GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέρει κι άλλα ο Σουφλιάς!

Τι (άλλο) ξέρει ο Γιώργος Σουφλιάς και χάλασε τον κόσμο για το θέμα του ΟΤΕ; Το Press-Gr βρίσκεται επί τα ίχνη...

Τι (άλλο) ξέρει ο Γιώργος Σουφλιάς και χάλασε τον κόσμο για το θέμα του ΟΤΕ;
Το Press-Gr βρίσκεται επί τα ίχνη...

2 σχόλια

  1. Ισως ο σουφλιάς να άκουσε τις καταγγελίες της ΠΣΥΠ-ΟΤΕ, ότι από το 2004 ο χρυσός οδηγός του ΟΤΕ τυπώνεται στην Ισπανία, στον εκεί οτε, παρά το ότι υπάρχει ιδιόκτητο εργοστάσιο (το οποίο ξε-πουλιέται σήμερα)

    Ισως να άκουσε για όλα τα παιδάκια (συνδικαλιστών και άλλων) που εργάζονται στην γνωστή θυγατρική του ΟΤΕ.

    Ισως να πήρε το αυτί του για κτίρια που αγοράζονται στην Μιχαλακοπούλου στο 3πλάσιο της τιμής τους.

    Ασχετο: άκουσα χθες τον Δούκα να λέει στην βουλή ότι επί ΠΑΣΟΚ, η φύλαξη του πενταγώνου ανατέθηκε σε ιδιωτική εταιρεία!!! Δηλαδή, ΧΡΥΣΟ-πληρώνουμε τα στρατά μας και τα ΦΟΡ ΣΕΑΣΟΝΣ(sic!) και αυτοί ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να φυλάξουν το ίδιο τους το σπίτι;;; Εύχομαι να κάνει λάθος ο (αντιπαθέστατος) υπουργίσκος...

    Καλή Συνέχεια!
    Vespas_g(2006)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα όσα αναφέρεις φίλε "ανώνυμε" μπορούν να ξεπεραστούν με την απλή και καθαρή ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ. Όπως έχουν περιοριστεί οι λοβιτούρες στην (πρώην) Ιονική Τράπεζα, και στην (πρώην) Γενική Τράπεζα, έτσι θα "στρώσει" και ο ΟΤΕ με μη κρατικό μανατζμεντ. Η διεθνής εμπειρία και η κοινή λογική, αυτό δείχνει.

    Αν ο (κατά τα άλλα) συμπαθέστατος κ. Σουφλιάς έχει κάτι άλλο υπόψη του για την εξυγίανση του ΟΤΕ, μάλλον τον φέρνει κοντά στους συντρόφους του ΣΥΝ-ΚΚΕ, που ασφαλώς εύχονται να μείνει η χώρα μας η τελευταία σοσιαλιστικη οικονομία της ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *