GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα τσιγάρα του Αλογοσκούφη...

" Ισχυρή δόση" από Αλογοσκούφη, μας έπεσε σήμερα... Καθόλου τυχαίος δεν ήταν ο αποψινός υπαινιγμός, του εισηγητή του ΠΑΣΟΚ Π. Ευθυ...

"Ισχυρή δόση" από Αλογοσκούφη, μας έπεσε σήμερα...
Καθόλου τυχαίος δεν ήταν ο αποψινός υπαινιγμός, του εισηγητή του ΠΑΣΟΚ Π. Ευθυμίου στην έναρξη της συζήτησης για τον προϋπολογισμό στη Βουλή, ότι ο Γ. Αλογοσκούφης είναι ο πρώτος υπουργός Οικονομικών που αύξησε τη φορολογία στα φτηνά ελληνικά τσιγάρα ευνοώντας την Philip Morris -αναφέρθηκε ονομαστικά σε αυτήν- και τις άλλες πολυεθνικές καπνοβιομηχανίες.
Για την Rhilip Morris δούλεψε ως οικονομολόγος, πριν από το 1996, ο Γ. Αλογοσκούφης!

5 σχόλια

  1. Για περισσότερες πληροφορίες στην κα Δίκα Αλογοσκούφη και στον κο Σωτήρη Νικολαρόπουλο. Τον διευθυντή του γραφείου του ΥΠΕΘΟ. Ίσως λίγα (όχι πολλά) να γνωρίζει και ο Βασιλάκης ο Τοκάκης. Όλα τα λεφτά, πάντως, είναι ο Σωτηράκης ο Νικολαρόπουλος. Ρωτήστε τον πρώην πρόεδρο του ΟΤΕ Κιουλάφα και τον βουλευτή Γιώργο Βλάχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γ@μημ3ν3 άνδρα Αλογοσκούφη!!!
    Είσαι μια ακόμα ξεπουλημένη ψυχή σαν όλα τα κ@θίκι@ που δεσποτεύουν τον τόπο.

    Βρωμιάρη μικροτσούτσουνε κομπλεξικέ ανθέλληνα. Σε βάρος του τόπου όλη η ζωή σου αφιερωμένη. Που να βρείς γκόμενα με αυτή την φάτσα και με αυτό το όνομα ρε!!!!!!!

    Μπράβο Παιδιά, καλή δουλειά, βγάλτε τον στην φόρα τον που$7η.

    " Ο Μητσοτάκης είναι Reptilian;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλώ το Press-GR για το παραπάνω μήνυμα. Να σβηστεί αν θέλετε.

    Με το να πέφτουμε στο επίπεδο αυτών που μας κυβερνούν δεν κερδίζουμε τίποτα. Άλλο η ανθρώπινη ύβρις και άλλο το βρίσιμο (βέβαια είναι της ίδιας υποστάθμης).

    Τι σημαίνει ακριβώς "Reptilian" βρε Gedeon?

    Μπας και παίρνεις L.S.D ή τίποτα καλύτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπά, το LSD ειναι ακριβό! Τίποτα ληγμένες ασπιρίνες θα παίρνει. Κατά τα άλλα το σάιτ φαίνεται να γίνεται προσφιλές βήμα για κάθε κομμουνιστικό κατάλοιπο μιας άλλης εποχής που κάτω απο την ανωνυμία ενός μπλόγκ βγάζουν όλα τ΄απωθημένα τους. Ειμαι βέβαιος οτι σπίτι τους φορούν ζαρτιέρεςκαι ψηλοτάκουνα της μάνας τους οταν δεν τους βλέπει. Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή. Εχουμε γεμίσει απο πεοκρούστες...
    ('Ακου όνομα gedeon, μαλάκα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1) To LSD δεν είναι ακριβό.

    2) Ποιός κομμουνισμός, χριστιανισμός, κάθε -ισμός και αηδίες; Η Παπαρήγα είναι του Ψυχικού και της Φιλοθέης και οι δεσποτάδες λιπαροί και ρυπαροί! Θέατρο του Παραλόγου.

    3) Η κατάσταση είναι απελπιστική.

    4) Δεν ξέρω πως υπάρχουν άνθρωποι που υπερασπίζονται κόμματα και "πολιτικούς"

    5) Η επανάσταση μπορεί να γίνει μόνο μέσα απο την πληροφορία, την πνευματική elite, και το Internet.

    6) Άμεση e-δημοκρατία, απο-επαγγελματικοποίηση του πολιτικού βίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *