GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα ψηφίσει ο Σουφλιάς τον προϋπολογισμό;

Ενα ...κουφό (όχι λόγω του προβλήματος ακοής που τον βασανίζει) εν δεχόμενο έχει προκαλέσει πανικό στα υψηλά ιστάμενα κυβερνητικά κλιμάκια,...

Ενα ...κουφό (όχι λόγω του προβλήματος ακοής που τον βασανίζει) ενδεχόμενο έχει προκαλέσει πανικό στα υψηλά ιστάμενα κυβερνητικά κλιμάκια, όπως λένε στη δημοσιογραφική γλώσσα το πρωθυπουργικό περιβάλλον.
Δηλαδή, τι; Ο Γιώργος Σουφλιάς να μην πάει να ψηφίσει, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στην ψηφοφορία για το νέο προϋπολογισμό με τον οποίο επείσης διαφωνεί αφού είναι έργο του Γ. Αλογοσκούφη. Με κάποια δικαιολογια, αλλά να μην πάει.
Φαντάζεστε να τους κάνει τέτοια πλάκα ο σαρακατσάνος; Κι αν τελικά ψηφίσει, θα πάρει προηγουμένως το λόγο ως υπουργός; Ή θα κάνει λευκή απεργία; Αυτό το τελευταίο, σύμφωνα με το περιβάλλον του, είναι και το πιο πιθανό.
Το σίγουρο είναι ότι χτες και προχτες, δύο πρώτες ημέρες, ούτε που πάτησε το πόδι του στη Βουλή.

2 σχόλια

  1. O Σουφλιάς θα πάει στη Βουλή και θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό. Είναι έντιμος και έχει τις καλύτερες των σχέσεων με τον πρωθυπουργό. Υπάρχει κάποια επιφύλαξη για τον ΟΤΕ (αυτό είναι σίγουρο), την κατέδειξε, πλην όμως πέραν τούτου ουδέν. Για τα οικονομικά αρμόδιος είναι ο Αλογοσκούφης και ο τόπος έχει ανάγκη από τολμηρά βήματα και όχι να ακολουθούμε τις εξελίξεις, αλλιώς θα βρεθούμε σε περίπτωση νέας Ολυμπιακής και τότε να δώ ποιος θα βγει μπροστά να πάρει την ευθύνη. Εκτός αν νομίζουμε ότι μπορεί εσαεί μια κρατική επιχείρηση να αντωγωνισθεί τις ιδιωτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ και ουδείς απο ΟΛΑ τα μέσα έθεσε ποτε θέμα εντιμότητας για τον Σουφλιά. Το πρόβλημα ειναι οτι θεωρελι οτι ΠΡΕΠΕΙ να έχει άποψη επι παντός επιστητού μόνο και μόνο για να στηρίξει την εικόνα του "παράγοντα" στη ΝΔ. Ατυχώς γι αυτόν ΔΕΝ ειναι και όσο μπαίνει στα χωράφια άλλων τόσο διακινδυνεύεται η παραμονή του στην κυβέρνηση. Δυστυχώς γι αυτόν τα αποτελέσματα της θητείας του στο ΠΕΧΩΔΕ ειναι ασήμαντα εκτός κι αν μετριέται στα σοβαρά το να κόβει κορδέλλες σε έργα που...εγκαινίασε το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *