GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χείρα βοηθείας από Γιώργο σε Γιώργο...

Πολύ σκληρός απόψε στη Βουλή ο Γ. Παπανδρέου κήρυξε "ανένδοτο" στη ΝΔ. Οι προσεκτικοί όμως πρόσεξαν ότι έδωσε ... με τρόπο χ...

Πολύ σκληρός απόψε στη Βουλή ο Γ. Παπανδρέου κήρυξε "ανένδοτο" στη ΝΔ. Οι προσεκτικοί όμως πρόσεξαν ότι έδωσε ... με τρόπο χείρα βοηθείας στον Γιώργο Αλογοσκούφη.
"Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν αντικαταστήσετε τον κ. Αλογοσκούφη με τον κ. Σουφλιά" είπε στον Κ. Καραμανλή, αναφερόμενος στην προοπτική ενός πιθανού ανασχηματισμού.
Ετσι τώρα και να θέλει να αντικαταστήσει τον Αλογοσκούφη ο Καραμανλής, δεν μπορεί γιατί ο Παπανδρέου το "έκαψε".
Μόνο για πολιτικούς λόγους, επειδή το ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι βολεύεται με την παρουσία του σημερινού υπουργού Οικονομικών;
Οχι. Υπάρχουν και προσωπικοί λόγοι αφού ο Γ. Παπανδρέου και ο Γ. Αλογοσκούφης συνδέονται με στενή προσωπική φιλία. Κι ας μην το λένε.

11 σχόλια

  1. Χείρα βοηθείας από PRESS-GR.blogspot.com σε ΚΩΣΤΑ.ΖΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΥΠΟΛΗ.ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΥΠΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ:ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΑΤΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ" ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΔΕΞΙΟΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω με τον προηγουμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. press.gr@hotmail.com said...
    καλά ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ PRESS-GR.blogspot.com ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ Anonymous ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΧΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ/ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ,ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ SITES ΕΙΝΑΙ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλος ένας περίπατος για τον Κωστάκη. Το μόνο ενδιαφέρον στη συζήτηση ήταν τα ανέκδοτα. Του Γιώργου για το "καζίνο" ήταν Λας Βέγκας (ο άνθρωπος δεν έχει σταματήσει να σκέφτεται Αμερικανικά) και το Ελληνικότατο (γραφειοκρατικό) "ενίοτε" του Κώστα.
    Αυτό που ακούω συνεχώς τον Γιώργο να λέει και τον άκουσα και χθες ότι εγώ θα κάνω αλλαγές αλλά θα έχω κοινωνική συναίνεση είναι ένα μήνυμα προς τους οικονομικά ισχυρούς (επειδή το ΠΑΣΟΚ ελέγχει τον συνδικαλισμό), αλλά να μην το λέει πολύ συχνά , είναι επικοινωνικά λάθος , ο λαός θα τους πάρει με τις πέτρες, δεν μασάει κουτόχορτο (ο συνδικαλισμός δεν πρέπει να λειτουργεί για να κάθεται το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά του press.gr, έχετε πολύ μεγάλη φαντασία μη βασκαθείτε.
    Κατα τ’άλλα, ο Κωστάκης είπε φοβερά πράγματα χθες όπως ότι δεν θα παίξει το παιχνίδι των προεκλογικών υποσχέσεων!!ΓΕΛΑΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ. Να ναι πάντα καλά ο DVD Player να μας διασκεδάζει.
    Παιδιά, καλές γιορτές και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ 2007! ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι αλλο θα διαβασουμε ρε παιδια.σωτηρας του αλογογκουφη ο γιωργακης.ελεος.Να μας πειτε λοιπον για το νεο σκανδαλο του αμολυντου και υπερανω υποψιας υπουργου για τις επιδοτησεις 20% σε νεα πενταστερα ξενοδοχεια σε αθηνα και θεσσαλονικη,για ποιον γαλαζιο μεγιστανα εγινε,πως χωθηκε σαν τροπολογια και γιατι τον ξεφωνιζει η φανη-ΠΑΛΙ-πετραλια,και μετα γραψτε μας παλι για χειρες βοηθειας αλλα τουλαχιστον να ειναι αληθινες και οχι μουσαντενιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχει πολλες φιλιες ο Αλογοσκουφης.
    Ψαχτε ποσα αρθρα επιστημονικα εχει συνυπογραψει με το Χριστοδουλακη, και ποσο απειχαν τα γραφεια τους την εποχη του Λονδινου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή σε όλους τους σχολιασμούς βλέπω μια σταθερή ανορθογραφία, θα ήθελα, αν καιέχω πολλά σχόλια για τα θέματα, να δούμε όλοι μαζί έναν γραμματικό κανόνα, που ξεφεύγει από την προσοχή πολλών: τα ρήματα και της ενεργητικής και της παθητικής φωνής δεν έχουν ποτέ καταλήξεις με άλφα ιώτα (αι) στο δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο. Πχ: μη γράφετε ποτέ το όνομά σαςστους τοίχους, μη λέτε ψέματα. Ενώ: το όνομά σας γράφεται πολλές φορές στους τοίχους από κάποιους που σας μισούν.
    Με λίγα λόγια: λέτε, βλέπετε, ακούτε, μιλάτε, σωπαίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ με το σχολιασμό του τελευταίου ανώνυμου. Καλό είναι να γράφουμε σωστά, αλλά να συμπεριφερόμαστε και σωστά στους άλλους σχολιαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *