βγει η είδηση; Το κάνατε... μόκο τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά αυτός ο Λιάπης είναι απαράδεκτος ούτε ένα σοβαρό σκάνδαλο δεν μπορεί να κάνει!!!!!!!!!!!(χα!χα!χα!χα!χα!χα!χα!χα!χα! άκου εκεί τσάμπα κάρτες……)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Λιαπης ειναι σαν ανθρωπος αξιοπρεπης και χαμηλων τονων.Ουτε λαμογιο ειναι,εχει προσωπικη περιουσια.Δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλώς ή κακώς αυτό συμβαίνει με τους περισσότερους που έχουν εκλεγεί σε κάποιο πόστο. Ειδικά δήμαρχοι, νομάρχες, χρησιμοποιούν την θέση τους και στέλνουν ευχετήριες κάρτες για χρόνια πολλά σε ονομαστικές εορτές με φακέλους "υπηρεσιακούς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ανώνυμος του πρώτου μηνύματος μάλλον μιλούσε για τον εαυτό του. Παιδιά συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε. Εχουν αρχίσει και πονάνε μερικοί πωποί ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Λιάπης είναι βουλευτής και οι βουλευτές δικαιούνται ταχυδρομικής ατέλειας σύμφωνα με το Σύνταγμα (άρθρο 63 παράγραφος 2):

    "Oι βουλευτές απολαμβάνουν συγκοινωνιακή, ταχυδρομική και τηλεφωνική ατέλεια, που η έκτασή της καθορίζεται με απόφαση της Oλομέλειας της Bουλής." Πηγή

    Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω το ύψος της ατέλειας, αλλά ο Λιάπης δεν μου φαίνεται εντελώς παράνομος. Αν όντως ισχύει αυτό εσείς του press-gr είστε λίγο αδιάβαστοι στο θεμελιώδη μας νόμο (;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή δουλεύω σε ΔΕΚΟ που εποπτεύει ο Λιάπης κι έλαβα κι εγώ τέτοια κάρτα, σας ενημερώνω ότι το μόνο σκάνδαλο που υπάρχει είναι ότι ο Λιάπης χρησιμοποίησε τους κλητήρες ή τους οδηγούς του Υπουργείου, για να πάνε τις κάρτες σε 10 - 15 φορείς μαζικά. Εκεί μοιράστηκαν από τη γραμματεία του καθε φορέα στον καθένα. Δεν χρησιμοποίησε ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) ούτε courier.

    Ομολογώ ότι επικοινωνιακά βρήκα την κίνηση λίγο ρηχή και άνευ περιεχομένου, αλλά σκάνδαλο δεν είναι.

    Δεν πλήρωσε ούτε ευρώ για ταχυδρομικές υπηρεσίες. Απλά διότι δεν τις χρησιμοποίησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΚΑΦΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωρέ, είσαστε με τα καλά σας; Μικρό πράγμα αυτό που έκανε ο Λιάπςη και ο κάθε Λιάπης; Ετσι εγκαθίσταται ο μιθριδατισμός στην κοινωνία. Στάλα-στάλα το δηλητήριο, στο τέλος όλα μας φαίνονται αμελητέα.
    Είναι εξοριγιστική η ιδιοκτησιακή αντίληψη για το κράτος που έχουν οι νεοδημοκράτες, πρωτίστως, Ντροπή σε αυτούς και σε όσους σπεύδουν αν δικαολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ,ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΜΩΣ ΚΟΤΕΣ.

    ΑΓΑΠΗΤΟ PRESS-GR.blogspot.com ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΚΟΤΕΣ!!!!

    ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΘΑΜΠΩΣΕΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ??????? Ε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @τελευταίο anonymous: και που ξέρει ο Κρόκους από Ευρώπη??? εκτός από την (πρώην) Ανατολική Γερμανία???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδιά σοβαρευθείτε. Ή σταματήστε να προαναγγέλετε σκάνδαλα. Υπάρχει κόσμος που περιμένει να ακούσει κάτι ξεχωσριστό από εσάς αλλά να έχει και κάποιο ενδιαφέρον. Μου θυμίζει έντονα το "σκάνδαλο" με τα παγωτίνια του Μιχαλολιάκου στο Αποκαλυπτικό Δελτίο. Παπαγιάννη είσαι πίσω από όλα αυτά. Παραδέξου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *