GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να, κι η άλλη αποφυλάκιση...

Όπως το γράψαμε από την Τρίτη ... Δεν το γράψαμε κι αυτό την Τρίτη , ότι «αποφυλακίζονται κι άλλοι» για το παραδικαστικό; Κάποιοι μάλιστα ...

Όπως το γράψαμε από την Τρίτη...
Δεν το γράψαμε κι αυτό την Τρίτη, ότι «αποφυλακίζονται κι άλλοι» για το παραδικαστικό; Κάποιοι μάλιστα είχαν σπεύσει να μας αμφισβητήσουν για την εγκυρότητα των πληροφοριών μας. "Σήμερα προσθέτουμε: Θα αποφυλακιστούν σύντομα και άλλοι προφυλακισμένοι για το παραδικαστικό...» γράφαμε επί λέξει. Είχαν προηγηθεί και άλλα posts για την "ταφόπλακα στην κάθαρση".
Και να που σήμερα επιβεβαιωθήκαμε και πάλι. Αποφυλακίζεται και ο αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γιοσάκης.
Επειδή τα πράγματα δεν είναι τόσο αθώα, τώρα λοιπόν εμείς θ’ αρχίσουμε τις αποκαλύψεις…

10 σχόλια

  1. Telika, ena b*rdelo eimaste...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η μια πουτάνα αποφυλακίστηκε γιατί είχε προβλήματα υγείας, η πούστρα αυτή γιατί είχε καύλες κάποιος τράγος και όλοι ξέρουμε τί αλησμόνητες πίπες κάνουν οι μουσάτοι..το εκνευριστικό είναι ρε μαλάκες πως τα γράφετε σαν να θέλετε να πουλήσετε..γράψε την αποκάλυψη και προχώρα στο επόμενο..

    τα είπαμε και τα γράψαμε..στα παπάρια μας..το ξέρουμε πως τα γράψατε, τα διαβάσαμε, δεν είμαστε μαλάκες..

    για αυτές τις μουνιέρες που έστειλαν δύο πούλμαν γεμάτα κοπρίτες στο βέλγιο δεν είπατε τίποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να ... πουλήσουμε;
    Τι είναι αυτό περί Βελγίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον για τον Μίχα ομιλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 'πουλήσετε'..δηλαδή να ξαναέρθει ο επισκέπτης σε μισή ώρα να δει την αποκάλυψη..θυμίζει μεσημεριανή εκπομπή..

    ναι τον μίχα εννοώ..η τηλεόραση προσπαθούσε να μας πείσει πως οι βέλγοι παραβίασαν τα ανθρώπινα δικαιώματα του γιδιού..κανείς δεν είπε ποιοι ήταν μέσα στα δύο πούλμαν, και γιατί..

    εκπαιδευτική εκδρομή στις βρυξέλλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1. Για να είναι σαφής η εικόνα των ..."πωλήσεων", βάλαμε και δεύτερο μετρητή που καταγράφει ΑΤΟΜΑ που μπαίνουν-ανεξάρτητα από το πόσες φορές- την ημέρα και όχι μόνο "επισκέψεις" που δείχνει ο πάνω μετρητής.
    2. Ποιοι ήταν στα πούλμαν; Δεν το ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μάγκες, με το μπουμπούκι των ΕΛΤΑ στον Δομοκό πήρατε χαμπάρι τί έγινε; Μέχρι και στην Βουλγαρία είχε "κονέ" το πουλέν της ΔΑΚΕ για να φέρνει πλαστά 200αρια ευρώ. Ρε, ούτε ένας καλός σε αυτό το κόμμα της "τάξης και της ηθικής";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πρόβλημα δεν είναι ότι διακόπτεται η προφυλάκισή τους. Το πρόβλημα είναι ότι η πολιτεία χρησιμοποιεί δύο μέτρα και δύο σταθμά.

    Είσαι στο παραδικαστικό; Σε κρατάνε για λίγο στην πτέρυγα πολυτελείας των απριλιανών και μετά σε βγάζουνε. Χρωστάς στο δημόσιο ή έχεις τροχαία παράβαση και δεν έχεις να πληρώσεις; Σε κλείνουνε μέσα μαζί με τους βαρυποινίτες μέχρι τη δίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ηλία κρύβεται σε κάποιο μοναστήρι, η Βαληνάκη είναι αθώα, η Μπουρμπούλια αρρώστησε και βγήκε, ο Κεχαγιόγλου βγήκε, ο Μαντούβαλος κυκλοφορεί ελεύθερος, τώρα ο τράγος Γιοσάκης βγήκε με τις πλάτες του Χουντόδουλου, σε λίγο θα βγει και ο Βαβύλης, ο λογιστής-τεκνό Παπαδήμας των Ιεροσολύμων φυγοδικεί, ο Βρεσθένης Θεόκλητος θα ξαναγίνει μητροπολίτης, πραγματικό αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Sumfwnw me to sxolio tou anwnumoy sto perasmeno sas post. Einai para polloi gia na tous khnughsoun. Kai oi perissoteroi apo autous einai oi krinontes....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *