GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το υπονοούμενο του Κ. Σημίτη...

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση της ΝΔ έκανε ο Κώστας Σημίτης στην ομιλία του για το νέο προϋπολογισμό στη Βουλή. Ουτε λίγο ούτε πολύ την χα...

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση της ΝΔ έκανε ο Κώστας Σημίτης στην ομιλία του για το νέο προϋπολογισμό στη Βουλή. Ουτε λίγο ούτε πολύ την χαρακτήρισε ανίκανη και αποτυχημένη. Και καταχειροκροτήθηκε δυο φορές από τοςυ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Στην πραγματικότητα όμως τι "έλεγε";
Αυτήν την ανίκανη και αποτυχημένη κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να την κερδίσει ο Γ. Παπανδρέου!

18 σχόλια

  1. Κοίτα ποίος παπάρας μιλάει για αποτυχίες και ανικανότητες. Ο Simitescu.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήρθε τώρα και το κακοφορμισμένο σπυρί να μας πει ποιός είναι ικανός.
    Όχι ότι ο Ντοραγιωργάκης παέι πίσω δηλαδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί στον Σημίτη δεν δίνουν ποτέ οδοντογλυφίδα; Γιατί με τις ελιές που έχει μπορεί να τον περάσουν για μεζέ και να τον φάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kyrioi vriste oso thelete vrizete ton makroviotero prwthypourgo tis Ellados.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο πιο επιτυχημενος,εντιμος,αφθαρτος
    ορθολογιστης και ικανος πρωθυπουργος.στο μελλον πολλες φορες θα τον αναζητησουμε.τι συγκρισεις να κανουμε με τον σημερινο η με τον υπο εκκολαψη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενας άνθρωπος που δέχτηκε τόσο πόλεμο από το ίδιο του το κόμμα, κατάφερε να κάνει τόσα πολλά πράγματα για τη χώρα. Δυστυχώς, δεν απολάμβανε τέτοιας στήριξης που θα του έδινε το δικαίωμα να κάνει πολλά περισσότερα. Η ιστορία πιστεύω ότι θα τον δικαιώσει.
    Υ.Γ. Είναι αστεία η σύγκρισή του με "ό,τι" υπάρχει αυτή τη στιγμή στις ηγεσίες των κομμάτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς τον τελευταίο anonymous.
    Για ποιόν μιλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντάξει χιούμορ κάνω. Καλή η συμπάθεια ή η αντιπάθεια προς τον Σημίτη αλλά η αλήθεια είναι προς ήταν πράγματι ο μακροβιότερος πρωθυπουργός και αυτό δεν επιδέχεται αμφοσβήτησης.
    Μπορεί να έκανε εγκληματικά λάθη (πολιτική εκμετάλλευση του χρηματιστηρίου), όμως για να μείνει τόσα χρόνια σημαίνει πως κάτι άξιζε. Η δε πολιτική του είχε την σφραγίδα Σημίτη. Μην το ξεχνάμε αυτό. Το ζητούμενο είναι αν θα γίνει ποτέ και ο Γιώργος. Αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε σε άλλη ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μ' άρεσε αυτό το "πολιτική εκμετάλλευση του χρηματιστηρίου". Προτείνω να μετονομάσουμε την ΚΛΕΨΙΑ σε πολιτική εκμετάλλευση του ... [please fill-in!]. Όπως και να το κάνουμε είναι πιο μουράτο και δεν σοκάρει τα σπυριά! Φανταστείτε ν' "ανοίξουν" και να μας πάρει η μπόχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Ενας άνθρωπος που δέχτηκε τόσο πόλεμο από το ίδιο του το κόμμα". Ορίστε, ποιός ήρθε; Ο Simitescu δέχθηκε πόλεμο από το κόμμα;
    Και πως κατόρθωσε ένας, που τον είχε ξεχάσει ακόμη και η μάνα που το γέννησε, να γίνει πρωθυπουργός ("μακροβιότερος" - my ass χάρι στον χοντρό που το βούλωσε την προηγούμενη τετραετία επειδή έκανε το καλό παιδί στους Αμερικλάνους) εν μία νυκτί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προφανώς και έχει κάνει λάθη. Άλλωστε όποιος δουλεύει κάνει λάθη.
    Δε μπορείς να αμφισβητήσεις όμως τον εσωκομματικό πόλεμο που δέχτηκε σε όλη τη διάρκεια της θητείας του από τους εκφραστές και οπαδούς του τίποτα-Ακη. Εδώ αναγκάστηκε να απειλήσει με παραίτηση για το προφανές. Ότι ο πρωθηπουργός (τουλάχιστον εκείνα τα χρόνια) δε μπορεί να μην ηγείται και του κόμματός του.
    Και αν μπορείς σκέψου τι θα δύνατο να καταφέρει ο Σημίτης αν είχε το 1000000 ψήφους του Γιωργάκη στην εκκίνησή του ώς αρχηγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δυστυχως ακομη και σημερα υπαρχουν Πασοκοι που βγαζουν....σπυρια ακουγοντας και βλεποντας τον Σημιτη.Τον μεγαλυτερο πολεμο τον ειχε οχι απο τη Δεξια αυτη ηταν ανυπαρκτη,αλλ απο το ιδιο του το κομμα..Αντισταθηκε,δημιουργησε και αφησε μια πλουσια παρακαταθηκη εργου που πολλοι θα ήθελαν να μιμηθουν.Οσο περνουν τα χρονια θα φαίνετε πιο πολυ η αξια του,συγκρινομενος με το "τιποτα" που τον διαδεχθηκε στην κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΝΤΩΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΒΑΛΑΝΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΦΑΥΛΟ ΚΑΙ ΕΛΛΕΕΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΔΗΘΕΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΡΑΦΙ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΕΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σημίτης rulezzzz.
    Θα επιστρέψει δριμύτερος...
    Όλοι τον αναζητούν...
    Έφαγαν ψωμί επι Σημίτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυρίως οι δημοσιογράφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εμένα γιατί με ξεχάσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΄Οσοι δεν έχουν μυρωδιά από ιστορία, όσοι στις τελευταίες πέντε δεκαετίες δεν ενδιαφέςρθηκαν για τα κοινά, όσοι δεν είναι σε θέση να αξιολογήσουν τους ανθρώπους και τις πράξεις τους και όσοι έχουν συμφέρον από τη διαστρεύλωση της αλήθειας και της σύγχρονης ακόμα ιστορίας, έ όλοι αυτοί δεν μπορούν να δουν τι τους μαγειρεύουν και παπαγαλίζουν για χρηματιστήρια και καταστροφές από έναν άνθρωπο, που ποτέ δεν πρόβαλε την κόρη του και την οικογένειά του για να λαϊκίσει, έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο Τρικούπης της σύγχρονης Ελλάδας! Μάθετε περισσότερα και μη βρωμίζετε με το λόογο σας εκείνον που δεν μπορείτε ούτε στον ύπνο σας,όχι να φτάσετε αλλά ούτε να πλησιάσετε
    Κοιτάξτε πιο πέρα από τη μύτη σας.Ακονίστε το μυαλό σας και πλανίστε τη γλώσσα σας. Θα γίνετε ωφελιμότεροι στη ζωή σας.
    Λίγο Νέστορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *