GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυρίζει μπαρούτι!

Μυρίζει μπαρούτι η κατάσταση στην κυβέρνηση λόγω της σύγκρουσης Αλογοσκούφη - Σουφλιά. Κανείς από τους δύο δεν κάνει πίσω και μην εκπλαγείτε...

Μυρίζει μπαρούτι η κατάσταση στην κυβέρνηση λόγω της σύγκρουσης Αλογοσκούφη - Σουφλιά. Κανείς από τους δύο δεν κάνει πίσω και μην εκπλαγείτε αν δείτε να σκάει και καμιά παραίτηση.
Η κατάσταση μπορεί και να γίνει ανεξέλεγκτη αφού οι άγνωστες πλευρές της είναι πολλές. Οσα αποκαλύψαμε -διαβάστε πιο κάτω- για τις καταγγελίες Σουφλιά, είναι ένα μόνο κομμάτι του παζλ.

7 σχόλια

  1. plaka mas kanete?
    o alogoskoufis einai anthrwpos tis apolitou empistosinis tou karamanli,enw o sarakatsanos mporei na einai agiristo kefali,alla apokleietai na paraitithei.
    An itan anthrwpos pou ipostirizei mexri telous tis apopseis tou,den tha girnage pisw stin deksia (meta to poulo pou pire apo to karamanli to 1998)gia na eksargirwsei tin epistrofi tou auti me to ipourgeio.
    Oloi einai magkes stis dilwseis,alla kotes otan einai afisoun tin masa kai tin karekla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H NEA DHMOKRATIA PAEI GIA BROUBES SARAKATSANEOI KAI KOLOKY8IA.POLITIKOI THS PLAKAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μεγάλο σκάνδαλο που το κρυβουν ΄λες οι εφημεριδες είανι οι δραστηριοτητες της συζύγου του Αλογομουρη, της Δίκας, της οπίας ο πατέρας υπήρξς υπουργος της Χούντας του Παπαδοπουλου. Τι δουλειά κάνει η Δικα; Πουλάει ακίντηα. Σε ποιούς; Σε μεγάλους επιχιερηματίες γιατί φυσικά δεν ασχολέιτε με διαμερισματάκια στο Αιγαλεω. Ποιός λοιπός μεγάλος επιχειρηματίας αγορασε ένα τεράστιο ακίνητο με κτηματομεσίτη την Δίκα. Πόσα έβγαλε η κυρία υπουργού και τι δουλειές περιμένει ο επιχειρηματίας παο τον ΓΙΩΡΓΆΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pw pw pw aytoi oi deksioi akoma kai sta skandala varetoi einai mou fenete pws me to pasok itan kalytera....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος επιχειρηματίας; Ποιο ακίνητο; Περισσότερες λεπτομέρειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε λοιπον ας πούμε και κατι σοβαρό. Από όλο αυτό το θέατρο που παρακολουθούμε στα ΜΜΕ η μόνη σοβαρή και ειλικρινής παράσταση είναι αυτή που δίνει ο Σουφλιάς. Ναι είναι αλήθεια ότι δεν θέλει να πουληθει ο ΟΤΕ. Αλλά όχι για τους λόγους που πολλοί νομίζετε. Απλά οι απόψεις του υποστηρίζουν άλλους επιχειρηματίες από όσους συμπαθεί ο Αλογοσκούφης. Ε μην πιπιλάμε και το δάχτυλό μας πια! Γεράσαμε θεατές του μεγάλου κόλπου. Αυτή την παράσταση την έχουμε δει αρκετές φορές. Στο ΥΠΕΧΩΔΕ είναι ο άνθρωπος. Ψάξτε λοιπόν να δείτε ποιες εφημερίδες και επηρεαζόμενα από εργλάβους κανάλια στηρίζουν τις απόψεις τους Σαρακατσάνου και βγάλετε τα συμεράσματά σας. Μην μιλάμε τώρα για "πολιτική θέση" Σουφλιά! Ελεος! Βέβαια και κάποτε άλλοτε για τους ίδιους λόγους πλήρωσε τη νύφη ο Μητσοτάκης. Ε τώρα είναι η ώρα να την πληρώσει και ο Καραμανλής? Θα δούμε...Αλλά για πολιτική, κομμένο το παραμύθι! Ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *