GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "Εθνος" αποκαλύπτει και επιβεβαιώνει...

... αυτά που γράψαμε για Σουφλιά - Αλογοσκούφη Έμμεση αλλά σαφή επιβεβαίωση είχαμε σήμερα από το «Εθνος» των πληροφοριών που αποκάλυψε τ...

... αυτά που γράψαμε για Σουφλιά - Αλογοσκούφη
Έμμεση αλλά σαφή επιβεβαίωση είχαμε σήμερα από το «Εθνος» των πληροφοριών που αποκάλυψε το Press-gr ότι ο Γ. Σουφλιάς αντέδρασε έντονα στο θέμα του ΟΤΕ γιατί έχει στοιχεία ότι ο αδελφός του Γ. Αλογοσκούφη, Χρήστος, είναι μπλεγμένος σε μεσιτεία για παρασκηνιακή συμφωνία για την πώληση του Οργανισμού.
Γράφει συγκεκριμένα η εφημερίδα:
«Ο Γ. Σουφλιάς γνωρίζει καλά ότι οι ρητορικές
διαβεβαιώσεις Αλογοσκούφη για καθοριστική συμεμτοχή του Δημοσίου στο μάνατζμεντ του ΟΤΕ, μετά την πλήρη ιδιωτικοποίηση, αποτελούν «λόγια του αέρα». Γιατί είναι ενήμερος για το παρασκήνιο. Εξ ου και η σφοδρή αντίδρασή του…».
Μια σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι ο Γ. Σουφλιάς έχει άριστες σχέσεις με την ιδιοκτησία του «Εθνους». Επομένως η εφημερίδα έχει πληροφόρηση από πρώτο χέρι. Και αυτό που γράφτηκε σήμερα δεν είναι καθόλου ξεκάρφωτο.
Αντίθετα, σημαίνει πολλά!

Μιλάει αύριο στη Βουλή
Στο μεταξύ μάθαμε ότι ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ αποφάσισε να μιλήσει αύριο το βράδυ στη Βουλή. Όλοι θα είναι «καρφωμένοι» περιμένοντας την ομιλία του. Επίσης, θα πάει να ψηφίσει, όπως λένε τώρα, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

7 σχόλια

  1. Απο που κι ως που το Εθνος σας επιβεβαιώνει; Εσείς γράφατε οτι ο αδερφός του Αλογοσκούφη ειναι πίσω απο την πώληση του ΟΤΕ. Το Εθνος σας ΑΓΝΟΕΙ παντελώς γράφοντας άλλα πράγματα. Ουτε άμεσα ούτε έμμεσα σας "επιβεβαιώνει". Αντίθετα, αγνοώντας σας επιβεβαιώνει (σε μένα τουλάχιστον) οτι θα έπρεπε να είχατε επιλέξει το επάγγελμα (αξιοπρεπώς) της μοδίστρας αντί του δημοσιογράφου. Είστε και ΑΣΧΕΤΟΙ επιπλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σουφλιάς θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό (το λέω για άλλη μία φορά) γιατί είναι έντιμος (δεν κάνει παιχιδάκια) και όχι γιατί φοβάται μη φύγει από την κυβέρνηση. Από την άλλη όσοι μπλέκουν τον αδελφό του Αλογοσκούφη με την πώληση του ΟΤΕ, για άλλη μια φορά θα καταπιούν την γλώσσα τους. Τον εμφάνιζαν να βρίσκεται πίσω από την πώληση στους Ισπανούς την ώρα που οι Ισπανοί ανακοίνωναν ότι ...δεν ενδιαφέρονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή αν αποσυρθεί από το επάγγελμα του μεσάζοντα ο αδελφός του Αλογομούρη δεν θα έχει ο Σαρακατσάνος ενστάσεις για το μάνατζμεντ κλπ.; Μόνο τον αδελφό του άλλου θέλει να απομακρύνει; Χμμμ, δεν το βλέπω να στέκει.

    Όλα αυτά θα κριθούν πάντως από την ποιότητα και το κόστος των υπηρεσιών του ΟΤΕ σε 1 χρόνο, αφού θα έχει μπει ο μάνατζερ. Αν θα ψηφίσει ή όχι τον πτοϋπολογισμό ο Σουφλιάς ή αν θα δαγκώσει τον Αλογομούρη μέσα στη Βουλή, ελάχιστα με απασχολοεί και μάλλον ελάχιστα απασχολεί και την πλειοψηφία των συν-Ελλήνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον εμφάνιζαν να βρίσκεται πίσω από την πώληση στους Ισπανούς την ώρα που οι Ισπανοί ανακοίνωναν ότι ...δεν ενδιαφέρονται!
    ==================================
    Και το έχαψες αμέσως; Φίλε μου, υπάρχει τεράστιο παρασκήνιο στα telecoms για την πώληση του ΟΤΕ. Και η Télefonica, κοιτάζει προς τα Βαλκάνια για να γίνει η παγκόσμια ηγετική δύναμη στις τηλεπικοινωνίες.

    Υπάρχει πολύ ζουμί και για τους συμβούλους. Ξέρετε, εάν επιτύχει το πείραμα, ο σύμβουλος θα πάρει και success bonus. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...υπάρχει τεράστιο παρασκήνιο στα telecoms για την πώληση του ΟΤΕ. Και η Télefonica, κοιτάζει προς τα Βαλκάνια για να γίνει η παγκόσμια ηγετική δύναμη στις τηλεπικοινωνίες.
    Φίλε Νάσσο ο ΟΤΕ είναι πλέον το μεγαλύτερο DEAL που πρόκειται να γίνει στην Ελλάδα. Για αυτό θα σφαχτούν. Είναι σίγουρο. Αλλά να λέμε έτσι αστήριχτα ότι τα παίρνουν Υπουργοί κλπ είναι υπερβολή. Κι επειδή λέγεται ότι θα ανέβει η τιμή του τηλεφώνου με την αποκρατικοποίηση, απ' ότι ξέρω δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στην υπόλοιπη Ευρώπη που υπάρχουν μόνο ιδιωτικές εταιρείες.
    Ας αφήσουμε ρε παιδιά την ιδιωτική πρωτοβουλία να δράσει. Γιατί πρέπει παντού να μπλέκεται το δημόσιο; Την Ολυμπιακή την κατάστρεψαν γιατί φοβήθηκαν τις αντιδράσεις και τα μικροσυμφέροντα των συνδικαλιστών. Νισάφι πια με την μαμά κράτος! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι επειδή λέγεται ότι θα ανέβει η τιμή του τηλεφώνου με την αποκρατικοποίηση, απ' ότι ξέρω δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στην υπόλοιπη Ευρώπη που υπάρχουν μόνο ιδιωτικές εταιρείες.
    ===================================
    Η ΕΕΤΤ είναι υπεύθυνη για τις τιμές και όχι οι μέτοχοι της εκάστοτε εταιρείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά μην προτρέχετε και μην κάνετε λάθη. Αυτή τη φορά η πώληση του ΟΤΕ μεθοδεύεται αριστοτεχνικά. Δεν έχει βγει προς τα έξω τίποτα. Αντίθετα ο Αλογοσκούφης σπέρνει τα παπαγαλάκια του όπου δει και τα προγραμματίζει να τιτιβίζουν περί ενδιαφερόμενων αγοραστών του ΟΤΕ. Ενώ υπάρχει μόνο ενάμισης! Κι αυτός με ταλαντευόμενη επιθυμία να ψωνίσει. Και ο Αλογοσκούφης΄πήγε για το ίδιο θέμα στην Αμερική. Και εκεί μίλησε με τρανούς παράγοντες του χρήματος και της εξουσίας. Αλλά κανείς δεν έμαθε ποιούς είδε. Δεν το ομολογούσε ούτε στη γυναίκα του. Γιατί και οι μεσίτες έχουν στόματα που μιλάνε... Η βόμβες-γιατί θα είναι περισσότερες της μιας- για τον ΟΤΕ θα σκάσουν τους επόμενους μήνες, μετά από ήδη προγραμματισμένο παρασκήνιο στην εφαρμογή του οποίου έχουν συμφωνήσει τα μεγάλα κεφάλια της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Οτι και να πούμε εμείς, τσάμπα θα το πούμε. Ο Σουφλιάς όμως είναι από αυτούς που ξέρει πρόσωπα και πράγματα και καταστάσεις. Κι ας μην ακουει καλά...Βλέπει όμως και πίσω από τοίχους. Αν έχει διάθεση, θα πει ότι έχει να πει μόλις έρθει η ώρα του. Αλλιώς θα σιωπήσει απόλυτα πλέον. Και στη Βουλή θα πάει και τον προϋπολογισμό θα ψηφίσει και μιλιά δεν θα βγάλει. Ο πολιτικός είναι συνώνυμος της ελαστικότητας και των διαπραγματευτικών ικανοτήτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *