GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εκαψαν" την Εύη...

... για τα μάτια της Μαρίας Τελικά έχουν πολύ παρασκήνιο οι τελευταίες αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ που το έχουν κάνει πάνω κάτω. Διαβάστε τι μάθαμε: Η...

... για τα μάτια της Μαρίας
Τελικά έχουν πολύ παρασκήνιο οι τελευταίες αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ που το έχουν κάνει πάνω κάτω. Διαβάστε τι μάθαμε:
Η βουλευτής Εύη Χριστοφιλοπούλου μπήκε στη λίστα Παπανδρέου για το νέο Πολιτικό Συμβούλιο χωρίς να το ξέρει η ίδια μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας. Αλλά κι αυτό δεν είναι τίποτα.
Η επιλογή της έγινε από τα ηγετικά κλιμάκια επίτηδες, για να "καεί". Να πάρει δηλαδή κάποιες ψήφους αυτή ώστε να μπορέσει να εκλεγεί ευκολότερα, ακόμη και με την βοήθεια της ποσόστωσης, η "εκλεκτή" του αρχηγού, Μαρία Δαμανάκη. Όπως κι έγινε τελικά.

5 σχόλια

  1. Κατά τα άλλα, η κ. Χριστοφιλοπούλου είναι συμπαθεστάτη!

    Επ΄ ευκαιρία, τον μετρητή σας κάποιος τον πειράζει, δεν εξηγείται αλλιώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο επάνω μετρητής δείχνει τις "επισκέψεις" συνολικά, άρα κάποιος ή κάποιοι μπορούν να μπαίνουν πολλές φορές- ακόμη και απανωτά.
    Ο κάτω μετρητής δείχνει τους "μοναδικούς επισκέπτες", ανά 24ωρο, οπότε δεν μπορεί κανείς να τον ...πειράξει με πολλαπλές "επισκέψεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για χαχόλους μας περνάτε; Ο κάτω μετρητής δείχνει Κυριακή σήμερα και ώρα 21:20 πάνω απο 220.000 "επισκέψεις'. Τι, αυτοί ειναι "μοναδικοί" επισκέπτες; Μη τρελλαθούμε εντελώς. Τόσους για Κυριακή έχει το CNN κι ο Τεντ Τέρνερ κάνει και το σταυρό του. Μη λέτε τέτοια πράγματα στο κόσμο γιατί μειώνετε την αξιοπιστία σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μας παρακολουθούσατε με προσοχή και μας διαβάζατε, θα το καταλαβαίνατε φίλε μας. Ο κάτω μετρητής μπήκε από ένα σημείο και μετά, όταν διαπιστώσαμε κι εμείς ότι τα "χτυπήματα" στον επάνω μετρητή ορισμένες ημέρες είχαν πολύ μεγάλη συχνότητα.
    Επαναλαμβάνουμε ότι "μοναδικοί επισκέπτες" είναι αυτοί που μπαίνουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια φορά στην διάρκεια του 24ΩΡΟΥ: Ένας "μοναδικός επισκέπτης" μπορεί να κάνει πολλά χτυπήματα στην διάρκεια του 24ωρου. Αλλά στον ΚΑΤΩ μετρητή υπολογίζεται για
    ΜΙΑ μόνο φορά. Και φυσικά οι "μοναδικοί επισκέπτες" κάθε 24ωρου, αθροίζονται στους προηγούμενους. Κατανοητό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ενοχλεί συμπλεγματικοί συνάδελφοι ότι υπάρχει επιτέλους ένα site που δεν τα παίρνει και λέει τα πράγματα με το όνομά τους; Αυτά ούτε οι Κοττάκηδες και οι Ελενόπουλοι δεν τα κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *