GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάτι γίνεται στον ΔΟΛ...

Στους εκδοτικούς κύκλους έντονη ήταν όλη μέρα σήμερα η φημολογία για μεταβίβαση του ΔΟΛ (συγκρότημα Λαμπράκη) σε εταιρεία συμφερόντων της...

Στους εκδοτικούς κύκλους έντονη ήταν όλη μέρα σήμερα η φημολογία για μεταβίβαση του ΔΟΛ (συγκρότημα Λαμπράκη) σε εταιρεία συμφερόντων της Γιάννας Αγγελοπούλου. Η κατάσταση είναι συγκεχυμένη.
Αλλοι έλεγαν ότι προχώρησαν πολύ οι συζητήσεις αλλά δεν έχουν φτάσει ακόμη στο στάδιο των υπογραφών. Εξάλλου υπάρχει και το τυπικό θέμα: Η Γιάννα έχει ήδη τον "Ελεύθερο Τύπο" και δεν μπορεί να εμφανίζεται και σε άλλη εφημερίδα η ίδια.
Ο Νέζης και οι περικοπές...
Ο,τι κι αν ισχύει, το σίγουρο είναι ότι το πρόγραμμα "νοικοκυρέματος" του ΔΟΛ -που όπως αποκάλυψε πρώτο εδώ και καιρό το Press-gr, έχει αναλάβει ο Στ. Νέζης- προχωράει. Στόχος είναι να μπουν σε τάξη τα οικονομικά. Γι' αυτό και γίνονται περικοπές ενώ δεν τους ενοχλούν οι αποχωρήσεις.
Κι αφού γίνει το νοικοκύρεμα, να γίνει και η πώληση. Αν δεν έγινε κιόλας.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *