GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννα, πρόσεχέ τους!

Μάθαμε ότι ανακλήθηκε η απόλυση της δημοσιογράφου Ρούλας Καραμπέκιου από τον Ελεύθερο Τύπο, που δεν είχε και άλλη δουλειά. Λάθος άνθρωποι...

Μάθαμε ότι ανακλήθηκε η απόλυση της δημοσιογράφου Ρούλας Καραμπέκιου από τον Ελεύθερο Τύπο, που δεν είχε και άλλη δουλειά. Λάθος άνθρωποι έχουν μπει στο στόχαστρο...
Στην εφημερίδα επικρατεί μεγάλος χαμός. Και το αλαλούμ αυτό δείχνει ότι η επιδίωξη της Γιάννας Αγγελοπούλου να φτιάξει μια καλή και ισχυρή εφημερίδα υπονομεύεται από κάποιους «βασιλικότερους του βασιλέως» που θέλουν να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια, στην πλάτη της ιδιοκτησίας. Και πλήττουν τελικά το γόητρό της. Είναι εμφανής και ο κίνδυνος της παρεοκρατίας.
Αυτή θέλει η Γιάννα; Μάλλον όχι. Αρα, πρέπει να πάρει εγκαίρως τα μέτρα της.

7 σχόλια

  1. Πολύ καλό το σχόλιο παιδιά. Έτσι είναι όπως τα γράφετε. Και εφόσον οι "βασιλικότεροι" του βασιλέως μαζευτούν να είσθε σίγουροι ότι επιτελέσατε ένα σπουδαίο κοινωνικό έργο. Γιατί κανείς δεν θέλει τις απολύσεις των συναδέλφων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε παιδιά. Τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι υπάρχει και ένα Μέσο που θα μπορούσε να μας προστατεύσει. Αυτά τα παιχνίδια των ανθρώπων στα ΜΜΕ πρέπει να τα αποκαλύπτετε για να σώσετε τους συναδέλφους από την ανεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν "μαζευτούν", να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Πολύ ενδιαφέρουσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σας έχει ο Θεός καλά αγαπητοί συνάδελφοι. Καλά Χριστούγεννα και σας ευχαριστούμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μας κρατάτε ενήμερους για ΕΣΗΕΑ, εξελίξεις κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα πρέπει να καταλάβουν τα αφεντικά ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι έπιπλα για να τα αλλάζουν όποτε θέλουν. Κι αν οι συμβουλάτορές τους δεν είναι επαρκείς, τότε ας βρουν καλύτερους.
    Η δημοσιογράφος που ήταν υπο απολυση όχι μόνο δεν ειχε δευτερη δουλεια,αλλά μεγάλωνε μόνη και ένα ανηλικο παιδί.Ημαρτον!Αλλά και δευτερη δουλειά να είχε, αν εκανε τη δουλειά της σωστά και δεν υπήρχε ζήτημα δεοντολογίας,ποιον πειράζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ερχεται και ο εισαγγελάτος, ετοιμαστείτε για νεα γλεντια! προσοχη συναδελφοι μονο αυτο σας λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *