GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μονοθεσία" στον Ελεύθερο Τύπο...

Αναστάτωση από τις πρώτες απολύσεις Άρχισαν οι απολύσεις στον Ελεύθερο Τύπο. Η είδηση όμως είναι άλλη. Η νέα ιδιοκτησία σχεδιάζει να καθιερ...

Αναστάτωση από τις πρώτες απολύσεις
Άρχισαν οι απολύσεις στον Ελεύθερο Τύπο. Η είδηση όμως είναι άλλη. Η νέα ιδιοκτησία σχεδιάζει να καθιερώσει την μονοθεσία για τους δημοσιογράφους στην εφημερίδα. Οσοι έχουν άλλες δουλειές θα πρέπει να τις εγκαταλείψουν, παίρνοντας ως αύξηση ένα τμήμα των αποδοχών που θα χάσουν.
Ωστόσο το πραγματικό κλίμα που επικρατεί είναι ότι αυτά αποτελούν προφάσεις και ότι επίκεινται "εκκαθαρίσεις" των παλαιών συντακτών.
Κι έκανε πολύ κακή εντύπωση ότι οι απολύσεις έγιναν χτες, που ήταν ημέρα ... χριστουγεννιάτικων ευχών και ότι μεταξύ των απολυθέντων είναι η κοινοβουλευτική συντάκτρια Ρ. Καραμπέκιου, μητέρα ανήλικου παιδιού και η οποία του χρόνου θα μπορούσε να πάρει σύνταξη....
Οι άλλοι δύο απολυθέντες είναι ο Ν. Φύριος και ο Α. Θεολόγου.

124 σχόλια

  1. Είναι πολύ άσχημο να γίνονται απολύσεις και μάλιστα Χριστουγεννιάτικα, όμως αν η αιτία είναι η πολυθεσία τότε ο καθένας έχει και την ευθύνη του. Είναι υγεία για την δημοσιογραφία αλλά και για μια εφημερίδα που θέλει να γίνει μεγάλη να θέλει οι δημοσιογράφοι της να εργάζονται μόνο σε ένα μαγαζί. Αλλιώς μπορεί ο καθένας να παίξει τα παιχνιδάκια του και να εκβιάσει τους πάντες και τα πάντα. Πρέπει επιτέλους να καθαρισθεί και αυτός ο χώρος. Και τελικά ας έχει ο καθένας μία και καλή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πολυθεσία των δημοσιογράφων είναι μία από τις πληγές που έχουν οδηγήσει στη σημερινή κατάντια.

    Σωστό το μέτρο.

    Ας εξυγειανθεί επιτέλους ο κλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν μέρει ο Βασίλης και ο ανώνυμος έχουν δίκιο για την πολυθεσία των δημοσιογράφων, αρκεί όμως να γνωρίζουν ότι οι τρεις που απολύθηκαν ήταν πολυθεσίτες. Διότι αν δεν ήταν τους αδικούν. Φυσικά στην υπόθεση θα πρέπει να απαντήσει η ΕΣΗΕΑ αφού μέσω του ΤΣΕΠΕΑΘ γνωρίζει πόσοι δημοσιογράφοι έχουν μία ή παραπάνω δουλειές. Περμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορεί κανείς να είναι κατά της μιας αποκλειστικής απασχόλησης των δημοσιογράφων. Ομως υπό μια προϋπόθεση: Να υπάρχει συμφωνημένος μισθός και συμβόλαιο ορισμένου χρόνου. Διαφορετικά... Διότι και δικηγόρο ή οικονομολόγο ή ό,τιδήποτε άλλο θέλει να έχει αποκλειστικά κάποια επιχείρηση, συμβόλαιο με ειδική αμοιβή και ορισμένο χρόνο υπογράφει. Αυτά για την τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό είναι οι φίλοι ANONYMOUS να γράφουν κάποιο όνομα για να τους ξεχωρίζουμε.
    Τώρα για το θέμα μας. Έχει πράγματι διαφορά αν κάποιος δημοσιογράφος έχει και δεύτερη δουλειά (δουλειές;) ή αν δεν έχει με συνέπεια να απολυθεί. Πάντως πιστεύω ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να προηγείται συζήτηση και αν δεν υπάρχει συμφωνία σε ορισμένα θέματα, τότε να ακολουθεί η απόλυση. Αν ο εργαζόμενος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που του ζητάνε τότε ή δεν μπορεί ή δεν θέλει γιατί έχει μάθει αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Λακόπουλος δεν είναι πολυθεσίτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι μέσα από τον Ελεύθερο Τύπο. Σμαϊλης και Κοτάκης βρίσκονται πίσω από τις απολύσεις. Και θέλουν και άλλες απολύσεις. Κυρίως στο πολιτικό. Αυτόπτης μάρτυρας μου είπε ότι ο Κοτάκης συζήταγε προχθες με τον Σμαϊλη πως πρέπει να διώξουν όλο το πολιτικό ρεπορτάζ για να το ελέγχουν πλήρως. Ταβουλάρη, Κατσαβού, Κουβαράς και δυο τρείς ακόμη θα περάσουν σύντομα από το λογιστήριο. Κρατείστε αυτό το μήνυμα και θα με θυμηθείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναί συμφωνώ και εγώ να κάνει μια ακλή και καλή δουλειά. Ποιός όμως θα μπορούσε να ζήσει την οικογένειά του με 800 ευρώ; Τα παιδιά που έφυγαν ήταν χαμηλόμισθοι. Ο Κοτάκης που έχει και εκπομπή στην ΕΡΤ και κονομάει χοντρά λεφτά και από τις αργομισθίες του δεν πρέπει να απολυθεί; Για σιγά ρε παιδιά. Αυτή είναι η δικαιοσύνη στον Ελεύθερο Τύπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κρατάνε τον Λακόπουλο και τον Κοτάκη και απολύουν παιδιά που έχουν πράγματι δυο δουλειές το κάνουν όμως για να ζήσουν τις οικογένειές τους. Δεν είναι αργόμισθοι ούτε δουλεύουν στο δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην το ψάχνετε συνάδελφοι. Η μονοθεσία είναι η πρόφαση. Κοτάκης και Σμαϊλης θα προχωρήσουν σε εκκαθαρίσεις. Θα μας καθαρίσουν όλους και θα φέρουν τους δικούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την λίστα με τις προτεινόμενες απολύσεις που έφθασε στην Γιάννα την έχει συντάξει ο Κοτάκης με τον Λάμπρο Σμαϊλη. Στους δυο που θα φεύγουν θα έρχεται ένας δικός τους με προϋπηρεσία στο Έθνος ή την Απογευματινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η πληροφορία προέρχεται από το περιβάλλον της Γιάννας. Σμαϊλης και Κωττάκης τελειώνουν τον Κούτρα και τον Νίκο Σίμο. Ειδικά τον πρώτο τον υπονομύουν κάθε μέρα. Τον δεύτερο τον θεωρούν "ευκολοφάγωτο". Στόχος του όμως είναι το πολιτικό ρεπορτάζ. Εκεί και καθαρίσουν κόσμο και κοσμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξέρει κανείς σας τι δουλειά έκανε ο Γαλιατσάτος πριν πάει στα Νέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πωπω παρασκήνιο και καρφώματα... Ρε παιδιά, έχω ακούσει για καλλιτέχνες και ξέρω για πανεπιστημιακούς, αλλά και οι δημοσιογράφοι δεν πάτε πίσω, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνάδελφοι με λύπη σας λέω ότι σύντομα θα σας καθαρίσουν από τον Ελεύθερο Τύπο. Το έλεγε ο Κοτάκης την προηγούμενη εβδομάδα στην ΕΡΤ. Οπερατέρ είμαι αλλά για κακή του τύχη έτυχε να είμαι δίπλα. Είπε και ονόματα. Κούτρας, Κουβαράς, Ταβουλάρη, Κατσαβού και Καραμπέκιου. Την τελευταία την καθαρίσανε χθες όπως διάβασα. Αν βλέπατε το πρόσωπο του Κοτάκη όταν αναφερότανε στα ονόματα θα αναρωτιόσασταν τι του έκαναν; Τους μισούσε όλους. Τον λόγο δεν τον ξέρω. Το άκουσαν και άλλοι πάντως στην ΕΡΤ. Όποιος ξέρει πρόσωπα και πράγματα μπορεί να ρωτήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα ίδια έλεγε ο Κοτάκης και στην είσοδο του Ραδιομεγάρου. Συζητούσε με παλιό συνάδελφο δημοσιογράφο που εργάζεται εκεί και έλεγε πως την λίστα των απολύσεων στον Σμαϊλη την έχει δώσει αυτός! Ακόμα και οι τοίχοι έχουν αυτιά συνάδελφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδιά βάλτε λυτούς και δεμένους για να μην χάσετε τις δουλειές σας Χριστουγεννιάτικα. Ο Σμαϊλης λέει συνεχώς στη Γιάννα ότι είσθε χαραμοφάηδες και έχετε βουλιάξει την εφημερίδα. Προσοχή και στον Κοτάκη μην του εμπιστεύεστε τίποτα. Σας καρφώνει παντού. Μέχρι και σε υπουργούς σας βρίζει. Θέλουν να σας καθαρίσουν όλους για να φέρουν τους δικούς τους. Προσοχή σας λέω και πάλι. Οι πληροφορίες που έχω προέρχονται από συνάδελφο πολύ κολλητό της Γιάννας. Δεν θα σας πω περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδή γνωρίζω και εγώ τον Κοτάκη θα πρότεινα στους συναδέλφους που θέλει να καθαρίσει να ζητήσουν ακρόαση από τον Ρουσόπουλο και από ην ΕΣΗΕΑ. Έχουν υποχρέωση να σας προστατεύσουν ώστε να μην χάσετε τις δουλειές σας χριστουγεννιάτικα. Εκτός και είναι και αυτοί στο κόλπο και έχουν ήδη ενημερωθεί από τον Κοτάκη και τον Σμαϊλη για τις απολύσεις που θα έρθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για τον Ρουσόπουλο φίλε μην βάζεις το χέρι στην φωτιά. Θέλει να ελέγχει πλήρως το πολιτικό ρεπορτάζ και γι'αυτό θα προωθήσει τον αρχιρουφιάνο του τον Χιώτη στο καθημερινό φύλλο του Ελεύθερου Τύπου. Τον θέλει για την αρχισυνταξία του πολιτικού ρεπορτάζ. Τον έναν ρουφιάνο τον Κοτάκη. Τον βόλεψε. Τώρα θέλει να βολέψει και τον δεύτερο τον Χιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητοί φίλοι. Μην ακούτε τα περί πολυθεσίας. Αυτό είναι κάτι που καλλιεργείται εδώ και πολύ καιρό ώστε τώρα που άρχισε το ξεκαθάρισμα να στραφεί η συζήτηση προς τα εκεί. Δηλαδή, "α! ήταν πολυθεσίτες άρα καλά να πάθουν" Αν πολυθεσία είναι να δίνεις και κανένα θέμα που και που σε κάποιο περιοδικό και να παίρνεις 300 ευρώ το μήνα τότε τι να πω... Κι αν θέλουν να ξεκαθαρίσουν τους πολυθεσίτες τότε γιατί δεν άρχισαν απ αυτούς που δουλεύουν στα γραφεία τύπου ε; Μην πέφτετε στην παγίδα. Αυτό είναι πόλεμος ισορροπιών. Και δυστυχώς την πληρώνουν δίκαιοι και άδικοι. Για τα παιδιά που δουλεύουν στα ένθετα χωρίς λεφτά είπε κανένας τίποτα;
    Καλή αρχή κάνανε στον ΕΤ και τώρα ποιος τους σταματάει….
    Μήπως αναρωτήθηκε κανείς τι λεφτά παίρνουν οι καινούργιοι που πήρε ο ΕΤ;
    Σας διαβεβαιώ ότι για τόσα λεφτά θα πουλάγανε και τη μάνα τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΣΑΛΑΡΗΣ!ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ Ο ΣΜΑΙΛΗΣ ΠΟΥ ΗΛΠΙΖΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ.ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΜΥΡΑΣ,ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥΔΗ,ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ,ΤΖΙΚΑΣ,ΛΙΟΣΗΣ,ΚΑΤΣΑΒΟΥ,ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ.Ο ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΓΛΕΙΦΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ.Ο ΚΟΥΤΡΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. A-ΠΟ-ΚΛΕΙ-ΣΤΙ-ΚΟ!Ο Κώστας Βερνίκος(ουαου)αναλαμβανει διευθυντης στο αθλητικο του ΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν ειχε αρχειδια αυτος ο Κουτρας δεν θα επρεπε να τα βροντηξει για υπερασπισθει την αξιοπρεπεια του?Μια ζωη ομως λιγος ηταν,φουκαρας και κακομοιρης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ευτυχώς κύριοι συνάδελφοι, σήμερα το πρωί ανακλήθηκε η απόλυση της κ.Ρούλας Καραμπέκιου. Η νέα διοίκηση παρουσιάστηκε να έχει πέσει θύμα κακών πληροφοριών και κακών συμβούλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Με οσα συμβαινουν στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ των Σμαιλοκοττακηδων θα τριβει τα χερια του απο χαρα ο Βαρδινογιαννης που ετοιμαζεται να επιτεθει πολυ δυνατα με την ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ τον Μαρτιο.Θα βρει καλο κοσμο και σχετικα φθηνο!Ολοι για το μεγαλο καφαλαιο δουλευουν τελια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σα να μου φαίνεται ότι η δημοσιογραφία κατήντησε κλάδος "εντάσεως εργασίας" και όχι "εντάσεως δημοκρατίας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν δεν κάνω λάθος, Σμαίλης και Βάρος, διωχτήκαν κακήν κακώς όταν μετά από εκπαίδευση εις τας Ευρώπας, εκτινάξαν το κόστος έκδοσης της εφημερίδας που δούλευαν. Δουλεύουν με τις δικές του κλίκες.
    Υπάρχει και έτερος με μπόλικες απολύσεις στην καμπούρα του, αλλά αυτός είναι στο κομμάτι της παραγωγής.
    Αν η Γιάννα θέλει να φτιάξει μια εφημερίδα που να φτάσει στην πρώτη θέση, μάλλον διάλεξε λάθος τρόπο και κυρίως λάθος προσωπα. Αν επικρατήσει το βόλεμα της κλίκας μεσκοπό να υποστηρίξει τους παραπάνω, όπως η προϊστορία τους, τότε χαιρετίσματα στη Γιάννα, η αποτυχία είναι εξασφαλισμένη. Αλοίμονο στους εργαζομένους που χωρίς να φταίνε θα χάσουν τη δουλειά τους για να μεγαλουργήση η κλίκα.
    Και μια υπενθύμιση. Είναι πολύ εύκολο να στηρίξεις ένα θρόνο με τις ξιφολόγχες, αλλά δεν μπορεις να καθίσεις πάνψ του μετά...
    Αππίκιος Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΜΑΙΛΗ,ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ) ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΤΟΝ ΣΠΙΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΔΗ-ΜΟΥΛΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπραβο στον Σμαιλη και στον Κοττακη!!!Επιτελους καποιοι επρεπε να τα βαόυν με το κατεστημενο των αλητων πολυθεσιτων!Τωρα κλαινε τα λαμογια του ΕΤ με τις τρεις δουλειες και τα κρυφα pay roll!!!Και παλι συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΣΙΜΟΣ???????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αχρηστοι του Ελευθερου Τυπου,ρουφιανοι ολων των καταστασεων σας ποναει που βρεθηκαν δυο σοβαροι ανθρωποι να βαλουν σε ταξη την εφημεριδα που την εκανε ο ληστης ο Κυρτσος μπουρδελο και συνεχισατε τα ιδια και εσεις?Τρεξτε ηλιθιοι τωρα να βρειτε δουλεια,ουτε για κλητηρες δεν θα σας παρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΟΦΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ Ο ΣΜΑΙΛΗΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρε γελοίοι Κοτάκη και Σμαϊλη γράφετε και υποερασπίζεστε τις ρουφανιές σας; Φτου σας ρε σιχαμένοι της κοινωνίας. Εσείς αληταράδες θα βάλετε τάξη στην εφημερίδα που δουλεύουμε 15 χρόνια και την πονάμε σαν το σπίτι μας; Αει στο διάολο βρωμιάρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΟΤΤΑΚΟ-ΣΜΑΙΛΗΔΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Η ΓΙΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αν δουλευετε 15 χρονια να υπερασπισθειτε το μαγαζι που σας πληρωνει να εργαζεσθε σκληρα και να κοψετε την κλαψα .Οτι και να κανετε αυτοι που ΠΡΕΠΕΙ να φυγουν θα φυγουν.Η επιχειρηση εξυγιανσης θα πετυχεο πασει θυσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Συνάδελφοι αυτοί οι δυο θέλουν λιντσάρισμα και πολλές ροχάλες στη μούρη. Οι Μάτσες της δημοσιογραφίας δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Διαπομπεύστε τους. Θα χάσουμε όλοι την δουλειά μας. Φωνάξτε την Αστυνομία να τους πετάξει έξω, αλλοιώς θα το κάνω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Οποιος εχει προβλημα (και αν ειναι αντρας)να βαλει το ονοματακι του και θα τον τακτοποιησω!Ξερετε ποσοι ανεργοι περιμενουν στην ουρα για να προσληφθουν?Γιαυτο σας παρακαλω ηρεμειστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παιδιά αφήστε τις βρισιές. Δεν θα σας πω ποιός είμαι. Είμαι πολύ μεγαλύτερός σας και μίλησα πριν από λίγο με τον Ρουσόπουλο. Έχειήδη ενημερωθεί για τον ρόλο και του Μανώλη Κοτάκη και του Λάμπρου Σμαϊλη. Αυτοί την δουλειά τους κάνουν. Πληρώνονται για να διώξουν υπαλλήλους στο όνομα της εξυγίανσης που ζήτησε η Γιάννα. Σας δίνω την είδηση θα παρέμβει σύντομα το Μαξίμου για να φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΣΥ ΡΕ ΣΜΑΙΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ. ΣΙΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΣΙΧΑΜΕΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μην μιλατε ετσι!ΝΤΡΟΠΗ!Νουμερα θα σας λιωσω...τωρα μιλησα με Ρουσσο μην πιστευεται τα παραμυθια που σας σερβιρουν!Ξερω ποιοι ειστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τώρα αποκλείεται να μίλησες με τον Ρουσόπουλος γιατί θα γνώριζες ότι από τις 15.00 βρίσκεται σε πολύ σημαντικό ραντεβού έξω από υπουργείο. Όταν μάθειτε αυτό το ραντεβού με ποιον πραγματοποιήθηκε θα καταλάβετε πολλά. Θα φύγετε με εντολή Ρουσό είτε το θέλετε είτε όχι. Θα υπάρξει τέτοιος αναβρασμός στην πιάτσα που δεν θα σας ανεχτούν ούτε οι πιο κολλητοί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γιατί ρε Λάμπρο η κοπελίτσα που θέλατε να απολύσετε δεν δούλευε σκληρά; Σας ενόχλησε σε τίποτα; Ή απλώς την βρήκατε απροστάτευτη και αρπάξατε την ευκαιρία να την διώξετε; Έχω άδικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καντε ορεξη...εσεις θα καταλαβετε μετα την Πρωτοχρονια ασχετοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σιγά ρε κααγκιοζάκο μην μας λοιώσεις. Αν και για να σου πώ την αλήθεια φοβάμαι μην με... δείρει ο γίγαντας Κοτάκης! Το παιδί θα μας "μαυρίσει" στο ξύλο και λέω να το πώ στον... μπαμπά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρε συ Λάμπρο Σμαϊλη, γιατί δεν βάζεις τόνους στα μηνύματα που στέλνεις και μας βρίζεις; Δεν γνωρίζεις που τονίζονται οι λέξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αν δεν γνωρίζεις που τονίζονται γράψε τουλάχιστον με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εγώ δεν έχω τίποτα με τον Σμαϊλη και τον Κοτάκη. Αν νομίζουν ότι με τις απολύσεις θα γίνει καλύτερη η εφημερίδα να το κάνουν. Δεν συμφωνώ όμως με απολύσεις που θα γίνουν για να έρθουν οι φίλοι τους. Θεωρώ όμως προσβλητικό να κυκλοφορεί ο κ. Κοτάκης λίστες με υπό απόλυση συναδέλφους. Μαζέψέ τον Λαμπρο σε παρακαλούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο Σμαιλης διαδίδει οτι σήμερα εκλεισε με τον Δημήτρη Φραγκουλιώτη για να αναλάβει διευθυντής σύνταξης στο κυριακάτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΟΥ ΒΕΡΝΙΚΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. SINADELFOI THS ERT DOSTE PERISSOTERES PLIROFORIES GIA TON KOTAKH POY KYKLOFOROUSE THN LISTA ME TA ONOMATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ακούγεται ενα ΟΝΟΜΑ εκπληξη για το τιμόνι του ΕΤ που μόλις το ακούσει ο Σμαιλης θα λερώσει το παντελόνι του απο μπρος και απο πίσω.Θα γίνουν τρελλά γλέντια(και οι παληοί θα χαρουν πολύ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πάνω από τρείς άνθρωποι, δυο οπερατέρ και ένας παλιός συνάδελφος που εργάζεται στην ΕΡΤ είδαν την λίστα και τον άκουσαν να λέει ότι τα ονόματα που θα φύγουν. ΚΑΡΑΜΠΕΚΙΟΥ, ΚΑΤΣΑΒΟΥ, ΣΠΑΝΟΥ, ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ,ΑΜΥΡΑΣ,ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥΔΗ,ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ,ΤΖΙΚΑΣ,ΛΙΟΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΡΑΣ. ήταν και άλλοι δυο στην λίστα από το ελεύθερο που δεν θυμάμαι τα ονόματά τους. Η λίστα ήταν γραμμένη στο χέρι και την έδειχνε σε συνεργάτη της εκπομπής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο ΚΩΤΤΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ναι ο Κοτάκης στη ΝΕΤ. Πρέπει να την έχει δείξει για να πουλήσει εξυπηρέτηση και στον πρόεδρο της ΕΡΤ τον Παναγόπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΓΙΑΝΝΑ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ. ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΣΜΑΙΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ. Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ; ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΟΜΩΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΚΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!ΠΡΟΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Και εγώ σε κατάλαβα. Πιστεύουμε σε εσένα. Στείλτε τους σπίτι τους για να σωθεί η εφημερίδα. Σε ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ερχεται ο λευκός ιππότης για να σώσει την εφημερίδα της παράταξης. Οπούτσος μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. λευκε ιππότη σώσε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Θα σας σώσω αλλά ειμαι κωλομπαράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δεν πειράζςι αρκεί αν μας σώσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΩ...Χ,ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩω ΠΟΛΥ.ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ρε συ Σμαϊλη τα διαβάσαμε τα μηνύματά σου, αλλά όχι μόνο δεν γνωρίζεις να βάζεις τόνους, δεν γνωρίζεις να χρησιμοποιείς ούτε τα σημεία στίξης. Κάτι πρέπει να κάνυμε με την περίπτωσή σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΑΙΔΙΑ εγώ είμαι ο Λάμπρος ο Σμαϊλης. Μην φοβάστε. Θα απολύσω μόνο όσους έχω προγράψει με τον Μανωλιό τον Κοτάκη. Δεν θα απολυθείτε όλοι και σας υπόσχομαι ότι δεν θα έρθουν καινούργιοι. Όσοι αμφισβητείται ότι το μήνυμα είναι δικό μου δεν έχετε παρά να το μυρίσετε. Βρωμοκοπάει από τα σαπισμένα δόντια μου και από την μπέκρα των ποτών που ήπια! Καλά ΧΙΚ! Χριστούγεννα ΧΙΚ! σε όλους ΧΙΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ο λευκός ιππότης έρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ...ΑΛΛΆ ΤΗΝ ΈΧΕΙ ΜΕΓΆΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΧΙΚ! Ξέχασα ΧΙΚ! να σας πω ΧΙΚ! ότι από την επόμενη Κυριακή ΧΙΚ!στις προσφορές της εφημερίδας μας θα βάλουμε ΧΙΚ! και δυο μπουκάλια Jack Daniels. Θα είναι η σημαντικότερη ΧΙΚ! προσφορά ΜΜΕ στους αναγνώστες του! ΧΙΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΕΙΜΑΙ ο λευκός ιππότης και έχω μια πούτσα σα βούρτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΧΙΚ! Και επίσης μια οδοντόβουρτσα ΧΙΚ! για να καθαρίζουν τα δόντια τους. Τουλάχιστον γι'αυτούς που η οδοντοστοιχία τους έχει πιάσει... γρασίδι και... πουρί, όπως η δικιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Γκαραζ για να παρκάρει την ψολαρα του ο λευκός ιππότης έχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Τι σίχαμα είσαι ρε Σμαϊλη; Μιλάμε για τον Νο1 βρωμύλο. Φαντασθείτε τι θα γίνει στην εφημερίδα μας αν ο Λάμπρος ρευτεί. Θα ψοφήσουν και οι κατσαρίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Βρε καλόπαιδα,
    γιατί ξεκινήσατε τώρα τις βλακείες; Το θέμα είναι οι άνθρωποι να μην χάσουν τη δουλειά τους και να μη γίνονται άδικες μεθοδεύσεις εναντίον συναδέλφων. Καταλαβαίνω ότι θέλετε να ξεσπάσετε από όλη την ένταση που έχει δημιουργηθεί αλλά κάντε το με άλλο τρόπο. Μην εκχυδαϊζετε την κατάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μόνο αυτό είναι το θέμα; Ότι ο Μανώλης Κοττάκης κυκλοφορούσε με λίστες προγραφών στη ΝΕΤ δεν είναι θέμα που πρέπει να το καταγγείλουμε στο Πειθαρχικό; Δηλαδή δεν πρέπει να έχουμε αξιοπρέπεια; Πρέπει να πούμε και μπράβο στον Κοττάκη που κάρφωσε συναδέλφους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Τις λίστες δεν τους της έδωσα εγώ. Τα ονόματα των συναδέλφων είναι πραγματικά, αλλά από μόνος του ο Μανώλης τα διέρρευσε στην ΕΡΤ. Μήπως ξκαι γι αυτό φταίω έγω; Ας πάει στον ψυχολόγο να βρει τι φταίει και καρφώνει όλο τον κόσμο. Φίλος του Χιώτη δεν είναι; Τι περίμενες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Παιδιά πολύ προσοχή μέσα στην εφημερίδα. Ο Κοτάκης γυρνάει και κοιτάει τους υπολογιστές για λογαριασμό του Σμαϊλη. Πολύ προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΚΕΣ!ΤΟΝ ΣΜΑΙΛΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ 20 ΧΡΟΝΙΑ!ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Παιδιά από τον Ελεύθερο Τύπο τι έγινε με την Γενική Συνέλευση; Σε όλες τις εφημερίδες είμαστε δίπλα σας. Θα φάμε ζωντανούς τους Κοτάκη και Σμαϊλη. Εμείς είμαστε μαζί σας. Ενημερώστε μέσω του site και προσοχή στον Κοτάκη γιατί αν σας δεί θα σας καρφώσει στην εργοδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ο Σμαϊλης ρε φίλε "έχει χρυσή καρδιά και υπερασπίζεται τους εργαζομένους"; Για ρώτα και την ΕΣΗΕΑ; Ρώτησε επίσης το Έθνος, το Βήμα και την Απογευματινή. Ο Λαμπρούκος είσαι και λές πάλι τέτοιες παπαριές; Μεθυσμένος είσαι και εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Με λένε Κοττάκη και θα σας κάνω σε όλους στον Ε.Τ., τον κώλο ταληράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Kottakh proseje mhn skiseiw to kalson soy!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αν δεν ανακληθούν οι απολύσεις,βουρ για απεργία!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. σε λίγο οι μεγαλες αποκαλυψεις για τους οικονομικους συντακτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Κοτάκη μίλησα με τον Ρουσόπουλο. Είσαι τελειωμένος και ξεγραμμένος από την πιάτσα. Πούλησες τους συναδέλφους σου και μας κάρφωσες σε όποιους μπορούσες. Να ξέρεις ότι στιγματίστηκες για όλη σου τη ζωή. Μπορεί τα τρία γαλάζια χρόνια να πέρασες καλά, τώρα όμως αρχίζει το μαρτύριο για εσένα. Το ξέρεις το τέλος του Ίούδα Ισκαριώτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Σμαϊλη καταλάβες τώρα την δύναμη των εργαζομένων; Θα φύγεις και πολύ σύντομα. Σου δίνω από αυτά που έμαθα σήμερα από το Μαξίμου περιθώριο δέκα περίπου ημερών. Και οι συνάδελφοι στον Ε.Τ. που τα βρήκαν μαζί του να γνωρίζουν καλά ότι θα φύγουν νύκτα. Ο Κοτάκης είναι γνωστός ρουφιάνος. Και δεν του δίνει κανείς σημασία. Εσείς που μεγαλώσατε εδώ μέσα δεν ντρέπεσται ρε παλιόπαιδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΚΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΚΑΡΤΟΥΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΕ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΔΔΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΛΛΕς ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΣΕ ΑΡΓΑΠΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΛΟΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ. ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ. ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ. ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ. ΤΟ ΚΑΡΦΙ. ΛΟΙΩΣΤΕ ΤΟΝ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ακουστε παιδια τους ξερω καλα ολους στον Ελευθερο τυπο.Το μεγαλυτερο καταντημα εκει μεσα (γνωριζω πολυ καλα τι λεω)ειναι καποιοι υποτιθεται παληοι που ετρεξαν να γινουν κολλητοι του σιχαμενου Σμαιλη για την θεσουλα τους.Τους πεταξε τα ονοματα απο την ταυτοτητα ο μαλακας κι αυτοι οχι μονο δεν διαμαρτυρηθηκαν αλλα του ειπαν κι ευχαριστω!Το ωραιο ειναι οτι τωρα ολοι αυτοι ειναι στην λιστα που περιφερει ο ρουφιανος με τα γυαλια πατομπουκαλα.Κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Se ligo ta prota lamogia toy oikonomiko;y sthn sentra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Τελικά εσείς οι δημοσιογράφοι είστε το καλύτερο ριάλιτι που θα μπορούσε να γίνει στην ελληνική tv. Σας διαβάζω καθημερινά και πεθαίνω από τα γέλια. Συνεχίστε να γράφετε και να δίνετε πληροφορίες. Και μια πρόταση προς τους bloggers
    Καλό θα ήταν μαζί με τα σχόλια οι ανώνυμοι και επώνυμοι συντάκτες να ρίχνουν και καμιά φωτογραφία από εκείνους που κατηγορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Εντάξει ρε Μανωλιό Κοττάκη. Θα σου βάλουμε μια για να γνωρίζουν και οι χρήστες την όμορφη φατσούλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Χρόνια σκουλήκια και μύγες απομυζούσαν ξεκούραστα ζεστό χρήμα. Αμυράς Σαλαμούρας Ευαγγελίδης Κουβαράς Κατσαβού Μαθιουδάκη Κομνηνού Αργυράκης είναι τα «ξερά» που θα κάψουν τα «χλωρά» Κούτρα Μανώλη Δεμετρζή. Οι προγραφές έχουν ήδη γίνει. Η πύρινη ρομφαία, θα πέσει. Η κόπρος θα φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Εσύ φίλε δεν είσαι ο γελοίος ο Κοτάκης που απεγνωσμένα προσπαθεί να μας απαντήσει. Είσαι από εμάς τους παλιούς και γλύφεις μπας και σωθείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Το πιο ενθαρρυντικό μήνυμα από όλα αυτά είναι ότι ο ρουφιάνος Κωττάκης κατάλαβε ποιά είναι η διαφορά των μονολόγων και του γλυψίματος που κάνει στην σελίδα, από την κριτική στο διαδίκτυο. Αλλά και αυτό πριν μερικούς μήνες το έμαθε... Τι περιμένεις από τέτοιο μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Κοττάκη γερά παρ'τους τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Κοτάκη έχουμε ήδη εντοπίσει τον υπολογιστή που γράφει για πάρτη σου. Εσύ είσαι το μαλάκας που δεν μπορείς να κάνεις ούτε αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ!
    ΙΔΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΣΜΑΙΛΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ Ο ΚΟΚΟ...ΤΤΑΚΗΣ
    Σαλαμούρας,Κατσαβού,Ταβουλάρη,
    Λιόσης,Μαθιουδάκη,Αμυράς,Αργυράκης,Χαραλαμπίδης,Τζίκας,Φύριος,Θεολόγου
    ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ.......................
    Βερνίκος,Φραγκουλιώτης
    Υ.Γ Προσοχή στον Μαντέλα!Δείχνει καλο παιδι αλλά δεν ειναι!Εχει τον ρόλο του μαγνητοφωνου για τον αρχιρουφιάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. re sy o smailis apo thn aytodiaxeirisi ... sthn gianna...are ti kanei o ergatopaterismos sthn ellada ...o kapitalismos anikei stous proin troskistes...exei fasi h olh ypothesi ... pali kala pou anakalypsate to internet oloi oi dhmosiografoi edw kai merika xronia.. to emfanizate san daimoniko...h dhnosiografia toy melontos einai to net ..bloga sta blog tis eksousias ..ton ntavatzidon tis enhmerwsis...an riksoun tis times kai mathi o kosmos ti simainei diktyo..tha pinane oi ntavatzides tou kladou oi syndikales... me ta tameia kai ta somatia ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ρε Κοτάκη μέχρι και τον Χαραλαμπίδη του Αλογοσκούφη ρουφιάνεψες στον Ρουσόπουλο. Ξέχασες ότι ο συνάδελφος σε βοήθησε για αποκλειστικές συνεντεύξεις του υπουργού όταν ήσουν στην Απογευματινή; Τελικά μου φαίνεται ότι η ρουφιανιά σου δεν γιατρεύεται ούτε στο ψυχιατρείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Για Σμαϊλη και Κοττάκη δεν θα ασχοληθώ άλλο. Βλέπω ότι τους βάλατε μπροστά και τους ξεσκεπάσατε. Το συνδικαλιστικό μας όργανο τα ξέρει αυτά που κάνουν?
    Ο Ε.Τ. πριν μερικά χρόνια ήταν πρώτος σε κυκλοφορία, και αν Κοττάκης και Σμαϊλης δεν το ξέρουν ή το ξεχάσαν, θα τους θυμίσω το γιατί!
    Αρης και Λίλιαν Βουδούρη, αντιμετωπίζαν τους εργαζόμενους σαν ανθρώπινες υπάρξεις, ξέρανε τα προβλήματα του καθενός και ΒΟΗΘΟΥΣΑΝΕ τον καθένα χωριστά και όλους μαζί. Εισπράξανε έτσι αφωσίωση και εργατικότητα από όλους τους έργαζομένους και... την πρωτιά.
    Δεν αφήναν χώρο για σπιούνους και ρουφιάνους ή εργατοπατέρες του κερατά! Ας αφήσουν λοιπόν τα περί... οκνηρίας, σεν τους παίρνει!
    Κανένας απλός εργαζόμενος δεν έφταιξε για ενέργειες που προήλθαν από δεσποτικές διοικήσεις.
    Αυτή την προϊστορία να την περάσετε οι έχοντες πρόσβαση στη Γιάννα, ώστε να καταλάβει με ποιούς Σ & Κ έχει μπλέξει και ποιό πρωσωπικό κληρονόμησε!
    Να θυμηθούν και κάποιοι που διωχτήκαν παλιά και τώρα νομίζουν ότι ήρθε η ώρα να βγάλουν τη χολή τους, ότι οι συντάκτες και δημοσιγράφοι μετράγαν την επιτυχία τους και λέγανε... έμεινα 3 μήνες με τη Λίλιαν! Με τους μήνες μετράγαμε.
    Αφήστε λοιπόν το πρωσωπικό στην δουλειά του, στηρίζτε το, δώστε του προοπτική και όραμα όπως παλιά, δώστε ισότητα και ισονομία, και όχι να επαναφέρετε το κλίμα των τελευταίων ετών και μάλιστα στη χειρότερη μορφή, και θα δείτε τι μπορεί να κάνει το προσωπικό.
    Ας αρχίσει η Γιάννα σαν την... ΤΟΥΟΤΑ να βάζει 5 ή 7 γιατί στη σειρά και να δείτε πόσο εύκολα ξεσκαρτάρονται πολλά.
    Καλές Γιορτές σε όλους, εκδράμω εκτός...

    ΥΓ. Ο Θοδωρής ο Τσίκας, τι τους έκανε? Τους τα είπε χύμμα και έτσι μπήκε και αυτός στις προγραφφές???

    Αππίκιος Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Συνάδελφοι ο Κοτάκης δεν κάρφωσε μόνο τον Χαραλαμπίδη. Βρίζει και τον υιό Σαραντόπουλου στον Ρουσόπουλο παρά το ότι τον έκανε αρχισυντάκτη στην Απογευματινή αν και του έδινε μαϊμού θέματα για προσλήψεις από το υπουργείο Εσωτερικών. Είναι τόσο μεγάλος απατεώνας που παραποιούσε τις προσλήψεις του υπουργείου Εσωτερικών. Όσον αφορά τις ρουφιανιές του τι να πω εγώ παιδιά. Μάλλον πρέπει να δει ψυχίατρο για να γλυτώσει τις κλωτσιές που θα φαει από τους συναδέλφους. Δεν την γλυτώνει με τίποτα το λιντσάρισμα ο τύπος. Και θα τον λιντσάρουμε εμείς αππό τους Τράχωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Καλά αυτά ο Κοτάκης δεν ντράπηκε να γράψει σήμερα την στήλη του και να γεμίσει την σελίδα με τις παπαριές τους, τους εκβιασμούς και το γλύψιμό του; Μόνο και μόνο που όταν κυκλοφορεί στον Τύπο μας έρχεται να κάνουμε εμετό και γελάμε όλοι δεν ντρέπετε ο αρχικατοδότης, ο ρουφιάνος, το παλιοτόμαρο; Που να ντραπεί όμως; Έχει τσίπα αυτό το κάθαρμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Είστε όλοι μαλάκες. Σας έχω πει πως κάνω δίαιτα ρε κωλόπαιδα και έχετε ξεσκιστεί να μου στέλνετε κουραμπιέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Πάλι γλυκά θα φας ρε μπουχέσα Κωστάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Με ποιόν μίλησε το μεσημέρι ο Κοτάκης στο κινητό; Άμα το μάθετε θα κουφαθείτε όλοι! Γειά σου ρε Κοτάκη... αρχηγόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Θα φάτε καλά όλοι σας. χαχαχαχαχα
    γράφτε και άλλα γουστάρουμε πολύ
    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΤΤΑΚΟ-ΣΜΑΪΛΗΔΕΣ. Εμείς σας στηρίζουμε... αρχηγόπουλα. Είσθε το μέλλον της ελληνικής δημοσιογραφίας και της... ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ! Ουστ από εδώ ρουφιάνοι και βρωμύλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Συνάδελφοι εντυπωσιαστήκατε σήμερα από τα φοβερά και τρομερά άρθρα μου; Επειδή με διαβάζετε σας υπόσχομαι ότι σήμερα δεν θα καρφώσω άλλους συναδέλφους. ότι κάρφωσα - κάρφωσα. Αύριο πάλι! Καλά χριστούγεννα και σας υπόσχομαι από το νέο έτος θα βελτιωθώ ακόμα περισσότερο στο ρουφιανιλίκι! Να είσθε καλά και να σας προσέχει ο... Ιούδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΜΑΙΛΑΚΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡ....ΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΜΠΕΛΗ ΜΠΕΚΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΡΕ ΣΥ ΜΑΝΩΛΙΟ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ; ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ... ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΡΕΨΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Ο ΜΥΓΔΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ο Μυγδάλης δε γυρίζει. Μήπως πηγαίνει προς Περισσό μεριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΚΑΙ ΑΝ......ΓΥΡΙΣΕΙ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Αν γυρίσει κάποιοι την... πουτσήσανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ Ο ΜΥΓΔΑΛΗΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Κοττάκη ενώ μιλά ο Γ. Παπανδρέου στη Βουλή και εγώ γράφω στην αίθουσα που θα έπρεπε να ονομαστεί σε "αίθουσα Γ. Διακογιάννης", σαν τρελλός σε σκέφτομαι και δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου. Έχουμε και λέμε. Είμαι δεξιός χωρίς να το λέω πουθενά και δουλεύω σε μεγάλο ΜΜΕ που στηρίζει ΠΑΣΟΚ. Κωδικοποιώ αυτά που έχω διαβάσει τις τελευταίες εβδομάδες.
    Είσαι παλιορουφιάνος, αρχικαταδότης, γλύφτης, εμετικός, αδερφή, βρώμικος, εκβιαστής κλπ, κλπ. Όλα αυτά δεν με νοιάζουν όμως εμένα. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι μια ζωή έδινες πλαστά ρεπορτάζ στις εφημερίδες που δούλευες. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι όσοι σου κάνουν τον φίλο στις εφημερίδες που δούλευες έχουν να πουν μια κακή επαγγελματική κουβέντα για εσένα. Με νοιάζει ότι είσαι γλύφτης υπουργών και κυρίως των Ρουσόπουλου και Μεϊμαράκη. Με νοιάζει ότι η σύζυγός σου ανακάλυψε το Κολωνάκι μετά τις αργομισθίες της. Με νοιάζει ότι από εκεί που έγλυφες τον Φώτη Σιούμπουρα που σε προσέλαβε στην Ακμή τον ρουφιανεύεις στο Ρουσόπουλο. Με νοιάζει που ενώ ο Σαραντόπουλος σε βοήθησε τον καρφώνεις στον Τεό. Με νοιάζει που ενώ ο Σμαϊλης σε στήριξε και σε στηρίζει και τώρα, όταν έφυγε από την Απογευματινή τον "έδινες" στον Αθανασιάδη. Με νοιάζει που στην ΕΡΤ γλύφεις τον Παναγόπουλο, ενώ τον ρουφιανεύεις στον Ανδριανό. Με νοιάζει που τον σωτήρα σου απερχόμενο Δήμαρχο Πειραιά Χρήστο Αγραπίδη, ο οποίος σε έζησε με τα λεφτά που σου έδινε τον κάρφωσες στον Νικήτα κακλαμάνη. Με νοιάζει που κάνεις τον Καραμανλικό και ότι ακούς το μεταφέρεις στη Ντόρα Μπακογιάννη. Με νοιάζει που είσαι ένα παιδί από επαρχία, με προβλήματα οικογενειακά γιατί οι γονείς σου δεν ήθελαν την ψόλα που παντρεύτηκες. Με νοιάζει γιατί γνωρίζω καλά την σύντομη ιστορία σου στην ΕΡΤ και ποιούς ρουφιανεύεις εκεί. Με νοιάζει γιατί σε ξέρω καλά, πάνω από 10 χρόνια, από τότε που έλεγες ψέματα και έδινες θέματα μαϊμού. Για να μην βρεθείς στο ψυχιατρείο (γιατί από τον Ελεύθερο Τύπο σύντομα θα φύγεις με κλωτσιές) σου εύχομαι να φύγεις στο εξωτερικό. Να βρεις τον εαυτό σου και να ηρεμήσεις μακριά από εμάς. Θα έχεις άσχημο τέλος. Μόνο που τότε δεν θα είσαι στη ζωή για να το καταλάβεις. Θα έχεις αυτοκτονήσει. Θα το καταλάβουν όμως όλοι όσοι προσπαθούν να σου μοιάσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Εσένα παλιοτόμαρο ρουφιάνε και αγράμματε Χιώτη δεν σου ξαανγράφω τα ίδια. Διάβασε τι γράφω για τον Κοττάκη για να καταλάβεις τι συμβαίνει με εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Την διαβάσατε την διαρροή Κοτάκη στην Παρασκευή και 13; Διαβάστε την για να λυθείτε όλοι οι αρχιρουφιάνοι όπως αυτός από τα γέλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. @νίκοσ+μαρία: Γράφετε ότι "...Με νοιάζει που ενώ ο Σαραντόπουλος σε βοήθησε τον καρφώνεις στον Τεό..." Μπορείτε σας παρακαλώ να γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένοι? Ρωτάω από ενδιαφέρον για τον καρφωνόμενο...

    Ευχαριστώ και καλές γιορτές,

    Sniper

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ο Σαραντόπουλος μέσω του Βαρβιτσιώτη και του Σμαϊλη βοήθησαν τον Κοτάκη από ένας συντάκτης της κακιάς ώρας που έγραφε μαϊμού θέματα του υπουργείου Εσωτερικών να γίνει πολιτικός συντάκτης. Όμως ο Κοτάκης ήθελε να γίνει μετά την φυγή του Σμαϊλη, "Σμαίλης στη θέση τυο Σμαϊλη". Απο την στιγμή που δεν έγινε και λίγο πριν φύγει για τον Ελεύθερο Τύπο ρουφιάνευε τον Σαραντόπουλο. Τον κάρφωνε στον Ρουσόπουλο για όλα τα ραντεβού που είχε με πολιτικούς και επιχειρηματίες στην Απογευματινή. Επίσης τον κάρφωνε και στον Μεϊμαράκη. Ο Κοτάκης μάλιστα μετέφερε πρόταση στον Ρουσόπουλο για την πώληση της Απογευματινής. Ένα σενάριο που το έπλασε ο Κοτάκης στο μυαλό του μήπως και γίνει διευθυντής με το νέο αγοραστή. Συν τοις άλλοις ο Μανωλάκης έβριζε (δεν γνωρίζω τον λόγο) την οικογένεια του πατέρα Σαραντόπουλου και κυρίως τον υιό Γιώργο που τον αποκαλούσε χαραμοφάη. Και όλα αυτά τα έλεγε στον Ρουσόπουλο. Θέλεις και άλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. @νίκοσ+μαρία: ευχαριστώ, και ναι θέλω ότι έχεις-ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Δεν θα σου πώ πολλά τώρα αλλά με το νέο έτος. Ο Κοτάκης πούλησε τον υιό Σαραντόπουλο στον Ρουσόπουλο επειδή ήθελε να πάρει τη διεύθυνση της εφημερίδας. Από όταν παντρεύτηκε ο Γιώργος Σαραντόπουλος ένα νέο και όμορφο κορίτσι ο Κοτάκης έλεγε στην Απογευματινή ότι παντρεύτηκε με τα λεφτά του μπαμπά του. Επειδή είναι κομπλεξικός για το παρουσιαστικό του και το μυαλό του κουτσομπόλευε τον υιό Σαραντόπουλο στον Ρουσόπουλο λέγοντας ότι η σύζυγος του Γιώργου είναι"τον πήρε για τα λεφτά του και άλλα τέτοια"! Η τελευταία φορά που κάρφωσε τον Σαραντόπουλο πριν φύγει από την Απογευματινή ήταν στην τελευταία ΔΕΘ που συνάντησε τον Ρουσόπουλο στο Μακεδονία Παλάς. Εκεί έπεσε πολύ ρουφιανιλίκι. Έπεται συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. @Νίκος + Μαρία: Καλή Χρονιά παιδιά, αναμένω τις περισσότερες πληροφορίες. Για να μη κουράζουμε και τον κόσμο εδώ, αν θέλετε (και δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας-εμπιστοσύνης) ευχαρίστως να σας δώσω ένα e-mail να μου γράψετε εκεί. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝ. ΚΡΙΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Και μετα οταν αδιαφορω ή ακομα και χαιρομαι που χαλασε το παιχνιδακι της κυρα Γιαννας ειμαι κακος που δεν σκεφτομαι τους κακομοιρηδες που θα χασουν την δουλεια τους!!!!

    Το καλο της κρισης ειναι οτι θα το βουλωσουν καποιοι απο εσας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *